• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این دلقک هم عجب آدمیه... همه ی محبوبیتش رو با زبونش بدست اورده. همش چرته. این بشر کلا انقدر مرام و شخصیت و ... نداره که از این کارا بکنه. اینا همش زبون بازیه

اولندش که توهین نکنید ! دلقک کلمه ی خوبی نیست ! استقلال قهرمانی جام حذفی رو به بدنسازی اون بدهکار هست که تو نیم فصل کرد !
ثانیا به نظر من بعد از ژنرال بهترین مربی ایران هست ! حداقل بعد از 2 فصل تونسته خط دفاع 4 نفره رو طوری ردیف کنه آبکش نشه !
ثالثا برای اثبات مرامش همین که الان مثل صادق ورمرزیار و حسن روشن و... حاشیه سازی نمیکنه خودش آخره مرام هست !:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان !

امیدوارم دوستان پرسپولیسی از اینکه خیلی الان ناراحت شدن منو فحش ندن ! شرمنده !

حالا عکس !

2mg05ft.jpg

توضیحات : اگر دقت کنید توپ رو هواست ! یعنی نیم ثانیه قبل آرش 1 گام تازه عقبتر هم بوده !
فیزیک اول دبیرستان : اساتیدی که می گفتند به سایه نگاه کن برن فصول آخر کتاب رو مطالعه کنن !
نتیجه : فوتبال پلی استیشن نیست !!!

ای بابا حالا چپی کار کنیم ؟ دیگه این لنگیا چی می خوان بگن ! بچه های استقلالی بیاین همه با هم بگیم این آفساید بوده شاید انقدر ناراحت نشن !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

سرور هر چی لنگی امیر قلعه نویی​

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اولندش که توهین نکنید ! دلقک کلمه ی خوبی نیست ! استقلال قهرمانی جام حذفی رو به بدنسازی اون بدهکار هست که تو نیم فصل کرد !
ثانیا به نظر من بعد از ژنرال بهترین مربی ایران هست ! حداقل بعد از 2 فصل تونسته خط دفاع 4 نفره رو طوری ردیف کنه آبکش نشه !
ثالثا برای اثبات مرامش همین که الان مثل صادق ورمرزیار و حسن روشن و... حاشیه سازی نمیکنه خودش آخره مرام هست !:lol:
بی خیال بابا:دی
آره از نظر فنی مربی خوبی هست ولی آدم جالبی نیست. انصافا خط دفاع 4 نفره ی استقلال هم فصل پیش وحشتناک بود. یعنی بعد از اومدن کریمی سه چهار تا بازی خوب بود بعدش حتی از زمان حجازی هم بدتر شد.
حاشیه سازی؟؟؟ وضع اون که الان هدایت یه تیم دستشه و خوب بالاخره نزدیک 60 سال سن داره و اصلا از استقلال نبوده و اومده یه نیم فصل هدایت استقلال رو داشته خیلی با امثال ورمزیار استقلالی جوون فرق می کنه.من کار اونها رو هم تایید نمی کنم ولی خوب کریمی اگه همچون کاری بکنه فقط و فقط برای خودش بده. این آقا از اون آدمهای خیلی ظاهرساز هست که فقط ادعای مرام می کنه و حرف میزنه. اصلا هم شخصیت و کلاس یه معلم و مربی رو نداره برای بی شخصیتیش هم همین بس که با همه ی بازیکنهای استقلال به مشکل خورد و انصافا وقتی دید یک کم لوس هستن سعی کرد شخصیتشون رو به صورتهای مختلف خورد کنه. با دووندن دور زمین، اینکه بگه بازیکن من اسم پول که میشنوه تنش میلرزه یا همون فصل پیش که طالبلو یه سوتی داد و نامداری رو بلند کرد که گرم کنه...
من که بعد از علی دایی منفورترین شخصیتم تو این فوتبال این آقاست که البته به نظر خودم دلقک نه حرف زشتیه و انصافا هم برازندش هست ولی چشم، به علایق شما توهین نمیکنیم:D و دیگه با این کلمه خطابش نمی کنم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بی خیال بابا:دی
آره از نظر فنی مربی خوبی هست ولی آدم جالبی نیست. انصافا خط دفاع 4 نفره ی استقلال هم فصل پیش وحشتناک بود. یعنی بعد از اومدن کریمی سه چهار تا بازی خوب بود بعدش حتی از زمان حجازی هم بدتر شد.
حاشیه سازی؟؟؟ وضع اون که الان هدایت یه تیم دستشه و خوب بالاخره نزدیک 60 سال سن داره و اصلا از استقلال نبوده و اومده یه نیم فصل هدایت استقلال رو داشته خیلی با امثال ورمزیار استقلالی جوون فرق می کنه.من کار اونها رو هم تایید نمی کنم ولی خوب کریمی اگه همچون کاری بکنه فقط و فقط برای خودش بده. این آقا از اون آدمهای خیلی ظاهرساز هست که فقط ادعای مرام می کنه و حرف میزنه. اصلا هم شخصیت و کلاس یه معلم و مربی رو نداره برای بی شخصیتیش هم همین بس که با همه ی بازیکنهای استقلال به مشکل خورد و انصافا وقتی دید یک کم لوس هستن سعی کرد شخصیتشون رو به صورتهای مختلف خورد کنه. با دووندن دور زمین، اینکه بگه بازیکن من اسم پول که میشنوه تنش میلرزه یا همون فصل پیش که طالبلو یه سوتی داد و نامداری رو بلند کرد که گرم کنه...
من که بعد از علی دایی منفورترین شخصیتم تو این فوتبال این آقاست که البته به نظر خودم دلقک نه حرف زشتیه و انصافا هم برازندش هست ولی چشم، به علایق شما توهین نمیکنیم:D و دیگه با این کلمه خطابش نمی کنم

اولندش ما کوچیک شماییم !
والا چی بگم ایم نظر شماست ! ولی همین که چند تا بازی خوب بازی کردیم نشون میده این بازکنا خیانت کردن ! کم کاری کردند !
این دور زمین دووندن خیلی از کار امیر خان بدتر نبود بعد بازی با پیروزی ! به نظر من لازمه !
مثلا طالبلو زمان فیروز بدبخت به یک توپ نه نمی گفت الان ببین چی شده !
خلاصه من از همه لحاظ دوستش دارم فقط به نظرم مثل خودم نمیودنه کجا نباید شوخی کنه !:lol:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اولندش ما کوچیک شماییم !
والا چی بگم ایم نظر شماست ! ولی همین که چند تا بازی خوب بازی کردیم نشون میده این بازکنا خیانت کردن ! کم کاری کردند !
این دور زمین دووندن خیلی از کار امیر خان بدتر نبود بعد بازی با پیروزی ! به نظر من لازمه !
مثلا طالبلو زمان فیروز بدبخت به یک توپ نه نمی گفت الان ببین چی شده !
خلاصه من از همه لحاظ دوستش دارم فقط به نظرم مثل خودم نمیودنه کجا نباید شوخی کنه !:lol:
بزار 2روز آرامش برگرده به خونه . .
گیر نده به افساید بود یا نبود ما گل و زدیم .. اونام خوردن . .
مهم نیست ..
اخبار دیدین ؟
شریفی نامرد .. برهانی رو بخاطر اینکه بعد از اعلام افساید تقدیم دروازبان نکرده محروم کرد.. ؟!
دلم میخواد یه سیر فحش بارش کنم . .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مهم نیست ..
اخبار دیدین ؟
شریفی نامرد .. برهانی رو بخاطر اینکه بعد از اعلام افساید تقدیم دروازبان نکرده محروم کرد.. ؟!

ا ! چند جلسه !!!! چرا ؟ فقط واسه این ؟
جابه لنگی ها این همه صندلی شکنودن حکمشون تعلیق شد !!!!
عجبااااااا !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چن جلسه محروم شده؟ چقدر مسخره این یارو هم دیوانست.
حجم صندلی شکستن چی بوده؟ چرا تعلیق شده؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
چن جلسه محروم شده؟ چقدر مسخره این یارو هم دیوانست.
حجم صندلی شکستن چی بوده؟ چرا تعلیق شده؟

تعداد صندلی شکسته شده 300 تا هست ! البته این رو خودشون گفتن ! !! :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مهم نیست ..
اخبار دیدین ؟
جل الخالق. :blink: شريفي ثابت كرد كه از طرفدارهاي سرسخت پرسپوليسه. نميخواد هر طوري شده استقلال نتيجه بگيره

اما مشكلي نيست استقلال بدون برهاني هم سياوش و فرهاد مجيدي رو دارخ كه گل ميزنن.:D

تعداد صندلی شکسته شده 300 تا هست ! البته این رو خودشون گفتن ! !! :)

اين يارو (يادم نيست كي بود) توي نود يه عدد عجيبي ميگفت (1000 و خوردي) كه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
برهانی محروم شد؟:blink:
راستی گل منیعی به اسم برهانی ثبت شده؟ انگار من اینجوری شنیدم !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اهه !
داداشم گفت محروم شده !
ولی من خبر رو خوندم فعلا فقط به کمیته دعوت شده ! ؟
:(
شرمنده اما دارم دنبال خبر میگردم بزارم واستون

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال درمورد آرش برهاني هم گفت: برخي مي‌گويند ما برهاني را به خاطر نشنيدن سوت داور محروم كرده‌ايم. بلكه ما او را به خاطر اين كار به كميته فرا نخوانده‌ايم. برهاني پس از آنكه دروازه‌بان تيم حريف سعي در گرفتن توپ داشت، توپ را به او نداد و چون بازي داربي حساس بود، اين حركت تحريك آميز به نظر مي‌رسد. چرا كه هواداران آماده‌ي كوچكترين حركت تحريك آميز بودند، پيش از بازي هم به بازيكنان سپرده بوديم كه حركات تحريك آنها هواداران را برآشفته خواهد كرد و جو داربي را به هم مي‌زند. بنابراين او را به خاطر حركت تحريك آميزش به كميته‌ي انضباطي فراخوانديم نه به خاطر نشنيدن سوت داور.

شريفي درباره‌ي احضار عليرضا نيكبخت واحدي به كميته‌ي انضباطي هم گفت: در روزهاي اخير در اين باره در رسانه‌ها نقدهاي زيادي نوشته شد كه همه‌ي آنها را خوانده‌ام و از آنها استفاده هم كرده‌ام. در اين نوشته‌ها آمده بود كه رفتار او در داربي نسبت به افشين قطبي به كميته‌ي انضباطي باشگاه مربوط مي‌شود نه به ما. اين طور نيست. بند "و" ماده‌ي 35 كه اكنون در اختيار شما نيز قرار گرفته شده،‌ مربوط به بي‌احترامي است كه در اين مورد كميته‌ي انضباطي حق دخالت و اظهارنظر دارد. بي‌احترامي بازيكن به بازيكن، به سرپرست، به مربي. نيكبخت به قطبي بي‌احترامي كرد قصد ما دفاع از قطبي نيست، از نظر ما بي‌احترامي مربي تخلف است و بايد با آن برخورد كرد.

شريفي درباره‌ي بيژن كوشكي بازيكن استقلال و رخدادهاي مربوط به اين بازيكن در پايان بازي استقلال و پرسپوليس هم گفت: مهمترين مطلب درمورد او صدمه زدن به خبرنگار است. قرار است در روزهاي اخير اين خبرنگار در فدراسيون فوتبال حاضر شده و در اين باره توضيح بدهد. برخي از خبرنگاران هم گفته‌اند كه در جريان مقدمات كار بوده‌اند و با حضور در فدراسيون فوتبال قصد دارند در اين باره توضيح بدهند. گفته مي‌شود پيش از وقوع آن حادثه حرفي گفته شده است كه باعث وقوع اين رخداد شده است و آنها گفته‌ام كه بيايند و حرف‌هاي خود را بزنند. در صفحه‌ي 81 آيين‌نامه‌ي انضباطي كه انتظار دارم آن را همگي فرا بگيريم، آمده است هر كاري كه در جريان بازي تخلف شمرده مي‌شود، قبل يا پس از بازي هم تخلف به حساب مي‌آيد. گرچه كوشكي در پايان بازي مرتكب اين عمل شده است اما، او اگر در جريان بازي هم اين كار را مي‌كرد تخلف بود كما اينكه در پايان بازي هم تخلف شمرده مي‌شود. ايشان هم به همين دليل محروم شده‌اند.

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا چقدر مسخرس اگه محروم شده باشه:eek:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برهانی محروم شد؟:blink:
راستی گل منیعی به اسم برهانی ثبت شده؟ انگار من اینجوری شنیدم !
فعلا نه !

ثبت شده بود !
که با عوض شدن دوربین کاملا مشخص بود که سر بازیکن فجر به توپ خورده و گل یحتمل به اسم اون بازیکن فجر ثبت میشه ..

استقلال در دستگردي تمرين کرد
تاخير قلعه‌نويي و غيبت موجه كوشكي، كاظمي و نوري
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

تمرين‌ تيم فوتبال استقلال تهران در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در محل جديد برگزاري تمرين‌هاي اين تيم در ورزشگاه دستگري تهران از ساعت 16 امروز آغاز شد.

بازيكنان ابتدا زير نظر صمد مرفاوي و محمود فكري به گرم كردن پرداختند و سپس تمرينات سرعتي و كار با توپ در دستور كار بازيكنان استقلال قرار گرفت.

بخش اصلي تمرين امروز استقلال به انجام يك بازي دست گرمي اختصاص داشت كه در طول اين تمرين دستورات فني مربيان مرور شد.

در تمرين امروز ميلاد نوري به دليل شركت در مراسم عروسي برادرش و همچنين بيژن كوشكي و حسين كاظمي به دليل حضور در كميته‌ي انضباطي در تمرينات غايب بودند. ضمن آن كه اميرقلعه‌نويي نيز به دليل شركت در مراسم ختم يكي از دوستانش با يك ساعت تاخير در محل تمرين استقلال حضور يافت و تمرينات را از كنار زمين نظاره‌گر بود.

يك بازيكن سنگالي امروز در تمرينات استقلال حاضر بود.

تمرينات بعدازظهر امروز استقلال تهران در ساعت 18 امروز پايان يافت.

فردا؛ استقلال به مصاف استيل آذين مي‌رود

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

تيم فوتبال استقلال تهران در ديدار تداركاتي به مصاف استيل آذين مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 15 فردا - دوشنبه - در ورزشگاه دستگردي تهران و در ديداري دوستانه با تيم آستيل آذين ديدار مي‌كند.

انتهاي پيام

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اهه !
بازی رو به استیل آذین باختیم ! الان خبر رو میزارم

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اهه !
بازی رو به استیل آذین باختیم ! الان خبر رو میزارم
اره منم تو 90 شنیدم که گفت 1-0 باخته .
سخنان شریفی رو گشو دادین الان در رابطه با محرومیت برهانی؟
حتی یک کلمش هم قانع کننده نبود.

تازه میگفت فقط 37 تا صندلی شکسته شده انگار.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من به عنوان یه پرسپولیسی دیوونه، این بار استثناان، صراحتا محرومیت برهانی رو محکوم میکنم و ننگ بر اون کمیته الدنگ انضباطی که گل بگیرن درشو ایشالا...

چقدر جدیدا عوضی ها راحت محروم و جریمه میکنن! دیگه انگار داره براشون عادی میشه محروم کردن!!

آخه خیلی مسخرس دلیل محرومیت برهانییییییییییییییییییییییییییی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا