• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سوزن آبی برای ترکوندن بادکنک قرمز بی تابی میکند

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
/داربي ‌٦٥/
واعظي آشتياني:
استقلال توانايي شكست پرسپوليس را دارد
هواداران با مسائل غيرفوتبالي به استقلال ضربه نزنند

مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: هواداران استقلال بهتر است پيش از بازي داربي به مسايل غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است در آستانه اين ديدار به تيم استقلال ضربه وارد شود.

اميررضا واعظي آشتياني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آستانه بازي داربي بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران اظهار كرد: از هواداران فهيم استقلال تهران مي خواهم كه در آستانه اين بازي حساس و مهم به مسايل حاشيه اي و غير فوتبالي نپردازند، چرا كه ممكن است به تيم استقلال ضربه وارد شود. هم چنين از آنها مي خواهم كه در زمان حضور در ورزشگاه آزادي ضمن احترام به تيم پرسپوليس و هوادارانش فقط به تشويق استقلال بپردازند.
وي هم چنين درباره تاثير حضورش در روند بازي استقلال مقابل پرسپوليس گفت: من از زماني كه وارد باشگاه استقلال شدم، سعي كردم كارهاي نيمه تمام را به اتمام برسانم و برخي مسايل انجام نشده را بررسي كنم. هنوز مشغول ارزيابي اوضاع باشگاه و تيم استقلال هستيم اما، مطمئنا روند رو به رشدي را براي اين تيم ارزيابي مي كنم.
واعظي آشتياني گفت: در ديداري كه با بازيكنان و مربيان استقلال پيش از بازي داربي داشتم ازآنها خواستم كه با تمام وجود مقابل حريف ديرينه خود يعني پرسپوليس بجنگند چرا كه كسب سه امتياز و پيروزي در اين بازي براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و فكر مي كنم تساوي هم به نوعي يك شكست خفيف محسوب مي شود. البته كادر فني ما به اين شناخت از تيم رسيده است كه ما مي توانيم پيروز داربي باشيم و توانايي شكست تيم پرسپوليس را در شرايط فعلي داريم.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه با تلاش هيات مديره و مديريت باشگاه تيم استقلال اوضاع بهتري پيدا كند و در اين رابطه تاكيد كرد: با برنامه هايي كه داريم و هم چنين شناخت كافي كه از مجموعه استقلال پيدا كردم آينده بسيار خوبي براي اين باشگاه پيش بيني مي كنم لذا از تمامي هواداران محترم استقلال مي خواهم كه ما رادر رسيدن به اهداف عالي براي تيم استقلال ياري دهند.

/داربي ‌٦٥/
هاشم بيك‌زاده:
مهم پيروزي در داربي است

بازيكن تيم استقلال تهران گفت: همواره دوست داشتم در داربي تهران بازي كنم.
هاشم ‌بيك‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: همواره علاقه داشتم در داربي تهران بازي كنم و اميدوارم اگر در بازي روز جمعه به ميدان رفتم بتوانم عملكرد قابل قبولي داشته باشم.
وي افزود: خوشبختانه در بازي‌هاي اخير استقلال به ميدان رفتم و هماهنگي خوبي با بازيكنان پيدا كردم ما تمرينات فشرده‌اي را پشت سر گذاشتيم و كادرفني بر روي نقاط ضعف و قوت پرسپوليس كار كرده است اميدواريم در زمين بتوانيم دستورات فني را به خوبي اجرا كنيم و پيروز شويم.
بيك‌زاده در باره‌ي اين بازي حساس گفت: در هر صورت نمي‌توان حساسيت اين بازي را انكار كرد به خصوص آنكه صدهزار تماشاگر به ورزشگاه مي‌آيند بي ترديد اين هيجان تماشاگران ‌انگيزه بازيكنان را چند برابر خواهد كرد.
وي افزود: تصور من اين است كه اين بازي بسيار زيبا و تماشاگرپسند خواهد بود و من تمام تلاش‌ام را انجام مي‌دهم كه بتوانم براي استقلال مفيد باشم.
بيك‌زاده در باره‌ي احتمال گلزني‌اش در اين بازي نيز گفت:‌ مهم اين است كه بتوانيم پيروز شويم بي‌ترديد هر اندازه كه نقش من در اين پيروزي بيشتر باشد خوشحال‌تر خواهم شد.

داربي ‌٦٥/
پاداش ويژه هيات مديره براي برد استقلال مقابل پرسپوليس

بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه داربي سكه گرفتند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران در آستانه بازي تيم هاي استقلال و پرسپوليس روز گذشته در تمرينات اين تيم حاضر شد و به مناسبت عيد سعيد فطر به هر كدام از بازيكنان يك سكه بهار آزادي اهدا كرد.

هم چنين انصاري خطاب به بازيكنان اعلام كرد در صورت پيروزي در داربي تهران يك پاداش ويژه در انتظار اعضاي اين تيم خواهد بود.

داربي ‌٦٥/
عليرضا عباسفرد:
گل زدن به پرسپوليس لذت بخش است
مهاجم تيم استقلال تهران گفت: گل زدن به پرسپوليس براي من لذت خاصي خواهد داشت.

عليرضا عباسفرد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: بازي داربي حساسيت خاصي است. به خصوص براي من كه نخستين بار است آن را تجربه مي‌كنم در هر صورت اميدوارم بتوانم در اين بازي به ميدان بروم البته اين موضوع به نظر كادر فني بستگي دارد اما اينكه بتوانم در اين بازي حضور داشته باشم و به خصوص گلزني كنم جذابيت خاصي خواهد داشت.

وي افزود: در ابتداي فصل به دليل آنكه شرايط استقلال را براي پيشرفت بهتر از پرسپوليس مي‌ديدم به اين تيم آمده‌ام و اكنون بسيار علاقه دارم تا در بازي مقابل پرسپوليس حضور داشته باشم و توانايي‌هايم را نشان دهم.

عباسفرد ادامه داد: خوشبختانه استقلال از بازي مقابل استقلال اهواز روند رو به جلويي را آغاز كرده است و براي آنكه اين پيشرفت را ادامه دهيم به سه امتياز بازي مقابل پرسپوليس نياز داريم.

وي در پايان گفت:‌ اين بازي همواره با ديدارهاي ديگر ليگ متفاوت است در اين بازي هوشياري و انگيزه نقش بالايي دارد و اميدواريم كه استقلال بتواند برنده‌ي اين بازي باشد.

داربي ‌٦٥/
پزشك تيم استقلال:
جان‌واريو كاملا آماده‌ است
به غير از "تقي‌پور" مصدومي نداريم

پزشك تيم استقلال تهران گفت: به غير از ابراهيم تقي‌پور هيچ مصدومي براي داربي تهران نداريم.
دكتر نوروزي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خوشبختانه تمامي بازيكنان از آمادگي كاملي برخوردار هستند و به غير از ابراهيم تقي‌پور هيچ مصدوم ديگري نداريم با آنكه عنوان مي‌شد، جان واريو مصدوم است اما او در تمرين روز سه‌شنبه حضور داشت و نشان داد كه آمادگي بسيار خوبي دارد .
وي افزود: خوشبختانه مشكل مصدوميت دست وحيد طالب‌لو نيز در حال برطرف شدن است و او در تمرينات بسيار خوب ظاهر شده است.
نوروزي هم‌چنين در باره‌ي مصدوميت بيژن كوشكي در تمرينات روز سه‌شنبه استقلال نيز گفت:‌ مصدوميت كوشكي جدي نيست و او تنها دچار ضرب خوردگي شده بود كه اين موضوع چندان جدي نيست.

تمرينات تيم فوتبال استقلال پيگيري شد ( حاشيه‌ها هم‌چنان در تمرينات آبي‌پوشان ادامه دارد! )

در آستانه‌ي داربي 65 اين روزها تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران هم‌چنان با حاشيه‌هايي پيگيري مي‌شود كه درمخالفت براي انجام تغييرات مديريتي در اين باشگاه است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تمرين بعدازظهر سه‌شنبه تيم استقلال تهران در ساعت 16 در زمين شماره‌ 2 ورزشگاه آزادي در شرايطي برگزار شد كه اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل و علي انصاري عضو هيات مديره‌ي باشگاه استقلال به منظور بازديد از تمرينات اين تيم و گفت و گو با بازيكنان به تمرين استقلال رفته بودند. در اين تمرينات نيز همانند چند روز قبل، برخي از ليدرهاي تيم استقلال با شعارهايي نسبت تغيرات مديريتي در استقلال واكنش نشان دادند.

هم‌چنين اين عده از تماشاگران در شعارهاي‌شان خواستار دخالت رييس‌جمهور در امور باشگاه استقلال شدند. سرپرست تيم استقلال نيز از جمله افرادي بود كه هواداران بر عليه او شعار دادند.

سپس واعظ آشتياني دقايقي براي بازيكنان صحبت كرد و از آنها خواست تا در بازي داربي با تمام وجود بازي كنند.

وي با اشاره به اينكه بازي داربي نبايد بيش از اندازه حساس شود و بازيكنان استقلال توانايي كسب سه امتياز اين بازي را دارند، خطاب به بازيكنان گفت: شما پيروز شويد ما نيز از خجالت شما در مي‌آييم.

پس از واعظ آشتياني، علي انصاري عضو هيات مديره نيز به بازيكنان گفت: اميدواريم بتوانيم در باشگاه استقلال موفق شويم از شما مي‌خواهيم تا در بازي مقابل پرسپوليس با تمام توان كار كنيد و بي ترديد توانايي كسب پيروزي را داريد.

وي افزود: صحبت‌هاي بسياري پشت سر من مطرح است از جمله آنكه من را با هدايتي مقايسه مي‌كنند البته من با او دوست هستم. تلاش مي‌كنيم تا مشكلات مالي استقلال را برطرف كنيم.

در ادامه واعظ آشتياني و انصاري به بازيكنان قول دادند كه در پنج‌شب نيز ديداري با بازيكنان در هتل المپيك خواهند داشت.

پس از صحبت‌هاي واعظ و انصاري تمرينات تيم استقلال آغاز شد. هرچند كه برخي بازيكنان پس از آنكه مديرعامل باشگاه قول خاصي درباره‌ي پرداخت پاداش ويژه براي شكست دادن تيم پرسپوليس به آنها نداد ابراز ناراحتي مي كردند.

تمرينات استقلال با حركات كششي و دويدن نرم آغاز شد. سپس بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و به بازي در قالب‌هاي دستورات تاكتيكي اميرقلعه‌نويي پرداختند. مانند روز دوشنبه تمرين استقلال بر پاس‌هاي كوتاه ، حركت بازيكنان از كناره‌ها و رساندن توپ به مهاجمان از طريق پاس‌هاي عمقي و ارسال‌هاي بلند استوار بود.

در طول تمرين استقلال اميرقلعه‌نويي به شدت نسبت به عملكرد ضعيف بازيكنان هشدار داد و حتي بر سر چند بازيكن پرخاش كرد.

در اين تمرين با وجود برخي شايعات مبني بر مصدوميت جان‌واريو اين بازيكن در تمرين حاضر و عملكرد مثبتي داشت.

در يكي از لحظات تمرين مهدي اميرآبادي با علي عليزاده درگيري لفظي پيدا كرد كه پيروز قرباني با فرياد زدن بر سر هر دوي آنها بلافاصله به اين موضوع خاتمه داد.

تمرين‌هاي استقلال پس از 90 دقيقه در حالي پايان يافت كه ليدرهاي باشگاه استقلال به نشانه‌ي اعتراض به جاي تشويق تيم به بازي فوتبال در پشت دروازه زمين شماره‌ي 2 ورزشگاه آزادي پرداختند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
درگیری شدید در تمرین استقلال قبل از داربی

ليدرهاي باشگاه استقلال در تمرين عصر امروز آبي‌پوشان، درگيري فيزيكي شديدي با هواداران سرپرست اين باشگاه پيدا كردند. تمرين تيم فوتبال استقلال امروز بعدازظهر از ساعت 14 و 30 در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
در اين تمرين كه هواداران و ليدرهاي باشگاه حضور داشتند مانند روزهاي گذشته عليه آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال شعارهايي سرداده و از حضور انصاري در هيئت مديره استقلال ابراز تاسف شد. اين درحالي بود كه هواداران، فتح‌الله زاده را شديدا مورد تشويق قرار دادند. پس از نيم‌ساعت از گذشت تمرين ليدرهاي باشگاه استقلال با هواداران نظري جويباري، سرپرست تيم فوتبال استقلال كه در ورزشگاه حاضر بودند درگيري شديدي كه منجر به زد و خورد فيزيكي شد، پيدا كردند و پس از دقايقي با پا درمياني محمود فكري، امير قلعه نويي و پليس 110 آرامش بين هواداران برقرار شد.
اين درگيري به داخل زمين نيز كشيده شد به طوريكه عليرضا عباس فر، وحيد طالب‌لو و فرهاد مجيدي نيز درگيري فيزيكي شديدي با برخي افراد پيدا كردند تا با دستور امير قلعه‌نويي تمرينات استقلال تعطيل و بازيكنان براي آرامش به گوشه‌اي از ورزشگاه رفتند.

با دستور قلعه‌نويي و تعداد 15 پليس ويژه 110 پس از نيم ساعت درب‌هاي مجموعه ورزشگاه دستگردي بسته شد و كليه ليدرها و هواداران به بيرون از ورزشگاه راهنمايي شدند كه منجر به ناراحتي مجدد آنها شد.

در حاشيه، امير قلعه‌نويي سعي كرد ليدرها را به آرامش دعوت كند؛ ولي آنها همچنان عليه مسئولان باشگاه شعار سر دادند و اعلام كردند كه مديران دوچرخه سوار نمي‌خواهند.

پس از اتمام تمرين استقلالي‌ها كه زودتر از موعد مقرر به پايان رسيد بازيكنان با تدابير شديد از ورزشگاه خارج شدند كه باعث شد محمود فكري نيز دقايقي مورد توهين هواداران قرار گيرد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
درگیری شدید در تمرین استقلال قبل از داربی

ليدرهاي باشگاه استقلال در تمرين عصر امروز آبي‌پوشان، درگيري فيزيكي شديدي با هواداران سرپرست اين باشگاه پيدا كردند. تمرين تيم فوتبال استقلال امروز بعدازظهر از ساعت 14 و 30 در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
در اين تمرين كه هواداران و ليدرهاي باشگاه حضور داشتند مانند روزهاي گذشته عليه آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال شعارهايي سرداده و از حضور انصاري در هيئت مديره استقلال ابراز تاسف شد. اين درحالي بود كه هواداران، فتح‌الله زاده را شديدا مورد تشويق قرار دادند. پس از نيم‌ساعت از گذشت تمرين ليدرهاي باشگاه استقلال با هواداران نظري جويباري، سرپرست تيم فوتبال استقلال كه در ورزشگاه حاضر بودند درگيري شديدي كه منجر به زد و خورد فيزيكي شد، پيدا كردند و پس از دقايقي با پا درمياني محمود فكري، امير قلعه نويي و پليس 110 آرامش بين هواداران برقرار شد.
اين درگيري به داخل زمين نيز كشيده شد به طوريكه عليرضا عباس فر، وحيد طالب‌لو و فرهاد مجيدي نيز درگيري فيزيكي شديدي با برخي افراد پيدا كردند تا با دستور امير قلعه‌نويي تمرينات استقلال تعطيل و بازيكنان براي آرامش به گوشه‌اي از ورزشگاه رفتند.

با دستور قلعه‌نويي و تعداد 15 پليس ويژه 110 پس از نيم ساعت درب‌هاي مجموعه ورزشگاه دستگردي بسته شد و كليه ليدرها و هواداران به بيرون از ورزشگاه راهنمايي شدند كه منجر به ناراحتي مجدد آنها شد.

در حاشيه، امير قلعه‌نويي سعي كرد ليدرها را به آرامش دعوت كند؛ ولي آنها همچنان عليه مسئولان باشگاه شعار سر دادند و اعلام كردند كه مديران دوچرخه سوار نمي‌خواهند.

پس از اتمام تمرين استقلالي‌ها كه زودتر از موعد مقرر به پايان رسيد بازيكنان با تدابير شديد از ورزشگاه خارج شدند كه باعث شد محمود فكري نيز دقايقي مورد توهين هواداران قرار گيرد.

چه باید گفت ! ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکلشون با مدیرعامل جدید چیه ؟

این بابا انصاری چه گناهی کرده ؟!! این که داره پول میاره تو باشگاه.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
معلوم نیست اصلا جریان چیه !؟
xpin جان منبع رو لطفا ذکر کن ! ! ؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
نزدیک بازی حساس یه سری که ظرفیت ندارند شلوغ میکنند دیگه:eek:
اونی که استقلالی واقعی باشه وقتی تیمش به آرامش احتیاج داره این مسخره بازیا رو راه نمیندازه!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
والا تو این بگیر نگیرا این چندساله همشون کرم ریختن !
دیگه چی بگیم والا !
اون از اون سالی که باند بازی شده بود مرفاوری رو خراب کردن و بدون مهاجم تیم رو بالا نگه داشت اما گفتن بدرد نمیخوره
در صورتی که به نظر من اگه همین بازیکنارو رو به مرفاوی بدین بهترین نتیاج رو مییگیره !
اما مسائل پشت پرده زیاده !
فوتبال ایران این چنین است دوستان..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
انتقاد جباري از مسوولان باشگاه استقلال؟ مي خواهند من را مقابل هواداران خراب كنند

ستاره آبي‌ها همچنان اعتراض دارد؟ مجتبي جباري معتقد است كه مسوولان استقلال با بهانه قرار دادن اتفاقات روزهاي اخير سعي دارند او را مقابل هواداران استقلال قرار دهند.

جباري تصميم امير قلعه نويي سرمربي استقلال تهران براي حضور در ميدان در بازي برابر راه آهن را ناعادلانه خواند.

خبرنگار ايرنا روز يكشنبه گفت وگويي با مجتبي جباري انجام داد كه در پي آمده است :
س: فكر مي‌كرديد كه در بازي با راه آهن بازي كنيد؟
ج: خير، به خاطر غيبت كردن در تمرينات هفته گذشته، گمان نمي‌كردم كه فرصت بازي كردن در هفته هشتم را به دست آورم. اميدوارم هواداران از عملكردي كه داشتم، راضي باشند.

س: بازي كردنت نشان داد كه قلعه نويي كدورتي از تو ندارد.

ج: چرا بايد كدورتي داشته باشد. من كه حرف زور نمي‌زنم، تمام خواسته من از مسوولان باشگاه اين است كه به تعهداتشان عمل كنند. البته اين را هم بگويم كه از بازي كردن مقابل راه آهن ناراحتم.

س: چرا ناراحت؟!
ج: چون بازي كردن من در حالي كه در تمرينات شركت نكرده بودم، عين بي عدالتي بود.اي كاش قلعه نويي از بازيكناني استفاده مي‌كرد كه در تمرينات حضور داشتند.

س: اما جباري تاثير زيادي در روند استقلال تهران دارد ؟
ج: اين توجيه خوبي براي اين تصميم ناعادلانه نبود. چرا بايد من كه در خانه بودم به زمين بروم و بازيكني كه تمرينات سخت را پشت سر گذاشته است، روي سكوها بنشيند.

س: قبول داري كه اين نوع اظهارنظرها استقلال را وارد حاشيه مي‌كند؟ ج: حرفي كه در چارچوب منطق باشد، مشكلي را ايجاد نمي‌كند.

س: فكر نمي‌كني جباري به چهره‌اي حاشيه ساز تبديل شده است؟
ج: همه من را مي‌شناسند و مي‌دانند كه فقط به فوتبال و درخشيدن در ‪۹۰‬ دقيقه بازي فكر مي‌كنم.

س: يعني اتفاقات اخير را نمي‌توان حاشيه دانست؟!
ج چه اتفاقاتي! حاشيه يعني اينكه عليه تيم و مسوولان باشگاه موضع‌گيري كنم . در مدتي كه تمرينات را تحريم كرده بودم، هيچ حرفي عليه كسي نزدم.

س: تحريم تمرينات حاشيه‌سازي نيست؟!
ج: وقتي مسوولان باشگاه خلف وعده مي‌كنند و به تعهداتشان عمل نمي‌كنند، كار ديگري نمي‌توان كرد.

س: به هر حال مشكل باشگاه به نوعي مشكل بازيكنان هم هست ؟
ج: من هم قبول دارم كه بايد بازيكنان تا حد امكان مشكلات باشگاه را درك كنند اما تا حدي، نه اينكه هميشه توقعات برآورده نشود و بازيكنان واكنشي نشان ندهند.

س: اما بازيكنان ديگر موضعي نداشتند.

ج: هر كسي مسوول رفتار خودش است. شايد يكي از همبازيان من اصلا پول نخواهد ؟ من كه نمي‌توانم براي برطرف كردن مشكلات شخصي ام از ديگران الگو بردارم.

س: اما با اين رفتارها ممكن است ذهنيت بدي از شما دربين طرفداران شكل بگيرد!
ج: متاسفانه مسوولان باشگاه هم به دنبال اين هستند تا من را مقابل هواداران قرار دهند. آنها در طول هفته گذشته هيچ تماسي نگرفتند و فقط در روزنامه‌ها عليه من حرف زدند تا هواداران عليه من موضع بگيرند.

س: آيا اين حرفتان بدبيني نيست؟
ج: وقتي به جاي اينكه با من تماس بگيرند، در روزنامه‌ها مشكلات هواداران را مطرح مي‌كنند، به اين نتيجه مي‌رسم كه آنها مي‌خواهند بين من و طرفدران تيم شكاف ايجاد كنند.

س: بهتر نبود براي مطرح شدن اين حرف و حديث ها، كمي صبر مي‌كرديد؟ ج: چقدر صبر داشته باشم، ما هنوز پاداش قهرماني ليگ پنجم را نگرفته‌ايم و از پاداش جام حذفي هم خبري نيست. هواداران اگر بدانند كه بازيكنان استقلال چه بدقولي‌هايي ديده‌اند از من ناراحت نمي‌شوند.

س: اما يك ماه تاخير در پرداخت پول، در فوتبال ايران تاخير زيادي به حساب نمي‌آيد.

ج: در قرارداد من قيد شده است كه حتي يك روز تاخير هم نباشد. وقتي با باشگاه مذاكره كردم، با صراحت گفتم كه اگر يك روز هم در پرداخت پولم تاخير ايجاد شود، تمرين نمي‌كنم. وقتي اين يك روز به يك ماه تبديل شد به خودم اين حق را دادم كه به نشانه اعتراض، تمرين نكنم.

س: پس بايد منتظر مخدوش شدن چهره تان در بين هواداران هم باشي! ج: خيالم راحت است كه استقلالي‌ها به خوبي مي‌دانند جباري چقدر به تيمش تعصب دارد و اين مسايل من را خراب نمي‌كند. در ضمن فوتباليستها براي زندگي كردن به امكانات مالي مناسب نياز دارند و محبوبيت براي من و هيچ كس ديگر آب و نان نمي‌شود.

س: چه اتفاقي افتاد كه در تمرينات حاضر شديد؟
ج: با وساطت يكي از افرادي كه هيچ ارتباطي با مشكل من نداشت، حاضر شدم تا در تمرينات حاضر شوم. واقعا متاسفم كه با وجود اين همه مسوول در باشگاه و تيم، يك غريبه بايد براي بازگشتم با من مذاكره كند.

س: يعني مسوولان باشگاه هيچ تماسي نگرفتند؟
ج: هيچ كدام! البته با واعظ آشتياني تلفني حرف زدم و ايشان چون به تازگي به باشگاه آمده است، براي پرداخت پولم وقت خواست.

س: تو هم وقت دادي؟
ج: كار ديگري نمي‌توانستم بكنم. من كه اين كارها را با هدف برهم زدن جو تيم انجام نمي‌دهم. فقط به دنبال حقم هستم و مثل هميشه به باشگاه فرصت داده ام. وقتي مديرعامل جديد فرصت خواست، موافقت كردم.

س: به نظر مي‌رسد با توجه به تاثيرگذاري كه داري، با خيال راحت اعتراض مي كنيد!
ج: من در هر حالتي براي رسيدن به آنچه حقم است، تلاش مي‌كنم و دليلي نمي بينم كه كوتاه بيايم.

س: شايد مورد غضب مريبان قرار بگيري!
ج: هميشه با تكيه بر توانايي ام به دنبال بازي كردن بودم. من كسي نيستم كه به خاطر بازي كردن تن به هر كاري بدهم.

س: سووالات ما تمام شد، حرف آخر؟

ج: باز هم تاكيد مي‌كنم كه مسوولان باشگاه دوست دارند من را برابر هواداران قرار دهند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

این عکس رو تو یکی از تاپیکها دوست عزیزمون علیرضا ادیسون زده بود حیفم اومد اینجا نباشه

1.jpg

ایشالله بچه ها جمعه دو تا آس رو میکنن و بیست و یکمین برد داربی رو دشت میکنیم ! :D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

این عکس رو تو یکی از تاپیکها دوست عزیزمون علیرضا ادیسون زده بود حیفم اومد اینجا نباشه

1.jpg

ایشالله بچه ها جمعه دو تا آس رو میکنن و بیست و یکمین برد داربی رو دشت میکنیم ! :D

ایشالا فردا روز برد استقلاله

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام

1.jpg

چاکریم !
این که عکسه ! خونمونم میدیم واسه اس اس !
فردا 3 تا میزنیم !
زوج جباری جانواریو می ترکئنه !
راستی به احتمال 90 % استقلال 3-6-1 بازی میکنه ! جون همه ی هافبکاش میتونن نقش یک مهاجم رو بازی کنن !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دوستان !
این روزا بی منبع میرین جلو ها !
منبع بزارین بدونیم صحت داره اصلا !
یا فقط شامپو صحت خوبه ! ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا