وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خب یعقوب هم رفتنی شد
بودنش تو تیم اصلا خوب نبود خیلی ضعیف بود
ولی بدون حاشیه بود دمش گرم
موفق باشه هرجا که باشه
صبح تا شب اینستا کوری میخوند ! این اخریا یکم اینستا کم کرده بود
خب یعقوب هم رفتنی شد
بودنش تو تیم اصلا خوب نبود خیلی ضعیف بود
ولی بدون حاشیه بود دمش گرم
موفق باشه هرجا که باشه
ظاهرا خبری از مهاجم خارجی نیست و عیسی ال کثیر با قراردادی ۱ونیم ساله راههی استقلال میخاد بشه.
الان شهباز زاده
قربانی
کریمی
برزای
قاعدی
فرشید اسماعیلی
چقدر مهاجم داریم
تازه یکیو باید بندازه بیرون تا ال کثیر یاهرمهاجم دسگه بتونه بیاد
ظرفیت تیم الان پره
منم میدونم مهاجم نیستنهیچکدوم مهاجم قابلی نیستن
ما یکی رو میخوایم که بتونه واسه آقای گلی رقابت کنه با علیپور و طارمی
یه تموم کننده کامل که هم بتونه خوب هد بزنه هم خوب تک به تک بزنه
از قبل اعلام شد که بعد مسابقه قرعه کشی میشوددوستان ... یه مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده البته من از یه تلویزیون کوچیک قدیمی دیدم قرعه کشی جام حذفی رو ولی خیلی برام عجیب بود.
اولن نحوه ی قرعه کشی خیلی عجیب بود همینطوری بی هوا اومدن بعد بازی دو تا گلدون گذاشتن و قرعه کشی کردن !! مگه نباید در محل فدراسیون با حضور نمایندگان تیم ها این قرعه کشی انجام بشه؟ الان از استقلال کی اونجا نماینده بود ؟ شفر؟ اصلن قبلش باش در این مورد هماهنگ کرده بودن؟ با باشگاه چی هماهنگ کرده بودن؟ نماینده ی بقیه ی تیم ها کجا بودن؟
اگر تبانی کرده باشن و اون گوی ها علامت زده بوده باشن کی میخواست نظارت کنه؟
البتهمن از اونجایی شک کردم که موقعی گه گوی استقلال رو برداشت احساس کردم هنوز کاغذ رو باز نکرده بود که مشخص باشه اسم کدوم تیم توش نوشته شده که یه دفعه احمدی گفت" استقلال" ... یجوری بود که انگار میدونست قراره اسم استقلال از گوی در بیاد ... من خیلی شک کردم و خواستم ویدئو ی قرعه کشی رو پیدا کنم که نتونستم.
اینم بگم که تلویزیون اینجا خیلی کوچیک بود و دوربین هم روی کاغذ رو از نزدیک نشون نمیداد
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آلوز نانگ و لوسیانو پریرا جفتشون آزاد بودن..یعنی قرارداد هاشون تموم شده بود! چطور پرسپولیس میتونه از اواسط فصل بره با منشا صحبت کنه برای فصل بعدش!! ما نمیتونستیم این خارجیا رو صحبت کنیم باهاشون ؟؟؟ جنازه اینا از بیت سعید و شهباز زاده بهتره بود! جفتشون هم رفتن به تیم های دیگه...نانگ رفت پارس جنوبی...پریرا هم رفت نفت ابادان!
همچین میگی محسن کریمی مصدوم شد انگار کیه!!! محسن کریمی هم در حد استقلال نیست!