• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شكايت پگاه گيلان از "ابراهيم تقي‌پور"

شاد مدعي شد: قراردادش در هيات‌فوتبال ثبت شده بود

قرارداد نهايي "ابراهيم تقي‌پور" با باشگاه پگاه با حضور وي در دفتر باشگاه به ثبت رسيده است و پيوستنش به استقلال جنبه قانوني ندارد.

اسماعيل شاد، مديرعامل باشگاه پگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر با انتقاد از رفتار غيرحرفه اي مدافع مازندراني خود اظهار داشت: تقي پور در شرايطي قرارداد خود را با استقلال تهران به ثبت رسانده كه چند روز پيش قراردادش به مدت يك‌سال ديگر در دفتر هيات فوتبال گيلان ثبت شده است، ما با وي قرارداد نهايي امضاء كرده‌ايم و عدم حضورش در هيات فوتبال گيلان به منزله انصراف از حضور در پگاه تلقي نمي شود.

وي افزود: ابراهيم تقي‌پور پس از توافق با ما در تمرينات روز يك‌شنبه هم حضور يافت ولي همان شب در تماس با دكتر ذوالفقارنسب و بدون هماهنگي با مسئولان پگاه بدون اجازه تمرينات را ترك كرد تا اينكه مطلع شديم وي براي مذاكره با استقلال در تهران به سر مي برد.

شاد متذكر شد: باشگاه اين حركت غيرحرفه اي تقي پور را پيگيري مي كند ما از اين بازيكن شكايت كرده‌ايم و قطعا بايد پاسخگوي مسئولين و هواداران پگاه باشد، ولي در صورت بروز مشكل مي توانست با ما صحبت كند كه در اين‌صورت نهايت همكاري را در اين خصوص انجام مي داديم ولي پيوستن به تيم ديگر آن هم در شرايطي كه هنوز بابت قرارداد فصل گذشته با پگاه تسويه حساب نكرده به دور از اصول حرفه اي فوتبال است.

مديرعامل پگاه در پايان درمورد شايعات اخير مبني بر احتمال جايگزيني هادي تاميني به جاي تقي پور خاطرنشان كرد: تاميني با ملوان قرارداد دارد، باشگاه پگاه به هيچ عنوان با بازيكني كه با تيم ديگري قرارداد داشته باشد مذاكره نمي كند، هرچند جذب بازيكن از ملوان به دنبال تضعيف اين تيم نيست و اعتقاد داريم هر دو تيم بايد با قدرت در ليگ برتر ظاهر شوند، ما رضا نيك نظر را هم در شرايطي به خدمت گرفتيم كه با ملوان به توافق نرسيده بود.

ابراهيم تقي‌پور: قراردادم با پگاه را ثبت هيات نكرده بودم

به دليل مشكلات خانوادگي نتوانستم در رشت بمانم

ابراهيم تقي‌پور اظهار كرد: يك‌سال در پگاه حضور داشتم و از تماشاگران، مديران و بازيكنانش خاطرات خوبي دارم، پيوستنم به استقلال به خاطر پول بيشتر و حضور در باشگاه‌هاي آسيا نبود، بلكه به دليل مشكلات خانوادگي نمي‌توانستم در رشت به فوتبالم ادامه دهم و ناگزير بايد به تيم ديگري مي رفتم.

وي درخصوص قرارداد خود با مسئولان پگاه يادآور شد: با مديران اين تيم براي تمديد قرارداد به توافق رسيدم و برگه نهايي را هم امضاء كردم، ولي با وجودي كه پس از توافق دو جلسه با پگاه تمرين داشتم براي ثبت قرارداد به هيات فوتبال گيلان نرفته‌ام و بدون ثبت قرارداد و امضاء در هيات فوتبال عضو اين تيم محسوب نمي شوم.

تقي‌پور افزود: سال گذشته علي رغم مخالفت خانواده و همسرم با پگاه قرارداد بستم و اميدوار بودم امسال نيز بتوانم آنها را براي تمديد قرارداد و حضور مجدد در رشت ترغيب كنم، ولي پس از توافق با پگاه احساس كردم اوضاع در حال بدتر شدن است و مجبور شدم برخلاف ميل باطني از پگاه جدا شوم.

مدافع جديد استقلال در پايان با ابراز خرسندي از حضور در اين تيم خاطرنشان كرد: استقلال تيم بزرگي است، مطمئنا آرزوي هر فوتباليستي حضور در استقلال و پرسپوليس است، يازده سال در سطح اول فوتبال ايران حضور داشته‌ام و در اين مدت تلاش كردم براي موفقيت تيمم دست به هر كاري بزنم، به طور حتم در استقلال هم با غيرت و تعصب هميشگي به دنبال حضور در تركيب ثابت خواهم بود.

نقل از ایسنا

بهترین خبر امروز قرار داد 2 ساله اکبرپور و برهانی و تمدید قرارداد طالبلو بود :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه‌نويي: اطمينان مي‌دهم كه "جباري" مي‌ماند

خوشحالم كه تركيب استقلال كامل شده است

امير قلعه‌نويي اظهار كرد: خوشبختانه نفراتي كه مورد نظرمان بودند جذب شدند و از اين كه تركيب تيم كامل شده است بسيار خوشحالم.

وي افزود: در حال حاضر دوران اوج كار را مي‌گذاريم و در اردوي تركيه با پشت سر گذاشتن مراحل بدنسازي، به مرور كارهاي سرعتي و برنامه‌هاي تاكتيكي خواهيم پرداخت.

وي درباره وضعيت "مجتبي جباري" نيز به ايسنا، گفت: هنوز جباري به تمرينات نيامده است اما، اطمينان مي‌دهم كه جباري اين فصل نيز بازيكن استقلال خواهد بود.

قلعه‌نويي ادامه داد: با توجه به درگيري در مسابقات جام حذفي، سه هفته از دوران مدنظرمان براي آمادگي به دور بوديم؛ اما با تلاش‌هاي كادرفني تيم در حال رسيدن به مرز آمادگي است و ما به زودي شرايط خوبي را پيدا مي‌كنيم و نفرات خوبي كه جذب كرديم به موفقيت تيم بسيار اميدوار هستيم.

نقل از ایسنا

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام دوستان

نه شبکه خبر گفت با مس ثبت کرده:hmm:

اولین لجبازی!!!!!!!!!:f34r:

چه بهتر بود جای میرفتن دنبال این تقی پور یه مقدار روی موندن صادقی اصرار میکردن :hmm:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
چه بهتر بود جای میرفتن دنبال این تقی پور یه مقدار روی موندن صادقی اصرار میکردن :hmm:

واقعا !
سیاست باشگاه نمیدونم چه شکلیه !
واقعا یه بازیکن خوب تیم رو نگه نمیدارن و یکی رو میارن که اصلا اخلاق نداره !
من که هرچی فحشه الان میخوام نثار تقی بکنم!
اوسکول یادش رفته با جباری چه جوری درگیر شده بود !
حالا میاد تیمش !
..
خداکنه جریمش کنن و بعد هم قراردادش با اس اس فسخ شه ..

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
من که خیلی دلم میخواد این شکایتها به نتیجه برسه و این تقی پور بره از استقلال. صادقی هم هر چه زودتر برگرده. آخه یکی نیست بگه جای اینکه برید دنبال این تقی پور اول فکر بازیکنای خودی باشید :cheesy:

مدیرعامل پگاه تهدید به افشای جزییات قرارداد تقی پور کرد!

مديرعامل باشگاه پگاه گيلان گفت: در صورت رسيدگي نكردن به شكايت ما، جزئيات قرار داد تقي‌پور را افشا خواهيم كرد.

اسماعيل شاد در گفت و گو با فارس اظهار داشت: ابراهيم تقي‌پور روز شنبه قرارداد خود را در هيئت فوتبال گيلان به طور رسمي با پگاه ثبت كرد و عصر همان روز هم در تمرينات تيم ما حاضر شد.

وي ادامه داد: او روز يكشنبه نيز با ما تمرين كرد اما از روز دوشنبه بدون آنكه به ما اطلاعي بدهد، ديگر در تمرين حاضر نشد كه متوجه شديم با استقلال تهران قرارداد امضا كرده است.

مديرعامل باشگاه پگاه عنوان كرد: نامه اعتراض‌آميز خود را به فدراسيون ارائه كرده‌ايم و مطمئن هستيم كه به اين موضوع رسيدگي خواهد شد. اينگونه نيست كه چون مديرعامل استقلال در هيئت رئيسه فدراسيون عضو است، حق ما ضايع شود. در آنجا افراد با انصافي هستند كه مسئله را قطعا پيگيري خواهند كرد!

شاد تاكيد كرد: در صورتي كه به شكايت پگاه رسيدگي نشود، جزئيات قرارداد تقي پور با باشگاه را در رسانه‌ها افشا مي‌كنيم که در آن صورت، امنيت رواني ليگ در فصل آينده از بين خواهد رفت.

وی در پایان ابراز اطمینان کرد که به اين مسئله رسيدگي ‌شود چرا که در غير اينصورت، خيلي چيزها زير سوال مي‌رود!

درخواست 340 میلیونی امیر حسین صادقی رد شد !

مهدی رحمتی و علی حمودی با حضور در هیئت فوتبال استان کرمان و ثبت قراداد رسمی فصل آینده برای تیم مس به میدان می روند.

به گزارش مهر، مهدی رحمتی و علی حمودی ، بازیکن فصل گذشته استقلال اهواز با حضور در هیئت فوتبال استان کرمان قرارداد خود را بصوت رسمی و به مدت یک سال با تیم فوتبال مس کرمان تمدید کردند.

از سوی دیگر پس از مذاکراتی که بین حمید نیک نفس ، مدیرعامل باشگاه مس کرمان با امیرحسین صادقی انجام شد، مدافع استقلال درخواست خود را برای عقد قرارداد با تیم فوتبال این باشگاه مطرح کرد.

این در حالی است که رضا يوسف پور در گفت و گو با فارس اظهار داشت: صبح امروز نشست دو ساعته اي با امير حسين صادقي داشتيم؛ اما بر سر مسائل مالي به توافق نرسيديم.

وی افزود: وي درخواست دستمزد 320 ميليون توماني از ما كرد اما ما قادر به پرداخت چنين مبلغي نيستيم.

یوسف پور ادامه داد: هيئت مديره باشگاه مس چنين اجازه اي را به ما نمي‌دهد كه بازيكنی را با اين رقم جذب كنيم. اگر در نشست بعدی با صادقي به توافق نرسيم، به سراغ فرانك آتسو كه قيمتش بسيار مناسب تر از صادقي است خواهیم رفت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتسو رو که پرسپولیس گرفت..............

فکر نکنم اینا صادقی رو به این راحتی از دست بدن.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
اتسو رو که پرسپولیس گرفت..............

فکر نکنم اینا صادقی رو به این راحتی از دست بدن.

آره احتمالا قضیه چونه زنیه ;)

تصحیح میشه : گویا با مس قطعی کرده
unknown.gif

Last edited:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام

اصلا معلوم نیست امسال تو بازار نقل و انتقالات چی میگذره .... :blink:

پرسپولیس که شد رئال مادرید ایران از وفور بازیکن و ستاره

کاش پترویچ رو اس اس میگرفت ، اگه جباری بره مارسی هافبک هجومی و بازیساز اصلا نداریم !! بعلاوه یک مهاجم ششدانگ ...

آیلتون که فکر کنم دیگه عمر مفید فوتبالیش تمومه ....

ببینیم حاجی این روزهای آخر بمبی ترقه ای چیزی در میکنه یا نه !! :happy:
از اونجائی که دوستان اس اسی سر و کله شون تو تاپیک پرسپولیسیا پیدا شده، مام میایم!!!

بابا فرزاد جون شما که تیمت تو تور زدن بازیکنای قرارداد بسته استاده، دیگه از چی می نالی!!!

موفق باشید!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
از اونجائی که دوستان اس اسی سر و کله شون تو تاپیک پرسپولیسیا پیدا شده، مام میایم!!!
بابا فرزاد جون شما که تیمت تو تور زدن بازیکنای قرارداد بسته استاده، دیگه از چی می نالی!!!
موفق باشید!

دوست عزیز تشریف بیارید ............ باعث خوشحالیه

ولی جسارتا فرمایشاتتون نامفهومه ! یاد ندارم از چیزی نالیده ؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟ باشم ، گفتم پرسپولیس بازیکنان خوبی گرفته ..... نه ؟! فکر کنم قیاستون صحیح نیست :)
نمیخوام باهاتون راجع چیزی بحث کنم ، چون دوست پرسپولیسی کم ندارم :) فقط تو پرانتز ! جریان فرزاد آشوبی رو با خودتون یه مروری بکنید !!!! ............... بد نیست ;)
ولی هر دو قضیه فکر کنم بیشتر ضعف قوانین فوتبال کشوره

پیروز باشید ..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

ولی جسارتا فرمایشاتتون نامفهومه ! یاد ندارم از چیزی نالیده ؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟ باشم ، گفتم پرسپولیس بازیکنان خوبی گرفته ..... نه ؟! فکر کنم قیاستون صحیح نیست :)
نمیخوام باهاتون راجع چیزی بحث کنم ، چون دوست پرسپولیسی کم ندارم :) فقط تو پرانتز ! جریان فرزاد آشوبی رو با خودتون یه مروری بکنید !!!! ............... بد نیست ;)

پیروز باشید ..

بیخیال !
کلا پی پی ها ! گله مندن که ما میایم اونا میان !
اینجام فکر کنم یه قانون پی پی، اس اس بزارن !
ولی خب !
این قانون شکنی ها همه جا هست !
به نظر من تو پرسپولیس کمتر دیده شده ! ولی همچینم نیست که بگیم خیلی از ما بهتر عمل میکنن و اینا !
هر دو تیم به حاشیه خیلی علاقه دارن و همیشه هم وارد این بحث میشن..
صادقی هم با مس ثبت کرد..
تقی پور الاغ اومد..
برهانی و سیاوش هم که اومدن !البته برهانی بود و موندنی شد !
و ..
مثل اینکه دارن رودباریان رو میخرن ! که گرچه احتمالش در حد زیر صفر..
و اینکه دنبال یه مهاجم آدمیزاد باید باشن !
..
دیگه نمیدونم!
یوسفی هم که معلوم نیست مشکل سربازیش چی میشه !
میره پاس همدان یا یه تیم نظامی ! یا اس اس میمونه !
!
سیاست فوتبال به چه شکل نوشته شده !
هیچکس این رو نفهمیده !
البته فقط در مورد ایران.

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10

پیروز باشید ..
نه بابا فرزاد جون سوء تفاوت نشه!

من یادم رفت اون تیکه تو کوت رو که «کاش پتروویچ رو اس اس می گرفت» رو بولد کنم! منم دوست اس اسی کم ندارم! نمونه شم شما!

به نقل از bnc :
بیخیال !
کلا پی پی ها ! گله مندن که ما میایم اونا میان !
اینجام فکر کنم یه قانون پی پی، اس اس بزارن !
ولی خب !
این قانون شکنی ها همه جا هست !
به نظر من تو پرسپولیس کمتر دیده شده ! ولی همچینم نیست که بگیم خیلی از ما بهتر عمل میکنن و اینا !
هر دو تیم به حاشیه خیلی علاقه دارن و همیشه هم وارد این بحث میشن..

ای بابا! از کی تا حالا پی پی شدیم ما ؟!؟!؟!
بابا دمتون گرم دوستان!

به امید موفقیت هردوشون. ما دو اتیشه ایم، ولی همیشه سر جاش هوای آبیاروهم داشتیم;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منم دوست اس اسی کم ندارم! نمونه شم شما!
به امید موفقیت هردوشون. ما دو اتیشه ایم، ولی همیشه سر جاش هوای آبیاروهم داشتیم;)

آقا ارادتمندیم

ما نیز هم !

ایشالله فینال جام باشگاهها رو امسال خودمون برگزار میکنیم :)

و البت ما میبریم ! :p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صمد مرفاوي مربي تيم فوتبال استقلال شد

پس از مذاكرات نهايي صورت گرفته ميان باشگاه استقلال و صمد مرفاوي و توافق دو طرف، صمد مرفاوي به عنوان مربي به جمع كادرفني تيم فوتبال استقلال تهران اضافه شد.

صمد مرفاوي پيش از اين در ليگ پنجم حرفه‌اي همراه با امير قلعه‌نويي به مقام قهرماني ليگ برتر فوتبال ايران دست يافت و در مقطعي نيز سرمربي‌گري استقلال را در ششمين دوره ليگ برعهده داشت.

مرفاوي از امروز بر سر تمرينات تيم استقلال تهران حاضر مي‌شود

نقل از ایسنا

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا ارادتمندیم

ما نیز هم !

ایشالله فینال جام باشگاهها رو امسال خودمون برگزار میکنیم :)

و البت ما میبریم ! :p
حالا برد و باختش که مهم نی، مهم این میشه که پوزه عربا و چش بادومیا مالیده میشه به خاک!

ولی تو لیگ که باز 6 تائیتون می کنیم:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میکن حاج فتحی استعفا داده درسته ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فتل هم دیده بمب نداره بترکونه اومده خودشون بترکونه:)
خب بابا کارت رو انجام بده. ناز کردن نداره که:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا