• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
واقعاً رقم قرارداد فرشید باقری 900 میلیونه؟! :eek: هیچ جوره به کتم نمیره بابت همچین بازیکنی 900 تومن پرداخت بشه، اون هم برای یک فصل!!!:general710:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اینطور که بوش میاد طی امروز و فردا امیر ارسلان مطهری آبی پوش میشه.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
واقعاً رقم قرارداد فرشید باقری 900 میلیونه؟! :eek: هیچ جوره به کتم نمیره بابت همچین بازیکنی 900 تومن پرداخت بشه، اون هم برای یک فصل!!!:general710:
خیلی ها از این رقم بیشتر میگیرن تو این فوتبال
واسه یه جوون آینده دار این اصلا مبلغی نیست
الان به نظر شما بازیکن های پا به سن گذاشته ای مثل ادینهو بنگر وحید امیری جلال حسینی و ... از این کمتر گرفتن؟!
تو فوتبال روز دنیا جوونها همیشه قیمتشون بالاترهست

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
واقعا تا بازیکنی رو با پیرهن یه تیم تو زمین نبینیم نمیشه قطعی گفت نقل و انتقالا چی شده o_O

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خیلی ها از این رقم بیشتر میگیرن تو این فوتبال
واسه یه جوون آینده دار این اصلا مبلغی نیست
الان به نظر شما بازیکن های پا به سن گذاشته ای مثل ادینهو بنگر وحید امیری جلال حسینی و ... از این کمتر گرفتن؟!
تو فوتبال روز دنیا جوونها همیشه قیمتشون بالاترهست
آخه این بازیکن هنوز چیز خاصی نشون نداده از خودش. فقط 4 نفر گفتن خوبه و بر مبنای همین صحبت ها و جوی که ایجاد شده ، خواهان پیدا کرده. این هنوز بازیکن ملی هم نیست. اگه قرار باشه 900 میلیون به فرشید باقری که هنوز ستاره نشده و واقعاً مثل هندوانه در بسته میمونه داده بشه پس یکی مثل مهدی ترابی باید 3 میلیارد تومن برای یک فصل طلب کنه. این منطقیه به نظر شما؟! آیا همین فرشید باقری که الان 900 بهش دادن ، یک سال یا دو سال دیگه که خواست تمدید کنه به کمتر از 2 میلیارد راضی میشه؟!
متاسفانه به محض اینکه یک بازیکن توسط دو تا تیم مورد توجه قرار میگیره قیمتش به طور کاذب میره بالا.
تو فوتبال روز دنیا هم همیشه اینطوری نیست که جوون ها قیمتشون بالاتر باشه. شاید مواردی باشه که جوان تر ها قیمتشون بالا بوده باشه اما دلیلش فقط سن و سال بازیکن نیست.

Last edited:

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
واقعا تا بازیکنی رو با پیرهن یه تیم تو زمین نبینیم نمیشه قطعی گفت نقل و انتقالا چی شده o_O
کاملا با حرفت موافقم اینقدر شایعات زیاد شده از انور هم هنوز همه قرارداد داخلی دارن و هیچ کدوم حتی منصوریان تو فدراسیون ثبت نشده جالبه هنوز با مظلومی هم به صورت رسمی فسخ نکردن یعنی هنوز همه بازیکنا و منصوریان رو هوا هستن و مظلومی قانونا مربی تیم هست.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظرم در كل نقل و انتقالات استقلال رو خراب كردن. امسال اگر مي خوايم نتيجه بگيريم بايد يك مهاجم عالي بگيريم و يكي مثل حدادي فر تو پست هافبك دفاعي كه ابراهيمي بتونه يك خط بره جلو و جاي خودش بازي كنه وگرنه بازم آمار گل زنيمون افتضاح ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امروز آغاز دور جدید مذاکرات با حدادی‌فر

مسوولان باشگاه استقلال امروز برای جذب هافبک فصل گذشته ذوب آهن با مسوولان این باشگاه دوباره وارد مذاکره می شوند.

00946648.jpg

به گزارش "ورزش سه"، منصوریان روز گذشته اعلام کرد که به معاوضه قاسم حدادی فر با فرشید باقری و علی قربانی مخالف است چراکه این رضایت نامه این 2 بازیکن در مجموع 6 میلیارد تومان ارزش دارد. با این حساب باشگاه استقلال دوباره برای پرداخت بهای رضایت نامه حدادی فر برای حضور در استقلال با مدیران باشگاه ذوب آهن وارد مذاکره خواهد شد.
باشگاه ذوب آهن قیمت رضایت نامه حدادی فر را یک و نیم میلیارد تومان اررش گذاری کرده است و باشگاه استقلال در تلاش است این قیمت را کاهش بدهد تا شرایط برای حضور این بازیکن در جمع آبی پوشان فراهم شود.

جا واسه حدادی فر هست
خودش عاشق استقلاله
خود حدادی فر دیده سنگ انداختن گفته خودم با باشگاه مذاکره میکنم
بازیکن خیلی خوبیه
الان نمیدونیم تکلیف فرشید باقری چیه
فدراسیون واسه چی اعتراض کرد؟خب 900تا دادن بیا در باشگاه رو ببند:general710:والا
+++++++++++++++++++++
بنظرم واسه نیم فصل یه جا واسه سروش رفیع کنار بزاریم
اگه قرارداد نبنده با تراکتور بیاد استقلال خیلی خوب میشه
گرچه بختیار به زبون بی زبونی چن بار گفته که هرجا من بازی کنم سروش هم میاد

++++++++++++++

لیگ یونان حاج صفی هم کنسل شده
حالا اقا احسان مرد و حرفش

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

omid-ebrahimi-56415.jpg

۲۰ بازیکن گران قیمت لیگ فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران

وبسایت رسمی برنامه نود - پایگاه اینترنتی ترانسفرمارکت ۲۰ بازیکن گران قیمت لیگ برتر فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران را اعلام کرد که نام امید ابراهیمی هافبک استقلال در صدر این فهرست قرار گرفته است و خسوس، د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وازه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بان استقلال خوزستان بیشترین صعود را در این رده بندی داشته است.

به گزارش وبسایت نود ، ر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌قا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بت‌های باشگاهی در فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران با قهرمانی استقلال خوزستان به پایان رسید و پر‌‌‌‌سپولیس در جایگاه دوم قرار گرفت. با پایان ر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌قا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بت‌های باشگاهی در فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران سایت ترانسفر مارکت که مرجع نخست برای نقل و انتقالات فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل جهان محسوب می‌‌‌‌‌‌‌شود اقدام به ارزشگذاری بازیکنان فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل در لیگ ایران کرد که در نهایت ۲۰ بازیکن گران قیمت فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران را نیز معرفی کرد.
در این رده بندی امید ابراهیمی، هافبک ملی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پوش استقلال با یک و نیم میلیون یورو گران قیمت‌ترین بازیکن لیگ ایران لقب گرفت.

فهرست ۲۰ بازیکن گران قیمت لیگ فو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تبا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل ایران به انتخاب این پایگاه اینترنتی به شرح زیر است:

۱. امید ابراهیمی (استقلال) یک و نیم میلیون یورو

سرمربی استقلال ترکیب سه دروازه بان خود برای لیگ شانزدهم را اعلام کرد.

01115395.jpg

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان بعد از کنار گذاشتن وحید طالب لو و بازگرداندن سید حسین حسینی به عنوان گلر دوم و ذخیره رحمتی دروازه بان سهمیه زیر 23 سال خود را نیز انتخاب کرد تا ترکیب دروازه بانان خود را کامل کند.
بعد از مهدی رحمتی و سیدحسین حسینی ، ارشیا بابازاده فرزند حمید بابازاده مربی دروازه بان های جدید استقلال هم به عنوان گلر سوم به جمع شاگردان علیرضا منصوریان بازگشت ضمن این که قرار است یک دروازه بان 20 ساله سهمیه زیر 21 سال هم در کنار این دروازه بانان حضور داشته باشد.

نکته جالب این که ارشیا بابازاده در حالی دوباره به استقلال برگشت که فصل گذشته را در لیگ جوانان آمریکا گذرانده بود اما حالا دوباره به درخواست منصوریان به جمع آبی پوشان بازگشت تا در کنار پدرش حضور داشته باشد.

+++++++++++++++++++++++++++++++++
استارت دوباره استقلال برای جذب کاوه

بعد از اینکه مذاکرات مهاجم فصل گذشته ذوب آهن با پرسپولیس به بن بست رسید، استقلالی ها دوباره مذاکرات خود را برای جذب کاوه رضایی استارت زده اند.

01105417.jpg

به گزارش "ورزش سه"، با وجود اعلام مسوولان باشگاه پرسپولیس مبنی بر توافق با کاوه رضایی به نظر می رسد این بازیکن هنوز با با این باشگاه به توافق نرسیده است و به همین دلیل استقلالی ها دوباره برای جذب این بازیکن دست به کار خواهند شد.

قرار است استقلالی ها پیشنهاد جدیدی برای جذب کاوه رضایی ارائه کنند تا شاید بتوانند ستاره نقل و انتقالات را آبی پوش کنند هرچند که به نظر می رسد برآورده کردن خواسته های مالی این بازیکن از توان آبی ها خارج است.
علیرضا منصوریان در مورد احتمال استقلالی شدن کاوه رضایی به خبرنگار "ورزش سه" می گوید: پیشنهادهایمان را به کاوه رضایی داده ایم و خودش می داند که اگر به استقلال بیاید چه آینده ای در انتظارش است. او بازیکن حرفه ایست و آنطورکه به من گفته دوست دارد فوتبالش را در خارج از کشور ادامه بدهد.

اودر پاسخ به این سوال که او دوست دارد به استقلال برود و یا پرسپولیس هم گفت: برای او چندان فرقی ندارد و هر پیشنهادی بهتر باشد به همان تیم می رود.
یه چیز میخام بگم
کاوه رضایی اصلا خوب نیست
کسی که پشتش حدادی فر بود برید امار گلشو دربیارید
اصلا گل بزن نیست برعکس فکر کنم گل نزنهo_O
بجای اینکه رو این انقدر وقت بزارن حدادی فر رو بگیرن لاقل خط وسط عالی بشه

اگه دنبال کاوه رضایی بودن یا مسعود حسن زاده پس چرا رفتن علی قربانی رو گرفتن
انصاری رو هم نزاشتن بره؟
خدایش فااااازشون چیه ؟؟؟؟:general505:

Last edited:

mohammad4444

Registered User
لایک‌ها
72
ای کاش 2 تا تیم پیدا میشد پول میدادن و این جابر انصاری و میثم مجیدی رو میگرفتن:eek::D
حاج صفی با افشین رو راحت میگرفتیم:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای کاش 2 تا تیم پیدا میشد پول میدادن و این جابر انصاری و میثم مجیدی رو میگرفتن:eek::D
حاج صفی با افشین رو راحت میگرفتیم:D
ماشین سازی که جابر انصاری رو گرفته بود ولی منصوریان مخالف بود

Last edited:

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
جابر که بازیکن خوبیه
مظلومی تو پست غیر تخصصی ازش بازی می گرفت.
آمار گلزنی کاوه رضایی جالب نیست
فک نکنم تموم کننده خوبی باشه

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
تو ویکی پدیا باشگاه کنونی پادوانی نوشته استقلال
بازیکن خوبیه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تو ویکی پدیا باشگاه کنونی پادوانی نوشته استقلال
بازیکن خوبیه؟
احتمالاً باز یک نفر شیطنت کرده و اطلاعات رو ویرایش کرده. پادوانی قراردادی با باشگاه نبسته و فکر هم نمیکنم دیگه برنامه ای برای جذبش داشته باشن. به اندازه 2 تا تیم تا الان مدافع گرفتن!
پادوانی هم یک مدافع گل زنه!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظرم افشین رو بگیریم با یه وینگر و امید هم تمدید کنه دیگه کار تمومه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کنعانی: این کارها تنها انگیزه من را بیشتر می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، گویا اتفاقات مربوط به مدافع ملی پوش فوتبال ایران تمامی ندارد، محمدحسین کنعانی زادگان که با انتقال جنجالی اش به استقلال، در روزهای اخیر یکی از پرحاشیه ترین نام های حاضر در فوتبال بود این بار جنجالی عجیب را به دنبال خود می بیند. کنعانی در رابطه با تصاویر منتسب به صفحه اجتماعی اش واکنش تندی نشان داد.

وی در رابطه با پخش این تصاویر می گوید: فقط می توانم بگویم متاسفم، دوستان با این بازی های کثیف و ناجوانمردانه نمی توانید مانع پیشرفت من شوید. من تصمیم گرفته ام یکی از 11 مرد اصلی تیم ملی در جام جهانی باشم و هیچ چیزی نمی تواند مانع از این اتفاق شود.

او ادامه داد: متاسفم که هنوز بعضی ها به دنبال انجام بازی های کثیف هستند تا بتوانند کسی را زمین بزنند اما باید به آنها بگویم با این کارها نمی توانید محمدحسین کنعانی را زمین بزنید، من خدا را دارم و با او به همه چیز می رسم، من همه مردم را در جریان استقلالی شدنم گذاشتم و همه می دانند که به دلیل پول بیشتر به این نرفتم.

کنعانی در رابطه با تصاویر منتشر شده گفت: در زندگی شخصی من این مسائل وجود ندارد، من نامزد کرده ام و برای یک زندگی پاک و با برنامه همه تلاشم را می کنم و همین جا می گویم تمام این تصاویر و مکالمات منتشره در آن کاملا کذب است و به وسیله فتوشاپ درست شده است.

وی در پایان گفت: به همه کسانی که اینطور ناجوانمردانه رفتار می کنند می گویم با این کارها انگیزه من را بیشتر کردید و همانطور که تصمیم خود را گرفته بودم با تمام توان برای تیمم، استقلال می جنگم تا با قهرمانی با این تیم بتوانم به موفقیت برسم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از این کنعانی داره خوشم میاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا