Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
https://www.varzesh3.com/news/1610925/سعید-مظفری-زاده-و-نقد-سه-صحنه-بحث-برانگیز-هفته
پنالتی پدیده درست نبود، گل استقلال باید گرفته میشد
پنالتی پدیده درست نبود، گل استقلال باید گرفته میشد
بنظر من جام قهرمانی رو از اول فصل بدن به یک تیمی و بقیه تیم هام واسه دوم به بعد بازی کنن !!!
هروقت بقیه تیم ها به صدر جدول نزدیک شدن برید ببینید چجوری لیگ و اتفاقات رو مهندسی کردن
حیف وقت که یکی بزاره این فوتبال کثیف رو ببینه نتیجه اش هم تو آسیا مشخصه
حداقل شما جماعت که دشمن استقلال هستید بیخود پول بیت المال رو خرج الکی نکنید که هوادار استقلال رو ساکت نگه دارید
من کاری به تراز فنی مجیدی ندارم ولی واقعا واکنش الانش درست بود بالاخره یکی باید حق استقلال رو فریاد بزنه
منتظر مصاحبه های آخر فصل تیم قهرمان لیگ باشید که بیان از بی پولی هاشون از سختی هاشون از ناداوری ها از بی زمین تمرینی شون و ... براتون بگن طوری که اشک توی چشم همه اهالی فوتبال جمع شه که این حق اون تیم بوده که قهرمانش کنن با این همه سختی که کشیده !!!
استقلال بدبخت هم باید صیادمنش رو بفروشه که پول سرمربی آلزایمری قبلیش رو بده آخرم توی لیگ یک سهمیه آسیا بندازن جلوش که صدا هوادارش در نیاد و این داستان تا 1400 ادامه دارد ...
اگر و مگری در کار نیست، تا 1400اگر برعکس میشد هم باز همینارو میگفتی ؟
اوت گرفته شد !گل سالم ما آفساید گرفته میشه . ۵۰ تا کارشناس گفتن گل درست بوده.
من فقط می دونم خود هوادار های تیم رقیب هم میدونن چه خبره و قضیه چیه ...کسی که هوادار واقعی فوتبال باشه اینجور قهرمانی و جام ها براش بی ارزشه و فقط میدونه شخصیت تیمش رو زیر سوال میبره
همون تیم می تونست با یکم تلاش بیشتر بدون کمک این همه مسئولین کشور خودش توی کورس قهرمانی باشه و اگر شایسته اش بود قهرمان شه و حتی اگر یک قهرمانی توی این سه سال می گرفت ارزشش خیلی بیشتر از هتریک قهرمانی این مدلی بود
این مدل قهرمانی من رو یاد خرید کاپ قهرمانی از منیریه میندازه !!!
الان سپاهان و استقلال و پدیده و ذوب آهن و بقیه تیم ها همه دارن یک حرف میزنن !!! چرا چند سال پیش کسی این حرف ها رو نمیزد !!!چون الان همه چی مثل روز روشنه
این جام هم اگر خودتون گرفتید با تلاش خودتون مبارکتون باشه ... امیدوارم وجدان هوادار های تیم رقیب هم بتونه باهاش کنار بیاد
اگر و مگری در کار نیست، تا 1400
به نظر من سرمربی مهمتر از بازیکنه ! بارسا با داشتن فوق ستاره-ای مثل مسی هم حریف لیورپول کلوپ نشد !!کلوپ هم بیارن با این بازیکنها همینه وضع
من فقط می دونم خود هوادار های تیم رقیب هم میدونن چه خبره و قضیه چیه ...کسی که هوادار واقعی فوتبال باشه اینجور قهرمانی و جام ها براش بی ارزشه و فقط میدونه شخصیت تیمش رو زیر سوال میبره
همون تیم می تونست با یکم تلاش بیشتر بدون کمک این همه مسئولین کشور خودش توی کورس قهرمانی باشه و اگر شایسته اش بود قهرمان شه و حتی اگر یک قهرمانی توی این سه سال می گرفت ارزشش خیلی بیشتر از هتریک قهرمانی این مدلی بود
این مدل قهرمانی من رو یاد خرید کاپ قهرمانی از منیریه میندازه !!!
الان سپاهان و استقلال و پدیده و ذوب آهن و بقیه تیم ها همه دارن یک حرف میزنن !!! چرا چند سال پیش کسی این حرف ها رو نمیزد !!!چون الان همه چی مثل روز روشنه
امیدوارم وجدان هوادار های تیم رقیب هم بتونه با این مدل قهرمانی کنار بیاد و فقط خودشون رو گول نزنن
مضحک هست اما عجیب نیست !تو بازی آزاکس - رئال مادرید تو تصاویر تلویزیونی توپ به نظر می رسید از خط طولی زمین عبور کرده که با var چک کردن گویا 1 سانت یا چند میل قوس توپ رو خط بوده بعد تو این بازی توپی که تصاویر تلویزیونی به وضوح داره میگه حتی رو خطم نبودرو اوت گرفتن مضحک نیست؟؟
واکنشهای فرهاد خیلی احساسیه ! سرمربیگری زوده براش ...من کاری به تراز فنی مجیدی ندارم ولی واقعا واکنش الانش درست بود بالاخره یکی باید حق استقلال رو فریاد بزنه
خام این اسم ها نشیدمذاکره استقلال با ماسیمو کاررا
ایران ورزشی: اگر دنبال نام سرمربی استقلال هستید، باید سری بزنید به دفتر علی خطیر، معاون ورزشی باشگاه استقلال. او بیوقفه در پی مذاکره است و به یک گزینه رسیده و مذاکرات را پیش برده، اگرچه هنوز نتیجهاش مشخص نیست.
اول نام مربی را بخوانید: ماسیمو کاررا. او دستیار اسبق کونته در یوونتوس و تیم ملی ایتالیا بود، سپس سرمربی اسپارتاک مسکو و با این تیم فاتح لیگ روسیه شد. علی خطیر با او مستقیم وارد مذاکره شده و مترجم این مذاکره بازیکن سابق پرسپولیس است.
اولین مذاکره مستقیم با ماسیمو کاررا اما با این پاسخ از سوی مربی ایتالیایی مواجه شده که با وکیل ایتالیاییاش صحبت کنند. خطیر رقم پیشنهادی استقلال را نیز به ماسیمو کاررا اعلام کرده اما مذاکرات هنوز نتیجه روشنی نداشته. علی خطیر احتمالا روز شنبه به اروپا میرود تا رودررو مذاکره کند. باشگاه استقلال نامه رسمی برای مذاکرات را ارسال کرده است.
کاررای ۵۵ ساله سابقه بازی در یوونتوس را دارد.
نمیشیمخام این اسم ها نشید
همه اینها بازی با احساسات هوادار هاست.