• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
خاک تو سر همشون
اون منصوریان هم که فقط بلد بود قسم بده
تیم دست کیا افتاده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مطابق معمول برنامه نود نمی بینم
ولی شرح ماجرا رو تو ورزش 3 خوندم
چه افتضاحی بار آوردند، افتخاری و ملکی و منصوریان و رحمتی
حالا جالبه چه موضوع بچه گانه ای شده موضوع دعوا
حالا رحمتی خندیده یا نخندیده، تو گفتی یا اون گفت!
واقعا شرم آوره، هوادارا این وسط نگران موفقیت تیمه اینا دارن دعوای خاله زنکی میکنن
اتفاقا بنظرم خوب شد، کاملا اقتدار و مدیریت افتخاری، مدیریت بحران منصوریان و نقش هیئت مدیره مشخص شد، نقش رحمتی رو هم تو استرس تیم فهمیدیم
بنظرم جای تردید و دودلی باقی نمونده، همین امروز وقتشه، کلا هیئت مدیره و مدیرعامل و سرمربی رو بذارن کنار
چهار نفر آدم بیارن که بتونن تیم و بازیکنا رو مدیریت کنن
من که برنامه رو ندیدم ولی مطئنم تو دل این عادل بیابانی و دشمنای استقلال قند آب میشد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من 90 دیشب تا آخر و حدودای ساعت 3 نیمه شب دیدم...
واقعا آبروریزی بزرگی بود..
به نظرم اصلیترین عامل ناکامی امسال شخص وزیر ورزش هست که این هیات مدیره رو به قصد گذاشته تا تیمو به خاک سیاه بکشونن...
آخه زمانی و ملکی بی بخار به چه درد تیم خوردن که اینجور میان تیمو به هم میریزن...
افتخاری هم که انگار ماست خورده..جوری میگفت چیزی نمیگم که تیم نره تو حاشیه که انگار رفتیم فینال آسیا..
منصوریانم واقعا استاد حرف زدن و پیچوندنه..بجای اینکه بیاد مشکلاتو قبول کنه دنبال اینه که مشکلو بندازه گردن بیه..

به نظر من اول وزیر ورزش و بعد منصوریان و بعد هیات مدیره مقصر وضع موجودن..
بهر حال هیات مدیره تمام بازیکنایی که منصوریان میخواست رو خریدن..و منصوریان نمیتونه بهونه بیاره..

با این وضعیت اگر تغییری تو هیات مدیره و کادر فنی انجام نشه مطمینن وضع از این بدتر میشه...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
اون ملکی که دو کلمه درست بلد نبود حرف بزنه با خنده مسخرش
الان این تیم داغون می خواد تو دربی چیکار کنه!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شبی که منصوریان همه چیز را باخت!

سرمربی استقلال بی تردید شب گذشته مهمترین و البته بدترین روز حضورش در فوتبال را تجربه کرد.
علیرضا منصوریان شب گذشته قصد داشت مسئولیت اخراج جباری و رحمتی را به گردن ملکی بیندازد اما تلاش او نافرجام ماند.
بعد از صحبت های منصوریان افتخاری روی خط آمد و با جزییات ثابت کرد که رحمتی با نظر مستقثیم منصوریان از این تیم کنار گذاشته شده است تا حالا ثابت شود سرمربی جوان استقلال جلوی دوربین های تلویزیونی به هواداران تیمش دروغ گفته است.
نکته جالب این که شب گذشته مردم در نظرسنجی برنامه نود بیشترین تقصیر نتیجه نگرفتن استقلال را به گردن کادرفنی انداختند تا مشخص شود او دیگر روی سکوها هم پایگاهی ندارد و پایان کارش در این تیم فرا رسیده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
روشن: حرمت‌ها در استقلال شکسته شد/ رحمتی آبرویش را بیشتر از هرچیزی دوست دارد

فکر می‌کنم دیشب صحنه‌های بدی را مردم دیدند و به نوعی حرمت‌ها در استقلال شکسته شد.دیگر بازیکنان به منصوریان اعتماد نمی‌کنند
حسن روشن در خصوص اتفاقات شب گذشته برنامه نورد اظهار داشت: من برنامه را کامل ندیدم اما صبح امروز به محض اینکه از منزل خارج شدم همه در مورد آن صحبت می‌کردند من باید بگویم چیزهایی که در مورد ملکی شنیده‌ام خوب است و همه از این فرد به خوبی یاد می‌کنند.
وی ادامه داد: با چیزهایی که من شنیدم فکر می‌کنم دیشب صحنه‌های بدی را مردم دیدند و به نوعی حرمت‌ها در استقلال شکسته شد.دیگر بازیکنان به منصوریان اعتماد نمی‌کنند و امیدوارم عاقبت استقلال ختم به خیر شود.
روشن در خصوص حضور قراب در منزلش افزود: قراب رفیق 50 ساله من است ما با یکدیگر رفت و آمد 50 ساله خانوادگی داریم به همین دلیل او در منزل ما حضور پیدا کرده است .
وی در مورد اینکه آیا قراب به وی توصیه کرده علیه استقلال مصاحبه نکند بیان داشت: هیچ کس نمی‌تواند به من بگوید که مصاحبه‌ای را انجا م بدهم یا ندهم نه دوست و نه دشمن.
پیشکسوت استقلال در مورد اینکه با شناختی که از رحمتی دارد آیا وی روی نیمکت کار اشتباهی را انجام می‌دهد یا خیر؟ گفت: مهدی رحمتی سال‌ها کاپیتان استقلال و بازوبند کاپیتانی تیم را بسته است. او آبرویش را بیشتر از هر چیز دیگری دوست دارد و فکر نمی‌کنم چنین کاری را رحمتی انجام دهد.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برکناری افتخاری و منصوریان بعد از بازی استقلال با سپیدرود

امکان برکناری سرمربی و مدیرعامل تیم فوتبال استقلال بعد از بازی این تیم مقابل سپیدرود وجود دارد.
باشگاه استقلال، با توجه به پخش زنده برنامه نود و صحبت‌‌های سرمربی، مدیرعامل، دروازه‌بان و عضو هیئت مدیره به حاشیه‌هایی وارد شده است.
شنیده می‌شود به خواست وزارت ورزش و جوانان، علیرضا منصوریان، سرمربی تیم فوتبال استقلال و سید رضا افتخاری، مدیرعامل این باشگاه بعد از بازی استقلال مقابل سپیدرود در هفته هشتم لیگ برتر از سمت خود برکنار می‌شوند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عاملان شکست و بحران در استقلال مشخص شدند

وضعیت بحرانی و شکست این روز های استقلال این طور نشان می دهد که از وزیر ورزش و جوانان تا مدیریت ، کادر فنی و بازیکنان همگی مقصر هستند.
پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال توسط وزارت ورزش و جوانان در نهایت این انتظار می رفت که نفرات جدید بدون حاشیه به کار خود ادامه دهند اما نه تنها این امر صورت نگرفت بلکه در میان راه قریب از سمت خود در هیئت مدیره کناره گیری کرد تا دیگر اعضا به تنهایی به روند خود ادامه دهند.
اما با تمام این تفاسیر بار ها و بار ها نظاره گر مصاحبه های گوناکون افراد در استقلال علیه یکدیگر بودیم تا جایی که نتایج ضعیف هم به مصاحبه ها اضافه و باعث شد عملکرد این باشگاه زیر سوال برود و پیشکسوتان استقلال هم وقوع این اتفاق ها را تا حدودی از انتخاب های نادرست وزارت ورزش و جوانان می دانستند.
اکثر پیشکسوتان انتخاب های هیئت مدیره را فامیلی قلمداد می کردند و خواهان بررسی بیشتر سلطانی فر در این موضوع بودند. اما به هر ترتیب این اتفاق ها به خوبی نشان می‌دهد که وزارت ورزش و جوانان و در راس آن مسعود سلطانی‌فر طبق اعلام کارشناسان انتخاب‌های اشتباهی برای استقلال داشته‌ است.
با این شرایط در روزهای اخیر هم برخی از نمایندگان مجلس به اتفاق های عجیب باشگاه استقلال انتقاد کردند و ضمن تاکید بر داشتن ضعف مدیریتی از وزیر ورزش و جوانان خواستند که به این پرونده رسیدگی سریع داشته باشد و توضیح های قانع کننده برای آنها داشته باشد.
به همین منظور قرار است نمایندگان فراکسیون ورزش مجلس نیز بررسی‌های لازم درباره علت ناکامی استقلال با حضور نمایندگان باشگاه،‌ فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان انجام دهد تا استقلال بیش از پیش دچار لطمه نشود.
وزیر ورزش و جوانان هم که این روز ها در ایران به سر نمی برد معاون خود را مامور کرده تا وضعیت باشگاه استقلال را بررسی کند تا پس از بازگشت در نشستی مهم وضعیت این باشگاه را مشخص کند.
با این وجود می توان اعلام کرد که در وضعیت بحرانی و شکست این روز های استقلال از وزیر ورزش و جوانان تا مدیریت ، کادر فنی و بازیکنان همگی مقصر هستند.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
به نظرم قضیه کاملا روشن شد منصوریان بعد از باخت به پارس چنوبی دنبال بهانه میگشته که یک جوری تقصیر رو گردن اون بندازه به خاطر همین هم به هیئت میدره میگه رحمتی تیم رو بهم زده وبرای گرم کردن حسینی نیومده و تو جلسه فنی هم نبوده و... بعد هیئت مدیره پیشنهاد کرده این دوتا رو بندازن بیرون منصوریانم مخالفتی نکرده بعد که جو رو دیدن هر کی میخواد خودشو از این تصمیم بکشه کنار
منصوریان کلا دوتا رو داره یکی تو هیئت مدیره یکی جلوی بازیکنها و رسانه ها دیشبم گفت آقای افتخاری قرار بود این صحبتها بیرون درز نکنه ولی حالا که درز کرده و...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
برنامه نود رو از سایتش دانلود کردم و اون بخش های صحبت های منصوریان و افتخاری و ملکی و رحمتی رو دیدم و حرفهای خود افتخاری رو.
به نظرم اولین مقصر وزیر ورزش که بدترین هیئت مدیر رو داخل استقلال گذاشته
افتخاری انصافا همه گزینه هایی که منصوریان میخواست رو جذب کرده
منصوریان هم اشتباهاتی داشته و حرفهایی زده اما این حرفها تو تیم ها عادی

در کل بهتره تا دربی یا نیم فصل صبر کرد و تماشاگرهای استقلال هم وارد کردن استرس بیشتر خودداری کنند. این استرس و فشار بدتر باعث میشه یه نتیجه بد تو دربی بگیریم.

بعد 5 6 هفته نتیجه نگرفتن با وجود اینکه تیم کلی مصدوم و محروم داشته نمیخوام توجیه کنم اما واقعا سخته. هفته اول فدراسیون با محروم کردن بازیکن هامون تیم رو برد تو حاشیه.
بهتره الان به جای بیشتر کردن حواشی استقلال و تشویق کنیم تا نتایج قابل قبولی بگیره بخصوص جلوی پرسپولیس.

میگن شکست یتیم واقعا درسته! حالا که تیم نتیجه نمیگیره همه افتادن به جون منصوریان و این واقعا ناجوانمردانه است. من فارغ از اینکه موافق منصوریان نبودم اما الان ترجیح میدم ازش حمایت کنم تا یه جایگزین خوب خارجی پیدا کنیم. استقلال برای من مهم تر از هرکسی.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
واقعا برای من خیلی فاجعه بار که عضو هیئت مدیره بگه عکس داریم از بازیکن ها پس باید منع ورود به تمرین شن اونم این ملکی که میگه 50 سال طرفدار استقلالم برای شفاف سازی سریع عکس ها رو شده و معلوم میشه که ملکی یه مشکلی اساسی با رحمتی و جباری داره ...
01242130.jpg

01242135.JPG

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من خلاصه برنامه دیشب رو دیدم. باید بگم که اون فردوسی پور که واقعاً خیلی بی شرفه ، هدفش از ترتیب دادن این برنامه فقط افزودن به حاشیه های استقلال بود ، و دنبال حل مشکل نبود. در نهایت ، هم منصوریان ، هم افتخاری ، هم مهدی رحمتی و هم ملکی ، دم به تله دادن و فریب خوردن و حرف هایی که نباید جلوی میلیون ها بیننده زده میشد ، زدن.
ولی از همه حال بهم زن تر ، مدل حرف زدن منصوریان و قسم و آیه هایی بود که میخورد!
شما برید سرنوشت و حال و روز باشگاه پاس در سالی که منصوریان سرمربیش بود و به دسته پایین سقوط کرد رو مرور کنید. دقیقن شرایط و اتفاقات امروز باشگاه استقلال مشابهت زیادی داره با شرایط تیم پاس.
یعنی به ازای هر ثانیه بیشتر که منصوریان و اعضای هیات مدیره و افتخاری تو این باشگاه بمونن ، استقلال به اندازه 1000 سال ضرر میکنه.
دیشب هم منصوریان میخ آخر رو به تابوت خودش کوبید.
فکر کنم فقط خود خدا باید دست به کار بشه و اینها رو برکنار کنه!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
منصوریان یه شومن فوق العاده حرفه ایه ! من نمیدونم چرا از این استعدادش واسه جنگ روانی با حریف و نتیجه گرفتن تیم استفاده نمیکنه !
قشنگ یه جوری همه مسائل رو میپیچونه و صغری کبری میچینه که ادم یه لحظه شک میکنه که مقصر اصلی خودشه یا نه !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ولی در هر صورت از بالا تا پایین باشگاه باید عوض شن
از ابدارچی گرفته تا خرمگاه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خباثت سردبیر ورزش 3 !!!!!!!!

q3b5f9fdi49n.jpg

Last edited:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
چندتا چیز رو من تو این چند روز فهمیدم
اول اینکه منصوریان دروغ میگه مخصوصا در قبال رحمتی و جباری
دوم اینکه منصوریان استعفاء نمیده حالا یا به علت مالی یا به علت اینکه میگه شاید فرجی شد
سوم اینکه افتخاری به خاطر بار مالی منصوریان رو اخراج نمیکنه و منتظر استعفاء منصوریان هست

به نظر من فردا هر نتیجه ای اتفاق بی افته منصوریان تا دربی می مونه اگر دربی رو ببره که تا یک مدت کسی نمیتونه بگه بالای چشمت ابرو هست اگرم ببازه که میره

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
بخدا از دیشب بعد برنامه تا الان سر درد دارم, اینا چه با تیم محبوبمون استقلال کردن؟...
خدایاااااااااا:(

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
ای خدا یه دلخوشی هم داریم تو این مملکت اونم دارن میگیرن از ما بخدا اگه روز قیامتی و عدالتی وجود داشته باشه که من مطمعن هستم وجود داره جلوی تک تک شون رو او دنیا میگیرم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نظر من اینه که بزودی یا هیئت مدیره و افتخاری عوض میشن یا کادر فنی البته شایدم فشار بیشتر شه و هردو عوض بشن

با توجه به آبروریزی پیش آمده و فشار مجلس و شورای شهر و پیشکسوت و هوادار و .... بنظر جای مدیریت باشگاه شل شده و بزودی به زباله دان تاریخ میپیوندن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا