دفاعيه تيموريان: به ذات فوتبال احترام ميگذارم
بازيکن مليپوش استقلال ميگويد ذات او خشن نيست و تنها به دليل پستي که در زمين دارد، فوتبالي درگيرانه ارائه ميدهد. او از هجمههايي که عليهاش به وجود آمده است، انتقاد کرد و گفت: دوست ندارم با اين حرفها من و استقلال به حاشيه برويم.
آندرانيک تيموريان اظهار کرد: با توجه به هجمهاي که عليه من در يکي، دو هفته اخير به وجود آمده است، نياز ديدم توضيحاتي را درباره اتفاقاتي که افتاده، ارائه کنم تا هم جامعه ورزشي روشن شود و هم افکار عمومي بتواند جواب سوالهاي خود را دريافت کند. در اين دو هفته اخير رسانههاي زيادي به درگيريهاي فوتبالي من پرداختهاند اما بايد توضيح دهم که فوتبال يک بازي درگيرانه و فيزيکي است و ذات و پست من هم ميطلبد که چنين شيوهاي را در زمين پياده کنم. وقتي اين مسائل پيش ميآيد، ممکن است مشکلات اجتنابناپذير باشد اما مهم ذات فوتبالي من است که فکر نميکنم نيازي به توضيح داشته باشد.
به گزارش ايسنا، وي افزود: وقتي درگيري ايجاد ميشود، دوست ندارم بيرون از زمين و در رسانهها درباره آن صحبت کنم. من در طول همين فصل بارها مصدوم شدم. ميتوانيد از کادر فني و کادر پزشکي استقلال درباره مصدوميتها و تعداد آنها بپرسيد. من بارها از ناحيه مچ و زانو با آسيب ديدگي مواجه شدم اما هيچ وقت آنها را رسانهاي نکردم و به بيرون از زمين گلايههايم را نبردم.
تيموريان به بازي استقلال و تراکتورسازي اشاره کرد و گفت: در آن بازي يکي از بدترين ضربهها را خوردم و با مصدوميت مواجه شدم. تمام سايتها و روزنامهها به آن پرداختند. آن ضربه شايد باعث ميشد که فوتبالم تمام شود اما 10 دقيقه پس از پايان بازي وقتي به ميکسد زون رفتم در پاسخ به خبرنگاران گفتم که اين مصدوميت يک اتفاق عادي بود و ممکن است هر بازيکني در اشتباه محاسبه در تکل و ضربه خود باعث آسيب ديدگي بازيکن ديگري شود. همان جا گفتم که در فوتبال اين اتفاقات طبيعي است. من ديگر نه به آن موضوع پرداختم و نه آن را بزرگ کردم اما ميبينيد همان اتفاقاتي که براي من افتاد، وقتي براي ديگران ميافتد، چنين هجمهاي عليه من ايجاد ميشود و کميته انضباطي نيز من را جريمه ميکند. همانطور که گفتم پست بازي من فيزيکي است. اين حرفها را براي توجيه نزدم بلکه خواستم افکار عمومي را روشن کنم.
تيموريان افزود: خواهش ميکنم هر اتفاقي که در فوتبال ميافتد آن را فوتبالي نگاه کنيد و ربطش ندهيد به اينکه يک نفر تندخوست يا بداخلاق. دوست ندارد با اين حرفهايي که زده ميشود من و استقلال به حاشيه برويم. برايتان يک مثال ديگر ميزنم. وقتي داور ميخواهد هند يک بازيکن را بگيرد، ابتدا ميبيند بازيکن قصدي داشته يا خير و بعد از آن تصميمش را ميگيرد. در بازي با استقلال خوزستان، بازيکن سياهپوست استقلال خوزستان از پشت من را زد و من در حالي که دو پايم روي هوا بود، به صورت بازيکن حريف برخورد کردم اما بعضيها گفتند که من از روي عمد چنين کاري انجام دادم. ميخواهم بپرسم که چطور ميشود يک بازيکن وقتي روي هواست، ميتواند پايش را کنترل کرده و به صورت بازيکن حريف بکوبد؟
بازيکن مياني استقلال همچنين درباره داربي نيز گفت: فکر ميکنم درباره داربي آقاي مظفريزاده حرفهايي که بايد مطرح ميکرد را گفت و ديگر نيازي به توضيح اضافه من ندارد.اما بار ديگر ميگويم که من به ذات فوتبال احترام ميگذارم و اتفاقاتي که در بازي ميافتد، تنها فوتبالي است.
مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال خبر داد
تشکيل پرونده انضباطي براي فتحاللهزاده
فدراسيون فوتبال در واکنش به اظهارات مديرعامل باشگاه استقلال درباره ارتباط کادرفني تيم ملي با بعضي از رسانهها پرونده انضباطي تشکيل داد.
اميرحسين حسيني در واکنش به اظهارات اخير علي فتحاللهزاده درباره کادرفني تيم ملي و برخي رسانهها گفت: در هفتههاي اخير يکي از اعضاي هيات مديره و مديرعامل باشگاه استقلال بدون بررسي کامل بعضي از مسايل اظهارنظرهايي درباره بازيکناني که از استقلال جدا شده و به باشگاههاي خارجي پيوستند، داشتهاند. متاسفانه انگشت اتهام آنها به سمت کادرفني تيم ملي بوده که فدراسيون فوتبال معتقد است ايشان با طرح اين موارد در رسانهها قطعا به دنبال فرافکني هستند. بر همين اساس پروندهاي در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باز شده تا ايشان مستندات خود را در اينباره به کميته انضباطي ارايه داده و پاسخگوي مطالبي که موجب تشويش اذهان عمومي و به ويژه اهالي فوتبال شده، باشند.
به نقل از ايسنا، وي افزود: به طور کلي بيان مطالب غيرمستند و وارد کردن چنين شبهههايي به ويژه از سوي مسوولين باشگاهها، مطابق آييننامه انضباطي رسيدگي خواهد شد و ايشان بايد از اين گونه رفتارهاي غيرحرفهاي پرهيز کرده و به امور مربوط به مسووليتهاي خود رسيدگي کنند. اساسا ورود به حيطه وظايف فدراسيون فوتبال و فرافکني تخلف محسوب ميشود و مجازات آن هم در آييننامه انضباطي پيشبيني شده است.
مدير رسانهاي تيم ملي ادامه داد: مجددا تاکيد ميکنم به تمامي اظهارنظرهايي که در تضاد با وظايف فدراسيون فوتبال است آن هم در آستانه حضور تيم ملي در مسابقات جام جهاني 2014، حال از سوي هر کدام از اعضاي هيات رييسه و مديران عامل باشگاهها، مربيان و بازيکنان مطرح شود، به صورت فوري و جدي رسيدگي و راي آن صادر خواهد شد.
حسيني با اشاره به موضعگيري فتحاللهزاده درباره بعضي از رسانهها نيز اظهار کرد: از طرف ديگر متهم کردن برخي رسانهها که در شرايط حساس تيم ملي، حامي فوتبال ملي خود بوده و به دليل نپرداختن به فرافکني بعضي مسوولين و در عين حال حمايت حقه از تيم ملي، به ناسالم بودن قلمهايشان متهم ميشوند، نيز از مصاديق تهمت به اصحاب رسانه است. اين مسوولان با متوسل شدن به چنين گفتارهايي گويا ميخواهند به اهدافي که ديگر بر هيچ کسي پوشيده نيست، دست يابند! هرچند اصحاب رسانه با توجه به جايگاه برجسته و هوشمندي که دارند، اين مسايل را به طور کامل درک و از حقوق خود دفاع خواهند کرد.
مدير روابط عمومي فدراسيون در پايان گفت: همانطور که مسوولين فدراسيون فوتبال و مسوولين ورزش کشور به ويژه شخص دکتر گودرزي، وزير محترم ورزش و جوانان بارها تاکيد کردهاند، در سالي که تيم ملي ايران توانسته با اقتدار به عنوان تيم اول گروهش به جام جهاني صعود کند، اولويت اول فوتبال ايران، آمادهسازي هرچه بهتر تيم ملي است. بنابراين ميطلبد تا کليه ارکان فوتبال در جهت فراهم ساختن شرايط مناسب براي اجراي برنامههاي آمادهسازي تيم ملي و به دنبال آن موفقيتش در جام جهاني برزيل تلاش کنند و حامي تيم کشورشان باشند. بيترديد مطرح کردن اينگونه صحبتها و موضعگيريها، موجب ناراحتي و تشويش اذهان عمومي و فوتبالدوستان کشور ميشود.
دفاع ماجدي از تيموريان
سرپرست تيم استقلال گفت: برخيها فکر ميکنند فوتبال مانند پينگپنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند.
ميرشاد ماجدي درباره بيانيه باشگاه ذوبآهن به دليل رفتار آندرانيک تيموريان در بازي استقلال - ذوبآهن اظهار داشت: بعيد ميدانم شيرزادي مدير رسانهاي باشگاه ذوبآهن که براي او احترام زيادي قائلم چنين چيزي را در سايت باشگاه ذوبآهن درج کرده باشد.
به نقل از تسنيم، وي افزود: برخي فکر ميکنند فوتبال مانند پينگپنگ است که ورزشکاران با همديگر برخوردي نداشته باشند. در فوتبال روز دنيا برخورد و درگيري پيش ميآيد. اتفاقي در بازي با ذوبآهن افتاده و خطايي انجام شده ولي چرا ميخواهند پيروزي استقلال را زير سوال ببرند؟ آيا ذوبآهن همه بازيهاي قبلي خود را با پيروزي پشت سر گذاشته بود که به خاطر يک اتفاق ناراحت است؟
سرپرست تيم استقلال تاکيد کرد: به کار بردن جملاتي نظير «پيروزي به هر قيمتي پسنديده نيست» در شأن و شخصيت تيمي چون ذوبآهن نيست. با اين وجود باز هم ميگويم، بعيد ميدانم مدير رسانهاي تيم ذوبآهن خواسته باشد با اين نوع کلمات پيروزي استقلال را زير سوال ببرد.
ماجدي تصريح کرد: استقلال فوتبال خود را بازي ميکند و نيازي ندارد با حاشيه به پيروزي دست يابد. جالب است که هر تيمي با استقلال بازي ميکند تا يک هفته روي جلد رسانهها است و ميخواهد صحبت کند! آقايان بدانند استقلال روي پاي خود ايستاده و اين نوع کارها نميتواند ما را از اهداف خود دور کند. فکر ميکنم افرادي از طرف سايت ذوبآهن بيانيه دادهاند که خودشان در اين تيم ميهمان هستند و از اين تيم جدا خواهند شد.
وي درباره جريمه 8 ميليوني تيموريان به دليل رفتارش در ديدار مقابل استقلال خوزستان عنوان کرد: ابلاغ کتبي اين جريمه تا پنجشنبه به دست ما نرسيده بوده ولي همانطور که کميته انضباطي اعلام کرده، اين راي قابل رسيدگي است. با مسئولان کميته استيناف صحبت کردهايم که هر زمان راي آندو به دست ما برسد، از طريق اين کميته دوباره پيگيري کنيم.
ماجدي در اين باره که برخي ميگويند چطور صادقيان محروم شد، اما تيموريان محروم نشد گفت: محروميت صادقيان ربطي به آندو ندارد. خيلي جالب است که همه کميته انضباطي را زير سوال ميبرند و بهتر است با اين شرايط به جاي اسماعيل حسنزاده تصميم بگيرند. کمتيه انضباطي راي خود را صادر کرده و نبايد به جاي اين کميته تصميمگيري کنيم.
سرپرست استقلال در خصوص انتقاداتي که به عملکرد استقلال ميشود، خاطرنشان کرد: زيبا بازي کردن يک بحث است و گرفتن 3 امتياز بحث ديگر. ما با حداقلها کار ميکنيم و در خيلي از مسابقات تعداد بازيکنانمان به 18 نفر نرسيد. با اين شرايط سعي کرديم 3 امتياز بازيها را کسب کنيم و اکنون هم در صدر جدول قرار داريم.
ماجدي اضافه کرد: کدام از تيمهاي ليگ برتري زيبا بازي ميکنند که استقلال بخواهد زيبا بازي کند؟ آيا قرار است مانند رئال مادريد و بارسلونا بازي کنيم؟ کدام تيم مانند استقلال در طول سال چندين محروم داشت و چند بازيکن هم از تيمش جدا شد؟ با وجود اينکه هر 3،4 روز بازي ميکنيم، در صدر جدول قرار داريم و خوب هم بازي ميکنيم.
وي در پايان در مورد استعفاي محمد رويانيان از مديرعاملي پرسپوليس و سرپرستي علي پروين گفت: در اين مورد صحبتي نميکنم و تنها درباره تيم خودم حرف ميزنم.