- بویان را نه من جذب کردم و نه در زمان مدیریت من با این باشگاه قرارداد بسته است.یک آقایی که در باشگاه استقلال معاون درجه 2 و 3 بوده است مدعی شده مطالبات بویان را باید مدیران بعدی پرداخت می کردند.
- ما می دانستیم شفر طرح دعوی خواهد کرد و به همین دلیل قرارداد او را فسخ کردیم. یقین داشتیم او در فیفا طرح دعوی می کند، شاید خیلی ها از حرف من تعجب کنند ولی ما در فیفا برنده شدیم. شفر خواستار یک میلیون ششصد هزار دلار از باشگاه استقلال خواسته و شکایت خود را به فیفا داده بود اما با لابی هایی که با فیفا انجام دادیم و با لایحه ای که نوشتیم در نهایت باشگاه فقط با رقم 550 هزار دلار محکوم شد. فراموش نکنید 320 هزار دلار از این رقم( 550 هزار دلار) حقوق معوقه شفر بود که ما پرداخت نکرده بودیم.یعنی در این پرونده، رای به ما صادر شد نه به نفع شفر
- من در باشگاه استقلال سعی کردم قراردادهای شفاف ببندم که نمونه اش همین قرارداد میلیچ و دیاباته است.اگر قرار بود من هم مثل برخی ها قرارداد ببندم شیخ و میلیچ هم مثل تیام و سید مجید حسینی از استقلال می رفتند. مگر بازیکنی مثل یازادلده گومز نیامده از استقلال شکایت نکرد؟ چطور بازیکنی که به استقلال نیامده خواستار 650 هزار دلار غرامت کرد؟اگر ما در آن زمان دفاع نمی کردیم باشگاه باید به بازیکنی که اصلا در تمرینات شرکت نکرده بود 650 هزار دلار پرداخت می کرد.این دعوتنامه ناشیانه! را هم من فرستاده بودم؟
- ایسما هم مثل گرو و نویمایر نظرات ما را جلب نکرد. سطح فنی ایسما بد نبود ولی چون استراماچونی او را نمی خواست با این بازیکن توافق کردیم و تا ریال آخر مطالبات این بازیکن بدون شکایت پرداخت شد.
- شفر خواستار چه عدد سنگینی«یک میلیون ششصد هزاردلار» به عنوان غرامت از استقلال شده بود اما فیفا با درخواست او مخالفت کرد و طبق همان چیزی که فکرش را می کردیم رای صادر کرد.کل رایی که علیه استقلال صادر شده 225 هزار یورو است و 325 هزار یورو هم حقوق عقب افتاده این مربی بود که تحت هر شرایطی باید به وی پرداخت می شد. این حرف پسر سرمربی استقلال کاملا اشتباه است چون رای به ضرر پدرش صادر شده است. البته هم دادخواست شفر و هم لایحه دفاعى ما موجود است و در صورت لزوم می توانم آنها را منتشر کنم.
Farsnews | حمله بیسابقه فتحی به سعادتمند، جباری و معاون درجه 3 استقلال!
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال بعد از 6 ماه سکوت، در گفت و گوی مفصل با خبرگزاری فارس پیرامون مسائل مختلف و شائبه هایی که در مورد قرارداد کادر فنی و بازیکنان این تیم وجود دارد به صحبت پرداخت.