نیم فصل اول تموم نشده بود که استرا رفت ! بر چه اساس میگی صدرنشین نیم فصل اول ؟شوک ؟ مربی تیم صدر نشین در نیم فصل اول حضور نداره رو نیمکت و کادر فنیش همه رفتن
بازیکنان میدونستن استرا میخواد بره !
نیم فصل اول تموم نشده بود که استرا رفت ! بر چه اساس میگی صدرنشین نیم فصل اول ؟شوک ؟ مربی تیم صدر نشین در نیم فصل اول حضور نداره رو نیمکت و کادر فنیش همه رفتن
سوبله چوبله بدون قهرمانی لیگ چه ارزشی داره ؟؟پس فرهاد بمونه تا یک سوبله چوبله پوبله جدید برامون خلق کنه![]()
در دستورالعمل مصوب شده، گفته شده که نباید مربی و بازیکن خارجی جدید وارد شود. بخشی که مقررات ما را تفسیر میکند، باید در این خصوص بگوید که منظور از مربی و بازیکن خارجی جدید چیست.
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ با اشاره به اینکه باشگاه استقلال هنوز درگیر پرونده مالی آندرهآ استراماچونی است، افزود: من تفسیر کننده قانون نیستم و فدراسیون فوتبال خودش باید این قانون را تفسیر کند. باید مشخص شود آیا آنهایی که هنوز پرونده باز با باشگاهها دارند، جدید محسوب میشوند یا میتوانند همچنان در فوتبال ایران فعالیت کنند.
مربی که سپاهان - تراکتور پرمهره له کنه ! صنعت نفت تیم 4 جدول رو 5تایی کنهنیم فصل اول تموم نشده بود که استرا رفت ! بر چه اساس میگی صدرنشین نیم فصل اول ؟
بازیکنان میدونستن استرا میخواد بره !
من فکر میکنم استقلال فرهاد پتانسیل قهرمان شدن در لیگ رو نداره !من موافق فرهاد هم نیستم
اگه فوتبال اینقدر پیش بینی پذیر بود که جذاب نمیشد !مربی که سپاهان - تراکتور پرمهره له کنه ! صنعت نفت تیم 4 جدول رو 5تایی کنه
قطعا سایپا و پیکانم میزد که صدر نشین تمام کنه فصل رو
یاد سال ۸۲ و دربی ۶۹ و شعر معروف «های بدو های بدو» افتادمدوباره میخوان با قصه من بدو آهو بدو، یا میاد، نمیاد، خودمون تیم رو بهم بریزن
امیدوارم فصل بعد نه سعادتمند باشه و نه مجیدیبزرگترین بیشعوری رو سعادتمند کرد که چند روز مونده به بازی بزرگ دیشب تو برنامه اون بچه حاضر شد
پس قانون سازمان لیگ چی میشه؟ میگن چون استرا فسخ کرده نمیشه قرار داد جدید ببندنحس میکنم با استرا تموم کردن که اینجوری دارن حرف می زنن...
غیر این باشه باید به عقل مدیرعامل و هیت مدیره شک کرد
سخنگوی دولت تاکید کرد: موضوع اختلاف حساب در پرونده استراماچونی هم در دست بررسی است و بازرسان به زودی تکلیف آن را روشن خواهند کرد.