• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
بفرما اینم نتیجه بازی دفاعی.مگه چنتا گل زدن دفاعی بازی میکنن باز شانس آوردیم تیر دروازه چند بار کمکون کرد وگرنه معلوم نبود با چنتا گل خورده لیگ رو شروع میکردیم.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
بعد بیاید از منصوریان طرفداری کنید
بدبخت مظلومی با چهار تا بازیکن جوون از این بهتر بازی میکرد
حداقل باید این بازی رو 4 تا 5 تا میخوردیم
فقظ شانس
نفت تازه جمع شده 10 برابر بهتر بازی کرده

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
بازی اول بود و تماشاگر هم نداشت.نباید سخت گرفت.تیم خوبی داریم.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
ببینید چقدر بازی ما برای اونوری مهمه که میشینن بازی تیم مارو نگاه میکنن من که تاحالا تو این ۳۰ سال که طرفدار تیمم هستم یک بار هم بازی اونوریهارو نگاه نکردم حتی خلاسشو تو برنامه ۹۰.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هنوز فضا بین هجوم و هافبک خالی و زیاده !
تیم کار داره (70 درصد از تیم عوض شده)

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
تیم تازه بدنسازی کرده! با نفت مقایسه میکنین اخه؟ کنعانی مصدوم بوده طبیعیه بد بودنش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چقدر سریع نظر میدید چند هفته بگذره بعد میشه جمع بندی کرد امشب حسینی خیلی خوب بازی کرد و به نظر من تو شوت گیری از رحمتی هم یک جاهایی بهتر بود ولی مدافع ها خیلی کند بودن و راحت جا میموندن امیدوارم تیم بهتر بشه...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هفته ی اوله ... خیلی تعجب داره که از همین الان بعضی ها میخوان تیمو بکوبن!!!!!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
قطعا با یان بازی نمیشه در مورد استقلال نظر داد
تیم کاملا سنگین بود که طبیعی هست و قطعا از هفته 5-6 به بعد میشه تیم اصلی رو دید
به اضافه اینکه نفتیها تقریبا بدنسازی نکردن که به همین دلیل راحت تر تو زمین حرکت میکردن
ولی خب نباید غفلت کرد و باید از همین روزهای اول به فکر امتیاز جمع کردن هم بود که احتمالا به همین دلیل یکم تدافعیش کردن و شایدم واقها بدناا اجازده نداد تهاجمی باشن

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
من با همه ی ناراحتی که از مساوی دارم ولی باید منطقی بود بازیکنا هنوز بدناشون ول نکرده نفت اصلا تو بدنسازی نرفت که بخواد بدن بازیکناش سنگین باشه
ولی کارای تیمی نشونه های خوبی داره هرچند خیلیاش به سرانجام نرسید که خوب طبیعیه باید زمان داد ولی چیزی که مشخصه اینه که واقعاً کار کردن و برنامه دارن
هفته های اول معمولاً با چاشنیه شانس همراهه بهتر اینه که تیمی شانس بیاره و بتونه امتیازارو هرچند با یه بازیه بی کیفیت جمع کنه چون واقعا کمک میکنه آخر فصل
تراکتورم کم مهره نداشت ولی مساوی کرد اونم با اس خوزستانی که چندتا از بازیکنای خوبش رفتن ویسی هم دیگه نداشتن
در کل خوب بود خواهشاً انقدر زود پشت تیمو خالی نکنید

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اووووو

تا کجاها پیش رفتین . واقعا ملت احساساتی و جوگیری داریم . هنوز هفته اوله ! بذارید یه نیم فصل بگذره بعد لاقل
الان بازی بعدی رو ببره همین دوستان میان میگن منصوریان بهترین مربیه

درضمن ما سالهای قبل که همش صدر نشین بودیم چه گلی به سر خودمون زدیم . مهم اخر فصله

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
من به این تیم امیدوارم و به تفکرات داش منصور هم اعتقاد دارم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الان رقیب سنتی بدنسازی نکرده بود؟
کلا ما به اشتباه فردی اون کنعانی باختیم! وگرنه ما هم باید یک هیچ میبردیم!
دفاع اصلا خوب نیست.

اون مردک ترابی که توی زمین راه میرفت تا ارداتش رو ثابت کنه! حالا از اون ور مطهری گل زد تا خودشو اثبات کنه!
اینه فرق تاجی و ..!

silly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
137
این تیم امیدوار کننده ظاهر شد هر چند هنوز زیاد کار داره ، یادمون نره ما روی اشتباه فردی گل خوردیم.
بنظر من که امسال نباید امید به قهرمانی داشته باشیم چون استقلال داره تغییر نسل میده.
به امید روزهای آینده

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این تیم امیدوار کننده ظاهر شد هر چند هنوز زیاد کار داره ، یادمون نره ما روی اشتباه فردی گل خوردیم.
بنظر من که امسال نباید امید به قهرمانی داشته باشیم چون استقلال داره تغییر نسل میده.
به امید روزهای آینده
ما امسال نیاز به قهرمانی داریم . این قضیه تغییر نسل تو کت هوادار نمیره . بعد تغییر نسل چی ؟ پارسال که کلی جوون داشتیم و مظلومی بهشون بازی میداد الان کجان ؟ همشون با ستاره ها جایگزین شدن .
بدون شک امسال ما باید هدفمون قهرمانی باشه . اگر قرار به جوونگرایی و قهرمان نشدن بود که همون مظلومی خیلی بیشتر جوونگرایی کرده بود و سهمیه هم گرفت .
این فصل مربی رو عوض کردیم و ستاره خریدیم که قهرمان بشیم .
من الان قضاوت نمیکنم چون تیم تو فشار بدنسازی بوده . از هفته چهارم پنجم عیار تیم معلوم میشه .
ولی در مورد دفاع همون موقع نقل و انتقالات گفتم که مگویان یه دفاع وسط متوسط رو به پایینه . کنعانی هم اگر خوب بود ملوان با کلی گل خورده سقوط نمیکرد ! اگر قرار به اینها بود همون حنیف رو نگه داشته بودن بهتر بود ! استقلال سه تا دفاع وسط داره ولی هر سه تا ضعیفن .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
دوستان زود قضاوت نکنید و پست های دشمن شادکن نزارید بزرگترین تیمها هم میبازن تازه ما مساوی کردیم باید به تیم امیدوار بود همین منصوریان با تیم نفت قهرمانی رو از پرسپولیس گرفت یه چند هفته ای زمان میبره تا بازیکنان با هم هماهنگ بشوند.من خدا خدا میکردم نبازن تا حاشیه برای تیم درست نشه که خدارو شکر نباختن حالا اصلا خوب نیست خودمون برای تیممون حاشیه درست کنیم.پس اول حمایت و دوم صبر.

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
به عنوان یک هوادار امسال از استقلال انتطار قهرمانی ندارم.
داش منصور تا آخرش همراهتیم و بهت اعتقاد داریم.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
فوری / کمیته انضباطی اعلام کرد: با توجه به اظهار ندامت مهدی رحمتی، محرومیت باقیمانده او (یک جلسه) تا پایان فصل تعلیق شد.

پ.ن:خیلی خوب شد، برای بازی بعدی دیگه استرس دروازه ندارم، فقط میمونه مشکل اساسی و دیرینه تیم که دفاع بسیار ضعیف هست...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداروشکر که محرومیتش بخشیده شد ...

محرومیت هفته ی اولش کار داد دستمون البته حسینی خوب بود ولی من مطمئنم اگه رحمتی بود اون گل رو نمیخورد.

راستی محرومیت تماشاچیامون همون یک جلسه بود یا بازم ادامه داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا