• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مقایسه با مظلومی و حتی امثال برانکو ... کم لطفی هست .

کارنامش خوبه و نتایج نسبتا خوبی گرفته با تیمهایی که سرمربیشون بوده .

یه بیوگرافی نوشتم :
سرمربی کالسروهه و رسیدن به نیمه نهایی جام یوفا سال 91 .
سرمربی اشتوتگارت بوده .
سرمربی کامرون 2002 و قهرمانی در جام ملتهای افریقا .
قهرمانی با الاهلی امارات تو لیگ امارات سال 2006. و بعد مربیگری العین .
سال 2010 با تیم اف کا باکو قرارداد میبنده ولی به درخواست فدراسیون فوتبال تایلند و موافقت باکو قرضی میره اونجا با قرارداد 3 ساله ولی بعد از دو سال با پیشنهاد جاماییکا قراردادش رو توافقی فسخ میکنه میشه سرمربی جاماییکا .
تو جاماییکا دو تا تورنومنت معتبر بوده که یکی مسابقات قهرمانی امریکای شمالی بوده که با شکست امریکا جاماییکا رو میبره فینال و یکی هم جام ملتهای امریکای جنوبی که تو گروه اروگویه و ارژانتین بوده که از دو تیم قدرتمند گروه با اختلاف فقط یک گل باخته !
در کل باید قبول کرد که مربی های با کارنامه تر مثل فاتح تریم پول بیشتر در حد 4 میلیون یورو به بالا میخوان که در توان هیچ تیمی تو ایران نیست . در حد 1.5-2 میلیون هم همین امثال برانکو و شفر و ... هستن.
فراموش نکنیم که استقلال اوضاع زیر ساخت و تدارکاتش خیلی خرابه و یه مدیر خوب میخواد که سر و سامونش بده . مصاحبه مجتبی جباری عمق فاجعه رو نشون میده . وقتی زمین تمرین نداری ولی بری مربی 4 میلیون یورویی بیاری مثل کسی هست که خونه نداره ولی میره پورشه میخره در حالی که خونه تو اولویته!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دوست عزیز یک سوال
مربی هفتاد و خرده ای ساله اصلا مغزش دیگه درست کار میکنه واسه مربی گری فوتبال ؟

اصلا مغز مثل ساعت هم کار بکنه بنظرت با این سن و سال میتونه با 1000 مشکل استقلال کنار بیاد و مثل کیروش هر روز دنبال گرفتن چیز های اولیه توی باشگاه باشه ؟ بعدم مربی آلمانی از اول با امکانات فوتبال بزرگ شده نمیتونی بهش بگی من یک زمین تمرین ندارم !!!

و از اون بدتر استقلال الان کلی جوون کم سن و سال دارن که جای نوه ی این بنده خدا هستن ... کسی توی این سن حوصله داره با این همه بازیکن کم سن و سال چک و چونه بزنه و بازیکن شون کنه !!!

این بنده خدا 7 سال هست فقط توی تیم ملی ها کار کرده یعنی جایی که عملا همه امکانات فراهم بوده و تمرینات هم کلا به اندازه 1 ماه در سال داشتن و فشاری روش نبوده
از نظر من انگشت کوچیکه امثال فاتح تریم هم نمیشه ...فاتح تریم جذبه اش کافیه تا از چوب بلال بازیکن بسازه
قرارداد بستن با امثال فاتح تریم یعنی شانس بالای قهرمانی توی آسیا ولی اینجا توی باشگاه کسی نمی خواد استقلال ستاره سوم رو بگیره

اینم بنظر خیلی قیمتش ارزون بوده و دیگه مشتری نداشته اومدن سراغش
وگرنه یک تار موی برند شوستر به این پیرمرد می ارزه

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
شفر عمرا نمیتونه جلو حاشیه ها رو بگیره تو سن 70 سالگی ... کسی حساب نمیبره ازش دیگه
دالیچ یا شوستر بهترن
گرچه خودم به میشل پرودوم بیشتر اعتقاد دارم چون کارنامش بهتره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
واقعاً مربی پا به سن گذاشته به کار ما نمیاد اما شاید تا الان با همین شفر تموم کرده باشن و فقط مونده که بعد از تعطیلات ، رسانه ای کنن. فقط خدا کنه رقم قراردادش چندان بالا نباشه که بعداً برامون تو فیفا یک پرونده دیگه درست بشه چون بعید میدونم زیاد دوام بیاره.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر قرار باشه بجای افراد فنی و دلسوز استقلال دلال ها برای استقلال سرمربی پیدا کنن و باشگاه هم فقط شرط مهمش اش این باشه که طرف پیش پرداخت نخواد و قراردادش کم باشه پس امکان اومدن مربی بزرگ در استقلال منتفی هست

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگر قرار باشه بجای افراد فنی و دلسوز استقلال دلال ها برای استقلال سرمربی پیدا کنن و باشگاه هم فقط شرط مهمش اش این باشه که طرف پیش پرداخت نخواد و قراردادش کم باشه پس امکان اومدن مربی بزرگ در استقلال منتفی هست
بله ، متاسفانه اینطوریه که دلال ها چند گزینه رو معرفی می کنند و تصمیم گیرندگان ما اعم از مدیریت باشگاه یا مدیران وزارت یا کمیته فنی و ... ، مجبور هستند که از بین گزینه هایی که دلال ها پیشنهاد میدن در نهایت یکی رو انتخاب کنند.
در واقع اینطور نیست که کمیته فنی یا مدیران باشگاه ، با شناخت قبلی یا با یک استراتژی مشخص دنبال مربی بگردن. این هم خودش از عجایب فوتبال ایرانه!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دوست عزیز یک سوال
مربی هفتاد و خرده ای ساله اصلا مغزش دیگه درست کار میکنه واسه مربی گری فوتبال ؟

اصلا مغز مثل ساعت هم کار بکنه بنظرت با این سن و سال میتونه با 1000 مشکل استقلال کنار بیاد و مثل کیروش هر روز دنبال گرفتن چیز های اولیه توی باشگاه باشه ؟ بعدم مربی آلمانی از اول با امکانات فوتبال بزرگ شده نمیتونی بهش بگی من یک زمین تمرین ندارم !!!

و از اون بدتر استقلال الان کلی جوون کم سن و سال دارن که جای نوه ی این بنده خدا هستن ... کسی توی این سن حوصله داره با این همه بازیکن کم سن و سال چک و چونه بزنه و بازیکن شون کنه !!!

این بنده خدا 7 سال هست فقط توی تیم ملی ها کار کرده یعنی جایی که عملا همه امکانات فراهم بوده و تمرینات هم کلا به اندازه 1 ماه در سال داشتن و فشاری روش نبوده
از نظر من انگشت کوچیکه امثال فاتح تریم هم نمیشه ...فاتح تریم جذبه اش کافیه تا از چوب بلال بازیکن بسازه
قرارداد بستن با امثال فاتح تریم یعنی شانس بالای قهرمانی توی آسیا ولی اینجا توی باشگاه کسی نمی خواد استقلال ستاره سوم رو بگیره

اینم بنظر خیلی قیمتش ارزون بوده و دیگه مشتری نداشته اومدن سراغش
وگرنه یک تار موی برند شوستر به این پیرمرد می ارزه
اره فوسن هم که تا 72 سالگی مربی منچستر بود مغزش کار نمیکرد یا رانیری که لستر رو قهرمان کرد مخش تار عنکبوت بسته بود . بعد هم این 67 سالشه نه هفتاد و خورده ای .
هرچی باشه از امثال قلعه مرغی و پرگیس بهتره !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اره فوسن هم که تا 72 سالگی مربی منچستر بود مغزش کار نمیکرد یا رانیری که لستر رو قهرمان کرد مخش تار عنکبوت بسته بود . بعد هم این 67 سالشه نه هفتاد و خورده ای .

از لحاظ فنی شاید عالی باشه ولی تو این سن دیگه حوصله سر و کله زدن با روزنامه و خبرنگار و لیدر و مدیرعامل و غیره رو نداره !
به نظر من کسی ازش حساب نمیبره و کله پاش میکنن !

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
کاوه رضایی به تیم ملی دعوت شد. براش آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم مسافر روسیه بشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
برند شوستر بهترین انتخاب بود
میتونست تیم رو متحول کنه
حیف و حیف

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

بحث اینه میشه بهترش رو آورد چرا سراغ بدترش برن
بنظر من که رزومه دهن پرکنی هم نداره نسبت به شوستر
در ضمن مثل فرگوسن کلا چند تا در دنیا داشتیم حتی به 5 تا هم نمیرسن !!
من اگر میگم سرمربی بنام خارجی بیارن دلیلیش اینه الان این پیرمرد نتیجه نگیره حداقل تا 10 سال آینده سرمربی استقلال از بین مرفاوی فکری نوازی مجیدی منصوریان و مظلومی و قلعه نوعی و پاشازاده به نوبت انتخاب میشه

Last edited:

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
انتخاب شوستر میتونست با توجه به پیشینه این مربی به تیممون کمک کنه ولی این مربی آلمانی هم بدک نیست امیدوارم تصمیمات به نفع تیممون باشه

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
بحث اینه میشه بهترش رو آورد چرا سراغ بدترش برن
بنظر من که رزومه دهن پرکنی هم نداره نسبت به شوستر
در ضمن مثل فرگوسن کلا چند تا در دنیا داشتیم حتی به 5 تا هم نمیرسن !!
من اگر میگم سرمربی بنام خارجی بیارن دلیلیش اینه الان این پیرمرد نتیجه نگیره حداقل تا 10 سال آینده سرمربی استقلال از بین مرفاوی فکری نوازی مجیدی منصوریان و مظلومی و قلعه نوعی و پاشازاده به نوبت انتخاب میشه
مربی خارجی خوب پول زیاد میخواد برادر . تیمی که هنوز یه زمین تمرین درست نداره و میره اردو بازیکنهاش پول میدن تا در سالن بدنسازی و تمرین رو به روشون باز کنن مربی خارجی خوب به چه دردش میخوره ؟ اینا اگر خیلی هنر دارن بیان اول زیرساخت مناسب برای کار مربی خارجی خوب رو فراهم کنن .
شما ببین یه مربی تاپ مثل کیروش همینطور با فدراسیون سر زمین و امکانات دعوا داره . حالا فرض کن یه مربی در این سطح بیاد استقلال دیگه واویلا .
تازه یه مربی خوب در حد تریم و شوستر که مربی رئال و مالاگا بوده حداقل 4 میلیون یورو پول میخواد یعنی اندازه نصف بودجه کل یه فصل استقلال ! استقلال و نه هیچ تیم دیگه ای تو ایران همچین پولی نداره .
الان گرونترین مربی لیگ ایران برانکو هست که خودش با دستیارهای خارجیش سالی 2 میلیون میگیرن .
خلاصه مطلب تو لیگ ایران مربی تاپ کلاس خارجی نمیاد چون هم کشور ما محدودیت هایی داره که برای خارجی ها جذاب نیست هم امکانات نداریم و هم پول زیاد نداریم !
تمام مربی های خارجی که بعد از انقلاب اینجا کار کردن تو رده متوسط بودن مثل برانکو و کرانچار و ... .
حالا این شفر هم یکی مثل همینها . در کل به نظر من بین گزینه های موجود گزینه خوبیه .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اصلا حس خوبی به این شفر ندارم.
مربی آلمانی مفت نمی ارزه! دارن تجربه کخ رو بدترش رو تکرار میکنن!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از بین گزینه های پیشنهادی دلال ها اگه زلاتکو دالیچ و برند شوستر در دسترس بودن و میتونستن بیارنشون به استقلال ولی به خاطر صد هزار دلار پایین تر رفته باشن وینفرد شفر رو آورده باشن ، واقعاً کار احمقانه ای کردن.
به نظر من دالیچ گزینه خیلی بهتری بود.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
از بین گزینه های پیشنهادی دلال ها اگه زلاتکو دالیچ و برند شوستر در دسترس بودن و میتونستن بیارنشون به استقلال ولی به خاطر صد هزار دلار پایین تر رفته باشن وینفرد شفر رو آورده باشن ، واقعاً کار احمقانه ای کردن.
به نظر من دالیچ گزینه خیلی بهتری بود.

البته از نظر خودشون کار هوشمندانه ای کردن چون واسه خودشیرینی پیش وزارت ورزش میگن مربی ارزون خارجی اوردیم هم هوادار رو ساکت کردیم هم پول زیادی ندادیم به طرف!
وزارت هم هواشون رو بیشتر داره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دالیچ واقعا گزینه بهتری هست هم سنش کمتره و شاید جاه طلبتر هم کامل یا فوتبال آسیا آشناست و مربی های کروات هم در فوتبال ما موفقتر بودن
لورانت و لیتبارسکی آلمانی قبلا تو سایپا و حتی فیرات جواب ندادن و حس میکنم شفر هم همینجوری میشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
راینر زوبل ، رولند کخ ، برند کراوس ، ارنست میدن دروپ ، یورگن گده و اگون کوردس سایر مربیان آلمانی ناکام فوتبال ایران هستند.
البته ورنر لورانت رو شاید بشه مربی موفقی قلمداد کرد ، چون بنیانگزار قهرمانی سایپا در لیگ ششم شد.
اگه وینفرد شفر انتخاب شده باشه و قراردادی امضا شده باشه که دیگه باید قبولش کنیم. امیدوارم شفر بتونه ثابت کنه که مربی آلمانی هم میتونه در فوتبال ایران موفق باشه.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
EsteghlalPage:
در حالی که باشگاه برای شفاف سازی و رفع هرگونه ابهام و جلوگیری از خبرهای ضدو نقیض هیچگونه تعاملی با رسانه ها ندارد اما برخی منابع خبر توافق این باشگاه را با شفرد آلمانی منتشر کرده اند

@EsteghlalPage

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
یادم نیس تو این تاپیک بود یا جای دیگه
ولی یه نفر بود یه حرف خیلی قشنگی زد
گفت نه تنها باید مربی خارجی بیاریم بلکه باید مدیر خارجی هم بیاریم !!!

مربی ایرانی که 99 درصد بیسواد و مدیرای ایرانی هم 99 درصد زیر کار دررو و ریاکار و بی عرضه ان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا