• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
واکنش سایت ذوب‌آهن به حرکت تیموریان؛
پیروزی به هر قیمتی پسندیده نیست
خطای شدید آندرانیک تیموریان در دیدار تیم های ذوب آهن و استقلال تهران در دیدار دو تیم در جام حذفی به قیمت در خطر انداختن سلامت چشمان هافبک تیم ذوب آهن رقم خورد.

13921102000570_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه ذوب آهن، علیرغم گذشت دو روز از دیدار تیم‌های ذوب آهن و استقلال تهران خطای غیرفنی آندرانیک تیموریان که طی دو دیدار گذشته متاسفانه چهره خشنی از خود در اذهان بجا گذاشته است موجب آسیب دیدگی شدید چشم چپ سینا عشوری شده، آسیب‌دیدگی که به شدت چشم این بازیکن متعصب اصفهانی را با خطر روبرو ساخته است.

آنچه در هفته‌های پایانی لیگ برتر بعضا مشاهده می‌شود، کسب پیروزی به هر قیمتی است که بعضا می‌تواند به قیمت از دست رفتن سلامتی رقیبان در مستطیل سبز فوتبال شود که این موضوع به هیچ وجه پسندیده و قابل قبول نخواهد بود. رفتار خشن و غیر اخلاقی که با یک عذرخواهی ساده از ذهن‌ها پاک نخواهد شد.

نکته دیگر این است که با توجه به این اتفاق و به جای دلجویی، شوخی‌ها، انکارها و سرپوش‌ها جایگزین اخلاق حرفه‌ای می‌شود که این امر نیز از نگاه تیز بین مردم فهیم و ورزش‌دوست ایران عزیز به هیچ وجه دور نخواهد ماند.

بدون تردید جام‌ها و لیگ‌ها یکی پس از دیگری به اتمام خواهد رسید و آنچه باقی می‌ماند نام نیک و رفتار اخلاق‌مدارانه خواهد بود.

به گزارش فارس، دیدار دو تیم در مرحله یک چهارم جام حذفی برگزار شد که استقلال با برد یک بر صفر به نیمه نهایی صعود کرد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
منم هر چي به امضات نگا ميكنم سير نميشم. ياد اين عكس افتادم :

35850332849083400698.jpg

حالا شما بگين اين دروازه بايد بيمه باشه يا نه؟ آدم خيال ميكنه عقابي شاهيني چيزيه!

سید که 1 دونس
من نمیدونم چرا شماره 33 رو میبینم تو این عکس اشکم در میاد...:(

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
او اسطوره است

اختصاصی استقلالی - بی انصافی بود اگر در این شرایط یادی از بزرگواری هایت نشود .
دوست داشتنی ترین پسر استقلال چند وقتی است غمگین است . غمگین نه بخاطر اینکه مانند خیلی ها دستمزد کلانی از باشگاهش نمیگیرد ، نه بخاطر اینکه با 6 سال سابقه و 220 بازی برای استقلال هنوز کاپیتان نیست ، نه بخاطر اینکه در استقلال نیمکت نشین است ، نه ! این شرایط یک عاشق را غمگین نمیکند . او غمگین است چون نتوانسته برای تیمش مثمر ثمر باشد . نتوانسته به کمک تیمش بیاید . اینها دلایلی است که هر فوتبالیستی برایش غصه نمیخورد مگر یک عاشق!
در فوتبال دنیا از این قبیل بازیکنان که عاشقانه تیمشان و هواداران رو دوست دارند کم پیدا میشود . کم پیدا میشود کسی مانند دلپیرو و مالدینی و توتی و کاسیاس و ... باشد . ( البته در نظر داشته باشید که این بازیکنان هیچگاه تیمشان دچار مشکلات مالی نبود ! ) با اینکه خیلی ها ادعای وفاداری و عشق واقعی به تیم خود را دارند ولی وقت عمل که میرسد پا پس میکشند. مانند آن فوتبالیست هایی که شاید در زندگی فوتبالی خود ده ها تیم عوض کرده باشند ولی به هر تیمی میرفتند بعد از گلزنی لوگوی روی پیراهن آن تیم را میبوسیدند ! بقول معروف اینها عاشق مدعی اند ! عاشق واقعی به تیم خود وفادار می ماند .
کسی به یاد ندارد که این پسر سر به زیر استقلال برای بستن قرار دادش ادا و اطوار های جور و واجور دربیاورد یا به دنبال بازوبند باشد یا برای بالا پایین کردن رقم قراردادش چندین روز چانه بزند یا قید وشرطی تهدید آمیز در قرارداد هایش ذکر کند!
وجدانا در حال حاضر کدام بازیکن در لیگ ایران با چنین خصوصیات اخلاقی یافت میشود ؟
از ابتدای متن تا بحال هیچ اسمی از اون نبردم اما بی شک میدانید که درباره چه کسی مینویسم ! " آرش برهانی "
شماره 9 تیم محبوبم که بی منت 99 گل برای استقلال زده چند مدت است که دارد تاوان اشتباه کوچکش را میدهد . البته این اشتباهات از نظر مربی بزرگی همچون امیر قلعه نویی پنهان نمی ماند .
در هر صورت بی انصافی محض بود اگر در این برهه حساس یادی از از خود گذشتگی ها و معرفت بی حد و اندازه آرش برهانی نکنیم .
همه ی ما آرزو داریم او هر چه زودتر به شرایط آرمانی اش برگردد و بتواند شمار گلهایش را 3 رقمی کند و نامش را در تاریخ 68 ساله ی سرتاسر افتخار باشگاه استقلال در کنار دیگر بزرگان این باشگاه پر افتخار بگنجاند .

نوشته شده توسط : محمد رضا نعمت زاده
به نقل از سایت استقلالی

31919_view.jpg

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
در بزرگیش شکی نیست،دومین فوتبالیست در ایران هستش که تونسته با سن کم اونم با 25 سال آقای گل بشه،همون طور که در بزرگیش شکی نیست،در بد شانسیش هم همینطور.یادم نمیره اون گل برگردونی که به راه آهن زد،عادل گزارشگر بازی بود،گفت که حتی در بازیای کامپیوتری هم زدن گل به این شکل محال است.اونم از 16 متری دروازه.

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
آرش ÷سر دوست داشتنیه همیشه از این آروم بودنش خوشم میومد اما این فصل اصا خوب نبوده ...:(

ای کاش بیشتر بهش بازی برسه...

منم کم کم داشتم فراموشش میکردم خوب شد این متن رو گذاشتین...توی استقلال دیده نمیشد ..

امیدوارم توی بازی که با ذوب داریم بیاد و گل 100 ام خودشو بزنه

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
هشدار شدید نیروی هوایی کشور به استقلال

ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ استقلالی ها ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺟﺪﯼ ﺩﺍد :
ﺳﺨﻨﮕﻮﯼ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ استقلالی ها ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺮﭼﻤﺸﻮﻥ ﺑﺎﻻﺱ ،
ﺗﻮﯼ ﺧﻄﻮﻁ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺧﻼﻝ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من چی بگم دقیقاً؟؟؟
از من میپرسی چی بگی ؟ :D

بچه ها به نظرتون یکشنبه برم استادیوم واسه تشویق فولاد و بازی استقلال رو از رادیو گوش بدم یا اینکه بمونم خونه و بازی رو از تلویزیون ببینم ؟

رفیقای استقلالیم دارن میرن استادیوم ولی من حال نمیکنم بازی استقلال رو از رادیو گوش بدم ... چه کنم ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کفاشیان : نکونام و منتظری به خاطر پول از استقلال رفتند

کفاشيان در ادامه گفت‌وگو با تسنيم درباره حرف‌وحديث‌هاي اخير مبني بر اينکه بازيکنان استقلال به درخواست کي‌روش به ليگ‌هاي کشورهاي عربي رفتند و همچنين اظهارنظر فتح‌الله‌زاده که گفته بود برخي قلم به دستان مزدور از کي‌روش حمايت مي‌کنند عنوان کرد: چنين چيزي وجود ندارد و کي‌روش مخالف جدايي بازيکنان استقلال و حضور آنها در ليگ‌هاي کشورهاي عربي بود.

وي اضافه کرد: کي‌روش اعتقاد دارد که اگر اين بازيکنان به اروپا بروند خيلي خوب است اما او هيچگاه تمايل ندارد بازيکنان ايراني به ليگ‌هايي نظير قطر و کويت بروند. اگر باشگاه‌هاي ما به نصف تعهدات خود عمل مي‌کردند اين بازيکنان جدا نمي‌شدند.

کفاشيان تاکيد کرد: اگر ابتداي فصل نيز ما (فدراسيون فوتبال) نبوديم نکونام همان موقع به امارات مي‌رفت، در آن مقطع چاره‌اي انديشيديم که مانع جدايي نکونام از استقلال شويم اما با توجه به اينکه باشگاه استقلال نتوانست پول او را بدهد نکونام به کويت رفت.

وي يادآور شد: اظهاراتي که اخيرا به کادر فني تيم ملي درباره جدايي بازيکنان استقلال نسبت داده شده نادرست است. متاسفانه باشگاه‌ها به تعهدات خود عمل نمي‌کنند و وقتي چنين شرايطي پيش مي‌آيد بازيکنان راه کشورهاي عربي را پيش مي‌گيرند و اين موضوع در نهايت به ضرر تيم ملي تمام مي‌شود.

کفاشيان عنوان کرد: وقتي باشگاه‌ها وعده مي‌دهند و پول نمي‌دهند بازيکنان نمي‌توانند اين مسائل را تحمل کنند و مي‌روند. شايد بتوان گفت که اگر فدراسيون فوتبال نبود نکونام همان ابتداي فصل از استقلال مي‌رفت و حتي نيم‌فصل اول نيز در اين تيم نمي‌ماند. او و منتظري به دليل اينکه باشگاه‌ در اجراي وعده‌هايش ناتوان نشان داد راه خارج از کشور را در پيش گرفتند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دفاعيه تيموريان: به ذات فوتبال احترام مي‌گذارم

بازيکن ملي‌پوش استقلال مي‌گويد ذات او خشن نيست و تنها به دليل پستي که در زمين دارد، فوتبالي درگيرانه ارائه مي‌دهد. او از هجمه‌هايي که عليه‌اش به وجود آمده است، انتقاد کرد و گفت: دوست ندارم با اين حرف‌ها من و استقلال به حاشيه برويم.
00036129.jpg

آندرانيک تيموريان اظهار کرد: با توجه به هجمه‌اي که عليه من در يکي، دو هفته اخير به وجود آمده است، نياز ديدم توضيحاتي را درباره اتفاقاتي که افتاده، ارائه کنم تا هم جامعه ورزشي روشن شود و هم افکار عمومي بتواند جواب سوال‌هاي خود را دريافت کند. در اين دو هفته اخير رسانه‌هاي زيادي به درگيري‌هاي فوتبالي من پرداخته‌اند اما بايد توضيح دهم که فوتبال يک بازي درگيرانه و فيزيکي است و ذات و پست من هم مي‌طلبد که چنين شيوه‌اي را در زمين پياده کنم. وقتي اين مسائل پيش مي‌آيد، ممکن است مشکلات اجتناب‌ناپذير باشد اما مهم ذات فوتبالي من است که فکر نمي‌کنم نيازي به توضيح داشته باشد.

به گزارش ايسنا، وي افزود: وقتي درگيري ايجاد مي‌شود، دوست ندارم بيرون از زمين و در رسانه‌ها درباره آن صحبت کنم. من در طول همين فصل بارها مصدوم شدم. مي‌توانيد از کادر فني و کادر پزشکي استقلال درباره مصدوميت‌ها و تعداد آنها بپرسيد. من بارها از ناحيه مچ و زانو با آسيب ديدگي مواجه شدم اما هيچ وقت آنها را رسانه‌اي نکردم و به بيرون از زمين گلايه‌هايم را نبردم.

تيموريان به بازي استقلال و تراکتورسازي اشاره کرد و گفت: در آن بازي يکي از بدترين ضربه‌ها را خوردم و با مصدوميت مواجه شدم. تمام سايت‌ها و روزنامه‌ها به آن پرداختند. آن ضربه شايد باعث مي‌شد که فوتبالم تمام شود اما 10 دقيقه پس از پايان بازي وقتي به ميکسد زون رفتم در پاسخ به خبرنگاران گفتم که اين مصدوميت يک اتفاق عادي بود و ممکن است هر بازيکني در اشتباه محاسبه در تکل و ضربه خود باعث آسيب ديدگي بازيکن ديگري شود. همان جا گفتم که در فوتبال اين اتفاقات طبيعي است. من ديگر نه به آن موضوع پرداختم و نه آن را بزرگ کردم اما مي‌بينيد همان اتفاقاتي که براي من افتاد، وقتي براي ديگران مي‌افتد، چنين هجمه‌اي عليه من ايجاد مي‌شود و کميته انضباطي نيز من را جريمه مي‌کند. همانطور که گفتم پست بازي من فيزيکي است. اين حرف‌ها را براي توجيه نزدم بلکه خواستم افکار عمومي را روشن کنم.

تيموريان افزود: خواهش مي‌کنم هر اتفاقي که در فوتبال مي‌افتد آن را فوتبالي نگاه کنيد و ربطش ندهيد به اينکه يک نفر تندخوست يا بداخلاق. دوست ندارد با اين حرف‌هايي که زده مي‌شود من و استقلال به حاشيه برويم. برايتان يک مثال ديگر مي‌زنم. وقتي داور مي‌خواهد هند يک بازيکن را بگيرد، ابتدا مي‌بيند بازيکن قصدي داشته يا خير و بعد از آن تصميمش را مي‌گيرد. در بازي با استقلال خوزستان، بازيکن سياه‌پوست استقلال خوزستان از پشت من را زد و من در حالي که دو پايم روي هوا بود، به صورت بازيکن حريف برخورد کردم اما بعضي‌ها گفتند که من از روي عمد چنين کاري انجام دادم. مي‌خواهم بپرسم که چطور مي‌شود يک بازيکن وقتي روي هواست، مي‌تواند پايش را کنترل کرده و به صورت بازيکن حريف بکوبد؟

بازيکن مياني استقلال همچنين درباره داربي نيز گفت: فکر مي‌کنم درباره داربي آقاي مظفري‌زاده حرف‌هايي که بايد مطرح مي‌کرد را گفت و ديگر نيازي به توضيح اضافه من ندارد.اما بار ديگر مي‌گويم که من به ذات فوتبال احترام مي‌گذارم و اتفاقاتي که در بازي مي‌افتد، تنها فوتبالي است.

مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال خبر داد

تشکيل پرونده انضباطي براي فتح‌الله‌زاده

فدراسيون فوتبال در واکنش به اظهارات مديرعامل باشگاه استقلال درباره ارتباط کادرفني تيم ملي با بعضي از رسانه‌ها پرونده انضباطي تشکيل داد.
00946259.jpg

اميرحسين حسيني در واکنش به اظهارات اخير علي‌ فتح‌الله‌زاده درباره کادرفني تيم ملي و برخي رسانه‌ها گفت: در هفته‌هاي اخير يکي از اعضاي هيات مديره و مديرعامل باشگاه استقلال بدون بررسي کامل بعضي از مسايل اظهارنظرهايي درباره بازيکناني که از استقلال جدا شده و به باشگاه‌هاي خارجي پيوستند، داشته‌اند. متاسفانه انگشت اتهام آنها به سمت کادرفني تيم ملي بوده که فدراسيون فوتبال معتقد است ايشان با طرح اين موارد در رسانه‌ها قطعا به دنبال فرافکني هستند. بر همين اساس پرونده‌اي در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باز شده تا ايشان مستندات خود را در اين‌باره به کميته انضباطي ارايه داده و پاسخگوي مطالبي که موجب تشويش اذهان عمومي و به ويژه اهالي فوتبال شده، باشند.

به نقل از ايسنا، وي افزود: به طور کلي بيان مطالب غيرمستند و وارد کردن چنين شبهه‌هايي به ويژه از سوي مسوولين باشگاه‌ها، مطابق آيين‌نامه انضباطي رسيدگي خواهد شد و ايشان بايد از اين گونه رفتارهاي غيرحرفه‌اي پرهيز کرده و به امور مربوط به مسووليت‌هاي خود رسيدگي کنند. اساسا ورود به حيطه وظايف فدراسيون فوتبال و فرافکني تخلف محسوب مي‌شود و مجازات آن هم در آيين‌نامه انضباطي پيش‌بيني شده است.

مدير رسانه‌اي تيم ملي ادامه داد: مجددا تاکيد مي‌کنم به تمامي اظهارنظرهايي که در تضاد با وظايف فدراسيون فوتبال است آن هم در آستانه حضور تيم ملي در مسابقات جام جهاني 2014، حال از سوي هر کدام از اعضاي هيات رييسه و مديران عامل باشگاه‌ها، مربيان و بازيکنان مطرح شود، به صورت فوري و جدي رسيدگي و راي آن صادر خواهد شد.

حسيني با اشاره به موضع‌گيري فتح‌الله‌زاده درباره بعضي از رسانه‌ها نيز اظهار کرد: از طرف ديگر متهم کردن برخي رسانه‌ها که در شرايط حساس تيم ملي، حامي فوتبال ملي خود بوده و به دليل نپرداختن به فرافکني بعضي مسوولين و در عين حال حمايت حقه از تيم ملي، به ناسالم بودن قلم‌هايشان متهم مي‌شوند، نيز از مصاديق تهمت به اصحاب رسانه است. اين مسوولان با متوسل شدن به چنين گفتارهايي گويا مي‌خواهند به اهدافي که ديگر بر هيچ کسي پوشيده نيست، ‌دست يابند! هرچند اصحاب رسانه‌ با توجه به جايگاه برجسته و هوشمندي که دارند، اين مسايل را به طور کامل درک و از حقوق خود دفاع خواهند کرد.

مدير روابط عمومي فدراسيون در پايان گفت: همانطور که مسوولين فدراسيون فوتبال و مسوولين ورزش کشور به ويژه شخص دکتر گودرزي، وزير محترم ورزش و جوانان بارها تاکيد کرده‌اند، در سالي که تيم ملي ايران توانسته با اقتدار به عنوان تيم اول گروهش به جام جهاني صعود کند، اولويت اول فوتبال ايران، آماده‌سازي هرچه بهتر تيم ملي است. بنابراين مي‌طلبد تا کليه ارکان فوتبال در جهت فراهم ساختن شرايط مناسب براي اجراي برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم ملي و به دنبال آن موفقيتش در جام جهاني برزيل تلاش کنند و حامي تيم کشورشان باشند. بي‌ترديد مطرح کردن اين‌گونه صحبت‌ها و موضع‌گيري‌ها، موجب ناراحتي و تشويش اذهان عمومي و فوتبال‌دوستان کشور مي‌شود.

دفاع ماجدي از تيموريان

سرپرست تيم استقلال گفت: برخي‌ها فکر مي‌کنند فوتبال مانند پينگ‌پنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند.
00946253.jpg

ميرشاد ماجدي درباره بيانيه باشگاه ذوب‌آهن به دليل رفتار آندرانيک تيموريان در بازي استقلال - ذوب‌آهن اظهار داشت: بعيد مي‌دانم شيرزادي مدير رسانه‌اي باشگاه ذوب‌آهن که براي او احترام زيادي قائلم چنين چيزي را در سايت باشگاه ذوب‌آهن درج کرده باشد.

به نقل از تسنيم، وي افزود: برخي‌ فکر مي‌کنند فوتبال مانند پينگ‌پنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند. در فوتبال روز دنيا برخورد و درگيري پيش مي‌آيد. اتفاقي در بازي با ذوب‌آهن افتاده و خطايي انجام شده ولي چرا مي‌خواهند پيروزي استقلال را زير سوال ببرند؟ آيا ذوب‌آهن همه بازي‌هاي قبلي خود را با پيروزي پشت سر گذاشته بود که به خاطر يک اتفاق ناراحت است؟

سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد: به کار بردن جملاتي نظير «پيروزي به هر قيمتي پسنديده نيست» در شأن و شخصيت تيمي چون ذوب‌آهن نيست. با اين وجود باز هم مي‌گويم، بعيد مي‌دانم مدير رسانه‌اي تيم ذوب‌آهن خواسته باشد با اين نوع کلمات پيروزي استقلال را زير سوال ببرد.

ماجدي تصريح کرد: استقلال فوتبال خود را بازي مي‌کند و نيازي ندارد با حاشيه به پيروزي دست يابد. جالب است که هر تيمي با استقلال بازي مي‌کند تا يک هفته روي جلد رسانه‌ها است و مي‌خواهد صحبت کند! آقايان بدانند استقلال روي پاي خود ايستاده و اين نوع کارها نمي‌تواند ما را از اهداف خود دور کند. فکر مي‌‌کنم افرادي از طرف سايت ذوب‌آهن بيانيه‌ داده‌اند که خودشان در اين تيم ميهمان هستند و از اين تيم جدا خواهند شد.

وي درباره جريمه 8 ميليوني تيموريان به دليل رفتارش در ديدار مقابل استقلال خوزستان عنوان کرد: ابلاغ کتبي اين جريمه تا پنج‌شنبه به دست ما نرسيده بوده ولي همانطور که کميته انضباطي اعلام کرده، اين راي قابل رسيدگي است. با مسئولان کميته استيناف صحبت کرده‌ايم که هر زمان راي آندو به دست ما برسد، از طريق اين کميته دوباره پيگيري کنيم.

ماجدي در اين باره که برخي مي‌گويند چطور صادقيان محروم شد، اما تيموريان محروم نشد گفت: محروميت صادقيان ربطي به آندو ندارد. خيلي جالب است که همه کميته انضباطي را زير سوال مي‌برند و بهتر است با اين شرايط به جاي اسماعيل حسن‌زاده تصميم‌ بگيرند. کمتيه انضباطي راي خود را صادر کرده و نبايد به جاي اين کميته تصميم‌گيري کنيم.

سرپرست استقلال در خصوص انتقاداتي که به عملکرد استقلال مي‌شود، خاطرنشان کرد: زيبا بازي کردن يک بحث است و گرفتن 3 امتياز بحث ديگر. ما با حداقل‌ها کار مي‌کنيم و در خيلي از مسابقات تعداد بازيکنان‌مان به 18 نفر نرسيد. با اين شرايط سعي کرديم 3 امتياز بازي‌ها را کسب کنيم و اکنون هم در صدر جدول قرار داريم.

ماجدي اضافه کرد: کدام از تيم‌هاي ليگ برتري زيبا بازي مي‌‌کنند که استقلال بخواهد زيبا بازي کند؟ آيا قرار است مانند رئال مادريد و بارسلونا بازي کنيم؟ کدام تيم مانند استقلال در طول سال چندين محروم داشت و چند بازيکن هم از تيمش جدا شد؟ با وجود اينکه هر 3،4 روز بازي مي‌کنيم، در صدر جدول قرار داريم و خوب هم بازي مي‌کنيم.

وي در پايان در مورد استعفاي محمد رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس و سرپرستي علي پروين گفت: در اين مورد صحبتي نمي‌کنم و تنها درباره تيم خودم حرف مي‌زنم.

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
@aghamostafaa بشین خونه بازی اس اسو ببین
Laie_87A.gif

ولی از طرفی دیدن اون بازی هم خالی از لطف نیس
از این موبایل چینیا نداری تی وی نشون بده؟؟

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
گمونم این گودرزی وزیر وقت ورزش دولت، یکم بناست گرد و خاک کنه
مدیر عامل بعدی که احتمالا برکنار بشه حاجی خودمونه..هر چند مخالف رفتن حاجیم ولی بنظرم کم کم نوبت خود ماجدیه بشه مدیرعامل

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نظری جویباری: بازگشت مجیدی به استقلال به عنوان بازیکن صحت ندارد/فرهاد هدف های بزرگی برای آینده اش دارد

قائم مقام باشگاه استقلال گفت:مجیدی به شدت پیگیر کارهای خود برای برگزاری دوره های مربیگری است و هدف های بزرگی برای آینده اش دارد.

علی نظری جویباری در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره شایعه بازگشت فرهاد مجیدی به جمع آبی پوشان برای ادامه لیگ برتر و جام حذفی و همچنین فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد:

چنین بحثی صحت ندارد.مجیدی مطابق تصمیمی که گرفته بود در روز 7 آبان امسال از فوتبال خداحافظی کرد.قبل و پس از این اتفاق فتح الله زاده و قلعه نوعی بارها و بارها با او صحبت کردند تا تصمیمش عوض شود اما فرهاد تصمیمش را گرفته بود که از فوتبال خداحافظی کند.

وی افزود:پس از اینکه مجیدی رسما از فوتبال خداحافظی کرد نام او از فهرست تیم هم کنار رفت و بنابراین بازگشتش به فوتبال به عنوان بازیکن دیگر ممکن نیست.

ضمن اینکه فرهاد به شدت پیگیر کارهای خود برای حضور در دوره های مربیگری است و هدف های بزرگی برای آینده اش دارد.

امیدوارم مجیدی به عنوان یک استقلالی اصیل به خواسته های خود در بعد مربیگری هم برسد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
منزوی، مشاور بین‌المللی مدیرعامل استقلال شد

ShowImage.aspx

کامران منزوی، به عنوان مشاور مدیرعامل استقلال در امور بین‌الملل و برنامه‌ریزی منصوب شد
به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، کامران منزوی، به عنوان مشاور مدیرعامل استقلال در امور بینالملل و برنامه‌ریزی منصوب شد.
هاشم ساعدی، با تایید این خبر گفت: با توجه به تجربیات بسیار ارزشمند آقای کامران منزوی که از مدیران پرتلاش، با سابقه و زحمتکش استقلال بوده و در گذشته تاکنون منشاء خدمات ارزشمندی برای باشگاه بودند و به منظور برنامه‌ریزی‌های بهتر در امور باشگاه طی حکمی از سوی دکتر فتح‌الله‌زاده مدیرعامل محترم باشگاه، جناب آقای کامران منزوی به عنوان مشاور مدیرعامل در امور بین‌الملل و برنامه‌ریزی منصوب شدند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
@aghamostafaa بشین خونه بازی اس اسو ببین
Laie_87A.gif

ولی از طرفی دیدن اون بازی هم خالی از لطف نیس
از این موبایل چینیا نداری تی وی نشون بده؟؟
نه ندارم .... آره بهترین کار اینه که از نتیجه ی هر دو بازی توی خونه لذت ببرم :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
نه ندارم .... آره بهترین کار اینه که از نتیجه ی هر دو بازی توی خونه لذت ببرم :D
اون سوالو پرسیدی یاد یه خاطره افتادم
یه بار بازی پرسپولیس و سپاهان رو با یه عده سپاهانی مجبور شدم برم
اون موقع سپاهان هم تو کورس بود
تا گل رو زد هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال شدم چون پرسپولیس گل رو خورد و هم ناراحت شدم چون سپاهان داشت میبرد و سه امتیازو می گرفت
بعد که گل مساوری رو خورد بازم هم ناراحت بودم هم خوشحال
ناراحت که چرا پرسپولیس نمیبازه و خوشحال که سپاهان امتیاز از دست داده :دی

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
تیم‌ها به فکر خود باشند نه تیموریان
قلعه‌نویی: دو بازی را ببریم دستمان به جام نزدیک تر است/به تیم ملی مثل مذاکرات ژنو اهمیت می‌دهند
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارانه می‌گویم اگر دو دیدار آینده را ببریم دستمان به جام نزدیک‌تر خواهد شد.

13921028000452_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در جریان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: هفته‌های سختی را پیش رو داریم و از این پس زمین‌ها و دروازه‌ها کوچک می‌شود و امتیازگیری سخت. یک بازی سخت را هم مقابل ذوب‌آهن که تیمی قدرتی و با برنامه است، در جام حذفی پشت سر گذاشتیم که البته این دیدار؛ یک دیدار پرفشار بود اما یکشنبه آینده در ورزشگاه آزادی می‌توانیم با توجه به کیفیت بهتر چمن در زمین خودمان بهتر هم بازی کنیم.

وی ادامه داد: برای این دیدار بیک‌زاده و غلام‌نژاد را نداریم اما خوشحالیم که سایر بازیکنان مصدوم اضافه شدند امیدوارانه می‌گویم اگر دو دیدار آینده را ببریم قصدمان به جام نزدیک‌تر خواهد شد.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا با توجه به عدم نتیجه‌گیری برخی رقبا از جمله پرسپولیس،‌استقلال به قهرمانی نزدیک‌تر نشده است‌،‌گفت: من حق ندارم در مورد تیم‌های دیگر حرف بزنم و فقط باید در مورد تیم خودم صحبت کنم.

وی در خصوص استعفای رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس گفت: من تنها آدمی بودم که از حضور سیاسی‌ها و نظامی‌ها در فوتبال انتقاد داشتم. اینکه با ورود آنها مدیران فوتبالی خانه‌نشین می‌شدند اما رویانیان تحول خوبی را در پرسپولیس ایجاد کرد که به عنوان عضو کوچکی از فوتبال از او تشکر می‌کنم. او جزو افراد خاص بود که توانست به فوتبال کمک کند. رنگی حرف نمی‌زنم و این مسائل را فوتبالی می‌گویم. چرا که آمدن رویانیان منشا کارهای بزرگی در پرسپولیس بود. البته جا دارد برای علی پروین که استاد و بزرگ و مربی خودم بوده است، آرزوی موفقیت کنم.

قلعه‌نویی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه چرا وزارت ورزش از رویانیان حمایت نکرد، گفت: اجازه دهید در این مورد صحبتی نکنم.

وی همچنین در خصوص مشکلات مالی استقلال عنوان کرد: البته ما هم یک مدیر خبره داریم که اگر مدیریت بحران او نبود ما هم به مشکل می‌خوردیم. فتح‌الله‌زاده هم خبره است هم هماهنگی خوبی با هیأت مدیره دارد که همین امر باعث شد بتوانیم مشکلات را پشت سر بگذاریم هر چند که او هم تحت فشار است. با این حال رویانیان یکسری ارتباطات دارد که فتح‌الله‌زاده ندارد اما خبرگی او باعث شد به مجموعه استقلال کمک شود.

وی در ادامه این گفت‌وگو از دوربین‌های تلویزیونی خواست تا از یکی از کودکان هوادار استقلال به نام حسام فیلمبرداری کند و در همین حین اعلام کرد که این کودک مسی آینده ایران است و طی 7-8 سال آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

سرمربی استقلال در مورد انتقاداتی که این روزها از تیموریان مطرح می‌شود، گفت: این طوری فوتبال جلو نمی‌رود. آندو جزو فوتبالیست‌های سوپر حرفه‌ای ایران است. او در لیگ جزیره بازی کرده در این لیگ‌های الکی نبوده و مطمئن باشید با سوابقی که دارد کارهای بچگانه نمی‌کند. در آن صحنه‌ای هم که با عشوری درگیر شد مقابل چشمان من این اتفاق افتاد. در آن صحنه عشوری آویزان آندو بود و او خواست به هر طریقی از دست بازیکن ذوب‌آهن رها شود که پس از آن معذرت‌خواهی هم کرد.

وی افزود: تیم‌ها به فکر خودشان باشند همانطور که من به عنوان مربی استقلال به فکر تیم خودم هستم. زمانی که سرمربی سپاهان و تراکتور بودم با اینکه سابقه زیادی در استقلال داشتم اما هیچ گاه به خودم اجازه ندادم در مورد این تیم حرف بزنم. برخی‌ها امروز مدعی شدند که در ادامه استقلال امتیاز از دست می‌دهد. این چه حرفی است که می‌زنند. من معتقدم باید هر کسی روی کار خودش تمرکز کرده و باید حواسمان به کارمان باشد ضمن اینکه همه ایران آندو را به خاطر اخلاق ومنشی که دارد دوست دارند. در مجموع معتقدم این کارها به نفع فوتبال نیست و بهتر است به دنبال کارهای تاکتیکی برویم.

به گزارش فارس، امیر قلعه‌نویی در ادامه این گفت‌وگو در خصوص شرایط تیم ملی و مقایسه این تیم با زمانی که خودش سرمربی تیم ملی بود، گفت: اصلا قابل قیاس نیست. زمانی که من سرمربی بودم فدراسیون رئیس نداشت و فوتبال ایران تعلیق شد ضمن اینکه دو گروه سیاسی به جان هم افتاده بودند و به سر من معامله کردند. همان زمان هم آخوندی به من گفت که به خاطر اساسنامه بر سر من معامله کردند. پس من از شما سؤال می‌کنم که آیا فرقی وجود داشته یا خیر.

وی ادامه داد: با این حال به گروهی که در آن زمان داشتم، افتخار می‌کنم. چرا که روزی که به مالزی می‌رفتیم تمام کادرمان قراردادشان تمام شده بود و ما با این وضعیت در رنکینگ آسیا اول بودیم و بدون قرارداد به جام ملت‌های آسیا رفتیم بنابراین باید تاریخ به آن گروه افتخار کند که اینگونه خالصانه و مخلصانه برای ایران با فداکاری خدمت کرد. یادم می‌آید در آن زمان کمپ تیم‌های ملی خشک بود و از شهرداری خواستیم با پارچ روی زمین آب بپاشند تا شرایط ایده‌آل شود ضمن اینکه کارهای خوبی از جمله ایجاد تیم‌ ب را در دستور کار قرار دادیم که ماحصل آن را امروز در تیم‌های لیگ برتری می‌بینیم بنابراین مطمئن باشید زمان من با هیچ دوره‌ای قابل قیاس نبود و حتما این قسمت ما بود.

سرمربی سابق تیم ملی ایران افزود: با این حال امروز همه ارکان فوتبال ایران در خدمت تیم ملی هستند و باید هم اینطور باشد. به تیم ملی مثل مذاکرات ژنو اهمیت می‌دهند، اما غیر از ایران 31 تیم دیگر هم به جام جهانی صعود کردند اما باید از آنها الگوبرداری کنیم و نباید این طور باشد که من درآوردی حرف زده و من درآوردی کار کنیم.

قلعه‌نویی افزود: شاید صحبت‌هایی در این خصوص مطرح شود اما نظر من این است که لیگ، تیم ملی ما را به جام جهانی برد البته از کی‌روش هم که تعامل خوبی با ما داشت تشکر می‌کنم. اما سهم لیگ در صعود تیم ملی به جام جهانی بدون تاثیر نبود. هر چند که ***** کی‌روش هم خوب بود و باید از او تشکر کرد.

قلعه‌نویی یادآور شد: ببینید 31 کشور دیگر چه می‌کند ما هم آن کار را انجام دهیم. به طور مثال بازیکنی مثل ریبری در تمام جام‌ها حضور دارد و او هم بازیکن است بنابراین من درآوردی حرف نزنیم و کار نکنیم تا خدای نکرده مردم دچار انحراف ذهنی شوند. در نهایت معتقدم باشگاه‌ها تیم ملی را تکمیل می‌کنند.

وی در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا بازیکنان ملی‌پوش استقلال به خاطر عدم حضور و رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قید حضور در استقلال را زده و راهی کشورهای حوزه خلیج فارس شدند، گفت:‌در این مورد حرف نمی زنم چون سوءتفاهم می‌شود شما در سؤالی که مطرح کردید جوابش را هم دادید البته مردم هم خودشان بهتر این مسائل را می‌فهمند.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
گمونم این گودرزی وزیر وقت ورزش دولت، یکم بناست گرد و خاک کنه
مدیر عامل بعدی که احتمالا برکنار بشه حاجی خودمونه..هر چند مخالف رفتن حاجیم ولی بنظرم کم کم نوبت خود ماجدیه بشه مدیرعامل
امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیفته! بزرگترین دلیل موفقیتهای این سالهای اخیر اون هم بصورت متوالی و بدون نوسان همین ثبات و مدیریت خوب حاجی بوده که بدون جنجال و تبلیغات و عوامفربی ظاهری! کارشو به بهترین شکل ممکن انجام داده
مطمئن باشین اگه قرار باشه تغییر بدن حالا هرکی هم که بیاد حتی رئیس بانک مرکزی :دی تیم مث امروز نمیشه.
اصولا بزرگترین اشتباه مدیریتی دست زدن به ترکیب موفق هست
امیدوارم مث دفعه پیش که میخواستن حاجی رو عوض کنن و با حمایت همه جانبه هوادارا این اتفاق نیفتاد و پارسال و امسال داریم نتیجشو میبینیم باز هم این حمایت ادامه داشته باشه
و دوم اینکه بجای جابجا کردن هرساله مدیرعامل یه قانون مشخصی برای بودجه سالانه دو تیم تصویب کنن که حداقل مدیر بدونه هر فصل چیکارس! و نفوذ داشتن تو دولت و ...باعث بالا پایین شدن بودجه نشه
نمیشه که صداو سیما بابت هر بازی کلی تبلیغات بگیره خدا تومن بعد موقع دادن حق پخش تیم اون یارو رضوانی رو بفرستن گزارش بیت المال پخش کنه! شوما اگه نگران بیت المالی بقول حاجی شبکه هایی که 1000 تا ببیننده هم ندارن ولی مخارج سالانشون از بودجه باشگاه بیشتره رو ببند! همین hispan kosar press alalam .... کی اینارو میبینه؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
درخشش بازیکن برزیلی در تمرین استقلال/آماده باش "قلعه نویی" به "تونی"
این خبر هم برا طرفداران پر و پا قرص تونی
به گزارش نامه نیوز، "تونی کاروالیو" بازیکن برزیلی و جدید استقلال این روزها در تمرینات تیمش آمادگی بالایی دارد و حرکات این بازیکن دوپا در برخی موارد تحسین سرمربی استقلال را به همراه داشته است.
"قلعه نویی" از زمان حضور این بازیکن از وی استفاده نکرده ولی قصد دارد این بازیکن را در ترکیب آبی پوشان قرار دهد.
وی به "تونی" آمده باش داده که در صورت گرفتن حقش می تواند جای خود را در ترکیب آبی پوشان باز کند.
ImageThumb2.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا