• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خداحافظ "7" محبوب

هفت آبی‌ها درحالی از فوتبال خداحافظی کرد که خاطره او در ذهن هواداران فوتبال به ویژه استقلالی‌ها به جا خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امروز فرهاد مجیدی آخرین روز حضورش در مستطیل سبز را سپری کرد؛ مهاجمی که از نسل طلایی دهه 70 فوتبال ایران بود و با حضوری مداوم در سطح اول فوتبال ایران به محبوبترین بازیکن سال‌های اخیر فوتبال ایران تبدیل شد.
مجیدی کارش را در فوتبال از تیم جوانان کشاورز آغاز کرد و سپس به بهمن تهران رفت. حضور دو ساله او در بهمن، منجر به حضورش در استقلال تهران در سال 76 شد. فصل نخست حضور مجیدی در استقلال باعث کسب یک عنوان نایب قهرمانی آسیا، نایب قهرمانی جام حذفی و نایب قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران شد. از همانجا بود که رابطه صمیمانه او و ناصر حجازی شکل گرفت و مجیدی هیچگاه علاقه‌اش نسبت به حجازی را کتمان نکرد.

او در فصل بعدی رقابت‌ها و در حالی که تنها شش هفته از آغاز لیگ گذشته بود به دلیل محرومیت سنگینی که برایش به خاطر بازی جنجالی استقلال و فجرسپاسی وضع شده بود، در سن 22 سالگی به راپیدوین اتریش رفت.

حضور دو ساله مجیدی در راپیدوین اتریش با دو گل زده پایان یافت و او بار دیگر به استقلال پیوست. حضور مجدد او در استقلال ( فصل 79-80) چندان به طول نینجامید و بعد از ده بازی او راهی الوصل شد تا دوران طلایی فوتبالش را در آنجا ادامه دهد.

در امارات، مجیدی به یک گلزن قهار تبدیل شد و قابلیت‌های خودش را به خوبی نشان داد. او در پنج و نیم سالی که در این تیم بود 108 گل در مجموع این رقابت‌ها به ثمر رساند. این مهاجم ایرانی در آپریل 2003 بصورت قرضی راهی العین شد تا در رقابت‌های لیگ قهرمانان کنار این تیم حاضر باشد. مجیدی در نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان (2002-03) برابر دالیان گلزنی کرد تا تیمش به فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان برسد و در آنجا العین موفق شد حریف تایلندی‌اش را ببرد و قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود. مجیدی تنها بازیکن ایرانی است که توانسته جام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا ( در فرمت جدید) را بالای سر ببرد.

بعد از قهرمانی العین در لیگ قهرمانان آسیا او بار دیگر به الوصل بازگشت اما در نیم فصل با قراردادی قرضی راهی الاهلی امارات شد. او در آنجا هم درخشش خوبی داشت و 6 گل در آن تیم به ثمر رساند و قهرمانی لیگ امارات را با این تیم هم تجربه کرد.

در سال 85 مجیدی راهی النصر شد و بعد از یک نیم فصل که با افت شدید او همراه بود، بار دیگر راهی الاهلی امارات شد. در پایان فصل، النصری‌ها ترجیح دادند تا قراردادش را فسخ کنند و مجیدی که می‌دید دیگر پیشنهاد خوبی در امارات ندارد، راهی استقلال شد.

حضور مجیدی در استقلال همزمان با حضور ناصر حجازی در کسوت سرمربی‌گری استقلال بود. او که به دلیل دیر صادر شدن ITC از هفته پنجم برای استقلال بازی کرد نتوانست کمک چندانی به حجازی کند و گریه‌های تلخ مجیدی در آغوش ناصر حجازی بعد از بازی استقلال – پیکان که منجر به دو هفته سکونشینی حجازی و در نهایت سرمربی شدن فیروز کریمی شد، هرگز از یادها نمی‌رود.

مجیدی در تیم کریمی چندان مورد حمایت نبود و طعم تلخ کلمه "جریمه میلیونی" فیروز کریمی برای فرهاد مجیدی یادآور روزهای تلخ این مهاجم است. با اتمام فصل و بازگشت قلعه‌نویی به استقلال، او این تیم را در رقابت‌های جام حذفی همراهی کرد و از عناصر اصلی استقلال در رسیدن این تیم به فینال جام حذفی بود و در نهایت هم موفق به کسب این جام شد.

در فصل 87-88 مجیدی چندان مورد توجه قلعه‌نویی نبود و عموما به عنوان بازیکن ذخیره یا هافبک تهاجمی از سوی سرمربی استقلال به کار گرفته می‌شد و به همین دلیل گل‌های زیادی را برای آبی‌پوشان به ثمر نرساند. با این حال مجیدی بازیکن موثری در آن تیم محسوب می‌شد و در نهایت توانست با کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر را به پایان برساند.

با رفتن قلعه‌نویی از استقلال به دلیل اختلافات شدید با واعظ آشتیانی، صمد مرفاوی برای دومین بار سکان هدایت آبی‌ها را برعهده گرفت و مجیدی در آن فصل بار دیگر قابلیت‌های فنی‌اش را به خوبی نشان داد. او در شانزده بازی‌ای که در آن تیم کرد، 16 گل به ثمر رساند و نخستین گلش به پرسپولیس را هم در این فصل (88-89) به ثمر رساند. او در هر دو بازی رفت و برگشت به رقیب سنتی آبی‌ها گل زد.

در فصل 89-90 پرویز مظلومی سرمربی استقلال شد و مجیدی به نظر اکثر هواداران استقلال، در آن تیم بار دیگر احیا شد. او از عناصر اصلی مظلومی شد و در 14 بازی 16 گل به ثمر رساند. او در بازیسازی تیم مظلومی نقش به سزایی داشت و با این تیم نایب قهرمانی لیگ را بدست آورد. او در آن فصل در بازی رفت استقلال و پرسپولیس سومین گل پیاپیش را در داربی 69 به پرسپولیس به ثمر رساند؛ گلی که منجر به اخراج شیث رضایی برای مدتی از پرسپولیس و تبدیل به شعاری خاص برای هواداران آبی علیه رقیب سنتی‌شان شد.

در فصل 90-91 مجیدی که بار دیگر کار زیر نظر مظلومی را تجربه می‌کرد به گلزنی‌هایش ادامه داد و در یک نیم فصل که جمعا ده بار به میدان رفت، 9 گل به ثمر رساند. او در نیم فصل بنا به دلایلی که هنوز هم مشخص نشده استقلال را ترک و راهی الغرافه قطر شد. او مدعی بود که دلش برای فرزندش که در امارات بوده تنگ شده و با وجود اصرار شدید هواداران استقلال ترجیح داد از ایران برود و به این ترتیب برای یک نیم فصل راهی الغرافه قطر شد؛ انتقالی که با انتقاد شدید برخی از هواداران و پیشکسوتان استقلال هم همراه شد. آنها معتقد بودند که اگر واقعا بحث فرزند مجیدی درمیان بوده چرا راهی قطر شده و به امارات نرفته است. او در لیگ قطر سه گل و در لیگ قهرمانان آسیا چهار گل به ثمر رساند و در نهایت با پایان فصل قطر را به مقصد ایران ترک کرد.

حضور او در ایران همزمان با بازگشت قلعه‌نویی به استقلال شد. در ابتدای فصل (91-92) قلعه نویی از پذیرش مجیدی امتناع کرد و با ادبیات خودش مجیدی را مورد حمله قرار داد. او در یک بازی که هواداران استقلال نام مجیدی را صدا کردند، آنها را به اهل کوفه تشبیه کرد و به شدت از آنها انتقاد کرد. با این حال مجیدی که به شدت به قلعه‌نویی تاخته بود و با نام مکتب حجازی حواشی‌ای را برای استقلال ایجاد کرده بود به یکباره در اواخر آذر ماه به استقلال پیوست. این درحالی بود که او در هفتم مهر ماه از فوتبال ملی خداحافظی کرده بود و با پیشنهادات زیادی از سایر تیم‌های لیگ برتری روبه رو بود. حضور مجدد او در استقلال واکنش‌های زیادی را از سوی دوست‌داران حجازی به همراه داشت اما با این حال هیچگاه او و قلعه‌نویی در صحبت‌هایشان به چگونگی بازگشتش به استقلال صحبتی نکردند و البته نادیده نباید گرفت که قلعه‌نویی چندبار از مدیریتش درباره آمدن مجیدی به استقلال سخن گفته است.

مجیدی در آن فصل عموما به عنوان بازیکن ذخیره به میدان می‌رفت و در نهایت سه گل هم برای این تیم به ثمر رساند. او در نهایت عنوان قهرمانی لیگ را با استقلال کسب کرد و آماده بود تا با این تیم قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را هم جشن بگیرد که این رویا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان و با شکست برابر اف‌سی سئول از بین رفت.

مجیدی که تا پایان فصل 92-93 با استقلال قرارداد داشت حالا از آبی‌ها خداحافظی کرده و می‌خواهد در کلاس‌های مربیگری فوتبال شرکت کند. او که سال‌ها با شعار «آهای فرهاد مجیدی» در استادیوم مورد تشویق قرار می‌گرفت شاید چند سال بعد سکان هدایت آبی‌ها را برعهده بگیرد. فرهاد مجیدی که با وجود 38 سال سن از بسیاری از مهاجمان لیگ ایران بهتر بازی می‌کرد حالا کفش‌هایش را آویخته و باید دید استقلال برای جانشینی او چه فکری خواهد کرد.

این مهاجم کهنه‌کار آبی‌ها 45 بازی ملی در کارنامه دارد و ده گل هم به ثمر رسانده است. او نخستین بار توسط مایلی‌کهن به تیم ملی دعوت شد و در سال 75 برابر کویت به میدان رفت. مجیدی هیچگاه در تیم ملی نتوانست قابلیت‌هایش را نشان دهد و در سال 89 با انتشار یک نامه برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کرد. او در نامه‌اش با ابراز نگرانی از تکرار تجربه نادیده گرفته شدن جوانان در تیم ملی گفت که نمی‌خواهد جوانان فوتبال ایران مثل خودش پشت خط دیگران بمانند و به آنچه استحقاقش را دارند نرسند.

به جرات مجیدی محبوب‌ترین بازیکن دو دهه اخیر استقلال بوده و افتخار دومین گلزن برتر تاریخ فوتبال استقلال رکورد اوست که به این زودی‌ها شکسته نمی‌شود. او بهترین گلزن ایرانی لیگ قهرمانان آسیاست و تنها ایرانی است که قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کرده است.

مجیدی در بازی الغرافه و پرسپولیس که در 29 فروردین 91 برگزار شد با نشان دادن عدد چهار به هواداران پرسپولیس سنتی را برای هواداران استقلال ایجاد کرد تا جواب عدد شش پرسپولیسی‌ها را در کری‌ خوانی بدهند؛ عملی که تا سال‌ها در یادها می‌ماند.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
پای بازی بودم . که نیکبخت اومد تو بازی و مجیدی مربی تیم رو به اغوش کشید. با خودم گفتم مجیدی و قلعه اینطوری همدیگه رو بغل نمیکنند. بعد مجیدی رفت گوشه زمین و پیرهنش رو بوسید. شوکه شدم. حسی که الان شماها دارید من واسه مهدوی کیا داشتم . برای اولین بار بعد از بیش از ده سال گریه کردم. فوتبال ما داره از فوتبالیست واقعی خالی میشه. متاسم واسه این فوتبال اسطوره کش.

یک فصل یا دو فصل دیگه باید برای خداحافظی کریمی هم گریه کنی..... دیگه اسطوره ای باقی نموند :(

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اعتراض به فتح‌الله‌زاده بابت خداحافظی کاپیتان/ مشکل عمران‌زاده برای ورود به رختکن

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، استقلال و مس کرمان در چارچوب دیدار معوقه هفته دهم لیگ برتر از ساعت 15 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند.

*مجیدی دور ورزشگاه دور افتخار زد و چهارگوشه زمین را بوسید.

*عده‌ای از هواداران علیه او اعتراض کردند و شعار پیرهن آبی بابا غیرت داره را سر دادند.

*برخی از هواداران در اعتراض به علی فتح‌الله‌زاده می‌گفتند چرا او جلوی خداحافظی فرهاد مجیدی را نمی‌گیرد.

*فرهاد مجیدی با پرتاب پیراهن خود به میان هواداران استقلال به این نوع با هواداران خداحافظی کرد.

*فرزاد مجیدی بعد از خداحافظی فرهاد مجیدی به رختکن استقلال رفت.

حنیف عمران زاده هم قصد ورود به رختکن را داشت که ماموران از این موضوع جلوگیری کردند اما با وساطت مسئولان او توانست به رختکن برود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اشکهای مجیدی پس از خداحافظی در میان هواداران

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هواداران تیم فوتبال استقلال پس از خداحافظی فرهاد مجیدی واکنش‌های متفاوتی نسبت به این کار کاپیتان استقلال داشتند.

تعدادی از آنها معتقد بودند چرا مجیدی وسط فصل استقلال را رها می‌کند و می‌رود اما تعدادی دیگر نیز از او تشکر کرده و می‌گفتند، مجیدی همیشه برای ما خوب بازی کرده و به او احترام می‌گذاریم.

مجیدی پس از پایان بازی در میان هواداران قرار گرفت و اشک می‌ریخت. بازیکنان استقلال نیز در کنار او بودند.

*پژمان منتظری مدافع استقلال پس از پایان بازی نیز به صحنه پنالتی معترض بود.

*پرویز مظلومی پس از پایان بازی به سمت قلعه نویی رفت و به او خسته نباشید گفت. بازیکنان مس نیز به سمت هوادارانشان رفتند و از آنها تشکر کردند.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
وای خدا میخوام سرمو بکوبم به زمین

نمیدونم اصلا خوشحالم یا ناراحت

فرهاد مجیدی دیگه تکرار شدنی نیست

ای خدا

فرهاد کجا رفتی اینجا قلب ما داره میاد تو دهنمون

اشک همرو درآوردی

ببین چی بودی که وقتی میومدی تو زمین 100هزار نفر به احترام و عشقت از جاشون بلند میشدن

رفتی ولی اینو بدون هیچکس نمیتونه جات رو پر کنه

برو ولی قول بده زود برگردی به عنوان سرمربی تیم

خداحافظ کاپیتان همیشه دوست داشتنی...:crying::crying::crying::crying::crying:

h.b1372

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان اين كليپو من پارسال درست كردم واسه خدافظي فرهاد...دو سه ماه پيش واسه اولين بار همين جا گذاشتم كه با لطف دوستان همراه شد بازم آدرس لينكشو ميزارم هركي دوست داشت
دانلود كنه
farhad majiidi

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی: 48 ساعت است با مجیدی کلنجار می‌روم

سرمربی استقلال می‌گوید: 48 ساعت است که با مجیدی کلنجار می‌روم تا از خداحافظی خودداری کند. حتی با فرزاد، برادرش نیز صحبت کردم و از امیر عرب هم خواستم که با او صحبت کند اما در نهایت مجیدی قبول نکرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در واکنش به خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی از میادین فوتبال گفت: 48 ساعت است که با او کلنجار می‌روم و حتی با فرزاد برادرش نیز صحبت کردم و از امیر عرب هم خواستم که با او صحبت کند اما در نهایت مجیدی قبول نکرد که از این کار صرفنظر کند. حتی به او گفتم روز آخر بازی‌هایمان در این فصل مقابل تیم تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی کن که این پیشنهاد را نیز قبول نکرد.

سرمربی استقلال افزود: مجیدی گفت دوست دارم در اوج از فوتبال خداحافظی کنم که البته حرف بسیار خوبی است. همچنین یکی از دلایل خداحافظی خود را رفتن به کلاس‌های مربیگری عنوان کرد. فرهاد شاخصه‌هایی دارد که از آن جمله این است که بسیار نزد هواداران محبوب و برای تیم ما نیز بسیار مفید بوده است.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
یک فصل یا دو فصل دیگه باید برای خداحافظی کریمی هم گریه کنی..... دیگه اسطوره ای باقی نموند :(

واقعا حیف . کریمی اگه بره دیگه این فوتبال جذابیت نداره

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
وافعا جیف شد ولی تصمیم درست رو خودش گرفت.مثل بازیکن های بعضی تیم ها نبود که با خفت و خواری خداحافظی کردند و رفتند.

لاوره هم تو این دقایقی که بازی کرد نشون داد که خریدش اشتباه محض بوده.

امروز هم نیمکت تیم خالی بود.

فکر کنم میلاد نیم فصل برگرده.چند روز پیش چراغ سبز نشون داده بود و الان جای خالی در خط حمله داریم.امیدوارم میلاد برگرده و آرش هم به فرم مطلوب خودش برگرده.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی در نشست خبری: فرهاد می‌تواند مربی استقلال باشد

سرمربی استقلال تهران گفت تیمش برابر مس کرمان با 14 بازیکن بازی کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی پس از دیدار تیمش برابر مس کرمان در نشست خبری اظهار کرد: امروز خوب نبودیم. اگر قرار بود، تعویض کنیم باید هفت نفر را تعویض می‌کردیم اما این قدر بازیکن روی نیمکت نداشتیم و نه قانون این اجازه را به ما می‌داد. امروز چهار نفره بازی کردیم. بازیکنان ما خسته هستند. مدام داریم بازی می‌کنیم و این به ما ضربه می‌زند.

وی ادامه داد: در مجموع خوب نبودیم. خوشحالم که مظفری‌زاده به لیگ برگشته است. اکنون در دوران اوج خودش به سر نمی‌برد.

قلعه‌نویی در ادامه درباره تعویض لاوره در دقیقه 31 گفت: او را برای این بازی آماده کرده بودیم اما اصلا خوب نبود. می‌خواستیم تغییر تاکتیک دهیم و به همین دلیل جمشیدیان را آوردیم که او هم خوب نبود.

سرمربی استقلال در ادامه درباره خداحافظی مجیدی گفت: چند روز پیش مجیدی با من تماس گرفت و گفت که چنین تصمیمی گرفته است. من هم به او گفتم که این شانس من است که بازیکنان در زمان من خداحافظی می‌کنند. کسانی مثل محمود فکری و منصوریان از او خواستند در بازی برگشت برابر تراکتورسازی خداحافظی کند اما او گفت دلایل خودش را دارد.

وی افزود: فرهاد می‌توانست تا آخر فصل به ما کمک کند. به او پیشنهاد دادم که فقط در بازی‌های تهران به میدان برود و راه‌های دیگری نیز به او پیشنهاد کردم از او خواستم 24 ساعت دیگر فکر کند اما قانع نشد.

قلعه‌نویی گفت: فرهاد را خیلی دوست دارم. سوءتفاهم‌هایی بود که از بین رفت. خوشحالم که او در زمان من خداحافظی کرد. فرهاد زحمات زیادی برای استقلال کشید و مردم هم او را دوست دارند. تنها نقطه تاریک مجیدی این بود که می‌توانست بیشتر در تیم ملی بازی کند.

سرمربی استقلال اظهار کرد: بزرگترین سرمایه فرهاد این است که در دل مردم جا دارد. البته فرهاد از استقلال جدا نمی‌شود. او می‌تواند در کسوت مربی به استقلال کمک کند. او دارای شرایطی است که می‌تواند در آینده در لباس مربیگری به استقلال کمک کند

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مجیدی: می‌خواستم در اوج از فوتبال بروم/ می‌خواهم در کلاس‌های مربیگری شرکت کنم

خبرگزاری تسنیم: مهاجم استقلال گفت: فوتبالیست باید یک روز خداحافظی کند و من هم می‌خواستم روزی از فوتبال بروم که در اوج باشم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، فرهاد مجیدی پس از خداحافظی از فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: حرف اصلی‌ام فقط با هواداران است و می‌خواهم برای آنها صحبت کنم. فوتبالیست باید یک روز خداحافظی کند و من هم می‌خواستم روزی از فوتبال بروم که در اوج باشم.

وی اظهار داشت: شرایط بدنی‌ام باید طوری باشد که هواداران از من راضی باشند. باید همین جا از قلعه نویی تشکر کنم که خداحافظی مرا در این مقطع زمانی پذیرفت.

کاپیتان استقلال گفت: باید در کلاس‌های مربیگری شرکت می کردم و اگر دو ماه از تمرینات دور می‌شدم از شرایط بدنی‌ام برای بازی خارج می‌شدم. به همین دلیل نخواستم این اتفاق رخ بدهد و زمانی خداحافظی کنم که آمادگی لازم را نداشته باشم.

مجیدی تاکید کرد: باید از تمام هواداران، خبرنگاران و عکاسانی که در این چند وقت از دست من ناراحت شدند، عذرخواهی کنم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی: خداحافظی مجیدی را با مهدوی‌کیا مقایسه نکنید

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: خداحافظی فرهاد مجیدی را با مهدی مهدوی‌کیا مقایسه نکنید.
به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل مس کرمان و خداحافظی فرهاد مجیدی در جمع خبرنگاران گفت: هیچ کدام از ما این مسئله را نمی‌دانستیم، حتی نمی‌دانم فتح‌الله‌زاده هم این موضوع را می‌دانست یا نه. به هر حال یکی از ستارگان دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او برای همیشه در دل‌ها باقی می‌ماند.

وی در مورد اینکه خداحافظی فرهاد مجیدی مثل مهدوی‌کیا بود، گفت: خداحافظی مهدوی‌کیا را با خداحافظی مجیدی مقایسه نکنید. مهدوی‌کیا را خداحافظی دادند اما فرهاد مجیدی خودش خداحافظی کرد و ما از این مسئله شوکه هستیم.

سرپرست استقلال در مورد شایعه دویینگی که در مورد برخی بازیکنان مطرح شده گفت: معاونت حقوقی فدارسیون باید این موضوع را شفاف‌سازی کند اگر این موضوع شفاف‌سازی نشود این مسائل پیش می‌آید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا