• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اقا جان قید امسال رو بزنید دیگه . ما امسال چیزی نمیشیم. گیریم که مظلومی اومد مثلا جای دهم پنجم شدیم . خوب چه فرقی میکنه ؟ بعد سال دیگه هم باز دور باطل این سالها تکرار میشه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

912

Registered User
لایک‌ها
472
منصوریان چوب دستیاراشو خورد
بابد این فصل دستیاراشو عوض میکرد فقط مک درموت رو قبول داشتم من

912

Registered User
لایک‌ها
472
کاش منصوریان اول فصل مجید صالح یا مهدی پاشازاده رو میاورد تو تیم الان این حال و روز تیم نبود

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
یه سوالی هنوز تو ذهن من اینه که چرا منصوریان حاظر نشد دستیاراش رو عوض کنه؟
به هرحال ما برای منصوریان 3 سال پیش آرزوی موفقیت میکنیم نه منصوریان این چندسال که هوادارو نابود کرد
این فصل جز تیم های پایین جدول هم باشیم ولی یک مربی خارجی نه این کرواسی های بدرد نخور بیاد ارزشش رو داره
حداقل فصل آینده(شایدم دو فصل آینده) یه تیم خوب داریم

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
فقط فقط ای کاش به منصوریان توهین نمیشد ما استقلالی ها به احترام معروف بودیم و همیشه من پیش پرسپولیسی ها از این فرهنگ و احترام حرف میزدم اما بعد این اتفاق فهمیدم که تاج هم مثل پرسپولیس شد و هیچ فرقی ندارند

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
فقط فقط ای کاش به منصوریان توهین نمیشد ما استقلالی ها به احترام معروف بودیم و همیشه من پیش پرسپولیسی ها از این فرهنگ و احترام حرف میزدم اما بعد این اتفاق فهمیدم که تاج هم مثل پرسپولیس شد و هیچ فرقی ندارند
شما فکر میکنی اگر علیه منصوریان شعار نمیدادند حاظر بود نیمکتی که گند زده بود رو رها کنه؟
اگر قرار بود بعد هر باخت داشعلی داشعلی میکردند که حداقل تا دو فصل دیگه موندنی بود!!!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
شما فکر میکنی اگر علیه منصوریان شعار نمیدادند حاظر بود نیمکتی که گند زده بود رو رها کنه؟
اگر قرار بود بعد هر باخت داشعلی داشعلی میکردند که حداقل تا دو فصل دیگه موندنی بود!!!
اگه قرار باشه هدف وسیله رو توجه کنه که نمیشه.
قرار باشه هر گروهی یه جو سازی کنه و تماشگارها هم احساساتی بشن و به هرکسی توهین کنند برای باشگاهی مثل استقلال یه نقطه تاریکه

به کیروش هم توهین کردند و میخواستند اون رو هم کله پا کنند سوال من اینه هرکسی اعم از طرفدارهای پرسپولیس و 90 و غیره بیان علیه یه نفر جوسازی کنند ولو 60% هم حق با اونا باشه وظیفه ما چیه؟ اگه دو سال پیش واقعا به این نتیجه رسیدیم که منصوریان گزینه خوبی پس باید بهش اعتماد کنیم و حمایتش کنیم. اگه غیر از این بوده چرا باید دو سال وقت باشگاه رو با یه انتخاب اشتباه بگیریم؟
اینجا مگه جای آزمون و خطاست که یه روز داد بزنیم بیا و با سلام و صلوات بیاریمش و یه روز هم به زور و فحش بگیم برو؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اگه قرار باشه هدف وسیله رو توجه کنه که نمیشه.
قرار باشه هر گروهی یه جو سازی کنه و تماشگارها هم احساساتی بشن و به هرکسی توهین کنند برای باشگاهی مثل استقلال یه نقطه تاریکه

به کیروش هم توهین کردند و میخواستند اون رو هم کله پا کنند سوال من اینه هرکسی اعم از طرفدارهای پرسپولیس و 90 و غیره بیان علیه یه نفر جوسازی کنند ولو 60% هم حق با اونا باشه وظیفه ما چیه؟ اگه دو سال پیش واقعا به این نتیجه رسیدیم که منصوریان گزینه خوبی پس باید بهش اعتماد کنیم و حمایتش کنیم. اگه غیر از این بوده چرا باید دو سال وقت باشگاه رو با یه انتخاب اشتباه بگیریم؟
اینجا مگه جای آزمون و خطاست که یه روز داد بزنیم بیا و با سلام و صلوات بیاریمش و یه روز هم به زور و فحش بگیم برو؟
منصوریان این فصل خیلی افتضاح کار کرد . اصلا جای هیچ دفاعی نداره . شما فقط خریدهای منصوریان فصل گذشته و این فصل رو ببین که همشون افتضاح بودن ! اون از فصل قبل که بیشترشون رو نیم فصل رد کرد اینم امسال که خریدهاش هیچکدوم بدردش نخورد . نیم فصل دوم پارسال هم به خاطر انگیزه جوونها نتیجه گرفت وگرنه عرضه خودش همون شش تای العین بود .
مردک بعد از این همه نتیجه افتضاح حالا یه چیز هم طلبکاره. تو نود میگفت من برای فوتبال ایران و استقلال متاسفم ! ما هم برای این مدیرها متاسفیم که بی دانشی مثل تو رو میزاره مربی استقلال که اینجوری گند بزنی به تیم!
بعد شما میگید دو سال پیش مربی انتخاب کردید پاش وایسید چه معنی میده ؟ پاش وایسیم که تیم رو نابود کنه و مثل پاس بیفتیم دسته 1 ؟ اصلا منصوریان که مالی نیست بعضی مربی های خیلی بزرگ هستن که تو یه تیم جواب نمیدن ! نباید که در هر شرایطی به قیمت نابودی تیم پاشون وایساد! مثلا همین مورینیو که الان با منچستر همه رو لوله کرده دو سال پیش تو چلسی جواب نداد و تیمش ته جدول بود و اخراج شد و سال بعدش چلسی قهرمان لیگ شد !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
من مطمئنم جو رفتن منصوریان از استقلال جرقه اش توسط هیئت مدیره ما و هوادارهای پرسپولیس زده شد و یه سری از دوستان هم اسیر این جوسازی شدن

از اول موافق اومدن منصوریان نبودم اما الان ترجیح میدادم حداقل تا نیم فصل بمونه و بعد اگه بنا به رفتن باشه با یه برنامه ریزی خوب
همینطور که حاج فتح الله گفت مدیرعامل باید علی منصوریان را تا نیم فصل حمایت میکرد و تو این مدت هم دنبال یه سرمربی خارجی درجه یک میگشت که اگه منصوریان نتیجه نگرفت اون رو بیاره. احسنت به حاجی فتح الله که واقعا متخصص بود

فتح الله زاده هم میخواست اینقدر نتایج بد بگیره منصوریان تا مربی و مدیرعامل همه باهم عوض شن !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
رسما منصوریان استعفا داد

اومدن و رفتن منصوریان خواست هوادار بود، حق هوادار هست

باتشکر از وزیر ورزش که ما رو رسوند به جایی که دو سال قبل تیم پرسپولیس رسیده بود
با تشکر از برنامه نود که آبروی باشگاهمون رو برد
باتشکر از هواداران خونگرم که خودش سرمربی انتخاب میکنه خودشم حیاکن رها کن میگه، الان بازم نوبت هواداره که سرمربی انتخاب کنه، البته با هیئت مدیره بی عرضه ای که برای ما انتخاب میکنن، بنظرم بهتره دیگه هیئت مدیره نداشته باشیم هوادارا انتخابات برگزار کنن پنج نفر انتخاب شن

راستی همه استعفا دادند، این افتخاری استعفا نداد؟

منصورخان پورحیدری واقعا چه وزنه ای بودی تو استقلال، چوب حراج زدن به تمام داشته ها و نداشته هامون

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم تو دربی هم خود افتخاری یا ملکی بشینه رو نیمکت

ضمنا گل ذوب آهن آفساید بود

امیدوارم سرمربی جدید هر کی هست دم سید مهدی رحمتی رو بگیره و پرتش کنه بیرون، دیگه بدم اومد ازش

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
یادمون نره استعفا افتخاری و هییت مدیره خیلی واجبتر از استعفای منصوریان بود هر مربی درجه یکی هم بیاد با گربه رقصوندن این هییت مدیره بجایی نمیرسه این موضوع واسه رحمتی هم صدق میکنه و از همین امروزم باید از تیم کنار گذاشته بشه. خواهشا هم در مورد مظلومی نگین ایشون فقط کافیه با کمک ابر و باد دربی رو ببره دیگه هیشکی نمیتونه بیرونش کنه باید تا نیم فصل با همین مک درموت ادامه بدیم تا از سر فرصت یه مربی درجه یک خارجی بیارن

Core i7

Registered User
لایک‌ها
1,116
به عنوان یه پرسپولیسی رغیب از رفتاری که با منصوریان شد ناراحت شدم منصوریان یا گلمحمدی مربی های اینده دار و باشخصیتی هستن که اینده ثابت میکنه مطمئنا اگه منصوریان میموند تیمتون درست میشد پارسال نیم فصل دوم تیم زیرو رو شد امسال هم میتونست تیمو راه بندازه ولی هوادارا صبر نکردن امیدوارم مربی بیاد که شان استقلالو حفظ کنه من به عنوان یه هوادار فوتبالی دوست دارم تیم استقلال رو فورم وقوی رو به روی تیم محبوبم ببینم
هوادارای استقلال حالاکه موفق به حذف منصوریان شدید پیشنهاد میکنم یه انگلی مثل رحمتی رو هم دکش کنید که تموم اشوب زیر سر این موجوده بیخود نبود کیروش دکش کرد

Sent from my M3s using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یادمون نره استعفا افتخاری و هییت مدیره خیلی واجبتر از استعفای منصوریان بود هر مربی درجه یکی هم بیاد با گربه رقصوندن این هییت مدیره بجایی نمیرسه این موضوع واسه رحمتی هم صدق میکنه و از همین امروزم باید از تیم کنار گذاشته بشه. خواهشا هم در مورد مظلومی نگین ایشون فقط کافیه با کمک ابر و باد دربی رو ببره دیگه هیشکی نمیتونه بیرونش کنه باید تا نیم فصل با همین مک درموت ادامه بدیم تا از سر فرصت یه مربی درجه یک خارجی بیارن
درود بر شما
دقیقا با کلمه کلمه پستت موافقم
مردک افتخاری خودشو پشت استعفای منصوریان قایم کرده و میگه علیرغم میل باطنیم با استعفاش موافقت کردم! اونی که اول باید استعفا میداد افتخاری بود
جالبه از اخلاق و اسلام هم دم میزنه
حیف که ما هوادارا عرضه بیرون کردن این مردک رو نداریم! همینطور هیئت مدیره بی خاصیت رو
برای دربی هم بهترین گزینه همون مک درموته، ببره که برده، ببازه هم چیز عجیبی نیست
من با اومدن رحمتی که حرمت پیشکسوت رو نگه نمیداره کاملا مخالفم، الان مشخص شد واقعا کی تیم رو بهم میریخت، تو دعواش با قلعه نوعی هم معلومه حق با کی بود، همینطور از کیروش هم واقعا عذرمیخوام هنوز رحمتی رو کامل نمیشناختم
ضمن اینکه بعیده مک درموت سید رو راه بده، مک درموت باید تو دربی دفاع چندلایه تشکیل بده و همه رو بکشه عقب قائدی هم از اول بیاد تو زمین و فقط تیم حریف رو شخم بزنه
هر چند مک درموت تمرین دهنده ای بیش نیست و اینکه بتونه مربی خوبی بشه برامون بعیده، شایدم شد
تا نیم فصل بعد هم خدا بزرگه
فقط تنها خواسته قلبیم برکناری این مردک افتخاریه

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
منصوریان این فصل خیلی افتضاح کار کرد . اصلا جای هیچ دفاعی نداره . شما فقط خریدهای منصوریان فصل گذشته و این فصل رو ببین که همشون افتضاح بودن ! اون از فصل قبل که بیشترشون رو نیم فصل رد کرد اینم امسال که خریدهاش هیچکدوم بدردش نخورد . نیم فصل دوم پارسال هم به خاطر انگیزه جوونها نتیجه گرفت وگرنه عرضه خودش همون شش تای العین بود .
مردک بعد از این همه نتیجه افتضاح حالا یه چیز هم طلبکاره. تو نود میگفت من برای فوتبال ایران و استقلال متاسفم ! ما هم برای این مدیرها متاسفیم که بی دانشی مثل تو رو میزاره مربی استقلال که اینجوری گند بزنی به تیم!
بعد شما میگید دو سال پیش مربی انتخاب کردید پاش وایسید چه معنی میده ؟ پاش وایسیم که تیم رو نابود کنه و مثل پاس بیفتیم دسته 1 ؟ اصلا منصوریان که مالی نیست بعضی مربی های خیلی بزرگ هستن که تو یه تیم جواب نمیدن ! نباید که در هر شرایطی به قیمت نابودی تیم پاشون وایساد! مثلا همین مورینیو که الان با منچستر همه رو لوله کرده دو سال پیش تو چلسی جواب نداد و تیمش ته جدول بود و اخراج شد و سال بعدش چلسی قهرمان لیگ شد !

داداش بحث من اینه که چرا تصمیم های کارشناسی نمی گیریم؟ تیم بازیچه احساس و آزمون و خطا که نیست.
یا به این نتیجه رسیدیم منصوریان خوبه پس باید حمایتش کنیم تا حداقل 2 سال هرچند که من 3 سال معتقدم به یه مربی باید زمان داد.
یا اگر خوب نیست نباید دعوتش کنیم بیاد استقلال و الان به خاطر احساسات تماشاگرها به این سطح فاجعه برسیم.

تصمیم های احساسی ما بزرگترین ضربه رو زده به استقلال. نمیشه که هرروز یکی رو صدا بزنیم و بعد چند تا باخت حیا کن رها کن و توهین بهش کنیم. این همه مصدوم و محروم طبیعیه که تیم یه کمی طول میکشه سرپا بشه.

یه مربی خارجی هم بیارن نتیجه نگیره باز یه سری از طرفدارها میگن خارجی به درد ایران نمیخوره یکی باید بیاد که با فوتبال آشنا باشه و جوون گرایی کنه!

برای منصوریان آرزوی موفقیت میکنم و ان شالله بتونه با این حجم توهین و بی اخلاقی که بهش شد مجدد سرپا بشه و توی تیم های دیگه موفق بشه.

در هرصورت امیدوارم یه سرمربی خارجی خوب بیارن و عجله نکنند. این فصل رو که کلا اسیر حاشیه شدیم و نتیجه نمی گیریم حداقل از فصل بعد با آرامش طرفدارها حمایت کنند بتونیم نتیجه بگیریم.
هر سرمربی خارجی هم بیاد مطمئن باشید سال اول نمیتونه تیم رو قهرمان کنه و خواهشا این بدعت حیا کن رها کن رو دیگه ادامه ندیم

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
فتح الله زاده هم میخواست اینقدر نتایج بد بگیره منصوریان تا مربی و مدیرعامل همه باهم عوض شن !!

بهترین مدیرعاملی که دیدم حاجی
واقعا با سیاست و با تدبیر بود

مطمئن باشید الان اگر حاجی بود وضعیت تیم خیلی بهتر بود. هرچند که من معتقدم افتخاری مدیرعامل بدی نبود و بیشترین مشکل از سمت هیئت مدیر تیم بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
jjsk799pi5up.jpg
p

mohsenatu95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطفا کسی اسم مظلومی و پاشازاده و ... رو نیاره
فقط مربی خوب خارجی به درد این تیم میخوره
یه زمانی پرسپولیس هم دچار همچین وضعیتی شده بود که دنیزلی رو آخرای فصل آوردن و دنیزلی با اون تیم داغون تونست دربی رو هم ببره
یا همین برانکو که آخرای سه فصل قبل اومد و اون هم دربی رو برد از قلعه نویی
مطمین باشید وضع از اینی که هست بدتر نمیشه که....
اونایی هم که میگن با آوردن مربی خارجی در این مقطع وضع بدتر میشه فکر کردن الان وضعمون خیلی خوبه؟پونزدهم جدولیم دیگه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به شخصه دلم برای منصوریان سوخت
کاش هیچ وقت السد رو نبرده بودیم که بره به الاهلی ببازه بهش بگن شیشعلی!
کاش رستورانشو اضافه نمیکرد و رستوران قبلیش رو هم میفروخت که بهش نگن پیتزا فروش!
کاش یکم مو میذاشت که بهش نگن کچل!
کاش حداقل قبل برنامه نود استعفا میداد
کاش قبل فصل، دیگه ادامه نمیداد و در اوج خداحافظی میکرد
کاش رو موندنش اصرار نمیکرد
کاش با آدمای ضعیفی چون افتخاری و هیئت مدیره همکاسه نمیشد
کاش همون وقت که زمانی ازش انتقاد میکرد میرفت کنار، مثل کاری که کیروش کرد
در هر صورت فوتبال بیرحمه
تا وقتی با کفش کسی راه نرفتی هم نمیشه در موردش اظهار نظر کرد
منصوریان بچه با تعصب و با غیرت استقلال بود و هست
من براش آرزوی موفقیت میکنم و صرفا بخاطر برد دربی و معرفی بازیکنای جوون ازش تشکر میکنم
دوست داریم داشعلی با تعصب

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گزينه هاى #سرمربيگرى استقلال مشخص شدند
فارياس، زنگا ،خوزه كاماچو، زيكو، ريكادوگومز و پالرمو گزينه هاى خارجى براى هدايت تيم استقلال هستند.
از طرفى #فركى سرمربى سابق سايپا ،سپاهان و فولاد خوزستان نيز جزو تنها گزينه هاى ايرانى است كه شنيده مى شود براى حضور در استقلال هم مشكلى ندارد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا