باشگاه ما استاد چوب حراج زدن به تمامی سرمایه هاش هست! دقیقا پدیده مونو فروختیم به باشگاه ترک!
اللهیار صیادمنش پدیده فوتبال ایران شد
اللهیار صیادمنش پدیده فوتبال ایران شد
«متاسفانه هیچ کدام از بازیکنان استقلال مثل آن هایی که روی نیمکت بودند، انگلیسی صحبت نمی کردند و استراماچونی خود را در موقعیتی پیچیده و ناممکن برای انتقال صحبت هایش می دید.
بنظرم هر چه زودتر بره هم به نفع خودشه و هم به نفع ما...البته مطمئنا نمیره چون تو چند تا پست بالاتر اومده که در صورت فسخ 3 میلیون یورو باید خسارت بده!خبر ورزشی تیتر تو صفحه اول زده که استرا باز دنبال فسخ قرار دادش افتاده..
بعیده حتی تا نیم فصلم بمونه..هر روز داره استعفا میده
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
فیلمشه :general105:خبر ورزشی تیتر تو صفحه اول زده که استرا باز دنبال فسخ قرار دادش افتاده..
بعیده حتی تا نیم فصلم بمونه..هر روز داره استعفا میده
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
طبیعیه چون با یک مربی غیرحرفه-ای طرف هستیم !خیلی زود رفتیم تو حاشیه!
شرایط پیش فصل امسال خیلی خیلی بهتر از پارسال بود !!ما همچین پیش فصل درست و حسابی هم نداشتیم
پیش فصل استقلال فقط حاشیه بود
برگزار نمیشد حتی واسه تیم بهتر هم بود
2 ماه ژستهای توخالی جناب استرا ...چیزی که آدم رو متعجب میکنه اینه که تیم هنوز یک بازی کرده تاکید میکنم یک بازی!!! اونم خارج خانه که پنالتی مون رو هم نگرفتن و میزبان با خوش شانسی گل زد...
واقعا الان چی شده مگه؟! همه جبهه گرفتن
حداقل بزارید نیم فصل برسه
شخصا متوجه نمیشم چی میگید و یا میخواید چی بگید؟!2 ماه ژستهای توخالی جناب استرا ...
این تیم بدون سرمربی هم قادر به ارائه چنین بازی-ای بود ...
پستهای بالا رو بخون تا متوجه بشی ...شخصا متوجه نمیشم چی میگید و یا میخواید چی بگید؟!
یعنی چی ژست؟! همچین بازی مگه 5تا گل خوردیم؟!