• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
از خدا ممنون هستم که منو
استقلالی افرید تو هرچی شانس نداشتم تو انتخاب بهترین تیم عوضش در اومده.....................خدایا ممنون

Last edited by a moderator:

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
به نقل از فیس پوک

تاجی نبینم غصه بخوری.....
حذف شدیم که شدیم ! فدای سرمون...
ایشالاه سال دیگه...
همه فقط بازی با کره رو میبینن که ازشون گل خوردیم
اما نمیدونن که از چه گروهی بالا اومدیم....
گروه مرگ که اگه هر تیم دیگه ای بود حذف میشدد....
اوفففف از گروه های راحت ترم نتونستن بالابیان....
اونقدر لیاقت داشتیم که تا اینجا برسیم....
لیاقتمون خیلی بالاتر از اینا بودد...
اگه ماخوش شانس بودیم که اسممون اف سی سئول بود...
فوتبال همینه دیگه....
100 تا توپ میزنی و به در بسته میخوره...100 بار حمله میکنی و تو هدف نمیره
اون وقت اون تیم شانسی میزنه و میره تو دروازه.....
ما همیشه بد شانس بودیم...
به هر حال جز 4 تیم برتر اسیاییم....
سپاهان نیستیم که تو فولاد شهر 4 تا 4 تا گل بخوریم و حذف شیم
تراکتور نیستیم که از مرحله گروهی نیایم بالا....
اوه !! یا بعضی تیما که سهمیه هم نمیتونن بگیرن...
بعععله....
پرچم ما بالا میمونه...
مطمئن باشین اگه فینالم میرفتیم قهرمان نمیشدیم این یه واقعیته!چون میخوردیم به گوانجو
رفت و برگشت 8 تا گل زده به کاشیوا ژاپن...خخخخخ
فرض کن به ژاپنی که کلا فوتبال برتر آسیاس...
خداییش تیم ملی هم الکی گل زد به کره و برد ! اونم تازه قوچان زد که اروپا بازی میکنه
اگه حنیف پنالتی رو نمیداد بازم امید بود..اما خوب نشد دیگه..
خلاصه اینکه بیخیال همه چیز
ایشالاه بازی های بعد !
حالا خوبه ما سال بعد هستیم ، بعضی تیما حالا حالا ها باید بدون تا بتونن سهمیه بگیرن..خخخ
پس دیگه حرفی باقی نمیمونه براشون..
2 تا ستاره خودمونو عشقه....

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
600_Esteghlal-1392-07-11.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این قضیه سومی چیه؟ از خودمون در اوردیم؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
همون بگیرم جز 4 تیم بهتره
چون ردبندی انجام نشده که بگیم 3وم هستیم
طبق گفته اقا عرفان که چون اون تیم 8 تا خورده گلبیشتر خورده .اینطور حساب کردن

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام دوستان خوبم. یه سوال دارم ازتون البته بی ربط! فونت پیش فرض فایرفاکس چیه؟ میشه نگاه کنید بگید؟ دی:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
مرسی عزیز. نوشته های انگلیسی خوبه ولی نمیدونم چرا فونت نوشته های فارسی به هم خورده!

روبروی گزینه فونت روی advanced کلیک کن تنظیماتش رو دستکاری کن شاید مشکل از اونجا باشه

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
کسی میدونه که afc چقد پاداش میده به تیمایی که تو 4تا اومدن؟ یعنی میشه با این پاداشا 4تا بازیکن خرید بره سال بعد :D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]ورمزيار: خط دفاعي استقلال متزلزل بود[/h]
[h=2] بازيکن پيشين تيم فوتبال استقلال گفت: مشکلات مالي استقلال به‌حدي است که يک طبقه از ساختمان باشگاه را اجاره دادند تا پول آندو را بدهند.[/h]
00945845.jpg

صادق ورمزيار درباره تساوي 2 بر 2 استقلال مقابل اف‌سي سئول کره‌جنوبي و عدم راه‌يابي اين تيم به فينال ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: بازيکنان استقلال زحمت خود را در اين ديدار کشيدند. اف‌سي سئول تيمي نبود که بخواهد مانع صعودمان به فينال آسيا شود ولي اين بازيکنان استقلال بودند که آمادگي 90 دقيقه جنگيدن را نداشتند. اين مسئله يکي از عوامل پيروز نشدن استقلال مقابل اف‌سي سئول بود.

به گزارش تسنيم، بازيکن پيشين تيم استقلال با انتقاد از عملکرد خط دفاعي اين تيم عنوان کرد: خط دفاعي ما نامطمئن و تا حدودي متزلزل بود. ساختار تيمي ما چه در نيمه اول و چه در نيمه دوم خوب نبود و نمي‌توانستيم با پرس کردن توپ را از حريف بگيريم. تيم اف‌سي سئول هم دفاع شکننده‌اي داشت ولي در آن طرف دفاع استقلال هم متزلزل بود.

ورمزيار تصريح کرد:با وجود آناليز بازي‌ اف‌سي سئول چه قبل از بازي رفت و چه بعد از آن نتوانستيم 2 مهره اف‌سي سئول که اساس برنامه‌هاي اين تيم را تشکيل مي‌دادند، مهار کنيم و آنها را از کار بيندازيم. دژان داميانوويچ و مولينا اوريبه بازيکنان خوب تيم اف‌سي سئول بودند و بهتر بود يک بازيکن استقلال را فدا مي‌کرديم که مأمور مهار دژان داميانوويچ شود.

وي اضافه کرد: تفکر هر مربي قابل احترام است ولي آنهايي که شطرنج فوتبال را بلد باشند، مي‌توانند با گرفتن رخ و يا وزير از حريف، راه‌حلي براي پيروز شدن پيدا کند. ما بايد يک بازيکن خود را فداي مهار داميانوويچ مي‌کرديم.

بازيکن پيشين تيم استقلال در مورد فاصله بين سطح فوتبال ايران و کره‌جنوبي گفت: آنها هرروز پيشرفت مي‌کنند و از ما جلوتر هستند. آنها حتي در خريد بازيکنان خارجي خود دقت مي‌‌کنند. تيم اف‌سي سئول داميانوويچ را مي‌خرد ولي استقلال بازيکني چون گوران لاوره را جذب مي‌کند. اين تفاوت فوتبال شرق و غرب آسيا است.

ورمزيار با اشاره به مشکلات مالي استقلال خاطرنشان کرد: از ابتداي ليگ لاوره به‌دليل عدم پرداخت پول از سوي باشگاه استقلال قهر کرد و يا آندرانيک تيموريان مدتي با استقلال به‌دليل پرداخت نشدن پولش تمرين نکرد. مشکلات مالي اين تيم به‌حدي است که يک طبقه از ساختمان را باشگاه اجاره دادند تا پول آندو را بدهند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینم کلیپ اهتزاز پرچم غول آسامون :دی
حجمشو آوردم پائین 6.5 مگ (اصلش 108 مگه کسی خواست براش آپ کنم)

دانلود
(مدیافایر)

قشنگ بود هادی جون;)
مخصوصا اون هوووووووووووووووووووووووووو های طرفداراااااااا:lol:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
کسی میدونه که afc چقد پاداش میده به تیمایی که تو 4تا اومدن؟ یعنی میشه با این پاداشا 4تا بازیکن خرید بره سال بعد :D

سال پیش اگه اشتباه نکنم یه پاداشی دادن وقتی استقلال از گروهش صعود کرد

حتی شده برای پر تماشاگر ترین تیم اسیا هم باید بهش بدن

پ.ن : استقلال -جوبیلو ایواتا پر تماشاگر ترین بازی کل ادوار آسیا بوده و هست

Last edited by a moderator:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان !
من 4 شنبه استادیم بودم ، جای همتونن خالی ، تماشاگرا سنگ تموم گذاشتند، واقعا 90 دقیقه تشویق کردند ...
در مورد بازی هم واقعا حیف شد .
شاید اگر یکی از توپ های قبل از گل کره گل میشد مطمئن بودم تماشاگرا گریه ی کره ای ها رو در میاوردند .
در مورد بازیکنا واقعا نوری و بیک زاده در حد استقلال نیستند.
سید مهدی نمیدونم چرا عادت کرده بعضی توپ ها رو با پا میگیره ، البته قعه نویی هم خیلی شاکی شد بعد از این حرکت !!
دفاع هم واقعا با پارسال قابل مقایسه نیست ...
شاید تیم پارسال ما این تیم رو سوراخ میکرد !!
در مورد فرهاد هم نیار به یک گل داره تا یخش باز بشه !!!
سیاوش خیلی دوید ، دستش درد نکنه .

فقط چرا خسرو تعویض شد ؟ این مورد خیلی واسمون گرون تموم شد !!!
شاید با خسرو 100% برنده بودیم ، حالا صعود رو نمیدونم ...

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان !
من 4 شنبه استادیم بودم ، جای همتونن خالی ، تماشاگرا سنگ تموم گذاشتند، واقعا 90 دقیقه تشویق کردند ...
در مورد بازی هم واقعا حیف شد .
شاید اگر یکی از توپ های قبل از گل کره گل میشد مطمئن بودم تماشاگرا گریه ی کره ای ها رو در میاوردند .
در مورد بازیکنا واقعا نوری و بیک زاده در حد استقلال نیستند.
سید مهدی نمیدونم چرا عادت کرده بعضی توپ ها رو با پا میگیره ، البته قعه نویی هم خیلی شاکی شد بعد از این حرکت !!
دفاع هم واقعا با پارسال قابل مقایسه نیست ...
شاید تیم پارسال ما این تیم رو سوراخ میکرد !!
در مورد فرهاد هم نیار به یک گل داره تا یخش باز بشه !!!
سیاوش خیلی دوید ، دستش درد نکنه .

فقط چرا خسرو تعویض شد ؟ این مورد خیلی واسمون گرون تموم شد !!!
شاید با خسرو 100% برنده بودیم ، حالا صعود رو نمیدونم ...

منم اونجا بودم چه جوی بود حیف شد نرفتیم فینال

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
[h=1]اسکودرو:بازیکن شماره 3 استقلال درس خوبی به من داد/می توانستیم بیش از دو گل بزنیم[/h]
مهاجم اسپانیایی تیم اف سی سئول گفت:بازیکن شماره 11 استقلال که گل دوم تیمش را زد بازیکن خوبی بود

سرجیو اسکودرو پس از پایان بازی تیمش مقابل استقلال در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا به اوج عنوان کرد:ما برای این بازی کاملا برنامه داشتیم.به غیر از زمانیکه حریف گل دوم را زد و کمی دچار استرس شدیم در بقیه زمان مسابقه تیم برتر بودیم.

وی ادامه داد:به نظرم استحقاق زدن دو گل را در این مسابقه داشتیم.ما پس از گل اول کمی بی انگیزه شدیم و در غیر این صورت می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم.

اسکودرو افزود:بازیکن شماره 11 استقلال که گل دوم تیمش را زد بازیکن خوبی بود.ضمن اینکه بازیکن شماره 3 هم بازیکن شایسته ای بود.برای ما جالب بود پس از آنکه ما گل دوم را زدیم این بازیکن توپ را برداشت و سریع به مرکز زمین برد تا مسابقه شروع شود.این مساله نشان می داد که هنوز امیدوار است.این حرکت برای من درسی بود تا در همه حال امیدوار باشم.

وی درباره بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا گفت:فقط این را بگویم که گوآنژو مربی بزرگی دارد و ما در فینال کار بزرگی در پیش داریم.

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
فکر کنم !!!
چون ما با نتیجه بهتری نسبت به کاشیوا باختیم !!! این جوری استدلال کردن

بازیای آسیایی بازی رده بندی نداره و 2 تیم مشترک سوم آسیا میشن هر چند باخت و حذف ما از آسیا خفیف تر از تیمیه که مشترک با ما سوم آسیاست !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا