هرکی در یه سطح غیر حرفه ای هم فوتبال بازی کرده باشه میدونه نقش سرمربی در جریان بازی چقدر مهمهحس-ت درست بود !
پرسپولیس هم اگر نیم فصل تقویت کنه ، خطرناک میشه !اگر به دید تجربه به این باخت نگاه کنن؛ فرصت برای برگشت به صدر خیلی زیاده.
استقلال نشون داده خط حملهی خیلی خوبی داره و با گوشزد کردن نکات فنی به بازیکنا و با استفاده از پنجرهی نقل و انتقالات نیمفصل و خرید مدافع میتونه خط دفاعی رو هم تقویت کنه.
باخت و جا موندن از تیمها پیش میآد تو هر مقطعی. اول فصل هم خیلی عقب افتادیم، ولی بالاخره اومدیم بالا.
الان هم از نظر من حریف اصلی استقلال برای قهرمانی فقط سپاهانه. بقیهی تیمها در حدی نیستن که بتونن تا آخر فصل تو کورس نزدیک با استقلال بمونن.
منطقا باید همینکارو بکنناستراماچونی هم تا فردا نیومد باید یه مربی دیگه بیارن و الکی منتظرش نمونن
بنظرم جام حذفی رو هم میبازیم
![]()
غلامپور: مدیریت قبلی در حق استقلال ظلم کرد
مربی تیم فوتبال استقلال می گوید این تیم در غیاب ملی پوشان امید خود برابر سپاهان به میدان می رود.www.varzesh3.com
چه حرکت قشنگی؟؟گل خالی رو زده بیرون میشه حرکت قشنگ؟شاید حرف من خوشبینانه به نظر بیاد. تو بازی با سپاهان اگه تبریزی به جای قائدی فیکس بازی کنه، میشه بهش امیدوار بود. تو دو سه تا بازی آخر زیاد بهش میدون ندادن، اما معلوم بود خیلی انگیزه داره گل بزنه. این بازی هم حرکتش قشنگ بود، فقط بدشانسی آورد.
چه حرکت قشنگی؟؟گل خالی رو زده بیرون میشه حرکت قشنگ؟
داداش خدایی سکوت میکنم در مقابل این حرفت!شاید حرف من خوشبینانه به نظر بیاد. تو بازی با سپاهان اگه تبریزی به جای قائدی فیکس بازی کنه، میشه بهش امیدوار بود. تو دو سه تا بازی آخر زیاد بهش میدون ندادن، اما معلوم بود خیلی انگیزه داره گل بزنه. این بازی هم حرکتش قشنگ بود، فقط بدشانسی آورد.
پس مهاجمای دیگه ک دید خوب دارن و توپاشون گل میشه همه رو حساب خوش شانسیشونه؟موقع ضربه، سرش پایین بود و دید خوبی نداشت.
متوجه منظورت هستم. منم گفتم خوشبینانهست حرفم.پس مهاجمای دیگه ک دید خوب دارن و توپاشون گل میشه همه رو حساب خوش شانسیشونه؟
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
بعضی بازیکنا مال بازی تو تیمای بزرگ نیستنمتوجه منظورت هستم. منم گفتم خوشبینانهست حرفم.
تبریزی قبل از اینکه بیاد تو استقلال گلزن خوبی بوده. میشه امیدوار بود تو غیبت قائدی بیاد و اثرگذار باشه.
منم نمیگم مهاجمای دیگه خوش شانسن. از نظر من این بازی تبریزی بدشانسی آورد.
از بیرون گود، خیلی چیزا آسون به نظر میرسه. هر بازیکنی زیر این همه انتقاد، له میشه. یه کم از لحاظ روانی نیاز داره ریکاوری بشه. خود مربیا و بازیکنا هم به همین نتیجه رسیدن و بهش بازم میدون داده میشه.
همین 5 امتیاز باعث میشه نتونیم قهرمان بشیم !!امیدوارم که تیم قهرمان بشه اما سخته چون مسائل پشت پرده هم هست
الان تیمی که صدرنشین بود رو پایین کشیدند و 5 امتیاز از دست دادیم... کی پاسخگو هست؟ وزارت؟! احتمالا فردا میان طلبکارم میشن که استرا رو هم برگردوندیم در حالی 5 امتیاز از تیم گرفتن...
و البته این تیم طول میکشه تیم سابق بشه....
دیگه موندنش به صلاح نیست ! نشون داد که نمیتونه در استقلال موفق باشه !شاید حرف من خوشبینانه به نظر بیاد. تو بازی با سپاهان اگه تبریزی به جای قائدی فیکس بازی کنه، میشه بهش امیدوار بود. تو دو سه تا بازی آخر زیاد بهش میدون ندادن، اما معلوم بود خیلی انگیزه داره گل بزنه. این بازی هم حرکتش قشنگ بود، فقط بدشانسی آورد.
زیاد بهش خوش بین بودیم ! دیگه وقت برای خوش بین بودن نداریممتوجه منظورت هستم. منم گفتم خوشبینانهست حرفم.
تبریزی قبل از اینکه بیاد تو استقلال گلزن خوبی بوده. میشه امیدوار بود تو غیبت قائدی بیاد و اثرگذار باشه.
منم نمیگم مهاجمای دیگه خوش شانسن. از نظر من این بازی تبریزی بدشانسی آورد.
از بیرون گود، خیلی چیزا آسون به نظر میرسه. هر بازیکنی زیر این همه انتقاد، له میشه. یه کم از لحاظ روانی نیاز داره ریکاوری بشه. خود مربیا و بازیکنا هم به همین نتیجه رسیدن و بهش بازم میدون داده میشه.