• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به نظر من هم جابر انصاری فصل قبل با جون ودل برای استقلال بازی کرد . به نظرم چنین بازیکنی رو نگه دارند بهتره .
من اصلا قبولش ندارم. فصل قبل کلی روی اعصابمون پیاده روی کرد.به هیچ عنوان در حد استقلال نیست و در حد تیمهایی مثل گسترش فولاد و ماشین سازی هست.
اگه الان هم منصوریان از لیست بیرون نکنه مطمئنم نیم فصل با اومدن بازیکنایی مثل سروش رفیعی و برگشتن روزبه حتما از لیست خارجش میکنه.

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
منصوریان برای خارج کردن از لیست نظرش بیشتر روی رمضانی هست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دربی خوبی را شاهد خواهیم بود

منصوریان: این استقلال رؤیایی نیست

سرمربی استقلال اعتقاد دارد تیمش رؤیایی نشده است بلکه در فصل نقل و انتقالات نقاط ضعفش برطرف شده است.

01106050.jpg

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان بعد از عقد قرارداد با استقلال با همشهری ورزشی به گفتگو نشست که در ادامه آن را می‌خوانید:

می‌توانیم بگوییم تیم رؤیایی را برای فصل بعد بستید؟
نه، این تیم رؤیایی نیست. به اعتقاد من ما یک تیم نرمال داریم. این در حالی است که همه حریفان اصلی ما تیم‌های خوب و به تعبیر شما رؤیایی بسته‌اند. گسترش‌فولاد تیمی واقعاً قوی بسته؛ پرسپولیس تیم فوق‌العاده‌ای بسته و طبیعی است که ما با آنها رقابت هم داشته باشیم. اما سعی کردیم که شاکله تیم سال گذشته را حفظ کرده و ۶ بازیکن جدید اضافه کنیم.

ولی امسال یکی از پرشورترین سال‌های نقل‌وانتقالاتی استقلال بوده؛ خیلی‌ها می‌گویند این تأثیر حضور علیرضا منصوریان در جریان نقل‌وانتقالات است.
واقعیت این است که ما یک تیم ۳ نفره بودیم. اسم یکی دیگر از اعضای این گروه غیر از خودم را می‌توانم بیاورم؛ آقای دکترتوفیقی. ما خیلی محرمانه برنامه‌ها را جلو بردیم و هدف‌مان هم این بود که به اسم کسی آسیبی نرسد. ضمناً اگر من اکنون اعتباری دارم، آن را از همین استقلال گرفته‌ام. خوشحالم که باشگاه محبوبم این اعتبار را به من داده که براساس آن بازیکنان اطمینان می‌کنند و قرارداد می‌بندند.

پس از روند یارگیری‌ها راضی بودید؟
ببینید ما واقعاً با حوصله یار گرفتیم. یعنی بازیکنانی را گرفتیم که در آن پست‌ها واقعاً احتیاجشان داشتیم. خط دفاع و هافبک را تقویت کردیم اما در عین حال الان مهم‌ترین هدف‌مان حفظ کردن امید ابراهیمی در ایران است. در خط دفاع هم یک بازیکن برزیلی به ما اضافه می‌شود.

زیر ۲۳ سال است؟
هم کنعانی، هم زکی‌زاده و هم بازیکن برزیلی زیر ۲۳ سال هستند؛ چراکه می‌خواهیم لیست اصلی‌مان را باز بگذاریم تا برای جذب ستاره دیگری هم در صورت نیاز جا داشته باشیم. ضمن اینکه نهایتاً تا دوشنبه ظهر آرش افشین به ما اضافه خواهد شد. در این صورت جلسه‌ای با کادرفنی و گروه نقل‌وانتقال داریم تا یک بازیکن از لیست ما خارج شود.

محدودیت سهمیه لیگ‌برتر شما را اذیت نکرده است؟
ما از این سهمیه نهایت استفاده را بردیم و طبعاً باید در صورت حضور آرش یکی را کم کنیم.
داستان معاوضه قاسم حدادی‌فر به کجا رسید؟
من اول باید از قاسم تشکر ویژه داشته باشم. نمی‌توانم منکر علاقه‌ام به او شوم. اما ما همچنان تاکید داریم که بازیکن معاوضه نمی‌کنیم. ترجیح می‌دهیم که به صورت شفاف پای میز مذاکره بنشینیم و قرارداد نقدی ببندیم. با این اوصاف ما هنوز سهمیه و احتمال خرید از لیگ‌برتر داریم به اضافه یک بازیکن آزاد به اسم آرش افشین.

و بالاخره درباره دربی چه حرفی دارید؟
پرسپولیس خیلی خوب عمل کرده، من اطمینان دارم که برانکو ۲ بازیکن خارجی هم اضافه خواهد کرد. ضمن اینکه انصافاً آنها از تمام سهمیه من در نفت بهره گرفتند. ۳ بازیکن قوی نفت حالا پرسپولیسی شده‌اند. ما جدا از اینکه دربی خوبی خواهیم داشت از این منظر هم باید توجه کنیم که تیم‌ملی خیلی خوبی خواهیم داشت. این بازیکنان در استقلال و پرسپولیس آبدیده می‌شوند و ما یک سال خوب فوتبالی پیش‌رو داریم.

سطح انتظارات از استقلال قهرمانی است. آیا این انتظار به حق است؟
ما منطقی به فوتبال نگاه می‌کنیم، اولین اولویت ما اصلاح و تغییر جریان فوتبالی در باشگاه استقلال است و هدف بعدی‌مان نتیجه‌گیری.
------------------------------------------------------
منصوریان در انتظار جباری و منتظری

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا كى روش خوب اين مارو خوش خط و خال رو شناخت ،، فك كنم حساب كارو دستشون انداخت ك با كسى شوخى نداره ،، مار تو ليگ پرورش ميداديم خبر نداشتيم ،،،
اونم از اسطوره ى دروغيشون ك از خريد كاوه توسط ما اتيش گرفته و حرص شو تو اينستا خالى كرده ،، بسوزيد ك اين اول ش ه اى مار هاى خوش خط و خال ،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه قرار هست یکی از بازیکنان جوان از فهرست تیم خارج بشه ، امیدوارم به صورت قرضی جدا بشه که بعداً افسوس نخوریم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نمیدونم چرا همه به قربانی گیر دادن که از لیست خارج بشه!
از کجا میدونن قربانی خوب نیست من نمیدونم!!! مگه طارمی رو کسی میشناخت؟؟؟ خیلی بازیکنا هستن در تیم های کوچیک دیده نشدن اومدن تیم های بزرگ ستاره شدن!
دیگه نمونه ش کریس رونالدو مگه وقتی پورتو بود کسی بهش اهمیتی میداد؟؟ تازه اومد منچستر هم روی مخ بود همش یه پا دو پا میزد لب خط!! کمی طول کشید تا در منچستر روش کار کردن و استعدادش رشد کرد الان چی شده؟ بهترین بازیکن جهان.
یه کم صبر و تحمل داشته باشید ..اتفاقا این بازیکنا از نظر من خیلی بهتر از امثال افشین و رضایی هستن که امتحانشون رو پس دادن قبلا.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آرش افشین به استقلال پیوست

ه گزارش "ورزش سه"، این مهاجم سابق تیم ملی سومین خرید علیرضا منصوریان برای خط حمله استقلال است رقابت در این خط را به حداکثر خواهد رساند. افشین 27 ساله که رامهرمزی الاصل است بعد از گذراندن تست های پزشکی به خدمت استقلال درآمد.

سابقه ملی افشین به آغاز روزهای درخشش او در فوتبال ایران در جام ملت های 2011 برمی گردد که افشین قطبی سرمربی تیم ملی حساب ویژه ای روی او باز کرده بود. افشین بعد از جدایی قطبی کمتر در تیم ملی حضور داشت اما در دیدار ایران مقابل تاجیکستان با هدایت کارلوس کی‌روش به میدان رفت و پس از آن دیگر فرصت حضور در جمع ملی پوشان را پیدا نکرد.

او یک مهاجم سریع با گام های بلند و خوش نقش است که امیر قلعه نویی نیز 4 فصل پیش قصد استخدام او را داشت اما وی از فولاد به سپاهان رفت و البته کارنامه موفقی از خود به جای نگذاشت. افشین بعد از سپاهان در فولاد و سپس ملوان بازی کرده و به دلیل مصدومیت در 3 فصل گذشته دور از فرم مورد نظر هوادارانش بوده است اما شاید حضور در استقلال فرصتی برای او برای درخشش مجدد باشد. او با بازیکنانی مثل کاوه رضایی و بختیار رحمانی همبازی بوده است؛ دو ستاره ای که امسال به استقلال پیوسته اند.

افشین برای حضور در ترکیب ثابت استقلال کار دشواری دارد و باید با 3 مهاجم دیگر آبی پوشان رقابت کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برید بخوابید فردا بوش همه جا میپیچه

:general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
افشین قرار دادش چه مدته؟؟
نوشته نیست جایی
علی قربانی خودش میگفت ک امسال یه پدیده منم
یحیی هم خیلی دنبالشه
بنظر منم تا نیم فصل باید صبر کرد باید دید
من ناراحتیم بیشتر از بازیکنای معروفن ک اومدن تو تیم ولی افت کنن

ترکیب علی منصور گردشیه
4تامهاجم داریم
اگه یه گل عقب افتادیم 3مهاجم تو زمینه
یا مهاجما ک تو 90دیقه تعویض میشن

من فقط تو کف دفاع هستم
اینجووور بووووووش میاااد
پژمان تا اخر هفته میاد
جباری بیخیالش خدایش این فصل کلا مصدوم بوده
بگیریم مصدوم باشه فایده نداره
بزاریم واسه نیم فصل سروش و زوبه بگیریم خوبه
گرچه سروش بره فولاد تا اخر فصل قرار داد داره

الان دفاع ما
مگویان ، حاج محمدی ، کنعانی ،
میثم مجیدی،وریا ، خسرو ، زکی پور ، میلاد شعبانلو ک زیر21ساله

چندتا جا داریم؟ با خروج رمضانی

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
پژمان و حاج صفي و جباري رو بگيريم ميتونيم با همين تركيب بريم جام جهاني بازي كنيم
جباري يا حدادي فر رو بايد بگيريم حتما شده به قيمت معاوضه با قرباني
با اين همه مهاجم تراز اول يكي مثل اين دو تا باشه تو زمين رو هم بالايه ٥٠ تا گل ميزنن مهاجما

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
بازم مشکل استقلال حل نشده!
یه بازی ساز خوب

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
امروز از ديوار صدا در اومد
اما از اين تيم سوخته ها صدا در نيومد !!!

كاش يه هافبك بازي ساز بگيريم و دفتر نقل و انتقال (شما بخون آتيش بازي ) رو ببنديم .

.
.
.
دردآور ترين جايي كه باعث شده ، صداشون در نياد ، اونجاست كه عابر بانك توي صفحه رسمي خودش اعتراف كرده ، من پول نقد رو توي باشگاه گذاشتم و منتظر

اما دريغا كه مسئله با پول حل شدني نبوده .
يعني اگر اين موضوع رو عابر بانك اعتراف نميكرد ، امروز همه جا پر از حرف مفت بود ، فقط اسطوره از همه جا بي خبر استيل آذين بود كه اومد و جاي سوزشش رو نشون داد و با اوسكل هاي اطرافش يكم آخ و اوف كردن:D .

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
در فوتبال مدرن ، بازی سازی وظیفه تک تک بازیکنانه. حتی دروازه بان.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
الان بازیساز اصلی بختیاره دیگه . ولی خب اگه مصدوم بشه دیگه بازیکنی نداریم بذاریم جاش

ترکیب هم احتمالا 2 4 4 هست فصل بعد

میشه شهباز زاده رو ردش کرد یه بازیساز دیگه گرفت .

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
جالبه ما داریم نقاط ضعف و قوت خودمون رو بحث و بررسی میکنیم تیم پنجم پایتخت هم داره همین کارو برای تیم ما میکنه،اگه برین پستهای کلوپ هوادارن تیم پنجم پایتخت رو ببینی ببینی از هر پنجتاش چهارتاش مربوط میشه به تیم ما تیم اول پایتخت.اصلا مساعل تیم اول پایتخت چه به تیم پنجم پایتخت.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جالبه ما داریم نقاط ضعف و قوت خودمون رو بحث و بررسی میکنیم تیم پنجم پایتخت هم داره همین کارو برای تیم ما میکنه،اگه برین پستهای کلوپ هوادارن تیم پنجم پایتخت رو ببینی ببینی از هر پنجتاش چهارتاش مربوط میشه به تیم ما تیم اول پایتخت.اصلا مساعل تیم اول پایتخت چه به تیم پنجم پایتخت.

خوب خودت داری میگی تیم پنجم :D
آخه تیم پنجم پایتخت چی داره که بخواهند در موردش حرف بزنند :rolleyes:
حق بده بهشون :general206:
بلاخره باید صحبت بکنند دیگه :general711:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا