خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
/داربي ٦٥/
واعظي آشتياني:
استقلال توانايي شكست پرسپوليس را دارد
هواداران با مسائل غيرفوتبالي به استقلال ضربه نزنند
مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: هواداران استقلال بهتر است پيش از بازي داربي به مسايل غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است در آستانه اين ديدار به تيم استقلال ضربه وارد شود.
اميررضا واعظي آشتياني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آستانه بازي داربي بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران اظهار كرد: از هواداران فهيم استقلال تهران مي خواهم كه در آستانه اين بازي حساس و مهم به مسايل حاشيه اي و غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است به تيم استقلال ضربه وارد شود. هم چنين از آنها مي خواهم كه در زمان حضور در ورزشگاه آزادي ضمن احترام به تيم پرسپوليس و هوادارانش فقط به تشويق استقلال بپردازند.
وي هم چنين درباره تاثير حضورش در روند بازي استقلال مقابل پرسپوليس گفت: من از زماني كه وارد باشگاه استقلال شدم، سعي كردم كارهاي نيمه تمام را به اتمام برسانم و برخي مسايل انجام نشده را بررسي كنم. هنوز مشغول ارزيابي اوضاع باشگاه و تيم استقلال هستيم اما، مطمئنا روند رو به رشدي را براي اين تيم ارزيابي مي كنم.
واعظي آشتياني گفت: در ديداري كه با بازيكنان و مربيان استقلال پيش از بازي داربي داشتم ازآنها خواستم كه با تمام وجود مقابل حريف ديرينه خود يعني پرسپوليس بجنگند چرا كه كسب سه امتياز و پيروزي در اين بازي براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و فكر مي كنم تساوي هم به نوعي يك شكست خفيف محسوب مي شود. البته كادر فني ما به اين شناخت از تيم رسيده است كه ما مي توانيم پيروز داربي باشيم و توانايي شكست تيم پرسپوليس را در شرايط فعلي داريم.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تلاش هيات مديره و مديريت باشگاه تيم استقلال اوضاع بهتري پيدا كند و در اين رابطه تاكيد كرد: با برنامه هايي كه داريم و هم چنين شناخت كافي كه از مجموعه استقلال پيدا كردم آينده بسيار خوبي براي اين باشگاه پيش بيني مي كنم لذا از تمامي هواداران محترم استقلال مي خواهم كه ما رادر رسيدن به اهداف عالي براي تيم استقلال ياري دهند.
/داربي ٦٥/
هاشم بيكزاده:
مهم پيروزي در داربي است
بازيكن تيم استقلال تهران گفت: همواره دوست داشتم در داربي تهران بازي كنم.
هاشم بيكزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: همواره علاقه داشتم در داربي تهران بازي كنم و اميدوارم اگر در بازي روز جمعه به ميدان رفتم بتوانم عملكرد قابل قبولي داشته باشم.
وي افزود: خوشبختانه در بازيهاي اخير استقلال به ميدان رفتم و هماهنگي خوبي با بازيكنان پيدا كردم ما تمرينات فشردهاي را پشت سر گذاشتيم و كادرفني بر روي نقاط ضعف و قوت پرسپوليس كار كرده است اميدواريم در زمين بتوانيم دستورات فني را به خوبي اجرا كنيم و پيروز شويم.
بيكزاده در بارهي اين بازي حساس گفت: در هر صورت نميتوان حساسيت اين بازي را انكار كرد به خصوص آنكه صدهزار تماشاگر به ورزشگاه ميآيند بي ترديد اين هيجان تماشاگران انگيزه بازيكنان را چند برابر خواهد كرد.
وي افزود: تصور من اين است كه اين بازي بسيار زيبا و تماشاگرپسند خواهد بود و من تمام تلاشام را انجام ميدهم كه بتوانم براي استقلال مفيد باشم.
بيكزاده در بارهي احتمال گلزنياش در اين بازي نيز گفت: مهم اين است كه بتوانيم پيروز شويم بيترديد هر اندازه كه نقش من در اين پيروزي بيشتر باشد خوشحالتر خواهم شد.
داربي ٦٥/
پاداش ويژه هيات مديره براي برد استقلال مقابل پرسپوليس
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه داربي سكه گرفتند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران در آستانه بازي تيم هاي استقلال و پرسپوليس روز گذشته در تمرينات اين تيم حاضر شد و به مناسبت عيد سعيد فطر به هر كدام از بازيكنان يك سكه بهار آزادي اهدا كرد.
هم چنين انصاري خطاب به بازيكنان اعلام كرد در صورت پيروزي در داربي تهران يك پاداش ويژه در انتظار اعضاي اين تيم خواهد بود.
داربي ٦٥/
عليرضا عباسفرد:
گل زدن به پرسپوليس لذت بخش است
مهاجم تيم استقلال تهران گفت: گل زدن به پرسپوليس براي من لذت خاصي خواهد داشت.
عليرضا عباسفرد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: بازي داربي حساسيت خاصي است. به خصوص براي من كه نخستين بار است آن را تجربه ميكنم در هر صورت اميدوارم بتوانم در اين بازي به ميدان بروم البته اين موضوع به نظر كادر فني بستگي دارد اما اينكه بتوانم در اين بازي حضور داشته باشم و به خصوص گلزني كنم جذابيت خاصي خواهد داشت.
وي افزود: در ابتداي فصل به دليل آنكه شرايط استقلال را براي پيشرفت بهتر از پرسپوليس ميديدم به اين تيم آمدهام و اكنون بسيار علاقه دارم تا در بازي مقابل پرسپوليس حضور داشته باشم و تواناييهايم را نشان دهم.
عباسفرد ادامه داد: خوشبختانه استقلال از بازي مقابل استقلال اهواز روند رو به جلويي را آغاز كرده است و براي آنكه اين پيشرفت را ادامه دهيم به سه امتياز بازي مقابل پرسپوليس نياز داريم.
وي در پايان گفت: اين بازي همواره با ديدارهاي ديگر ليگ متفاوت است در اين بازي هوشياري و انگيزه نقش بالايي دارد و اميدواريم كه استقلال بتواند برندهي اين بازي باشد.
داربي ٦٥/
پزشك تيم استقلال:
جانواريو كاملا آماده است
به غير از "تقيپور" مصدومي نداريم
پزشك تيم استقلال تهران گفت: به غير از ابراهيم تقيپور هيچ مصدومي براي داربي تهران نداريم.
دكتر نوروزي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خوشبختانه تمامي بازيكنان از آمادگي كاملي برخوردار هستند و به غير از ابراهيم تقيپور هيچ مصدوم ديگري نداريم با آنكه عنوان ميشد، جان واريو مصدوم است اما او در تمرين روز سهشنبه حضور داشت و نشان داد كه آمادگي بسيار خوبي دارد .
وي افزود: خوشبختانه مشكل مصدوميت دست وحيد طالبلو نيز در حال برطرف شدن است و او در تمرينات بسيار خوب ظاهر شده است.
نوروزي همچنين در بارهي مصدوميت بيژن كوشكي در تمرينات روز سهشنبه استقلال نيز گفت: مصدوميت كوشكي جدي نيست و او تنها دچار ضرب خوردگي شده بود كه اين موضوع چندان جدي نيست.
تمرينات تيم فوتبال استقلال پيگيري شد ( حاشيهها همچنان در تمرينات آبيپوشان ادامه دارد! )
در آستانهي داربي 65 اين روزها تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران همچنان با حاشيههايي پيگيري ميشود كه درمخالفت براي انجام تغييرات مديريتي در اين باشگاه است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تمرين بعدازظهر سهشنبه تيم استقلال تهران در ساعت 16 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي در شرايطي برگزار شد كه اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل و علي انصاري عضو هيات مديرهي باشگاه استقلال به منظور بازديد از تمرينات اين تيم و گفت و گو با بازيكنان به تمرين استقلال رفته بودند. در اين تمرينات نيز همانند چند روز قبل، برخي از ليدرهاي تيم استقلال با شعارهايي نسبت تغيرات مديريتي در استقلال واكنش نشان دادند.
همچنين اين عده از تماشاگران در شعارهايشان خواستار دخالت رييسجمهور در امور باشگاه استقلال شدند. سرپرست تيم استقلال نيز از جمله افرادي بود كه هواداران بر عليه او شعار دادند.
سپس واعظ آشتياني دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد و از آنها خواست تا در بازي داربي با تمام وجود بازي كنند.
وي با اشاره به اينكه بازي داربي نبايد بيش از اندازه حساس شود و بازيكنان استقلال توانايي كسب سه امتياز اين بازي را دارند، خطاب به بازيكنان گفت: شما پيروز شويد ما نيز از خجالت شما در ميآييم.
پس از واعظ آشتياني، علي انصاري عضو هيات مديره نيز به بازيكنان گفت: اميدواريم بتوانيم در باشگاه استقلال موفق شويم از شما ميخواهيم تا در بازي مقابل پرسپوليس با تمام توان كار كنيد و بي ترديد توانايي كسب پيروزي را داريد.
وي افزود: صحبتهاي بسياري پشت سر من مطرح است از جمله آنكه من را با هدايتي مقايسه ميكنند البته من با او دوست هستم. تلاش ميكنيم تا مشكلات مالي استقلال را برطرف كنيم.
در ادامه واعظ آشتياني و انصاري به بازيكنان قول دادند كه در پنجشب نيز ديداري با بازيكنان در هتل المپيك خواهند داشت.
پس از صحبتهاي واعظ و انصاري تمرينات تيم استقلال آغاز شد. هرچند كه برخي بازيكنان پس از آنكه مديرعامل باشگاه قول خاصي دربارهي پرداخت پاداش ويژه براي شكست دادن تيم پرسپوليس به آنها نداد ابراز ناراحتي مي كردند.
تمرينات استقلال با حركات كششي و دويدن نرم آغاز شد. سپس بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و به بازي در قالبهاي دستورات تاكتيكي اميرقلعهنويي پرداختند. مانند روز دوشنبه تمرين استقلال بر پاسهاي كوتاه ، حركت بازيكنان از كنارهها و رساندن توپ به مهاجمان از طريق پاسهاي عمقي و ارسالهاي بلند استوار بود.
در طول تمرين استقلال اميرقلعهنويي به شدت نسبت به عملكرد ضعيف بازيكنان هشدار داد و حتي بر سر چند بازيكن پرخاش كرد.
در اين تمرين با وجود برخي شايعات مبني بر مصدوميت جانواريو اين بازيكن در تمرين حاضر و عملكرد مثبتي داشت.
در يكي از لحظات تمرين مهدي اميرآبادي با علي عليزاده درگيري لفظي پيدا كرد كه پيروز قرباني با فرياد زدن بر سر هر دوي آنها بلافاصله به اين موضوع خاتمه داد.
تمرينهاي استقلال پس از 90 دقيقه در حالي پايان يافت كه ليدرهاي باشگاه استقلال به نشانهي اعتراض به جاي تشويق تيم به بازي فوتبال در پشت دروازه زمين شمارهي 2 ورزشگاه آزادي پرداختند.