• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
فاتح تریم یه قرارداد با تیم ملی ترکیه داشت که بعد از برکناری تا زمانی که با تیمی قرارداد نبنه می تونه بشینه خونه و پول بشمره.
حالا سوال اینجاست. چرا باید از اون همه پول بگذره و چالش سختی مثل استقلال رو قبول کنه.
به نظرم مبلغ قرارداد سالیانه کم تر از 4 میلیون یورو نیست و اگه قراره چنین هزینه ای بشه بهتره چهار تا بازیکن 1 میلیون دلاری خوب اضافه کرد و باقیش رو بسپریم دست یه مربی که فقط تاکتیکش این باشه که بچه ها برین جلو پرس کنین گل بزنین.

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
استقلال کلا مربی خارجی خیلی کم داشته و اکثر افتخاراتش با مربی داخلی بوده بر عکس تیم رغیب
الانم با این شرایط مربی خوب خارجی اولا ایران نمیاد دوما پولی که میگره رو اینها نمیدن و به نظرم آخرش به یک مربی خارجی درجه 3 مثل اسکوچیچ و امثالهم ختم میشه
من فکر میکنم یک مربی بدونم حاشیه بیشتر تو استقلال جواب میده مثل فرکی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دقیقا کجای دنیا دیدید مربی بدنساز بشه سرمربی یکی از بزرگترین باشگاه های اون کشور ؟؟؟
با مربی داخلی 10 سال اخیر دقیقا چه افتخاراتی کسب کردیم ؟ بجز قلعه نوعی کس دیگه ای رو نمیشناسم که افتخاری واسه استقلال آورده باشه که اونم با توجه به شرایطی که توی استقلال داره اگر برگرده بازم نتیجه نمیگیره
سرمربی خارجی درجه سوم هم تنها فرقش با مربی داخلی اینه که حقوقش رو به دلار میگیره و گرنه از نظر فنی همونه

نمیدونم تا کی میخوان همه دیدیشون در حد لیگ کثیف ایران باشه !!! چرا کسی فکر نمیکنه میشه توی آسیا هم قهرمان شد ؟؟!!! تیم ملی ایران با اختلاف صدر آسیا واسته اونم بخاطر یک سرمربی خارجی ولی نمیشه استقلال با یک سرمربی خارجی خوب قهرمان آسیا شه !!! واقعا اینقدر پیچیده هست ؟؟!!!
شما اگر تو آسیا قهرمان شی تمام اون سالی 2 میلیون دلار سرمربیت که در میاد هیچی چند برابرش هم براش باشگاه میمونه ( از اسپانسر و مسابقات دوستانه و کمک هوادار و ... )

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
دوستان قضیه ی سرجیو فاریاس چی شد؟ کارنامه ی خوبی داره خداییش

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راست و دروغش معلوم نیست اما سایت ها نوشتن افتخاری رفته ترکیه تا قرارداد تریم رو نهایی کنه
از اونور هم دیروز نوشتن دستور داده کمیته فنی منحل شه
اگر این کارا رو کرده باشه 70 درصد از اشتباهات گذشته اش رو جبران کرده و میتونه ادعا کنه جزو مدیرعامل های خوب استقلال بوده

البته اینم بگم با توجه به فشار هوادار و افکار عمومی اگر سرمربی ایرانی یا خارجی درجه سوم بیاد استقلال و نتیجه نگیره زودتر از اون سرمربی مدیر عامل و هیئت مدیرش عوض میشن این رو شک نکنید برای همین برای بقای خودشون بهتره سرمربی درجه 1 بیارن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دقیقا از یک هفته قبل بود با اظهار نظر رسمی مدیرعامل باشگاه استقلال پیرامون آغاز مذاکرات با فاتح تریم برای جانشینی علیرضا منصوریان مستعفی این مربی مشهور ترکیه ای که به امپراطور شهرت دارد در صدر اخبار رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت.

یک هفته پر حرف و حدیث که خبرهای ضد و نقیض در ارتباط با روند مذاکرات باشگاه تهرانی با مربی مشهور ترک به اوج خود رسید. در شرایطی که نماینده باشگاه استقلال در ترکیه بارها با صحبت های خود روند مذاکرات را به سمت و سوی خاص کشید، سکوت مدیران باشگاه از جمله رضا افتخاری در پروسه جذب فاتح تریم بیشتر از قبل در ابهام قرار گرفت، به خصوص با رقم نجومی و سنگین درخواستی سرمربی سابق تیم ملی ترکیه.

صحبت های برخی اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال مبنی بر گران بودن فاتح تریم توام شد با خبرهایی که رسانه های ترکیه مبنی بر ارائه پیشنهاد 4 میلیون یورویی این مربی به باشگاه ایرانی تا عملا امیدها برای حضور تریم در تهران به کمترین حد ممکن برسد؛ اما با این وجود امروز دوباره با صحبت هایی که مصطفی دنیزلی پیرامون مردد بودن فاتح تریم برای پاسخ به پیشنهاد استقلال مطرح کرد باز توجهات را به این مربی و احتمال حضورش در تهران جلب کرد.

01244002.jpg

رسانه های ترکیه در ساعات گذشته بارها در گزارش های لحظه ای خود پروسه کوچ احتمالی تریم به تهران و قبول هدایت استقلال را پوشش دادند؛ از جمله سایت sondakika که مدعی شد توافقات اولیه برای بستن قرارداد 17 میلیون تله (17 میلیارد تومانی) سالیانه میان باشگاه تهرانی و مربی ترکیه ای حاصل شده که بیش از 60 درصد این مبلغ را اسپانسرهای ترکیه ای طرف قرارداد با استقلال تامین خواهند کرد.

علاوه بر این سایت معتبر سایر رسانه های ترکیه ای نیز به ماجرای فاتح تریم و استقلال ورود کردند و با اخبار و گزارش های تحلیلی، احتمال این اتفاق را مورد بررسی قرار دادند که همگی آنها متفق القول از قرارداد 4 میلیون یورویی (17 میلیون تله با واحد پول ترکیه) تاکید داشتند و مدعی بودند تریم با توجه به قراردادی که با فدراسیون فوتبال ترکیه برای دریافت غرامت 3.5 میلیون یورویی دارد، زیر بار قرارداد کمتر از این نخواهد رفت.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
با توجه به اینکه حتما ازش تخفیف میگیرن و بیشتر از 60 درصد قرارداش هم اسپانسر ترکیه ای میده چیزی حدود 5 میلیارد یا کمتر احتمالا باید استقلال بده ...بنظر شما 5 میلیارد زیاده ؟؟؟ همین الان مربی ایرانی بیارن باید 2 میلیارد تا 3 میلیارد بهش بدن
در ضمن با مربی ایرانی نه خبری از تماشاگر تو استادیوم هست که پول بلیط فروشیش گیر باشگاه بیاد نه خبری از کمک درست و حسابی اسپانسر هست ( وقتی تماشاگر نداشته باشی اسپانسر هم پولی نمیده ) هم خبری از بازی های دوستانه که میتونه خیلی درآمد زا باشه نیست و نه خبری از آسیا و درآمد زایی ازش هست و ...
تریم بیاد چند برابر این مبلغ به باشگاه برمیگرده همونطور که وقتی کیروش رفت جام جهانی خیلی بیشتز از مبلغ قراردادش گیر فدراسیون اومد

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان قضیه ی سرجیو فاریاس چی شد؟ کارنامه ی خوبی داره خداییش

کارنامه خوبش برای خیلی سال پیش بوده...ظاهرا در سال های اخیر در لیگ های هند و تایلند و ..مربی بوده .

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
کارنامه خوبش برای خیلی سال پیش بوده...ظاهرا در سال های اخیر در لیگ های هند و تایلند و ..مربی بوده .
تو ویکی که نوشته قهرمان لیگ برتر هلند،نروز،برزیل و اسکاتلند شده
فک کنم اشتباه نوشته شده اخه جایی ندیدم و نشنیدم که از این سوابقش گفته بشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
https://en.wikipedia.org/wiki/Sérgio_Farias

از سال ۲۰۱۵ هند و تایلند بوده. خودت نگاه کن
نه اینکه مربی بدی باشه ولی اینا به دنبال یه اسم بزرگ هستن! که بازیکنا هم حساب ببرن ازش! مثل کیروش!
اره درسته،من ویکی فارسی رو میدیدم،سوابق یکی دیگه رو نوشتن انگار ببین!
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/سرجیو_فاریاس

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
میگن افتخاری الان دوبی هست تا با چند تا مربی مذاکره کنه. شاید هم شایعه باشه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
افتخاری رفته ترکیه؟ یعنی از اینکاراهم بلده؟ میگم نکنه بجای مذاکره با فاتح تریم بره با خوشگلای استانبول مذاکره کنه و عاشق بشه و همه چیو بذاره کنار و بعد دست خالی با نامزدش برگرده؟

دنیزلی: به تریم گفتم که استقلال یکی از دو باشگاه بزرگ ایران است/ او بر سر دو راهی قرار دارد
16a95e64d1a334096c9cd4c0ab7970ca_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی اسبق پرسپولیس گفت: تریم کاملا بر سر دو راهی دیدم و از صحبت‌هایش متوجه شدم که بسیار دو دل است چرا که در حال سبک و سنگین کردن پیشنهاد ایرانی قرار دارد.

به گزارش وب سایت نود، در حالی که اخبار ضد و نقیض از حضور تریم در استقلال و البته توافقش با ترابوزان به گوش می‌رسد مصطفی دنیزلی که سابقه حضور در ایران و نیمکت پرسپولیس طی دو مرحله را دارد در این باره صحبت کرد.

بر اساس خبر سایت TRT SPOR ترکیه مصطفی دنیزلی اذعان کرده که تریم برای حضور در تهران با وی مشورت کرده و از او اطلاعاتی دریافت کرده است. البته اینکه شخصی به نام امیر سلطانی به صورت مستقیم با تریم وارد مذاکره شده و با او بر سر مسائل اصلی مذاکره داشته صحیح می‌باشد.

دنیزلی که با برنامه صدر جدول صحبت می‌کرد عنوان کرد: من با تریم دیدار و مفصل درباره حضور در ایران با وی صحبت کردم و به فاتح گفتم که ایران کشوری فوق‌العاده جذاب و دوست داشتنی برای زندگی است و من ۳ سال در تهران بودم و کیفیت بالای در سبک زندگی دارند . البته تریم به من گفت اگر چنین تصمیمی داشتم حتما باهم به ایران می‌رویم.

تریم بر سر دو راهی است

دنیزلی افزود: تریم کاملا بر سر دو راهی دیدم و از صحبت‌هایش متوجه شدم که بسیار دو دل است چرا که در حال سبک و سنگین کردم پیشنهاد ایرانی قرار دارد. البته من به وی گفتم که استقلال یکی از دو تیم بزرگ ایران است و تماشاگران بسیار خونگرمی دارد که می‌تواند وی را راضی نگه دارد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بوی فاتح تریم میاد ...

درود بر اسپانسرهای ترکیه

مهمترین چیز نحوه قرارداد بستن باهاشه

ضمنا

آنجلوتی هم از سرمربیگری بایرن مونیخ برکنار شد درست مثل منصوریان
پس داشعلی خیلی ناراحت نباش تیمای بزرگ انتظار باخت ندارن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کارلتو با اون همه عظمت و افتخار ، بعد از فقط یک باخت ، از کار بر کنار شد در صورتیکه بایرن رو قهرمان بوندس لیگا کرده بود. اون وقت منصوریان انتظار داشت بعد از 60 بازی و گذشت یک سال و نیم ، هوادار هنوز بتونه نتایج ضعیف و بازی های ضعیف تر و شکست های پیاپی تیم رو تحمل کنه و به منصوریان فرصت بده تا شاید در سال 1403 بتونه استقلال رو قهرمان لیگ کنه!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کارلتو با اون همه عظمت و افتخار ، بعد از فقط یک باخت ، از کار بر کنار شد در صورتیکه بایرن رو قهرمان بوندس لیگا کرده بود. اون وقت منصوریان انتظار داشت بعد از 60 بازی و گذشت یک سال و نیم ، هوادار هنوز بتونه نتایج ضعیف و بازی های ضعیف تر و شکست های پیاپی تیم رو تحمل کنه و به منصوریان فرصت بده تا شاید در سال 1403 بتونه استقلال رو قهرمان لیگ کنه!
قطعا فردا خبرش میاد که استقلال مذاکراتش رو با کارلتو شروع کرده و داره به نتیجه هم میرسه :general304:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
افتخاری رو میگن تکذیب شده! میگن سر از دوبی دراورده.
اصلا هیچ چیز مشخص نیست! همش اخبار ضد و نقیض هست!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با صدر جدول 10 امتیاز فاصله داریم (باتعداد بازی یکسان با پارس جم)

با تیم همسایه 6 امتیاز (البته ما یه بازی بیشتر انجام دادیم)

یه سرمربی خوب اگر بیاد بالا سر تیم(البته نه این مک درموت که میگن دائم با منصوریان در ارتباطه) حتی امید به قهرمانی هم میتونیم داشته باشیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
با توجه به ضعف و بحران تیم های بزرگ امسال خیلی راحت میتونستیم قهرمان بشیم اگه منصوریان این بلا رو سر تیم نمی آورد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا