- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
یه جا خوندم که یکیشون میمونن که. پس جفتشون موندن
میگم صادقی چیکار کرد؟ تمدید کرده؟
سلام دوستان
نه شبکه خبر گفت با مس ثبت کرده:hmm:
اولین لجبازی!!!!!!!!!:f34r:
چه بهتر بود جای میرفتن دنبال این تقی پور یه مقدار روی موندن صادقی اصرار میکردن :hmm:
اتسو رو که پرسپولیس گرفت..............
فکر نکنم اینا صادقی رو به این راحتی از دست بدن.
از اونجائی که دوستان اس اسی سر و کله شون تو تاپیک پرسپولیسیا پیدا شده، مام میایم!!!سلام
اصلا معلوم نیست امسال تو بازار نقل و انتقالات چی میگذره .... :blink:
پرسپولیس که شد رئال مادرید ایران از وفور بازیکن و ستاره
کاش پترویچ رو اس اس میگرفت ، اگه جباری بره مارسی هافبک هجومی و بازیساز اصلا نداریم !! بعلاوه یک مهاجم ششدانگ ...
آیلتون که فکر کنم دیگه عمر مفید فوتبالیش تمومه ....
ببینیم حاجی این روزهای آخر بمبی ترقه ای چیزی در میکنه یا نه !! :happy:
از اونجائی که دوستان اس اسی سر و کله شون تو تاپیک پرسپولیسیا پیدا شده، مام میایم!!!
بابا فرزاد جون شما که تیمت تو تور زدن بازیکنای قرارداد بسته استاده، دیگه از چی می نالی!!!
موفق باشید!
دوست عزیز تشریف بیارید ............ باعث خوشحالیه
ولی جسارتا فرمایشاتتون نامفهومه ! یاد ندارم از چیزی نالیده ؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟ باشم ، گفتم پرسپولیس بازیکنان خوبی گرفته ..... نه ؟! فکر کنم قیاستون صحیح نیست
نمیخوام باهاتون راجع چیزی بحث کنم ، چون دوست پرسپولیسی کم ندارمفقط تو پرانتز ! جریان فرزاد آشوبی رو با خودتون یه مروری بکنید !!!! ............... بد نیست
ولی هر دو قضیه فکر کنم بیشتر ضعف قوانین فوتبال کشوره
پیروز باشید ..
نه بابا فرزاد جون سوء تفاوت نشه!دوست عزیز تشریف بیارید ............ باعث خوشحالیه
ولی جسارتا فرمایشاتتون نامفهومه ! یاد ندارم از چیزی نالیده ؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟ باشم ، گفتم پرسپولیس بازیکنان خوبی گرفته ..... نه ؟! فکر کنم قیاستون صحیح نیست
نمیخوام باهاتون راجع چیزی بحث کنم ، چون دوست پرسپولیسی کم ندارمفقط تو پرانتز ! جریان فرزاد آشوبی رو با خودتون یه مروری بکنید !!!! ............... بد نیست
ولی هر دو قضیه فکر کنم بیشتر ضعف قوانین فوتبال کشوره
پیروز باشید ..
به نقل از bnc :بیخیال !
کلا پی پی ها ! گله مندن که ما میایم اونا میان !
اینجام فکر کنم یه قانون پی پی، اس اس بزارن !
ولی خب !
این قانون شکنی ها همه جا هست !
به نظر من تو پرسپولیس کمتر دیده شده ! ولی همچینم نیست که بگیم خیلی از ما بهتر عمل میکنن و اینا !
هر دو تیم به حاشیه خیلی علاقه دارن و همیشه هم وارد این بحث میشن..
منم دوست اس اسی کم ندارم! نمونه شم شما!
به امید موفقیت هردوشون. ما دو اتیشه ایم، ولی همیشه سر جاش هوای آبیاروهم داشتیم![]()
حالا برد و باختش که مهم نی، مهم این میشه که پوزه عربا و چش بادومیا مالیده میشه به خاک!آقا ارادتمندیم
ما نیز هم !
ایشالله فینال جام باشگاهها رو امسال خودمون برگزار میکنیم
و البت ما میبریم !![]()
ولی تو لیگ که باز 6 تائیتون می کنیم![]()
میکن حاج فتحی استعفا داده درسته ؟