• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یک استقلالی گزارشگر داربی؟/ همه غیر از فردوسی‌پور!

بانک ورزش- در شرایطی که تنها 24 ساعت به داربی 78 تهران زمان یاقی مانده است، همچنان خبری از نام گزارشگر این بازی نیست. به نظر می‌رسد برخی حساسیت‌ها باعث می‌شود نام گزارشگر تلویزیونی این مسابقه حتی از اسم داور دیدار هم دیرتر اعلام شود! با این وجود اما آنچه از همین حالا قطعی به نظر می‌رسد این است که عادل فردوسی‌پور مسوولیت گزارش مسابقه فردا را بر عهده نخواهد داشت. مجری نود علاوه بر اینکه بازی رفت را گزارش کرده، در طول چند هفته اخیر بارها توسط سرمربیان دو تیم نیز مورد هجوم قرار گرفته است. در این شرایط باید مزدک میرزایی:mad: را بخت اول گزارش این بازی دانست. مزدک که علایق شخصی‌اش بیشتر به رنگ آبی نزدیک استo_O، بعد از عادل از بیشترین مقبولیت بین هواداران فوتبال برخوردار است و البته از آخرین گزارشش در داربی هم مدت زمان قابل توجهی می‌گذرد.
به شخصه دوست دارم احمدی گزارشگر دربی باشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شخصا اگه مزدک گزاشگر باشه برای حفظ اعصاب خودم، صدای تی وی رو کم میکنم.
متاسفانه مزدک فقط و فقط برای رسیدن به عادل، فقط میخواد تیکه بندازه. حالا این تیکه چیه و توهین هست یا نه براش مهم نیست...
ترجیح میدم احمدی باشه یا حتی یوسفی تا مزدک
من صداشو قط میکنم اهنگ میارم همراه اهنگ خودم گزارش میکنم
اینطوری خیلییییی باحالتره هروقتم خسته شدی از گزارش کردن اهنگ گوش میدی:D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
همه مدعی ها مساوی کردند .
با یک برد خودمون رو جدا می کنیم .

ولی با این نتایج احتمالا مساوی می کنیم :)

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
یعنی الان وضعیت جدول جوریه که اگر خدایی نکرده و به احتمال یک درصد هم بازی فردا رو ببازیم باز صدرجدولیم..چرا که نه؟!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
چند بازیکن امسال آنطور که باید و شاید به ما کمک نکردند/دهاتمان هم من را نمی‌خواهد!
قلعه‌نویی: امیدوارم همه از دربی لذت ببرند/دو ملی‌پوش دیگر هم می‌خواهند بروند
سرمربی تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از بازی با پرسپولیس ابراز امیدواری کرد که همه از دربی لذت ببرند.

13921026000245_PhotoA.jpg

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از بازی با پرسپولیس گفت: این بازی حساس است و از تمرینات دو تیم استقبال خوبی شد. درست است که این بازی سه امتیاز دارد ولی برد و باخت برای تماشاگران مهم است. امیدوارم فردا یک بازی با کیفیت را شاهد باشیم و امیدوارم همه از بازی لذت ببریم. خوشبختانه مجید غلام‌ نژاد و مهرداد اولادی به این بازی رسیده‌اند و تیم تکمیلی داریم.

وی در مورد حضور رویانیان در تمرین استقلال و جوی که هفته گذشته به راه افتاده بود، گفت: از رویانیان تشکر می‌کنم و قرار است فتح‌الله‌زاده هم به تمرین پرسپولیس برود. بعد از انتشار عکس رحمتی و عمران‌زاده قرار بود از آنطرف عکس‌های دیگری منتشر شود ولی فتح‌الله‌زاده این کار را نکرد و امیدوارم ما به این سمت و سو برویم که به فکر قشنگی فوتبال باشیم و امیدوارم استقبال خوبی از این بازی شود و دیگر از این بیانیه‌ها صادر نشود. هرچند بیانیه اول ما فنی بود.

وی ادامه داد: هر دو مدیرعامل از مدیران معرفتی ما هستند و امیدوارم سال آینده حداقل دو بازی خیریه بین این دو تیم برگزار شود. حتی رویانیان گفت طرح خوبی است و امیدوارم این حرکت‌ها تداوم داشته باشد.

امیر قلعه‌نویی در مورد مصدومان این تیم گفت: جمشیدیان و کبه به این بازی نمی‌رسند اما خوشحالیم که 18 نفر می‌شویم ولی تیم پزشکی ما در تلاش است که مصدومان را برسانند.

وی در مورد اینکه با توجه به حواشی ایجاد شده هر دو تیم برای برد بازی می‌کنند یا نه گفت: اعتقاد ندارم که بازی دو تیم غیر فنی باشد. در بازی‌هایی مثل استقلال و سپاهان مربی بودم که چهار بر سه باخته‌ایم اما آن دیدار هفت گل داشته است. دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی 5 گل داشته است و من قلعه‌نویی به دنبال آن هستم که شرایط را در نظر بگیرم و به دنبال بازی هجومی هستیم.

سرمربی استقلال در مورد فاصله چهار امتیازی با پرسپولیس و تاثیرش روی این بازی گفت: بازی‌های دو تیم بازی جدول نیست اگر یک تیم در هفته قبل از دربی برنده باشد آرامش بیشتری دارد ولی بازی از زمانی آغاز می‌شود که سوت داور به صدا در می‌آید و در فوتبال باید از لحظه‌ها استفاده کرد و همین مسائل باعث برنده شدن تیمی می‌شود و یادم می‌آید پرسپولیس در جدول زمانی پایین‌تر بود اما بازی برد و باخت نداشت.

وی در مورد خط دفاع استقلال کم گل می‌خورد اما خط حمله تیمش هم کم گل می‌زند، گفت:سیستم ایده آل من 4-4-2 لوزی است و در تراکتورسازی هم همین کار را می‌کردیم و فردا با سه مهاجم بازی می‌کنیم اما باید برنامه تیم را بدانید. به جز امسال هر جا مربی بودم تیمم بیشترین گل زده را داشت اما امسال جنس ما جور نشد و در حال کم شدن هستیم.

سرمربی استقلال تصریح کرد: امسال در حال زوج‌سازی بودیم اما یکسری از بازیکنان رفتند. آن شرایط برای جمشیدیان پیش آمد و چند بازیکن هم آنطور که باید و شاید به ما کمک نکردند اما فردا هجومی بازی می‌کنیم.
قلعه‌نویی در مورد وضعیت جدول لیگ و اینکه ممکن است استقلال تدافعی بازی کند، گفت:فوتبال مثل شطرنج است و در این بازی باید به همه حرکت‌ها توجه داشته باشیم و هدف اول ما این است که گل نخوریم و هدف دوم ما این است که گل بزنیم و بازی را ببریم و این از اصول فوتبال است.

وی در پاسخ به این سوال که خیلی از استقلالی‌ها از جدایی نکونام خوشحالند، گفت: تو را به خدا سوال حاشیه‌ای نپرسید. هر بازیکنی برای استقلال زحمت کشیده باید قدردانش باشیم. نکونام حالا از مجموعه جدا شده و برای او و منتظری آرزوی موفقیت می‌کنم و چند بازیکن دیگر دعوتنامه فرستاده شده است و نمی‌دانم چرا همه پیشنهادها برای ما می‌آید. جالب است دو ملی پوش ما دیروز آمده اند و خواستار جدایی هستند.

سرمربی استقلال تصریح کرد: اکنون اسم آنها را نمی‌گویم ولی می‌ترسم دوباره برای دو بازیکن دیگر ما هم پیشنهاد بیاید.

وی در مورد اینکه شمار را نمی‌خواهند ، گفت: دهات مان هم ما را نمی‌خواهد چه برسد به خارج از کشور!

سرمربی استقلال در مورد اینکه دربی برنده دارد یا نه گفت: انشالله که این بازی برنده دارد. حضور دو تیم در میدان و انرژی آنها به تماشاگران تزریق می‌شود. البته عده‌ای به فوتبال آمده‌اند که مدام نیش می‌زنند و می‌خواستند تماشاگران از 80 هزار نفر به دو هزار نفر برسد. اگر این دو تیم را تبدیل به باشگاه کنیم می‌توانیم فرصت خوبی برای جوانان‌مان ایجاد کنیم. بارها گفته‌ام در سالن 12 هزار نفری آزادی در مسابقه والیبال دو تیم 15 هزار نفر می‌آمدند و از وزیر ورزش می‌خواهم که تکلیف این دو تیم را مشخص کند و برای این دو تیم ردیف بودجه تعیین شود زیرا 34 سال است که تکلیف این دو باشگاه مشخص نیست. مثلا می‌خواهیم برهانی را جریمه کنیم ولی وقتی پولی به او نداده‌ایم چطور جریمه‌اش کنم؟

وی افزود: از گودرزی وزیر محترم ورزش می‌خواهم نگاه ملی به ورزشگاه‌های ما داشته باشد. هر تیمی که در انتهای جدول است در ورزشگاه آزادی ببینید چه بازی‌هایی انجام می‌دهند یا زمانی که به خارج از کشور می‌رویم به خاطر زمین‌های خوب به بلوغ تاکتیکی می‌رسیم بازیکنان ایرانی از نظر شعور، توانایی و فنی بالا هستند و امیدوارم دکتر روحانی و وزیر ورزش توجه ویژه‌ای به این دو موضوع داشته باشد.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
نمی دونم این خبر توی اینجا کار شده بود یا نه ولی توی فروم همسایه از یکی از دوستان عزیز استقلالی این مطلب غم انگیز رو برداشتم:

71442034725661142394.jpg

37851971084602409888.jpg

درخواست تکان دهنده کودک بیمار از آندو ،

شاید زنده نباشم، دربی را ببرید

بنا به روایت یکی از مخاطبان بانک ورزش ،

گویا یکی از کودکان نیازمند به اهدای عضو

وقتی با آندرانیک تیموریان روبرو می شود

به او می گوید :

« آﻗﺎ ﻣﻦ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﺪﻩ ﺷﺎﯾﺪ ﺩﯾﮕﻪ نتونم ﺩﺭﺑﯽ

ببینم، ﺧﻮﺍﻫﺶ می کنم ﺣﺘﻤﺎ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ

ﺭﻭ ﺑﺒﺮﯾﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﻤﯿﺮﻡ » .

پ.ن::(

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
با تشویق تیم خود فرهنگ خوب‌تان را نشان دهید
فتح‌الله‌زاده: ۲۵ میلیارد هزینه داریم، یک و نیم میلیارد گرفتیم!/ بعد از دربی می‌توانم از استقلال بروم
مدیرعامل تیم فوتبال استقلال در آستانه دربی ۷۸ گفت: در تیم ۲۵ میلیارد تومان هزینه داریم اما از وزارت ورزش امسال تنها یک و نیم میلیارد دریافت کرده‌ایم.

13920806000443_PhotoA.jpg

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل آبی‌پوشان در حضور محمد رویانیان در تمرین استقلال گفت: ما اگر صحبتی می‌کنیم به خاطر این است که دوست داریم هیجان به دربی بیاید. رویانیان شخصیت برجسته‌ای است که به کشور خدمات ارزنده‌ای کرده، ما نیز اگر جایی بودیم به اندازه خودمان خدمت کردیم. اگر در عرصه دربی کری‌خوانی نباشد فوتبال جذابیتی ندارد. در استادیوم اگر فریاد بزنید و تیم خود را تشویق کنید فرهنگ خوب خود را نشان دادید اما در این وضعیت قطره را به موج تبدیل می‌کنید. ما دوست نداریم به کسی توهین شود هر کسی هم که اگر اشتباه می‌کند عاری از خطا نیست. وقتی شما یک خانواده را به جایی می‌برید دچار مشکل می‌شوید اما ما همراه خود 60 میلیون هوادار را داریم که مطمئنا این کار سخت‌تر است.

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد مقاله‌ای که امروز علیه او و رویانیان نوشته شده و مدیرعامل پرسپولیس به آن اشاره کرده است، گفت: وقتی آن مقاله را دیدم ناراحت شدم، زمانی که من قلم در دستانم وجود داشت آن فردی که مقاله را نوشته است اصلاً به دنیا نیامده بود که حالا ما را محکوم می کند.

وی افزود: من امسال تنها 1.5 میلیارد در ازای 25 میلیارد هزینه‌ای که در تیم وجود دارد از وزارت ورزش دریافت کرده‌ام، به بازیکنان قول دادیم شب گذشته پولی پرداخت کنیم اما مبلغ کمی به دست ما رسید به همین خاطر از چک شخصی خود و به کمک دوستان من، قلعه‌نویی و امیری 500 میلیون قرض کردیم آنوقت یک روزنامه دولتی باشگاه مردمی را می‌زند.

مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: آنها که می‌گویند ما قرارداد ترکمنچای بستیم قراردادمان را نشان می‌دهیم. چرا اینقدر ما را اذیت می‌کنند. اصلاً من آماده رفتن هستم و بعد از دربی می‌توانم از تیم بروم اما آیا می‌دانید همین کمپی که در آن حضور دارید را بدون دریافت هیچ پولی به استقلال اضافه کردم؟

فتح‌الله زاده بعد از اینکه رویانیان اعلام کرد آنها اصلاً آیا این کمپ را دیده‌اند، خاطرنشان کرد: این کمپ اکنون 200 میلیارد تومان ارزش دارد، زمین اینجا را از سازمان دیگری گرفتیم و به باشگاه استقلال پیوست کردیم. از هواداران درخواست می‌کنم فردا به ورزشگاه بیایند تا این افراد که علیه ما مقاله می‌نویسند فکر نکنند ما تنها هستیم، شما که 10 هزار تیراژ بیشتر ندارید چنین حرف‌هایی می‌زنید اما بدانید ما در پول بیت‌المال نفوذ نداریم.

فتح‌الله زاده در ادامه خاطرنشان کرد: ما آماده رفتن هستیم اما اگر کمکی به ما نمی‌کنید حداقل روی زخم‌مان نمک نپاشید، چرا آنقدر ما را اذیت می‌کنید، تا امروز 13.5 میلیارد هزینه باشگاه کردم درحالیکه دریافتی ما از دولت تنها 1.5 میلیارد بوده است، ما برای تیم دولت تلاش می‌کنیم آنوقت باید توهین هم بشنویم، حالا سایت ما یک مطلبی نوشته است، چرا این رفتارها را انجام می‌دهید؟ ما می‌خواهیم دل مردم را شاد کنیم اما چه کسی دل ما را شاد می‌کند.

وی در پایان در واکنش به اظهارنظر محمد رویانیان که اعلام کرده بود استقلال را می‌برند، به شوخی گفت: او در خاکریز حریف است، این صحبت را انجام می‌دهد، گفتن این مسئله برای رویانیان باشد، او نقشه را بیان می‌کند و ما آن را با شکست پرسپولیس عملیاتی می‌کنیم.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
واقعاً چی داره اتفاق میافته تو تیم استقلال ؟
بانی و باعث این مسائل کیه ؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
من نوشتم کیه ولی حذف کردن..
واقعیت همینی بود که نوشتم ادمین عزیز

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
13921025000201_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست هماهنگی بازی پرسپولیس و استقلال ظهر امروز در محل روابط عمومی سازمان لیگ برگزار شد و درباره مسائل جانبی دربی 78 تصمیم گیری و تبادل نظر شد.

با توجه به اهمیت بازی مهدی تاج رئیس سازمان لیگ نیز در جلسه حضور یافت و مطالبی را بیان کرده و بر ارائه بازی جوانمردانه از سوی دو تیم و رعایت مسائل اخلاقی از سوی هواداران تاکید کرد.

فریدون اصفهانیان رئیس کمیته داوران نیز در این جلسه حضور داشته و درباره مباحث داوری بازی موضوعاتی را مطرح کرده و از سرپرستان دو تیم درخواست کرد اعضای دو تیم از اعتراض به تیم داوری پرهیز کرده و بستر مناسبی را برای قضاوت داور دربی فراهم کنند.

همچنین بهروان مدیر کمیته مسابقات سازمان لیگ نیز موضوعاتی را درباره برگزاری مسابقه بیان کرده و مدیریت جلسه را به عهده داشت.

مدیران ورزشگاه آزادی، نماینده یگان ویژه و نیروی انتظامی، نماینده اورژانس و همچنین شرکت اتوبوسرانی نیز در جلسه هماهنگی حضور داشتند و درباره موضوعات تخصصی حوزه خود گزارش هایی ارائه کرده و مطالبی را بیان کردند.

میرشاد ماجدی سرپرست تیم فوتبال استقلال، عباسی مدیر رسانه ای تیم فوتبال پرسپولیس و نوری فر مدیر رسانه ای تیم فوتبال استقلال نیز از جمله افراد حاضر در نشست بودند.

بر اساس هماهنگی ها تیم فوتبال استقلال با پیراهن آبی به میدان خواهد رفت. در این مسابقه دروازه بان استقلال با پیراهن زرد به میدان می آید.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921026000740#sthash.oAtJ8UeD.dpuf

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
واقعاً چی داره اتفاق میافته تو تیم استقلال ؟
بانی و باعث این مسائل کیه ؟
رئیس جدید فدراسیون و فوتبال ایران کیروش شده و تمام تصمیمات از کوچیک و بزرگ رو خودش میگیره جدیدا هم که قرار دادش رو 4 سال دیگه داره تمدید میکنه !!! قلعه نوعی با کیروش که در افتاد گفتن بازیکن نمیدم از اون موقع ملی پوش ها رفتنی شدن ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در ضمن فردا بازی مسخره ای رو خواهیم دید یک بازی که 90% توپ وسط زمین هست و دو تیم فقط می خوان نبازن و گل نخورن

دربی های قلعه نوعی رو نیاز نیست ببینی تا نتیجه اش رو بفهمی !!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در ضمن فردا بازی مسخره ای رو خواهیم دید یک بازی که 90% توپ وسط زمین هست و دو تیم فقط می خوان نبازن و گل نخورن

دربی های قلعه نوعی رو نیاز نیست ببینی تا نتیجه اش رو بفهمی !!!

هیچ اهمیتی نداره!

مهم اینه که ما امتیاز بگیریم و اختلاف امتیازی رو حفظ کنیم! 4 سال دیگه هم کسی نمیگه فلان تیم در دربی فلان سال بد بازی کرد یا فلان بازی رو داور پنالتی نگرفت!

میگن کی قهرمان شد؟ استقلال :دی

بهتر از اینه که مثل اون مظلومی! 80 دقیقه با تیم دوم استقلال بازی 2-0 برده رو به خاطر جاه طلبی الکی! ببازی! هیچ کس هم بعد از بازی نگفت و نمیگه که در اون بازی 5 بازیکن اصلی و ستاره استقلال نبودن! ( جباری و آندو و مجیدی و ساموئل و خسرو! ) همه میگن استقلال باخت! درواقع استقلال در اون بازی در حالی که باید 3-0 بازی رو می باخت 3-2 باخت ! ولی با همون تیم نصفه و نیمه هم داشت بازی رو می برد و شاهکار میکرد! که با عدم درایت مظلومی بازی رو باخت.
پس چیزی که مهم هست نتیجه ای هست که در پایان ماجراها! به دست میاد ! قشنگ بازی کردن مال زمانیه که شما ابزار قشنگ بازی کردن رو داشته باشی! مثل همون بازی 2-0

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فردا میبریم چون باید ببریم با دست خالی میبریم میبریم فقط همین میبریم نه باخت نه مساوی ما میبریم...چون ما استقلالیم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

حاشیه دربی 78
20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی در فاصله 4 ساعت مانده به دربی
حدود 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برای دیدار پرسپولیس و استقلال حضور دارند.

13921026000414_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، هفتاد و هشتمین دربی پایتخت از ساعت 14 و 30 دقیقه امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

در حالی که حدود 4 ساعت و نیم به زمان برگزاری دربی باقی مانده حدود 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند. تعداد تماشاگران پرسپولیسی هم بیشتر از استقلالی‌ها است.

قضاوت این دیدار برعهده سعید مظفری زاده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حاشيه هاي دربي پايتخت

حدود 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي براي ديدار پرسپوليس و استقلال حضور دارند.
00943927.jpg

هفتاد و هشتمين دربي پايتخت از ساعت 14 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

به نقل از فارس، در حالي که حدود 4 ساعت و نيم به زمان برگزاري دربي باقي مانده حدود 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند. تعداد تماشاگران پرسپوليسي هم بيشتر از استقلالي‌ها است.

قضاوت اين ديدار برعهده سعيد مظفري زاده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
استقلالي ها گلهاي پرسپوليس را تماشا کردند

بازيکنان تيم فوتبال استقلال در آخرين ساعات شب گذشته فيلم گل هاي زده و خورده پرسپوليس در اين فصل را تماشا کردند.
00000395.jpg

مسئولان استقلال در جلسه آناليز تيم پرسپوليس گلهاي بازي هاي اين تيم را در ليگ فعلي براي بازيکنان به نمايش گذاشتند. سرمربي و ديگر اعضاي کادر فني استقلال در خصوص نقاط ضعف و قدرت حريف با بازيکنان گفت و گو کردند.

به گزارش فارس، همچنين حسن زماني عضو هيئت مديره باشگاه استقلال در اردوي آبي پوشان حاضر شد و حتي در جلسه آناليز حريف حضور داشت.

*خبرنگاران ژاپني که چند هفته اي است در تهران حضور دارند در آخرين ساعات شب گذشته در هتل اوين حاضر شده و به تهيه گزارش پرداختند.

سايت باشگاه استقلال به نقل از مدير عامل اين باشگاه خبر از توليد آهنگ جديد اين باشگاه خبر داد.

فتح الله زاده گفت آهنگي زيبا و شنيدني براي هواداران بزرگ استقلال تدارک ديده ايم که انشاء الله در آينده اي نزديک به اتمام خواهد رسيد. در اين کار چند تن از هنرمندان محبوب کشورمان در آن اجرا خواهند داشتند. اين کار توسط معاونت فرهنگي باشگاه استقلال جناب آقاي سيد مهدي علوي در حال پيگيري و انجام است که آن را بزودي به هواداران خوش ذوق و بزرگ استقلال تقديم خواهيم کرد.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
عضو هيئت مديره استقلال در اردوي آبي‌پوشان

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال در اردوي اين تيم پيش از ديدار مقابل پرسپوليس حضور يافت.
00945655.jpg

حسن زماني عضو هيئت مديره باشگاه استقلال در اردوي آبي‌پوشان در هتل اوين حضور يافت و در جلسه کادر فني با بازيکنان شرکت کرد.

به گزارش تسنيم، وي ضمن آرزوي موفقيت براي بازيکنان و کادر فني به آنها قول پاداش برتري برابر پرسپوليس را داد. زماني دقايقي با امير قلعه‌نويي به صحبت پرداخت.

ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 14:30 فردا (جمعه) در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
در دربي ترسوها به بهشت نمي‌روند!

ديروز با يکي از اهالي فوتبال هم صحبت شديم که اين استقلالي قديمي حرف جالبي در آستانه دربي زد که بي‌مناسبت نديديم تا آنچه را قابل نوشتن است به رشته تحرير درآوريم.
00003535.jpg

خبرنگار ورزش سه با اين پيشکسوت گفت‌و‌گويي صميمانه انجام داد که در ادامه مي‌خوانيم:

گفتيم استاد بنظر شما دربي 78 چند چند مي‌شود؟ گفت من که باشم مي گويم مساوي! گفتيم چرا؟ گفت: بدليل ترس مربيان دو تيم از باخت که اجازه نمي دهند بازيکنان آبي و قرمز بي واهمه به سمت دروازه حريف يورش ببرند.

گفتيم پس چطور پرويز مظلومي چهار ، پنج مرتبه متوالي توانست پرسپوليس را ببرد و لقب سوبله چوبله بگيرد؟

دستي به شانه ام زد و گفت: آفرين مورد خوبي را اشاره کردي فرق مظلومي با بقيه مربيان دربي اين بود که او شهامت زيادي داشت و از تساوي بدش مي آمد آمار هم همين را مي گويد مربي سابق استقلال به‌ترتيب يک بر صفر ، يک بر صفر ، دو بر صفر ، سه بر صفر پرسپوليس را برد و در آن ديدار هم که 3 بر 2 و روي درخشش ايمون زايد باخت بازهم دو گل به حريف زد تا ثابت کند در دربي ترسوها به بهشت نمي روند!

گفتيم خب اميرقلعه نوعي هم تا بحال بعنوان مربي دربي را نباخته است؟ گفت همين ديگر وقتي مي گويم اين دربي هم مساوي مي شود يکي از دلايلش نگراني امير بابت خدشه وارد شدن به رکوردش است!! ولي توجه داشته باشيد که قلعه نوعي بدليل همين احتياط بيش از حد 6 دربي گذشته را بعنوان سرمربي نتوانسته برنده از زمين خارج شود.

گفتيم بحث دليل احتياط امير را پذيرفتم اما علي دايي چرا بايد محتاط بازي کند؟ شجاعت سرمربي پرسپوليس که اظهر من الشمس است .

گفت : علي دايي هم خوب مي داند اعتبار مربيگري اش در پرسپوليس جديد تا زماني روي سکوها و حتي رسانه ها تمديد مي شود که در دربي مقابل استقلال نبازد حالا اين وسط اگر دري به تخته خورد و روي اتفاق و هنرنمايي صادقيان يا خلعتبري بردي هم حاصل شد که بهتر!

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
سلام این خبر صحت داره که آندو وخسرو هم میخوان از تیم برن؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا