• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
  • بویان را نه من جذب کردم و نه در زمان مدیریت من با این باشگاه قرارداد بسته است.یک آقایی که در باشگاه استقلال معاون درجه 2 و 3 بوده است مدعی شده مطالبات بویان را باید مدیران بعدی پرداخت می کردند.

• ما می دانستیم شفر طرح دعوی خواهد کرد و به همین دلیل قرارداد او را فسخ کردیم. یقین داشتیم او در فیفا طرح دعوی می کند، شاید خیلی ها از حرف من تعجب کنند ولی ما در فیفا برنده شدیم. شفر خواستار یک میلیون ششصد هزار دلار از باشگاه استقلال خواسته و شکایت خود را به فیفا داده بود اما با لابی هایی که با فیفا انجام دادیم و با لایحه ای که نوشتیم در نهایت باشگاه فقط با رقم 550 هزار دلار محکوم شد. فراموش نکنید 320 هزار دلار از این رقم( 550 هزار دلار) حقوق معوقه شفر بود که ما پرداخت نکرده بودیم.یعنی در این پرونده، رای به ما صادر شد نه به نفع شفر

• من در باشگاه استقلال سعی کردم قراردادهای شفاف ببندم که نمونه اش همین قرارداد میلیچ و دیاباته است.اگر قرار بود من هم مثل برخی ها قرارداد ببندم شیخ و میلیچ هم مثل تیام و سید مجید حسینی از استقلال می رفتند. مگر بازیکنی مثل یازادلده گومز نیامده از استقلال شکایت نکرد؟ چطور بازیکنی که به استقلال نیامده خواستار 650 هزار دلار غرامت کرد؟اگر ما در آن زمان دفاع نمی کردیم باشگاه باید به بازیکنی که اصلا در تمرینات شرکت نکرده بود 650 هزار دلار پرداخت می کرد.این دعوتنامه ناشیانه! را هم من فرستاده بودم؟

• ایسما هم مثل گرو و نویمایر نظرات ما را جلب نکرد. سطح فنی ایسما بد نبود ولی چون استراماچونی او را نمی خواست با این بازیکن توافق کردیم و تا ریال آخر مطالبات این بازیکن بدون شکایت پرداخت شد.

• شفر خواستار چه عدد سنگینی«یک میلیون ششصد هزاردلار» به عنوان غرامت از استقلال شده بود اما فیفا با درخواست او مخالفت کرد و طبق همان چیزی که فکرش را می کردیم رای صادر کرد.کل رایی که علیه استقلال صادر شده 225 هزار یورو است و 325 هزار یورو هم حقوق عقب افتاده این مربی بود که تحت هر شرایطی باید به وی پرداخت می شد. این حرف پسر سرمربی استقلال کاملا اشتباه است چون رای به ضرر پدرش صادر شده است. البته هم دادخواست شفر و هم لایحه دفاعى ما موجود است و در صورت لزوم می توانم آنها را منتشر کنم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پرویز مظلومی:
در مورد بویان باید بگویم که او با مصدومیت به استقلال آمد و در حد تیم هم نبود. ولی در مورد شفر وقتی باشگاه او را کنار گذاشت، می‌دانست باید غرامت بدهد، پس چرا 3هفته صبر نکرد؟ آن زمان ما در کمیته فنی بودیم. از ما که زیاد مشورت نمی‌گرفتند، با این حال گفتیم که قطع همکاری با شفر درست نیست ولی تصمیم خودشان را گرفتند. جالب است که گفتند استقلال خسارت نمی‌دهد ولی حالا می‌بینید این پرونده به کجا رسیده است. حتی قبل از فینال جام‌حذفی قرارداد شفر را با عجله تمدید کردند؛ آن‌هم دوساله. 2سال پیش اگر تا پایان فصل صبر می‌کردند قطعا شرایط فرق می‌کرد و شاید خود شفر تصمیم به جدایی می‌گرفت. حالا باید او و پسرش پول بگیرند و به ریش ما بخندند.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این فتحی(مدیرعامل سابق) هم خیلی داره شارت و شورت میکنه! میخواد از علی جباری شکایت کنه و با سعادتمند در افتاده!
کاری ندارم حق با کیه..برام هم مهم نیست...
ولی تو این اوضاع که حالا یکی پیدا شده داره به هر زوری که شده گندکاری های قبلی رو پاک میکنه، فتحی این وسط چی میگه؟ چیو میخواد اثبات کنه؟
معلوم نیست سعادتمند با این واضواع بتونه همه تهدیدات مالی رو جمع کنه! این فتحی هم الان برامون شده قوز بالاقوز!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
احمد سعادتمند :
نمی خواهم این فشار را به سمت بازیکنان و کادر فنی وارد کنم ولی با توجه به انگیزه و تمرینات بازیکنان، می توانم بگویم که همین الان مدعی قهرمانی هستیم.

پ.ن: از قبلیا بدتره ...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سعادتمند گفته هیچ بازیکنی رو نمیفروشیم ولی باز میترسم کف گیرشون که ته دیگ گیر کرده باز وسوسه بشن بفروشنش!

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
کاوه عالیه و خیلی دست‌کم گرفته شده. به نظر من، اعتماد به‌نفس بازی تو تیمای درجه یک دنیا رو هم داره. اگه مثلا چلسی بگیرتش، جنم اینو داره که زود خودشو با بقیه‌ی بازیکنا هم‌سطح کنه و مثل اونا بازی کنه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جدیدترین دیاباته.....

01504728.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تو خونه از رو اعصاب من و ناراحتی من می‌فهمن که استقلال باخته!
قهرمانی پرید... کاش جواد نکونام سرمربی ما بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شیخ دیاباته به بهونه تولد فرزندش داره برمیگرده فرانسه!!

برداشت من اینه:
تو بازی دیروز دیاباته قشنگ فهمید که فرهاد مجیدی مربی نیست! بخاطر اینکه آینده شو دوست داره و احتمالا اونایی که قبلا زیرپاش نشسته بودن بهش گفتن دیدی ما درست می‌گفتیم، تولد فرزندش بهونه کرده و بنظرم بعیده دیگه پاشو بذاره ایران!

کادر فنی مخالفت کرده بهمین خاطر دیاباته بی انگیزه میاد سر تمرین!
این حدساییه که من میزنم!

یه روزه چکار کردی فرهاد؟ خودتو و دوتا بازیکن که یکیش کلیدی بود زدی اخراج کردی. ارسلان هم که یه ماه مصدومه!!! همه داورا کارتهای داور بازی یعنی سیدعلی رو تایید کردن!
یعنی وقتی همه بازیکنان رو از کار انداخت نکونام، تو هیچ پلنی نداشتی؟
آخه چرا همیشه این سعید آذری باید به ما پوزخند بزنه؟ چرا همش ما مضحکه این آدمیم؟
بنظرم نباید قبول میکردیم فرهاد سرمربی مون باشه

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
شیخ دیاباته به بهونه تولد فرزندش داره برمیگرده فرانسه!!

برداشت من اینه:
تو بازی دیروز دیاباته قشنگ فهمید که فرهاد مجیدی مربی نیست! بخاطر اینکه آینده شو دوست داره و احتمالا اونایی که قبلا زیرپاش نشسته بودن بهش گفتن دیدی ما درست می‌گفتیم، تولد فرزندش بهونه کرده و بنظرم بعیده دیگه پاشو بذاره ایران!

کادر فنی مخالفت کرده بهمین خاطر دیاباته بی انگیزه میاد سر تمرین!
این حدساییه که من میزنم!

یه روزه چکار کردی فرهاد؟ خودتو و دوتا بازیکن که یکیش کلیدی بود زدی اخراج کردی. ارسلان هم که یه ماه مصدومه!!! همه داورا کارتهای داور بازی یعنی سیدعلی رو تایید کردن!
یعنی وقتی همه بازیکنان رو از کار انداخت نکونام، تو هیچ پلنی نداشتی؟
آخه چرا همیشه این سعید آذری باید به ما پوزخند بزنه؟ چرا همش ما مضحکه این آدمیم؟
بنظرم نباید قبول میکردیم فرهاد سرمربی مون باشه
استقلال داره وارد یه دوران تاریک دیگه می‌شه. تقصیر فرهاد نیست، مدیریت مقصره که استقلال به این‌جا رسیده. وگرنه کی بدش می‌آد مربی استقلال باشه.

شما از اول فصل تا این‌جا هر بلایی که سر استقلال اومده رو پیگیرش بشی، تهش می‌رسه به مدیریت نداشته‌ی استقلال و نگاه سرسری وزارت ورزش به این باشگاه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این بازی برای ما هوادارا یه بازی معمولی بود ولی برای فرهاد و نکونام ظاهرا یه دوئل بود و یه تسویه حساب!
تیکه های نکونام به مجیدی بابت رباط صلیبی و همسترینگ و همینطور پست اینستای فرهاد شاهد این مدعاست...
ولی چیزی که الان برای هوادار مونده از دست دادن قهرمانی و کلی مصدوم و محرومه و اینکه اعتمادمون به دانش فنی سرمربی تیم یعنی فرهاد تکون اساسی خورد..من که بی اعتماد شدم!

استقلال داره وارد یه دوران تاریک دیگه می‌شه. تقصیر فرهاد نیست، مدیریت مقصره که استقلال به این‌جا رسیده. وگرنه کی بدش می‌آد مربی استقلال باشه.

شما از اول فصل تا این‌جا هر بلایی که سر استقلال اومده رو پیگیرش بشی، تهش می‌رسه به مدیریت نداشته‌ی استقلال و نگاه سرسری وزارت ورزش به این باشگاه.
در مورد همه بلاهایی که سر استقلال آوردن چیزی نمیگم..همه اینها درسته..هممون میدونیم که اراده زمین زدن استقلالخیلی وقته استارت خورده...در مورد وزارت هم چیزی نمیگم ایشالا 11 ماه دیگه وضعیت عوض شه
ولی سرمربی ای که نتونه خودشو کنترل کنه و بره وسط زمین و یه چیزی به داور بگه که داور اخراجش کنه خیلی بی تجربه است...حالا این داور با هر کی میخواد فالوده خورده باشه!!
فرهاد باید تیم رو آروم میکرد، بازیکنا رو عقب میکشید و چشم به ضد حملات قائدی میدوخت....سیاوش یزدانی بنظرم اصلا بازیکن قابل اعتمادی نیست...سیستم بازی استقلال بعد دو تا اخراجی اصلا قابل دفاع نیست..تو این بازی استقلال همه چیو باخت...قهرمانی رو...درایت سرمربی رو...لیگ رو..ارسلان رو...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
زخم زبون های جواد نکونام! انگار نه انگار یه روزی تو استقلال بازی میکرد! (حرفاشو میذارم اینجا یادگاری بمونه...هر چند خیلی از حرفاشه حرف حقه و بنظرم با آوردن فرهاد مجیدی حاشیه رو هم آوردیم تو کادر فنی)
جواد نکونام:
  • به‌هرحال کار مربیگری ما به همین شکل است که باید برای به دست آوردن موفقیت دائم کار و تلاش کنیم و این نیست که استراحت کنیم و برای به دست آوردن فالوئر فقط در فضای مجازی باشیم. الان هم با مربیان به فکر بازی بعدمان هستیم که انشاء الله بتوانیم بازی بعدمان را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

• در این زمانی که تمرین کردیم ما حتی یک مصدوم هم ندادیم به این خاطر که کاملا بازیکنانمان تحت کنترلمان بودند و مانند تیم استقلال نبود که دو بازیکنش رباط صلیبی پاره کرد و یکی از آن‌ها از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و درهرحال اینها موضوعاتی است که مربیان استقلال باید آن را در نظر می‌گرفتند

• روزی که آقای استراماچونی به استقلال آمد کسی فکر نمی‌کرد حتی تا امروز او محبوبیتش را حفظ کند و این نتیجه زحماتی بود که ایشان کشیدند. وی در فضای مجازی نبود و به دنبال این نبود که در فضای مجازی به دنبال محبوبیت باشد و محبوبیتش واقعی بوده است. او بد اخلاق بود، سختگیر بود اما در زمین مربیگری کرده است. مربیگری داستانش به بازیکنی فرق دارد. در دوران بازی می توانی همه چیز را خرید و به دست آورد اما در این شغل نمی‌توان با این چیزها همه چیز را به دست اوردو اینکه ما بتوانیم شرایط را طوری برای هوادارانمان رقم بزنیم که خوشحال باشند سخت است

• هدف اصلی ما این است که بازی به بازی خوب کارکنیم و خوب نتیجه بگیریم و در پایان لیگ به هر رتبه و مقامی برسیم باید بگویم کار بسیار بزرگی را انجام داده ایم. من صادقانه بگویم ما هیچ بازیکن میلیاردی در تیم نداریم جز در نیم فصل که گرفتن بازیکن بسیار سخت است. من هیچ قولی به هیچ‌کسی ندادم اما تمام تلاشم را می‌کنم که به کمک طرفدارانمان و مهندس آذری و محمدی بهترین نتایج را بگیریم و اینکه اگر بخواهیم سهمیه آُسیا را به دست بیاوریم باید تلاش کنیم و اگر لیاقتش را داشته باشیم قطعا می‌رسیم و این‌یکی از آرزوهایی کل مجموعه فولاد است که امیدوارم به این مهم دست پیدا کنیم.

• به نظر من به خاطر تمرینات و وقتی است که از روز اول برای تیم ترتیب دادیم. مطمئن باشید این موفقیت بی‌دلیل نیست، شما ببینید بدن‌ساز ما که من خودم سال های سال در کنار او کارکردم به چه نحوی بازیکنان را آماده کرد و بودن ایشان خیلی به ما کمک کرد و واقعا زحمات ایشان را نمی‌توان نادیده گرفت و مهم‌تر از همه اینها خواستن بازیکنان بود.

• در فوتبال امروز دنیا واقعا به این شکل نیست که من مربی فقط به فکر خودم باشم. من به عنوان مربی باید به فکر بازیکنانم باشم و بدانم و بلد باشم که چطور بازیکنم را تمرین دهم که دچار مصدومیت نشود و این نکته‌ای بود که ما به آن توجه کردیم. واقعا اماده‌سازی تیم در این شرایط بسیار سخت بود که کادر فنی من زحمات زیادی را برای آمادگی تیم متحمل شدند ولی در کل همانطورکه خودتان دیدید از لحاظ فنی استقلال فقط یک‌بار به زمین ما آمد و آن توپ به گل تبدیل شد و غیر از آن هیچ شوتی به سمت دروازه ما زده نشد و هیچ توپی به سمت هجده قدم ما نیامد. ما یک‌بار هم تیر دروازه زدیم و یک نوبت هم استقلال توپ را از روی خط دروازه بیرون آورد. همه اینها مربوط به همان نیمه اول است که بازی 11 به 11 دنبال میشد. من معتقدم آقای حسینی اگر روز خوبش نبود ما زودتر به گل می‌رسیدیم.

• این در حالی است که مهاجمان استقلال جزو دو مهاجم برتر فوتبال ایران هستند که ما هردوی آنها را کنترل کردیم و بهتر بگویم ما کل تیم استقلال را کنترل کردیم و این موضوع باعث شد عصبانیت به‌سوی تیم حریف بیاید. وقتی شما عصبانی می‌شوید و تمرکز خودتان را از دست می دهید باعث بروز این اتفاقات می‌شود و نهایتا نتیجه برعکس می‌دهد و ما هم توانستیم از این شرایط بیشترین استفاده را ببریم. اما نکته‌ای که برای من خیلی مهم است این موضوع بود که ما در نیمه اول به‌جز دو تا سه دقیقه کاملا استقلال تحت اختیار داشتیم.
ضمنا من اینو هم نشنیده بودم:(چقدر شرایط اونروزهای نساجی شبیه شرایط استقلاله(البته قبل بازی با فولاد)!!!!)
او (جواد نکونام) در نیم فصل دو همان سال به باشگاه فوتبال نساجی مازندران رفت. پیش از آن داوود مهابادی سرمربی نساجی مازندران بود و این تیم با کسب ۴۱ امتیاز در جایگاه پنجم جدول لیگ دسته اول قرار داشت ولی با نظر مدیران باشگاه برکنار شد.[۱۰۴] او پس از عقد قرارداد با نساجی گفت:

کار من از امروز این است که ایمان و باور را در تیم زنده کنم. شاید خیلی‌ها صعود نساجی را به لیگ برتر سخت و غیرممکن بدانند اما هنوز روی کاغذ شانس داریم و اگر یک درصد هم شانس داشته باشیم آن را دنبال خواهیم کرد. راحت بگویم ۹ هفته از لیگ دسته اول باقی مانده‌است یعنی ۹ هفته جنگ داریم و من هم لباس رزم پوشیدم. بازیکنان نساجی هم باید خودشان را برای ۹ هفته جنگ تمام عیار آماده کنند تا به هدف برسیم.[۱۰۵]
در حالی که تنها دو تیم از لیگ آزادگان صعود می‌کردند، همه چیز به نتایج همزمان آخرین هفته آن گره خورد. در این هفته نساجی می‌بایست با نتیجه‌ای پر گل بازی در مقابل راه‌آهن را می‌برد.[۱۰۶] سرمربی خونه به خونه(اسکوچیچ مربی الان تیم ملی مون!) پیش از این بازی گفته بود اگر نساجی فکر می‌کند می‌تواند راه‌آهن را ۷–۰ ببرد، ما در بابل ۱۵ گل خواهیم زد.[۱۰۷] حدود نه هزار نفر برای این بازی به ورزشگاه تختی در تهران رفتند.[۱۰۸] در بازی‌ها هم‌زمان نساجی توانست با نتیجه ۶–۰ حریف خود را ببرد و با امتیاز مساوی با خونه به خونه ولی تفاضل گل بیشتر به لیگ برتر صعود کند.[۱۰۹] پس از این نتیجه مالک خونه به خونه ادعای تبانی در بازی نساجی کرد و دو تیم از یکدیگر شکایت کردند.[۱۱۰]
با صعود نساجی به لیگ برتر، در فصل ۱۳۹۷ جواد نکونام با ۳۷ سال سن، رکورددار جوان‌ترین سرمربی لیگ فوتبال ایران را دارا شد.[۱۱۱]
منبع: ویکی پدیا

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم الان وقت استفاده از ذکریا مرادی یا محمد بلبلی در خط حمله است
حیف سجاد آقایی که مفت دادیمش به ذوب آهن....همون 10 دقیقه ای که میومد تو زمین یه گل میزد برامون..
این شاهین طاهرخانی هم بنظرم بهتر از سیاوش یزدانیه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دیدار استقلال و تراکتور در استادیوم آزادی بود. جواد نکونام ما را در دقیقه ۱۳ از تراکتور پیش انداخت. ۷ دقیقه پس از آن داور بازی مرا (آرش برهانی) اخراج کرد. اخراجی که همه دنیا دیدند من مرتکب خظایی نشده بودم و فقط به دلیل تمارض بازیکن تراکتور داور دچار اشتباه شد. یک تمارض مسخره.
اما مهمترین اتفاق پس از اخراج من در دقیقه ۲۰ بود که تیم‌مان باید ۷۰ دقیقه ۱۰ نفره روبه‌روی تراکتور بازی می‌کرد. کادر فنی از بیرون زمین به خوبی اوضاع را جمع کرد و از طرفی بازیکنان درون زمین این‌قدر خوب با این موضوع برخورد کردند که ما از آن دقیقه به بعد حتی بهتر کار کردیم و تا پایان با همان یک گل از تراکتور عبور کردیم و هر ۳ امتیاز را گرفتیم. حتی می‌توانم بگویم پس از اخراج من، کار‌های تاکتیکی‌مان بهتر هم شد.
####

پ.ن: از بس توپ خراب میکردی هر وقت داور اخراجت میکرد، استقلال میبرد:)

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
همه داورا کارتهای داور بازی یعنی سیدعلی رو تایید کردن!
دوست عزیز داور باریکنهارو عصبی کرد. اوایل بازی دفاع فولاد با آرنج زد توی صورت قایدی که باید درجا اخراج میشد که داور حتی کارت هم نداد.
وسطای نیمه اول قایدی توی یه ضد حمله سریع بود که آبشک روش خطا کرد و اون صد در صد کارت زرد داشت . و همون مسئله باعث عصبی شدن علی کریمی شد و تو اون صحنه علی کریمی کلی به داور گفت که باید به آبشک کارت بدی . که داور به یه ورش هم نبود.
روی صحنه اخراج علی کریمی هم آبشک قبلش پیرهن علی کریمی رو داشت پاره میکرد و باید کارت میگرفت.
یعنی آبشک و اون دفاع فولاد باید اخراج میشدن که داور حتی بهشون یه کارت زرد هم نداد. معلومه که کل تیم و مربی و کادر فنی عصبی میشه و تیم نابود میشه اینطوری.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا