• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تنها نکته منفی استرا همون قهر و آشتیای اول فصلش بود که خیلی رو مخ بود.الان کم کم با جو فوتبال ایران آشنا شده و دیگه از اون حرکات ندیدیم ازش

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
جوونی کرد :D به بزرگی تاج میبخشیمش !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چند بار خواستم اینو اینجا بگم یادم رفت:
خوشبختانه علی کریمی، علیرغم بازی و پنالتی اش تو دربی، تو بازی با تراکتور حتی تو بعضی از بازیهای قبل، خیلی خوش درخشیده، پاس های تودر خیلی خوب و دقیقی میندازه، نمونه اش پاسی که به دیاباته داد و گل سوم به ثمر رسید، شوت هاشم که منو یاد امید ابراهیمی میندازه! خداکنه روز به روز بهتر شه..علی کریمی مرسی که هستی!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
غلامی: به جایگاهی رسیدیم که پیشکسوتان رقیب از استقلال تعریف می‌کنند/استراماچونی به من می‌گوید کاناوارو

مشاهده پیوست 1152826

اینا چرا تو توهمن ؟

چه شده استقلال که با یک برد تیم شهرستانی یک هفته تو جون !

سرود قهرمانی سر میده
ده تا مصاحبه
یک جا گفته جو تراکتور مثل ورزشگاه مادرید و دورتمونده

چه خبره مسخره ! سرت تو کارت باشه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چند بار خواستم اینو اینجا بگم یادم رفت:
خوشبختانه علی کریمی، علیرغم بازی و پنالتی اش تو دربی، تو بازی با تراکتور حتی تو بعضی از بازیهای قبل، خیلی خوش درخشیده، پاس های تودر خیلی خوب و دقیقی میندازه، نمونه اش پاسی که به دیاباته داد و گل سوم به ثمر رسید، شوت هاشم که منو یاد امید ابراهیمی میندازه! خداکنه روز به روز بهتر شه..علی کریمی مرسی که هستی!

من از این خوشم نمیاد نه خبرهاشو دنبال میکنم نه اینستاگرام و حواشیش

تا دوروز به شروع لیگ درحال گردش بوده .. حالا هم بی تیم بوده اومده

امثال کریمی بازیکنانی هستن که میان و میرن ! هراقدام مفید در راستای حلال کردن قرار دادش است

و ضرر هایی که میزنه باید جریمه بشه !

بازی قبل تراکتور گل به خودی داشت میزد

پنالتی دربی خراب کرد واخراج شد

یک پنالتی داد

بازیکنانی که پول حرف اول براشون میزنه باید با کوچترین خطاها جریمه نقدی سنگین گذاشت براشون

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوروز است بازی تمام شده و دوروز دیگه بازی دیگه داریم با صنعتی که به شدت فیزیکی است ! سخت است امتیاز گرفت ازشون !

هنوز مصاحبه و استوری میبینم که اینا خوشحالن که تراکتور بردن !
و تو اتوبوس سرود قهرمانی میخونن... امان از جوگیری

امیدوارم سه شنبه چوب این جوگیری نخوریم..

کلی بازی اول فصل امتیاز از دست دادیم

باید به فکر جبران بود

چراغ خاموش باید جلو رفت !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چندتا تک به تک خوب گرفت و چندتا شوت خوبهم گرفت
ولی گل دوم مقصر بود
میتونست بهتر کار کنه رو گل دوم بهتر کار کنه
درکل یخورده باید دوربشه از حاشیه ولی فکر میکنم خودش خوشش میاد حاشیه داشته باشه
+
بازی ضعیفی از سیاوش یزدانی دیدیم ک امیدوارم ناشی از مصدومیت باشه
چپمون ک الان چندسالیه اتوبانه
دفاع خیلی ناهماهنگیم

متاسفانه یزدانی خیلی عملکردش ضعیف بود برعکس قبلا که خوب بود

نه پاس و دفع با درستی انجام میداد

همه دربیل هاهم بی چون و چرا نظاره گر بود فقط

دلم برای یکی مثل پیروز قربانی تنگ شده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استراماچونی: از روزی که من اینجا هستم سعی کردم نظم و انضباط و فلسفه خود را اجرا کنم من نمی‌دانم در گذشته چه اتفاقی افتاده و نمی‌خواهم در مورد آنها قضاوت کنم. من قوانین و مدل حرفه‌ای گری خودم را دارم و از چارچوب قوانین خودم عمل می‌کنم. دشتی شاید در گذشته اشتباه کرده باشد اما الان متوجه اشتباهش هم شده است. او بازیکن و انسان خوبی است به همه نشان داده است که با ذهنیت درست می‌تواند به تیم کمک کند چون هر کسی که می خواهد برای استقلال بازی کند باید ذهنیتش هم در سطح استقلال باشد.
من به طور کلی حرف می‌زنم و فقط منظورم دشتی نیست بحثم این است که پایه و فندانسیون کار خوب را پایه‌ریزی کنیم. علی دشتی و مهدی قائدی عملکردشان را به همه نشان داده‌اند به من گفته بودند که دشتی و قائدی فقط می‌توانند در کنار شماره هفت بازی کنند اما اکنون همه متوجه شدند که این دو بازیکن فقط در پست وینگر خوب نیستند بلکه می‌توانند به عنوان مهاجم دوم هم خوب باشند. آنها کاراکتر و مدل خاص خودشان را دارند و نشان دادند که می‌توانند به تیم کنند.

من از این خوشم نمیاد نه خبرهاشو دنبال میکنم نه اینستاگرام و حواشیش

تا دوروز به شروع لیگ درحال گردش بوده .. حالا هم بی تیم بوده اومده

امثال کریمی بازیکنانی هستن که میان و میرن ! هراقدام مفید در راستای حلال کردن قرار دادش است

و ضرر هایی که میزنه باید جریمه بشه !

بازی قبل تراکتور گل به خودی داشت میزد

پنالتی دربی خراب کرد واخراج شد

یک پنالتی داد

بازیکنانی که پول حرف اول براشون میزنه باید با کوچترین خطاها جریمه نقدی سنگین گذاشت براشون
دوست عزیز مگر چند تا بازیکن برامون مونده که حال بخواد خوشمون بیاد یا بدمون بیاد! همین وریا و یا قبلترش امید
بالاخره بازیکن حرفه ای پول حرفه ای هم میخواد...تو دربی قبوله که تیم به فنا داد علی کریمی..مگر تو دربی قبلی فرشید اسماعیلی این کار رو نکرد..یا تو یکی از دربی ها یا گمونم بازی با سپاهان بود با اشتباه خسرو حیدری بود که بازیو باختیم! بالاخره خودت میدونی که فوتباله و مهم اینه که بازیکن جبران کنه
الان علی کریمی رو بندازیم بیرون باید بجاش آقامدد رو بذاریم!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
احتمال می‌رود استقلال با این یازده بازیکن در دیدار مقابل نفت آبادان به میدان برود:

سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، عارف غلامی، محمد دانشگر، مسعود ریگی، علی کریمی، فرشید اسماعیلی، وریا غفوری، هروه میلیچ، شیخ دیاباته، مهدی قائدی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
احتمال می‌رود استقلال با این یازده بازیکن در دیدار مقابل نفت آبادان به میدان برود:

سیدحسین حسینی، روزبه چشمی، عارف غلامی، محمد دانشگر، مسعود ریگی، علی کریمی، فرشید اسماعیلی، وریا غفوری، هروه میلیچ، شیخ دیاباته، مهدی قائدی
چیزی که مهمه باید تفکر این باشه تا 20دقیقه اول گلو بزنیم

نزنیم گیر کردیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چیزی که مهمه باید تفکر این باشه تا 20دقیقه اول گلو بزنیم

نزنیم گیر کردیم
من فقط نگران دیاباته هستم که دوباره مصدوم نشه، بعضی از این بازیکنای صنعت نفت که طرفدار تیم رقیبن، خدایی نکرده قصد مصدومیت دیاباته رو نداشته باشن!!
متاسفانه تو لیگ هر کی بدرخشه میزنن ناکارش میکنن!! البته مواردی هم هست که سهویه...ولی شما نگاه کن 11 تا بازیکن! چرا داریوش شجاعیان باید مصدوم بشه؟ چرا هیچ وقت زکی پور یا تبریزی رباط صلیبی پاره نمی کنن؟

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من فقط نگران دیاباته هستم که دوباره مصدوم نشه، بعضی از این بازیکنای صنعت نفت که طرفدار تیم رقیبن، خدایی نکرده قصد مصدومیت دیاباته رو نداشته باشن!!
متاسفانه تو لیگ هر کی بدرخشه میزنن ناکارش میکنن!! البته مواردی هم هست که سهویه...ولی شما نگاه کن 11 تا بازیکن! چرا داریوش شجاعیان باید مصدوم بشه؟ چرا هیچ وقت زکی پور یا تبریزی رباط صلیبی پاره نمی کنن؟
نه این که توهم توطئه است ..

سابقه طرف باید نگاه کنی ! مسائل اناتومی و هورمونی نقش مهم تری داره و بعدش تغذیه و مسائل دیگه ...

اقا خان دوساله تو تعطیلاته ! محسن کریمی 4ساله همش مصدومه ..

علی پور دو فصل اقای گل شد باید میزدن ناکارش میکردن پس با این اوصاف

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نه این که توهم توطئه است ..

سابقه طرف باید نگاه کنی ! مسائل اناتومی و هورمونی نقش مهم تری داره و بعدش تغذیه و مسائل دیگه ...

اقا خان دوساله تو تعطیلاته ! محسن کریمی 4ساله همش مصدومه ..

علی پور دو فصل اقای گل شد باید میزدن ناکارش میکردن پس با این اوصاف
گفتم که یه سری موارد هم سهوین
ولی اکثر تیما مقابل استقلال سفت و فیزیکی بازی میکنن
شما مجتبی جباری رو با محرم نوید کیا مقایسه کن، جفتشون بقول شما آسیب پذیر! کدومشون بیشتر مصدوم شدن؟
یه سوال دیگه...داریوش شجاعیان چرا اینقدر کارت میگیره؟1- چون خودش خشن بازی میکنه؟ 2- چون مقابل داریوش خشن بازی میکنن!!! من به 2 اعتقاد دارم..همین خشن بازی کردن یعنی توطئه! نه توهم توطئه! یعنی که باید داریوش رو از کار انداخت!!!! که انداختن!!!! داریوش 2 تا پوئن مثبت برای استقلال داشت، 1- بازیسازی خوب2- تزریق روحیه! (منو یاد بچه غول مینداخت) بنظرم همون شادی گل آخرش که با دانشگر فانتزی راه رفتن باعث شد داریوش چشم بخوره!!!:))))
به فیزیک دیاباته دقت کردی؟ پاهای بلند و بلا تشبیه شبیه شتر مرغ یا لک لک! یه حالت خاصی قدم برمیداره! دریبل زدنش فرم خاصیه! این فرم راه رفتن و بازی کردن رو راحت میشه سرنگونش کنی روی زمین! مصدوم کردن دیاباته راحت ترین کاره مدافعان و تخریبچی هایی به اسم هافبک های دفاعیه
دیاباته رو حتی نباید بگن برگرده عقب و بنظرم حق نداره تو کار دفاعی شرکت کنه، کاری که تو بازی با تراکتور انجام میداد! دیاباته باید فرار کنه فضا سازی کنی و توپی که دستش رسید گل کنه! والا مصدوم کردن دیاباته مثل آب خوردنه!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
گفتم که یه سری موارد هم سهوین
ولی اکثر تیما مقابل استقلال سفت و فیزیکی بازی میکنن
شما مجتبی جباری رو با محرم نوید کیا مقایسه کن، جفتشون بقول شما آسیب پذیر! کدومشون بیشتر مصدوم شدن؟
یه سوال دیگه...داریوش شجاعیان چرا اینقدر کارت میگیره؟1- چون خودش خشن بازی میکنه؟ 2- چون مقابل داریوش خشن بازی میکنن!!! من به 2 اعتقاد دارم..همین خشن بازی کردن یعنی توطئه! نه توهم توطئه! یعنی که باید داریوش رو از کار انداخت!!!! که انداختن!!!!
به فیزیک دیاباته دقت کردی؟ پاهای بلند و بلا تشبیه شبیه شتر مرغ یا لک لک! یه حالت خاصی قدم برمیداره! دریبل زدنش فرم خاصیه! این فرم راه رفتن و بازی کردن رو راحت میشه سرنگونش کنی روی زمین! مصدوم کردن دیاباته راحت ترین کاره مدافعان و تخریبچی هایی به اسم هافبک های دفاعیه
دیاباته رو حتی نباید بگن برگرده عقب و بنظرم حق نداره تو کار دفاعی شرکت کنه، کاری که تو بازی با تراکتور انجام میداد! دیاباته باید فرار کنه فضا سازی کنی و توپی که دستش رسید گل کنه! والا مصدوم کردن دیاباته مثل آب خوردنه!

خوب با این تفاسیر بازیکن خوب باید بشینه رو نیمکت نیاد فوتبال بازی کنه بجنگه !!

رکاوری بعدش مهمه که امکانات نیست

داریوش شجاعیان به خاطر اینکه یک متر جلو داور میپره رو هوا داد و بیداد میکنه ! البته یک نیش خندی تو حرکاتش هست بیشتر شو اف و ادا بازیه !!!

بازی با سایپا چند ثانیه بیشتر با توپ بازی نمیکرد و پاس میداد این اتفاق نمیفتاد! ناشی بودن بازی کن هم اضافه کن

دیاباته خودش مصدوم بوده اومده !! اخر بازی تراکتورم احساس مصدومیت میکرده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خوب با این تفاسیر بازیکن خوب باید بشینه رو نیمکت نیاد فوتبال بازی کنه بجنگه !!

رکاوری بعدش مهمه که امکانات نیست

داریوش شجاعیان به خاطر اینکه یک متر جلو داور میپره رو هوا داد و بیداد میکنه ! البته یک نیش خندی تو حرکاتش هست بیشتر شو اف و ادا بازیه !!!

بازی با سایپا چند ثانیه بیشتر با توپ بازی نمیکرد و پاس میداد این اتفاق نمیفتاد! ناشی بودن بازی کن هم اضافه کن

دیاباته خودش مصدوم بوده اومده !! اخر بازی تراکتورم احساس مصدومیت میکرده
نه لازم نیست بشینه رو نیمکت، ولی وقتی بازیکن خارجی رو با دلار 11 تومن از اون ور دنیا میاری و تازه بعد کلی مشقت و مصدومیت بازیش گرفته تو تبریز و هتریک کرده، دیگه لازم نیست از این بازیکن تو کارهای دفاعی هم استفاده کنی! بمون همونه جلو گلای مرده خوری بزنه! بیش از این هم نباید انتظار داشت
نگران شدم گفتی دیاباته اخر تراکتور مصدوم شده!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نه لازم نیست بشینه رو نیمکت، ولی وقتی بازیکن خارجی رو با دلار 11 تومن از اون ور دنیا میاری و تازه بعد کلی مشقت و مصدومیت بازیش گرفته تو تبریز و هتریک کرده، دیگه لازم نیست از این بازیکن تو کارهای دفاعی هم استفاده کنی! بمون همونه جلو گلای مرده خوری بزنه! بیش از این هم نباید انتظار داشت
نگران شدم گفتی دیاباته اخر تراکتور مصدوم شده!

مستر قائدی خورگی نکنه تو چند بازی بیشترم میتونست گل بزنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مستر قائدی خورگی نکنه تو چند بازی بیشترم میتونست گل بزنه
حالا دو تا توپ هم خورگی کنه!! این بچه جور امثال تبریزی و.... را کشیده همین چندتا گلم که زده برامون بازم دمش گرم....
یکم بدشانسی آورده بود الان باید پشت میله های زندان آب خنک میخورد!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
حالا دو تا توپ هم خورگی کنه!! این بچه جور امثال تبریزی و.... را کشیده همین چندتا گلم که زده برامون بازم دمش گرم....
یکم بدشانسی آورده بود الان باید پشت میله های زندان آب خنک میخورد!

باشه بازی با پارس بخت باهامون یار نبود بازی میشد 2-2 اون وقت سلامت میکردم

خوردگی بکنه یا نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا