• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان بهتاش فریبا رو آوردن به عنوان مدیر فنی. این یعنی چی؟! یعنی اینکه منصوریان پشم! البته ما هم میدونستیم منصوریان هیچی بارش نیست ، ولی اگه قرار بود تغییری در کادر فنی ایجاد بشه باید منصوریان اخراج میشد و یک مربی خارجی (حتی تو همین زمان کم) میاوردن.
همون راه اشتباهی که پرسپولیس همیشه میرفت و پروین رو به عنوان مدیر فنی میاوردن ، اینا هم دارن میرن. پرسپولیس این کارو چند بار کردن و نتیجه نگرفت که هیچ ، اوضاش بدتر هم شد. حالا ما هم باید منتظر بدتر شدن شرایط باشیم.

منصوریان نشون داد نه تنها اصلاً مربی خوبی نیست ، بلکه آدم باهوش و با سیاستی هم نیست. چون اگه باهوش بود قبل از اینکه نیمچه محبوبیت باقی مونده خودش رو هم بین هوادارا از دست بده ، خودش استعفا میداد و میرفت. با این افتضاحی که منصوریان به بار آورده ، هیچ هواداری دیگه راضی نمیشه تا 10000 سال دیگه اسم منصوریان رو بیاره . دیگه کاراش بیشتر به حماقت شبیه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
فریبا سوابقش چی بوده؟ مربی کدوم تیم بوده اصلا؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
قاتل پرسپولیس فردا استقلالی می شود
‌‌‌
⬅️ مذاکرات استقلالی ها با بازیکن نفت تهران به توافق نزدیک شد.
‌‌
❎ به گزارش کاپ، با درخواست علیرضا منصوریان باشگاه استقلال جهت جذب مجتبی حق دوست هافبک جوان نفت تهران با این باشگاه وارد مذاکره شد و طرفین به توافقات اولیه رسیدند.
‌‌
این بازیکن سهمیه زیر 23 سال محسوب می شود و قرار است در جلسه فردا استقلالی شدن وی نهایی شود.
‌‌
⬅️ حق دوست در بازی برگشت پرسپولیس - نفت در لیگ گذشته موفق شد گل دوم نفتی ها را به پرسپولیس بزند و مقدمات شکست سرخپوشان را در آن بازی فراهم کند.
‌‌‌
‌‌
o_Oo_Oo_O

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
تتلو هم استقلالی شد

فقط همین کم بود:general304::general208:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
منصوریان بدجوری داره گیج میزنه. خودشم نمیدونه چی کار داره میکنه و توی این بلبشو داره اشتباه پشت اشتباه میکنه. اشتباهاتشم تمومی نداره و تا استقلال رو به نابودی کامل نکشونه ول کن نیست. این بابا فکر کرده که مشکل استقلال بازیکنه. نه اینکه مشکل از بازیکنا نباشه ، که هست. ولی مشکل عمده این تیم کادر فنی و خود سرمربیش هست.
قبلاً هم گفته بودم ، با این کادر فنی و این سر مربی ، مسی و نیمار و سوارز و پیکه و رونالدو و گرت بیل و زلاتان و پوگبا و آنتوان گریزمان و مانوئل نویر رو هم اگه همزمان تو ترکیب داشته باشیم ، باز هم نمیتونیم حتی تیم آفتابه سازی جادوغ آباد رو ببریم. متاسفانه هیچ فریادرسی هم نیست چون تیم صاحاب نداره ، بزرگتر نداره و رها شده به امان خدا!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منصوریان بدجوری داره گیج میزنه. خودشم نمیدونه چی کار داره میکنه و توی این بلبشو داره اشتباه پشت اشتباه میکنه. اشتباهاتشم تمومی نداره و تا استقلال رو به نابودی کامل نکشونه ول کن نیست. این بابا فکر کرده که مشکل استقلال بازیکنه. نه اینکه مشکل از بازیکنا نباشه ، که هست. ولی مشکل عمده این تیم کادر فنی و خود سرمربیش هست.
قبلاً هم گفته بودم ، با این کادر فنی و این سر مربی ، مسی و نیمار و سوارز و پیکه و رونالدو و گرت بیل و زلاتان و پوگبا و آنتوان گریزمان و مانوئل نویر رو هم اگه همزمان تو ترکیب داشته باشیم ، باز هم نمیتونیم حتی تیم آفتابه سازی جادوغ آباد رو ببریم. متاسفانه هیچ فریادرسی هم نیست چون تیم صاحاب نداره ، بزرگتر نداره و رها شده به امان خدا!
دیگه عموجان جو نده این بازیکنهای که اسم بردی منم مربیشون بشم هر تیمی تو لیگ ایران رو لوله میکنن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
چند خبر از نقل و انتقالات استقلال؛ بازیکنان جدید در راهند

وبسایت رسمی برنامه نود - باشگاه استقلال با چند بازیکن در پست مدافع و هافبک برای عقد قرارداد در حال مذاکره است.

به گزارش وبسایت نود، استقلال به دنبال جذب مجتبی حق‌دوست هافبک فصل گذشته نفت تهران بوده و در آستانه توافق با این بازیکن قرار دارد. این بازیکن سال گذشته جزو سهمیه زیر ۲۱ سال نفت بوده و لیگ برتری به حساب نمی آید و امسال در لیست زیر ۲۳ سال استقلال قرار می گیرد. حق‌دوست مدنظر فولاد خوزستان هم است اما اهوازی ها حاضر به جذب قرضی او نیستند.

روزبه چشمی طی دو تا سه ماه آینده آماده حضور در میادین می شود و نیم فصل به ترکیب استقلال برمی گردد. استقلالی ها برای اضافه کردن چشمی باید نام یک بازیکن بزرگسال را از فهرست خود خارج کنند.

نام محمدحسین کنعانی زادگان که با پارگی همزمان رباط و مینیسک مواجه شده از فهرست بازیکنان استقلال خارج می شود و استقلالی ها به جای او لئوناردو پادوانی را جذب می کند.

بر سر راه پیوستن پادوانی به استقلال دو مشکل وجود دارد. یکی سهمیه لیگ برتری که با خروج نام کنعانی از لیست حل می شود و مشکل دیگر باشگاه سپاهان است که اخیرا برای پادوانی نامه فرستاده و اعلام کرده باید در تمرینات این تیم شرکت کند. با خودداری پادوانی از شرکت در تمرینات، باشگاه سپاهان قصد شکایت از این بازیکن را دارد و در نهایت قصد دارد از پیوستن او به استقلال یا تیم های دیگر درآمدزایی کند. پادوانی قصد دارد در صورتی که تا ۱۵ شهریور نامش در فهرست بازیکنان سپاهان قرار نگیرد به عنوان بازیکن آزاد به استقلال بپیوندد.

استقلال در آستانه امضای قرارداد با میعاد یزدانی بازیکن سابق امیدهای نفت تهران است. یزدانی که چند روزی است در تمرینات استقلال شرکت می کند متولد ۷۱ است و بازیکن بزرگسال به حساب می آید اما استقلالی ها به دنبال این هستند راهی پیدا کنند تا شاید نام او را در فهرست زیر ۲۳ ساله های تیم قرار دهند. یزدانی در پست وینگر چپ بازی می کند و هم‌دوره بیرانوند در تیم امیدهای نفت بوده و برای تیم امید استقلال هم بازی کرده. او در دو فصل اخیر برای سپیدرود رشت در لیگ دسته دوم بازی کرده و از عوامل صعود فصل گذشته سپیدرود به دسته اول بود. قرارداد داخلی با یزدانی امضا شده اما هنوز در سازمان لیگ به ثبت نرسیده و باشگاه استقلال هم خبر آن را رسما اعلام نکرده است.

احتمال خرید یک مدافع چپ زیر ۲۳ سال آسیایی هم در استقلال وجود دارد. استقلال چند بازی از امید نورافکن مدافع چپ زیر ۲۱ سال استفاده کرده و پس از آن از مگویان در این پست استفاده کرد. زکی پور خرید استقلال از نفت تهران در این پست بود که با شکایت باشگاه سابق این تیم یعنی نفت همراه شد. نورافکن انتخاب اول تخصصی استقلال در این پست است اما با توجه به نیاز به بازیکن در این پست و این که سایر خریدهای خارجی استقلال غیر آسیایی هستند احتمال این که استقلال در صورت پیدا کردن گزینه مناسب یک مدافع چپ زیر ۲۳ سال آسیایی جذب کند وجود دارد.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
شما مربیشون باشی بله ، اما با علیمنصور خیر!
اینکه گفتم من منظور این بود که هیچ دانش و تجربه ای ندارم و حتی یکبار از نزدیک هم رختکن یک تیم فوتبال حرفه ای رو از نزدیک ندیدم ولی خوب علی منصور بالاخره توی این کار بوده...بگذریم...من فکر میکنم با این همه حاشیه ای که درست شده اگر منصوریان از این شرایط بتونه سربلند بیاد بیرون دیگه از هر شرایطی جان سالم بدر میبره و عبور خواهد کرد..فکر میکنم با حرفهای من و شما مربی تعویض نخواهد شد و اینجور که مشخصه تا بعد بازی با تیم رقیب بهش وقت دادن البته فکر میکنم اگر از ماشین سازی ببازه احتمال برکناری زیاده حتی پیش از دربی....هر چی میشه امیدوارم به نفع استقلال بشه ...
من معتقدم سازوکاری که به فوتبال ایران و لیگش حاکمه خیلی به قابلیت های فنی افراد کاری نداره و اصلا نمیشه گفت چه تیمی چه نتیجه ای میگیره چون همواره یکسری عوامل خارجی داره نتایج رو مشخص میکنه پس اگر همین تیم منصوریان قهرمان لیگ هم شد تعجب نکنید...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همه ما از خدامونه که این تیم و این سرمربی امسال سربلند بشن و از این مخمصه نجات پیدا کنند. اما فراموش نکنید که در کنار اون عوامل خارجی که فرمودید ، همیشه ابزار لازم هم برای موفقیت باید وجود داشته باشه.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دیگه عموجان جو نده این بازیکنهای که اسم بردی منم مربیشون بشم هر تیمی تو لیگ ایران رو لوله میکنن

دوست عزیز ما همین الانش هم بد بازیکنایی نداریم .. مگه یادتون نیس واسه کنعانی و بختیار و کاوه همه تیما سر و دست میشکوندن؟ ابراهیمی هم بهترین هافبک ایران بود
رحمتی با اون سیوهاش
و....
منصوریان ثابت کرد نمیتونه از اینا بازی بگیره وگرنه پارسال همشون عالی بودن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من خیلی دوست داشتم داش علی با استقلال امسال قهرمان شه چون داش علی و فرهاد همیشه خار بودن تو چشم تیم سوم پایتخت . خیلی از جو هایی که الان راه افتاده هم کار همون هاست
هنوز یادمون نرفته به قول پیشکسوت استقلال که گفت هیئت مدیره پرسپولیس داره برای استقلال تصمیم میگیره و چند تا از اعضای هیئت مدیره استقلال پرسپولیسی خالص و دشمن این تیم هستن
حالا بدون مدیر عامل موندن بماند ... ولی خود داش علی خراب کرد ... آخه الان دیگه وقت بازیکن جذب کردنه ؟ !!! الان بگیری کی هماهنگشون کتی ؟ هزینه هاشون از کجا بیاد ؟ بازیکن تاپ که الان تو لیگ بی تیم نمیمونه که استقلال بگیره به قول گفتنی همه دنبال انداختن جنس بنجلشون هستن به استقلال

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته دیروز که رقیب با تیم دسته دومی هف سمنان مساوی کرد امیدوارم شدم به خودمون!
ولی در کل به نظر من هم منصوریان اشتباهات زیادی کرد...مخصوصا روی نیمکت و کادرفنیش.
همین الان فرهاد مجیدی بیاد نوک حمله بازی کنه اکثر بازی ها رو در میاره برامون! این یعنی بازیکن هایی که گرفته واقعا در حد استقلال نیستن....

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
البته دیروز که رقیب با تیم دسته دومی هف سمنان مساوی کرد امیدوارم شدم به خودمون!
ولی در کل به نظر من هم منصوریان اشتباهات زیادی کرد...مخصوصا روی نیمکت و کادرفنیش.
همین الان فرهاد مجیدی بیاد نوک حمله بازی کنه اکثر بازی ها رو در میاره برامون! این یعنی بازیکن هایی که گرفته واقعا در حد استقلال نیستن....
زیاد امیدوار نباش، تیم رقیب نصف بیشتر بازیکنان اصلی و مهمشون در اردوی تیم ملی کشور ایتالیا هست :| ...

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
قبل اینکه داش علی منصور بیاد و صد در صد اعضای این تاپیک موافق اومدن منصوریان بودن که منصوریان تعصب داره و دانش به روز داره و .....
هر بازیکنی هم که میگرفت همه مون میگفتیم ایول و فلان امسال قهرمانیم
حالا چرا این پست های ناامید کننده رو می زنیم ؟؟
مگه پارسال یادتون نیست تیم رقیب چه حال و روزی داشت ؟؟ برانکو اومد از ریشه تیم ساخت طوری که تا ته جدول هم رفتن ( یادمه تو همین تاپیک عکس جدول رو هم گذاشتیم بصورت یادگاری . اگه کسی وقت داشت پیدا کرد لینک پست رو بده )
نیم فصل دوم بودن از ته جدول شروع کردن خودشونو کشوندن بالا - انصافا با اینکه تیم رقیب هم هستن ولی خدایی برانکو تیم خوبی ساخته بود
الانم که خوب نتیجه میگیرن نتیجه همون تیم فصل گذشته شون هست
الانم به علی منصور باس وقت داد . شما فک کن پرویز مظلومی چطور تیمی رو تحویل منصوریان داده ؟؟ چقدر بازیکن جدید گرفتیم ؟؟
باید کمی صبر داشته باشیم و پشت تیم باشیم

روزهای خوب ما هم تو راهه.....

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
قبل اینکه داش علی منصور بیاد و صد در صد اعضای این تاپیک موافق اومدن منصوریان بودن که منصوریان تعصب داره و دانش به روز داره و .....
هر بازیکنی هم که میگرفت همه مون میگفتیم ایول و فلان امسال قهرمانیم
حالا چرا این پست های ناامید کننده رو می زنیم ؟؟
مگه پارسال یادتون نیست تیم رقیب چه حال و روزی داشت ؟؟ برانکو اومد از ریشه تیم ساخت طوری که تا ته جدول هم رفتن ( یادمه تو همین تاپیک عکس جدول رو هم گذاشتیم بصورت یادگاری . اگه کسی وقت داشت پیدا کرد لینک پست رو بده )
نیم فصل دوم بودن از ته جدول شروع کردن خودشونو کشوندن بالا - انصافا با اینکه تیم رقیب هم هستن ولی خدایی برانکو تیم خوبی ساخته بود
الانم که خوب نتیجه میگیرن نتیجه همون تیم فصل گذشته شون هست
الانم به علی منصور باس وقت داد . شما فک کن پرویز مظلومی چطور تیمی رو تحویل منصوریان داده ؟؟ چقدر بازیکن جدید گرفتیم ؟؟
باید کمی صبر داشته باشیم و پشت تیم باشیم

روزهای خوب ما هم تو راهه.....

بله نه فقط تو این تاپیک بلکه هر استقلالی ای که میشناختم نظر مثبت به منصوریان داشت
ولی خب مشخص شد این تیم هیچی نمیشه ! شما بازیای پرسپولیس فصل قبل رو با استقلال این فصل مقایسه کنید . اونا بازی به بازی بهتر میشدن و مشخص بود کم کم میان بالا

ما هیچ تغییری نکردیم از اول تا حالا

یا میگن رفرش نشده بودیم یا هماهنگ نیستیم یا دفاع بدرد نمیخوره و......... فایده نداره کلا اینا همش بهونس
این تیم یه شوک میخواد . که یا با برد پر گل بدست میاد ( که بعیده ) یا با تعویض مربی و اوردن یه مربی خوب خارجی

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
بله نه فقط تو این تاپیک بلکه هر استقلالی ای که میشناختم نظر مثبت به منصوریان داشت
ولی خب مشخص شد این تیم هیچی نمیشه ! شما بازیای پرسپولیس فصل قبل رو با استقلال این فصل مقایسه کنید . اونا بازی به بازی بهتر میشدن و مشخص بود کم کم میان بالا

ما هیچ تغییری نکردیم از اول تا حالا

یا میگن رفرش نشده بودیم یا هماهنگ نیستیم یا دفاع بدرد نمیخوره و......... فایده نداره کلا اینا همش بهونس
این تیم یه شوک میخواد . که یا با برد پر گل بدست میاد ( که بعیده ) یا با تعویض مربی و اوردن یه مربی خوب خارجی
قبول دارم خارج از نتیجه کیفیت بازی ها صعودی نبوده ولی قبول کن چهارتا بازی واسه تصمیم گیری سخته
حتی خود علی منصور هم هنوز شناخت کاملی از تیم و بازیکناش پیدا نکرده چون بازی های دوستانه خیلی فرق داره با بازی تو لیگ و .....

خود من با تفکرات علی منصور مخالفم ولی وقتی دیدم تو نفت نتیجه گرفته و تعصب ش به استقلال و دانش به روز فوتبال داره جزو هوادارانی بودم که با اومدنش موافق بودم
برای مثال خسرو حیدری یکی از بهترین بازیکنا تو پست خودش هست . ولی اونجوری که باید ازش بازی نمیگیره !
تو اون فصل رویایی که استقلال قهرمان شد و به هر تیمی سه چهارتا میزد خسرو فقط از طریق سانتر 13 پاس گل داده بود
بهرحال باید بهش فرصت داد و تو چهار هفته نمیشه ازش انتقاد کرد .
امیدوارم به اون تیمی که همه انتظارشو با علی منصور داشتیم برسیم

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
قبول دارم خارج از نتیجه کیفیت بازی ها صعودی نبوده ولی قبول کن چهارتا بازی واسه تصمیم گیری سخته
حتی خود علی منصور هم هنوز شناخت کاملی از تیم و بازیکناش پیدا نکرده چون بازی های دوستانه خیلی فرق داره با بازی تو لیگ و .....

خود من با تفکرات علی منصور مخالفم ولی وقتی دیدم تو نفت نتیجه گرفته و تعصب ش به استقلال و دانش به روز فوتبال داره جزو هوادارانی بودم که با اومدنش موافق بودم
برای مثال خسرو حیدری یکی از بهترین بازیکنا تو پست خودش هست . ولی اونجوری که باید ازش بازی نمیگیره !
تو اون فصل رویایی که استقلال قهرمان شد و به هر تیمی سه چهارتا میزد خسرو فقط از طریق سانتر 13 پاس گل داده بود
بهرحال باید بهش فرصت داد و تو چهار هفته نمیشه ازش انتقاد کرد .
امیدوارم به اون تیمی که همه انتظارشو با علی منصور داشتیم برسیم
امیدوارم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
داداش ، من رو از اون جامعه آماری صد در صدیت فاکتور بگیر ، چون من از همون 2 سال پیش که بحث اومدن منصوریان مطرح شد گفتم که این مربی دانش و سواد این کار رو نداره و فقط طالب مربی خارجی بودم. پس هیچوقت نگو 100 درصد اعضای تاپیک موافق ایشون بودن و ... !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا