• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قربانى: مى ترسم اخراج شوم و گرنه مى دانستم چه بگويم
وقتى از پيروز قربانى در مورد دلايل حذف استقلال از ليگ قهرمانان سؤال شد، وى گفت: مى ترسم اخراج شوم وگرنه مى دانستم چه بگويم. به طور كلى در اين مورد نظرى عنوان نمى كنم.قربانى در ادامه با اشاره به مسابقات
ليگ برتر گفت: با توجه به اختلاف كم امتيازاتمان با سايپا مى توانيم به تكرار مقام قهرمانى در اين فصل اميدوار باشيم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سياوش اكبرپور: ديگر در استقلال نمى مانم!
«سياوش اكبرپور» مهاجم استقلال در مورد قطعى شدن حذف اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا گفت: ۳ سال زحمت كشيديم كه بتوانيم در ليگ قهرمانان حضور پيدا كنيم اما با يك اشتباه بچه گانه همه تلاشمان به هدر رفت.وى افزود: اين مسأله در روحيه من تأثيرمنفى گذاشته است. مسايلى براى فوتبال ما رخ مى دهد كه در دنيا بى نظير و بى سابقه است.اكبرپور در پايان تصريح كرد: با اين اوضاع و احوال ديگر در استقلال نمى مانم. مطمئناً در پايان قراردادم اين تيم را ترك خواهم كرد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منصوريان:فعلا در «كما» هستم
عليرضا منصوريان در واكنش به قطعى شدن حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا گفت: فعلاً در كما هستم و نمى توانم حرف بزنم چون اصلاً قدرت فكر كردن را از دست داده ام.وى افزود: مگر مى شود يك تيم بعد از چند سال انتظار و زحمت به چنين مسابقات مهمى راه پيدا كند و بعد به راحتى آب خوردن فرصت پيش آمده را از دست بدهد؟

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران استعفا كردند
در جلسه اضطراري هيات مديره باشگاه استقلال تهران، كليه اعضاي اين هيات استعفا كردند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، در اين جلسه كه دوشنبه شب و درپي اعلام حذف قطعي تيم فوتبال استقلال از حضور در رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي آسيا تشكيل شد، ابتدا اعضاي هيات مديره با استعفاي مقداد نجف نژاد مديرعامل باشگاه، نظري جويباري سرپرست تيم فوتبال و عباس ترابيان مسوول امور بين‌الملل باشگاه موافقت كردند.

آنگاه ساير اعضاي هيات مديره، استعفاي دسته جمعي خود را به مهندس علي آبادي معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني تقديم كردند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هواداران باشگاه استقلال از اهمال و بي‌توجهي مسوولان اين باشگاه سخن گفتند
شماري از هواداران باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران معتقدند كه حيثت و جايگاه فوتبال ايران در آسيا به علت اهمال و بي‌توجهي مسئولان اين باشگاه خدشه‌دار شده‌است.

باشگاه استقلال تهران در يكي از نادرترين اتفاقات فوتبال جهان، فهرست بازيكنان خود را براي حضور در ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا بعد از زمان مقرر به اين كنفدراسيون ارسال كرد تا وضع حضورش در اين رقابت‌ها در هاله اي از ابهام قرار داشته باشد.

اين حادثه درحالي براي باشگاه باسابقه و پر افتخار فوتبال ايران به وجود آمد كه طرفداران پرشور اين باشگاه در آرزوي قهرماني مجدد تيم استقلال تهران در ليگ قهرمانان آسيا بودند تا فوتبال ايران بعد از ‪ ۱۴‬سال بار ديگر بر قله رفيع قاره كهن قرار بگيرد.

اين تيم فصل گذشته با ارائه بازي‌هاي قابل قبولي و تماشاگرپسند بر سكوي نخست ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران ايستاد تا پس از پنج سال بار ديگر جواز حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا را بدست آورد .

اما باشگاه استقلال در طول ماه‌هاي گذشته دستخوش تغييرات و مسائل حاشيه اي بسياري شده‌است به طوريكه اين تيم هنوز نتوانسته است انتظارات هواداران بي شمار خود را بر آورده كند .

متزلزل بودن جايگاه مديرعامل، حضور افراد غير متخصص در هيات مديره ، نبود ساختار تشكيلاتي مناسب، مشكلات فراوان مالي، نبود ثبات لازم در كادر رهبري تيم فوتبال، خروج بازيكنان تاثير گذار و ... از مشكلاتي است كه باشگاه استقلال تهران را در ماه‌هاي گذشته رنج مي‌دهد.

در چنين شرايطي كه همگان در انتظار آماده‌سازي تيم استقلال تهران براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا بودند تا به نوعي تمامي معضلات گذشته را به دست فراموشي بسپارند ، سهل انگاري و يا برخي مسائل پشت پرده در اين باشگاه باعث شد تا بهترين فرصت براي تولد دوباره باشگاه استقلال تهران از بين برود.

خبرنگار ايرنا روز دوشنبه گفت وگوهايي را با تعدادي از هواداران باشگاه استقلال تهران انجام داد كه در پي آمده است :
صمدي : واقعيت فوتبال ايران در قاره آسيا نمايان شد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يكي از رهبران هواداران باشگاه استقلال (ليدر) معتقد است كه بي‌ثباتي در مديريت باشگاه ، كار دست تيم فوتبال اين باشگاه داد تا واقعيت فوتبال ايران آشكارتر شود.

محمود صمدي افزود : متاسفانه نبود تشكيلات منسجم در باشگاه استقلال تهران باعث شده است تا اين تيم نتواند صلابت فصل گذشته خود را داشته باشد.

وي ادامه داد : هواداران تحت هر شرايطي چه تيم به ليگ قهرمانان برود و يا از دور اين پيكارها حذف شود، مديران باشگاه را به علت چنين اشتباه غير قابل بخششي نخواهند بخشيد.

صمدي با بيان اينكه نبود ثبات مديريت منجر به بروز حاشيه‌هاي فراوان در تيم شده است ، افزود : تيم استقلال تهران سال گذشته در هفته بيستم ليگ برتر در مكان دوم قرار داشت و امسال هم در چنين ربته‌اي قرار دارد.

وي اظهار داشت : هيات مديره باشگاه استقلال تهران سال گذشته حمايت زيادي را از امير قلعه نويي سرمربي وقت اين تيم انجام داد اما اين گونه حمايت ها در فصل جاري از صمد مرفاوي نشده است تا اين مربي با فراغ بال به فكر آماده‌سازي تيم باشد.

اين هوادار تيم استقلال تاكيد كرد در صورتي كه كميته اجرايي كنفدراسيون فوتبال آسيا تيم استقلال تهران را از حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا حذف كند نمي‌توان آينده روشني را براي اين تيم در ليگ برتر ايران متصور شد.

بختياري : مقصران بايد بروند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يكي از هواداران جوان تيم استقلال تهران گفت : سازمان تربيت بدني بايد مقصران اصلي اين حادثه را معرفي و از اين باشگاه اخراج كند.

روح الله بختياري اظهار داشت : حذف تيم استقلال تهران از ليگ قهرمانان آسيا ضربه سنگيني بر پيكره فوتبال ايران وارد كرد تا بار ديگر فوتبال كشورمان از حركت باز بماند.

وي با بيان اينكه تمامي فوتبالدوستان ايراني نگران وضع تيم استقلال تهران هستند، افزود : زمان آن فرا رسيده است كه باشگاه استقلال تهران دچار تغيير و تحولات بنيادين شود تا با يك برنامه ريزي دقيق، اين باشگاه در سال‌هاي آتي به روزهاي درخشان خود باز گردد.

مهندس هاشمي : تنها ادعاي فوتبال حرفه‌اي را داريم
............................................

مهندس محمود هاشمي يكي از طرفداران قديمي باشگاه استقلال تهران گفت :
ساليان سال است كه دهها ميليارد تومان صرف فوتبال ايران مي‌شود اما همچنان اين رشته در كشورمان به صورت آماتور اداره مي‌شود.

وي اظهار داشت : هم اكنون ششمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران با تبليغات وسيع و گسترده در حال برگزاري است اما هيچ يك از قوانين و مقررات فوتبال حرفه‌اي در اين رقابت‌ها رعايت نمي‌شود.

هاشمي ‪ ۵۵‬ساله با انتقاد از نبود مديريت كارآمد در فوتبال ايران گفت : با ادامه چنين روندي نمي‌توان آينده خوبي را براي فوتبال كشورمان ترسيم كرد وي كه درحادثه ناگوار پنجم فروردين سال ‪ ۱۳۸۴‬دچار آسيب ديدگي از ناحيه پاي راست شد، افزود : واقعيت اين است كه ديگر يك اسم از تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال تهران باقي مانده است.

اين هوادار ادامه داد : سالانه ميلياردها تومان هزينه تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس تهران مي‌شود اما هنوز هم نتوانسته‌اند به روزهاي اوج خود باز گردند.

در پايان ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و ژاپن در مرحله مقدماتي رقابت هاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان كه روز پنجم فروردين ماه سال گذشته در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، تعدادي از هواداران به علت ازدحام جمعيت به هنگام خروج از ورزشگاه جان خود را از دست دادند.

رونقي : ورزش ايران پيشرفت نخواهد كرد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يكي ديگر از هواداران با سابقه باشگاه استقلال تهران گفت : ورزش ايران با وجود مديران بي‌تجربه و غير كارشناس، پيشرفت نخواهد كرد.

محمد علي رونقي اظهار داشت : متاسفانه نبود مديران با تجربه در ورزش ايران باعث شده است تا كشورمان هيچگاه نتواند كرسي‌هاي مهم بين‌المللي را بدست آورد.

وي ادامه داد : بروز چنين مشكلاتي مزيد بر علت شده است تا جايگاه فوتبال ايران در فدراسيون بين‌المللي فوتبال و كنفدراسيون فوتبال آسيا متزلزل شود .

رونقي به محروميت فوتبال ايران از سوي فيفا در ماه‌هاي گذشته اشاره كرد و افزود : اين مسائل حيثت فوتبال ايران را در مجامع بين‌المللي به مخاطره انداخته است .

وي از سازمان تربيت بدني به عنوان متولي ورزش كشور درخواست كرد تا توجه ويژه‌اي را به اين رشته پرطرفدار داشته باشد تا هر چه سريعتر فوتبال ايران از بن بست فعلي رهايي يابد.

ارزاني مهر : هواداران دلزده اند
...........................

مسعود ارزاني مهر يكي از هواداران پرو پا قرص تيم استقلال تهران گفت :
اتفاقات و ناكامي‌هاي اخير دو تيم پرسپوليس و استقلال تهران منجر به دلزدگي هواداران ميليوني آنها شده است.

وي افزود : ناكامي‌هاي تيم پرسپوليس در ليگ برتر و مسائل حاشيه اي باشگاه استقلال تهران باعث شده است تا هواداران انگيزه لازم را براي حضور در ورزشگاه‌ها نداشته باشند.

ارزاني مهر با بيان اينكه بايد خاطيان حذف استقلال تهران از ليگ قهرمانان آسيا معرفي شوند، اظهار داشت : با گذشت ‪ ۱۰‬روز از وقوع اين حادثه ، هنوز عاملان اين رسوايي اعلام نشده اند.

وي استدلال مديران باشگاه استقلال تهران را در خصوص ارسال اسامي بازيكنان به كنفدراسيون فوتبال آسيا را غير منطقي خواند و گفت : در عصر تكنولوژي و ارتباطات نوين الكترونيكي ، مطرح كردن چنين اظهار نظرهايي ، تنها سرپوش گذاشتن بر اشتباهات است.

در پايان اميدواريم اين اتفاق تجربه گرانبهايي براي مديران باشگاه‌هاي ايران باشد تا ديگر شاهد چنين حوادثي در ورزش ايران نباشيم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امير قلعه‌نويي: من در انجام وظيفه خود كوتاهي نكردم
ghalenoei_rooz_5.gif

تهران IranSport.Net - رييس سابق سازمان فوتبال باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران گفت: من هيچ قصوري در انجام وظايف محوله براي معرفي اسامي بازيكنان تيم فوتبال استقلال به كنفدراسيون فوتبال آسيا نكرده‌ام. "امير قلعه‌نويي" روز سه‌شنبه با بيان اين مطلب و عذرخواهي از هواداران تيم استقلال به خاطر حذف اين تيم از رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي آسيااظهار كرد: من روز دهم فوريه اسامي ‪۲۶‬بازيكن اين تيم راازطريق سرپرست تيم‌به مسوولان فدراسيون فوتبال براي ارسال به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كردم.

وي‌اظهاركرد: من درطول ‪ ۱۰‬روز باقي مانده تا زمان اعلام اسامي بازيكنان تيم استقلال، تلاش داشتم با عقد قرارداد با برخي از بازيكنان خارجي اين تيم را براي شركت درليگ قهرمانان تقويت كنم كه اين چنين نشد،افزون برآن افراد جديدي را نيز براي كادر فني اضافه نمايم.

وي ادامه داد: من تا روز بازي تيم‌هاي استقلال تهران و فولاد خوزستان در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران نمي‌دانستم كه اسامي اين تيم به كنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال نشده‌است.

رييس سابق سازمان فوتبال باشگاه استقلال در خصوص مصاحبه‌اش با يكي از رسانه‌ها كه در آن اعلام كرده بود كه جريمه دير كرد ارسال اسامي بازيكنان را باشگاه پرداخت خواهد كرد،گفت:من فكر مي‌كردم كه سووال خبرنگار شوخي است و من نيز با شوخي به آنان پاسخ دادم .

قلعه‌نويي با انتقاد ازاطلاع‌رساني كميته بين‌الملل باشگاه استقلال اظهار داشت: ما در اين زمينه بسيار بد عمل كرديم .

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سازمان تربيت بدني كميته حقيقت ياب براي باشگاه استقلال تشكيل داد

تهران IranSport.Net - معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني ، كميته حقيقت ياب براي باشگاه استقلال تهران تشكيل داد. اعضاي چهار نفره كميته حقيقت ياب وظيفه‌شان مشخص كردن ، مسببان مشكلاتي است كه براي تيم استقلال تهران بوجود آمده است. به علت دير ارسال كردن اسامي بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به كنفدراسيون فوتبال آسيا اين تيم از دور مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه هاي قاره كهن حذف شد.

در نشست اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال تهران و "محمد علي آبادي" معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني كه سه‌شنبه‌شب برگزار شد ، اين مطلب عنوان گرديد.

در اين نشست كه در دفتر معاون رئيس جمهوري برگزار شد، "اميدوار رضايي" و "عشرت شايق" از اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال و " علي‌آبادي " و "كيومرث هاشمي" رئيس و معاون سازمان تربيت بدني حضور داشتند.

رييس سازمان تربيت بدني در اين ديدار با تقدير از اقدام به موقع اعضاي هيات مديره در دادن استعفا براي همدردي با هواداران اين تيم ، اين استعفا را نپذيرفت و خواستار رسيدگي به مشكلات فعلي و آماده كردن بازيكنان تيم استقلال شد.

علي رغبتي عضو كميته حقيقت ياب سازمان تربيت بدني گفت پس از دو و يا حداكثر سه روز گزارش خود را در خصوص مسببان مشكلاتي كه براي تيم فوتبال استقلال تهران ايجاد شده را به معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني ارائه خواهيم كرد. متاسفانه ديگر نمي‌توان براي تيم فوتبال استقلال تهران كاري انجام داد .

رغبتي افزود هدف كميته حقيقت ياب ، مشخص كردن مسببان حادثه‌اي است كه براي تيم استقلال رخ داده است .

وي در ادامه اظهارداشت ما تمامي مدارك را بررسي مي‌كنيم و متخلفان را معرفي خواهيم كرد.

عضو كميته حقيقت ياب سازمان تربيت بدني اظهارداشت قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا روشن است و تمامي وظايف مشخص شده‌است و به آساني مي‌توان متخلفان از اين قوانين را شناخت.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ISN - «مقداد نجف نژاد» پس از خداحافظى رسمى از اعضاى باشگاه استقلال به سازمان تربيت بدنى رفت.مديرعامل پيشين باشگاه استقلال تهران پس از خداحافظى با تك تك اعضاى حاضر در محل دفتر باشگاه به طور رسمى از سمت خود كناره گيرى كرد.براساس اين گزارش، محمود فكرى و فرزاد مجيدى تنها بازيكنان حاضر در اين باشگاه بودند كه به نمايندگى از سوى بازيكنان تيم فوتبال استقلال با نجف نژاد خداحافظى كردند.همچنين مرفاوى و رضا حسن زاده نيز از جمع كادر فنى تيم تنها نفرات حاضر در دفتر باشگاه بودند كه مديرعامل بركنار شده پيش از ترك ساختمان باشگاه استقلال با آنها خداحافظى كرد و سپس به سازمان تربيت بدنى رفت تا در جلسه اى كه با حضور رييس سازمان تربيت بدنى تشكيل مى شود، شركت كند.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ISN - با رد استعفاى اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال توسط رييس سازمان تربيت بدنى، همه نفرات عضو هيأت مديره در سمت هاى خود ابقاء شدند!در پى حذف استقلال از رقابت هاى ليگ قهرمانان، اعضاى هيأت مديره ،مديرعامل و سرپرست اين باشگاه از سمت هاى خود استعفاء داده بودند كه بنا به گفته يك عضو اين هيأت مديره، على آبادى، رييس سازمان تربيت بدنى با استعفاى اعضا مخالفت كرده است.اين عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت : البته اعضاى هيأت مديره در نشست خود، به صورت شفاهى اين موضوع را به اطلاع رييس سازمان ورزش رسانده بودند و استعفاى خود را به صورت مكتوب اعلام نكرده بودند اما على آبادى با تأكيد بر ادامه روند فعلى حركتى باشگاه استقلال، از اين اعضا خواسته است تا همچنان به فعاليت خود در باشگاه ادامه دهند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ISN - منصور پورحيدرى معتقد است باشگاه استقلال به دليل جذب بازيكن، تاريخ مورد نظر را براى ارسال ليست به AFC جدى نگرفته و اين موضوع دليل اصلى محروميت استقلال است.وى در گفت وگو با خبرگزارى فوتبال ايران، اظهار داشت: استقلال به جذب بازيكن احتياج داشت اما آقايان بايد زودتر به اين موضوع فكر مى كردند. آنها همه چيز را به شوخى گرفته و فكر كردند كه در AFC هم مى توان از طريق رابطه مشكلات را حل كرد. حتى خود قلعه نويى هم در پاسخ به سؤال يك خبرنگار گفت كه اگر ليست دير ارسال شود، فوقش جريمه مى دهيم.پورحيدرى در خصوص استعفاى اعضاى هيأت مديره گفت: آنها به خاطر احترام به مردم و طرفداران استقلال اين كار را كردند اما برنامه ريزى هيأت مديره هم تا حدودى نادرست بود. آنهاقلعه نويى را كه روزهاى شلوغى در تيم ملى داشت، به عنوان همه كاره استقلال انتخاب كردند و حتى نجف نژاد خودش گفت كه تا به حال نقشى در استقلال نداشته است.وى با اشاره به حضورش در استقلال به عنوان مشاور فنى و يا يكى از اعضاى هيأت مديره باشگاه گفت:آقاى نجف نژاد در اين خصوص با من صحبت كردند و هر كمكى كه از دستم برآيد، انجام خواهم داد. البته در حال حاضر در صنايع اراك سرمربى هستم و نمى توانم حضورى به استقلال كمك كنم. به مديرعامل باشگاه هم گفتم كه فقط مى توانم مشاوره بدهم. هميشه روزهاى بد استقلال به من مربوط مى شود اما از كمك كردن به استقلال دريغ نخواهم كرد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ISN - اصغر حاجيلو از پيشنهاد پست سرپرستى تيم فوتبال استقلال تهران از سوى مدير عامل اين باشگاه اظهار بى اطلاعى كرد. حاجيلو گفت: اين موضوع را از طريق برنامه هاى تلويزيونى متوجه شدم و تا كنون نجف نژاد به طور مستقيم با من صحبتى نكرده است. وى افزود: با خبر شدم كه هيأت مديره باشگاه استقلال تصميمات جديدى گرفته است اما قبول مسؤوليت از سوى من منوط به مذاكره با مدير عامل باشگاه است. من شرايطى دارم، هر چند اين شرايط خاص نيست اما از وضعيت كنونى باشگاه استقلال آگاهى ندارم و بايد در اين خصوص اطلاعات لازم را كسب كنم. حاجيلو كه هم اكنون سرپرست هماى تهران است جدايى خودش را از اين تيم بلامانع دانست و گفت: مطمئن هستم مسؤولان هما مخالفتى با جدايى من نخواهند داشت و اميدوارم شرايط طورى پيش برود كه همه پيشكسوتان استقلال بتوانند در اين باشگاه خدمت كنند

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ISN - مرفاوي سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: باوجود شرايط نامساعد بوجود آمده در پى حذف استقلال از آسيا اميدوارم با قهرمانى در فصل جارى ليگ برتر دل هواداران عزيزمان را شاد كنيم.وى افزود : در اين شرايط دشوار بهتر است صحبتى نكنم تا شرايط بدتر از اين شود فقط همين را مى گويم كه من هم مثل تمام هواداران ميليونى استقلال در شك اين اتفاق تلخ قرار دارم و اميدوارم هرچه زودتر از اين روزهاى غم انگيز فاصله بگيريم .وى تاكيد كرد : بايد شادمانى را به هواداران عزيزمان بازگردانيم و از ديد من اين اتفاق با تكرار قهرمانى ليگ برتر ميسر مى شود تا استقلال با درس گرفتن از تجربه اخير در فصل آينده به آسيا برود

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مايلى‌کهن: مشکل‌ استقلال‌ ناشى‌ از حضور غيرمتخصصان‌ است‌ استعفا دواى‌ درد نيست، مقصران‌ بايد پاسخگو باشند

محمد مايلى‌کهن‌ روز گذشته‌ در گفتگويى‌ اعلام‌ کرد: متأ‌سفانه‌ شاهد آن‌ هستيم‌ از افرادى‌ که‌ داراى‌ پست‌هاى‌ مهم‌ هستند در هيأ‌ت‌ مديره‌ 2 باشگاه‌ استفاده‌ مى‌شود. با وجودى‌ که‌ از اين‌ فراد براى‌ گرفتن‌ امکانات‌ و منابع‌ مالى‌ دعوت‌ به‌ عمل‌ مى‌آيد ولى‌ شاهد آن‌ هستيم‌ که‌ هميشه‌ اين‌ دو باشگاه‌ از نظر بودجه‌ و امکانات‌ در وضعيت‌ نامطلوبى‌ قرار دارند. کارشناس‌ فوتبال‌ ايران‌ ادامه‌ داد: با آنکه‌ گفته‌ مى‌شود اين‌ دو باشگاه‌ با کمبود بودجه‌ و امکانات‌ مواجه‌ هستند ولى‌ بيشترين‌ منابع‌ مالى‌ دولتى‌ به‌ آنها تزريق‌ مى‌شود. اين‌ درحالى‌ است‌ که‌ ساير باشگاه‌هاى‌ دولتى‌ از منابع‌ مالى‌ «در اختيار» به‌ خوبى‌ بهره‌ مى‌گيرند و مشکلات‌ آنها بسيار کمتر از تيم‌هاى‌ پرسپوليس‌ و استقلال‌ است.
سرمربى‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ متذکر شد: اين‌ دو باشگاه‌ افزون‌ بر مشکلاتى‌ که‌ مطرح‌ مى‌کنند، همه‌ ساله‌ باعث‌ افزايش‌ نرخ‌ بازيکنان‌ و مربيان‌ هم‌ مى‌شوند و به‌ دليل‌ آنکه‌ رديف‌ بودجه‌اى‌ ندارند، نحوه‌ هزينه‌ پول‌هاى‌ تزريق‌ شده‌ به‌ آنها هم‌ مشخص‌ نمى‌شود.
مايلى‌کهن‌ با اشاره‌ به‌ استعفاى‌ مسئولان‌ اجرايى‌ و هيأ‌ت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ بعد از کنار گذاشتن‌ تيم‌ فوتبال‌ اين‌ باشگاه‌ از رقابت‌هاى‌ باشگاه‌هاى‌ آسيا اظهار داشت: استعفا دردى‌ را دوا نخواهد کرد. اکنون‌ مقصران‌ اين‌ حادثه‌ بايد پاسخگو باشند و به‌ هواداران‌ اين‌ تيم‌ پاسخ‌ بدهند.
منبع

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قلعه‌نوعي: زندى‌ به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ مى‌شود اين‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ نمى‌تواند «سازمان‌ فوتبال» را حذف‌ کند

حذف‌ تيم‌ استقلال‌ از ليگ‌ قهرمانان‌ آسيا حواشى‌ بسيارى‌ را پيرامون‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ ايجاد کرد، از سوى‌ ديگر تيم‌ ايران‌ خود را براى‌ جام‌ ملتهاى‌ آسيا آماده‌ مى‌کند و امير قلعه‌نوعى‌ سخت‌ در پى‌ آن‌ است‌ تا با کسب‌ نتيجه‌ ايده‌آل‌ در اين‌ مسابقات‌ حداقل‌ بخشى‌ از منتقدانش‌ را خاموش‌ کند. از اين‌ رو در ارتباط‌ با حذف‌ استقلال‌ و همچنين‌ ليست‌ نفرات‌ دعوت‌ شده‌ به‌ اردوى‌ تيم‌ملى‌ با او گفتگويى‌ انجام‌ داديم‌ که‌ گزيده‌اى‌ از آن‌ را در زير مى‌خوانيد:
* هيأ‌ت‌ مديره‌ مستعفى‌ نمى‌تواند چارت‌ سازمان‌ فوتبال‌ اين‌ باشگاه‌ را حذف‌ کند و بايد هيأ‌ت‌ مديره‌ جديد در مورد سازمان‌ فوتبال‌ تصميم‌ بگيرد.
* من‌ حدود چهار روز بعد از فرصت‌ اعلام‌ شده‌ از سوى‌ کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا متوجه‌ شدم‌ که‌ اسامى‌ بازيکنان‌ استقلال‌ به‌ اين‌ کنفدراسيون‌ ارسال‌ نشده‌ است‌ زيرا ما در زمان‌ مقرر اسامى‌ را به‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ داده‌ بوديم.
* وظيفه‌ من‌ اين‌ بود که‌ تيم‌ را تقويت‌ کنم‌ و اسامى‌ را به‌ موقع‌ تحويل‌ فدراسيون‌ بدهم‌ که‌ اين‌ کار را انجام‌ دادم، ولى‌ فدراسيون‌ اسامى‌ را به‌ موقع‌ ارسال‌ نکرده‌ است.
* براى‌ اينکه‌ تيم‌ملى‌ در شرايط‌ بازى‌ قرار بگيرد با بازى‌ دوستانه‌ در روز چهارم‌ فروردين‌ ماه‌ با قطر موافقت‌ کرديم. در اين‌ بازى‌ 7 لژيونر اروپايى‌ همراه‌ ما خواهند بود که‌ فريدون‌ زندى‌ نيز يکى‌ از لژيونرهاى‌ دعوت‌ شده‌ خواهد بود.
* زندى‌ پس‌ از جام‌جهانى‌ ديگر به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ نشد و قصد داريم‌ در بازى‌ با قطر وضعيت‌ کنونى‌ او را مورد ارزيابى‌ قرار دهيم.
* چهار لژيونر شاغل‌ در امارات‌ هم‌ جزو دعوت‌شدگان‌ خواهند بود و دعوتنامه‌هاى‌ اين‌ بازيکنان‌ را ارسال‌ کرده‌ايم‌ تا براى‌ حضور در تيم‌ملى‌ مشکلى‌ نداشته‌ باشند.
* روز دوم‌ فروردين‌ در تهران‌ تمرينات‌ خود را آغاز مى‌کنيم‌ و سوم‌ فروردين‌ به‌ سوى‌ دوحه‌ پرواز خواهيم‌ کرد ضمن‌ آنکه‌ 30 بازيکن‌ را دعوت‌ مى‌کنيم‌ ولى‌ درنهايت‌ با 20 تا 22 بازيکن‌ به‌ قطر مى‌رويم.
* براى‌ بازى‌ دوستانه‌ با قطر مسابقات‌ ليگ‌ برتر تعطيل‌ نخواهد شد و بعد از بازگشت‌ تيم‌ملى‌ در پنجم‌ يا ششم‌ فروردين‌ بازيکنان‌ براى‌ هفته‌ بيست‌وسوم‌ آماده‌ مى‌شوند و مشکلى‌ از اين‌ بابت‌ وجود نخواهد داشت

منبع

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ديدار استقلال‌ - آرسنال‌ لغو مى‌شود

هنگامى‌ که‌ تئو دى‌يونگ‌ به‌ عنوان‌ مربى‌ استقلال‌ منصوب‌ شد در اولين‌ اظهارنظر رسمى‌ خود مدعى‌ شد زمينه‌ را براى‌ برگزارى‌ اردوى‌ تدارکاتى‌ آبى‌پوشان‌ در اتريش‌ فراهم‌ کرده‌ و طورى‌ برنامه‌ريزى‌ مى‌کند که‌ استقلال‌ ديدار دوستانه‌اى‌ نيز با آرسنال‌ انجام‌ دهد اما باتوجه‌ به‌ شرايط‌ موجود و احتمال‌ جدايى‌ يونگ‌ از جمع‌ آبى‌پوشان، بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ بايد از همين‌ حالا فکر بازى‌ با شاگردان‌ آرسن‌ ونگر را از سر خود بيرون‌ کنند.
يونگ‌ تابستان‌ امسال‌ پرسپوليسى‌ها را به‌ اردوى‌ اتريش‌ برده‌ بود.

منبع

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عابدزاده: فکر مى‌کنم‌ مرده‌ متحرک‌ هستم! آقايان‌ «کل‌يوم» باعث‌ حذف‌ استقلال‌ شدند!

مصاحبه‌ مفصلى‌ از احمدرضا عابدزاده‌ روى‌ خروجى‌ يکى‌ از خبرگزاريها آمده‌ بود و براى‌ شنيدن‌ توضيحات‌ بيشتر با خودش‌ تماس‌ گرفتيم. سنگربان‌ و کاپيتان‌ دوستداشتنى‌ فوتبال‌ ايران‌ درخصوص‌ مسايل‌ روز فوتبال‌ توضيحات‌ خوبى‌ داد که‌ در زير گزيده‌اى‌ از حرفهاى‌ او را مى‌خوانيد:
* پزشکان‌ از من‌ خواسته‌اند از هياهوى‌ فوتبال‌ دور باشم‌ تا دچار هيجان‌ نشوم‌ اما نمى‌توانم‌ دستور آنها را انجام‌ بدهم‌ و نمى‌توانم‌ بپذيرم‌ از فوتبال‌ دور باشم‌ چون‌ آن‌وقت‌ فکر مى‌کنم‌ يک‌ مرده‌ متحرک‌ هستم، فوتبال‌ عشق‌ من‌ است.
* هيچ‌وقت‌ پرسپوليس‌ را اينقدر حقير و خنثى‌ نديده‌ بودم، ترکيب‌ اين‌ تيم‌ آنقدر ضعيف‌ چيده‌ شده‌ بود که‌ انگار براى‌ شکست‌ برنامه‌ريزى‌ شده‌ بود تا کسب‌ پيروزي.
* دنيزلى‌ مقصر اصلى‌ ناکامى‌هاى‌ پرسپوليس‌ است‌ در پايان‌ بازى‌ با پيکان‌ جلوى‌ دوربين‌ تلويزيون‌ گفت‌ از باخت‌ ناراحت‌ نيستم‌ و بازيکنانم‌ مقصرند! متأ‌سفانه‌ دنيزلى‌ آنقدر در تفکراتش‌ ضعف‌ دارد که‌ از معدنچى‌ در جناح‌ راست‌ هم‌ استفاده‌ مى‌کند!
* بهترين‌ بازيکن‌ پرسپوليس‌ کريم‌ باقرى‌ است‌ که‌ على‌رغم‌ مصدوميت‌ و دورى‌ چند ماهه‌ از ميدان، بايد جور بقيه‌ را هم‌ به‌ دوش‌ بکشد.
* دنيزلى‌ نسبت‌ به‌ اوضاع‌ پرسپوليس‌ بى‌تفاوت‌ است. او بيشتر پولش‌ را گرفته، الان‌ هم‌ وقت‌ تلف‌ مى‌کند تا بقيه‌ پولش‌ را بگيرد و برود و به‌ قول‌ معروف‌ يک‌ عمر بخورد، کيف‌ کند و به‌ ما بخندد!
* انصارى‌فر به‌ اشتباهش‌ در استخدام‌ اين‌ مربى‌ پى‌ برده‌ است‌ ولى‌ چاره‌اى‌ جز تحمل‌ کردن‌ ندارد تا به‌ مشکلات‌ مالى‌ پرسپوليس‌ افزوده‌ نشود.
* شانس‌ قهرمانى‌ سايپا بيشتر از ساير تيمهاست. استقلال‌ و سپاهان‌ رقباى‌ سايپا در راه‌ قهرمانى‌ هستند و اين‌ پرسپوليس‌ بايد تلاش‌ کند تا بلکه‌ سوم‌ ليگ‌ شود!
* پرسپوليس‌ بازيکن‌ خوب‌ زياد دارد ولى‌ آدمى‌ که‌ بتواند از آنها بازى‌ بگيرد در کادرفنى‌ مشاهده‌ نمى‌شود. عليرضا نيکبخت‌واحدي، کريم‌ باقري، داود سيدعباسي، حسين‌ بادامکي، مهرزاد معدنچى‌ و حتى‌ فرازفاطمى‌ هر کدامشان‌ براى‌ هر تيمى‌ يک‌ نعمت‌ هستند و مى‌توانند هر نتيجه‌اى‌ را عوض‌ کنند.
* حذف‌ استقلال‌ از ليگ‌ قهرمانان‌ آسيا به‌ اعتبار فوتبال‌ ايران‌ خدشه‌ وارد کرد و همه‌ مسئولان‌ اين‌ باشگاه‌ بايد پاسخگو باشند و کمترين‌ مجازات‌ براى‌ آنها استعفا از استقلال‌ و دورى‌ از صحنه‌ اجرايى‌ در ورزش‌ است. آنها آنقدر به‌ آدمهاى‌ کوچک‌ ميدان‌ دادند که‌ طرف‌ احساس‌ بزرگى‌ کرد و فکر مى‌کند در فوتبال‌ کسى‌ شده‌ و متأ‌سفانه‌ مى‌بينيم‌ همين‌ افراد کوچک‌ و به‌ قول‌ معروف‌ آقايان‌ کل‌يوم! باعث‌ حذف‌ استقلال‌ و زير سئوال‌ رفتن‌ فوتبال‌ ايران‌ شدند!
* حذف‌ استقلال‌ ميلياردها تومان‌ به‌ اين‌ باشگاه‌ ضرر زد. از بحث‌ جذب‌ اسپانسر بگيريد تا ترانسفر بازيکنان‌ به‌ خاطر همين‌ ندانم‌ کاريها از بين‌ رفت!
* بگوويچ‌ قدم‌ مثبتى‌ براى‌ تيم‌ اميد برنداشته‌ است‌ و کميته‌ ملى‌ المپيک‌ هزينه‌ به‌ خدمت‌ گرفتن‌ وى‌ را هدر داده‌ است. مثل‌ اينکه‌ آقاى‌ کفاشيان‌ نمى‌داند چطور بودجه‌ اين‌ نهاد را خرج‌ کند که‌ اينچنين‌ گزينه‌هايى‌ را براى‌ راهيابى‌ به‌ المپيک‌ درنظر گرفته‌ است.
* با محمد پنجعلى‌ براى‌ کار در تيم‌ملى‌ يکسرى‌ صحبت‌ها کرده‌ بوديم‌ ولى‌ پنجعلى‌ به‌ توافقاتمان‌ پشت‌ پا زد. به‌ هر حال‌ او مى‌تواند با هر شرايطى‌ کنار بيايد.

منبع

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا