• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قبلا هم گفتم تا 1400 ما وضعمون همینه بعدش هم شاید درست شه شاید نشه
فقط قسمت مسخره داستان اینه همیشه یک سناریو رو دقیقا اجرا میکنن
حداقل یکم خلاقیت داشته باشید یک برنامه جدید بریزید ... هر سال عین سال قبل و قبلترش !!! خودتون خسته نشدید از این برنامه تکرارای ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا نیت کردن سرمربی بعدی حداقل به مدت 6 ماه هوای ایران رو استشمام نکرده باشه
چون هوادارا مون خیلی عشق سرمربی اونور آبی هستند و استرا رو خواستن نشد. سعی میکنن از اسم و فامیل سرمربی حداقل یکیش خارجکی باشه مثل آلکس نوری!
بدشانسی آلکس به دلار میبنده ندارن ظاهرا رفتن سراغ محمد تقوی.. دیدم کارشناس شبکه ماهواره آیه و کراوات میزنه پس به جور خارجی محسوب میشه! ولی من پاشازاده و محمود فکری رو بیشتر از محمد تقوی قبول دارم. نمیدونم چرا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
یادمه دفعه قبل مجیدی گفته بود تا روزی که هوادار نخواد نمیام. بنظرم مرد بود و رو حرفش وایستاد.
۱۴ دی ۱۳۹۸

این در حالی بود که مجیدی یک هفته پیش سرمربی شده بود ولی به خاطر اعتراض شدید هواداران ناچار به عقب‌نشینی شد و اعلام کرد زمانی سرمربی استقلال می‌شوم که امضای هواداران زیر درخواست باشگاه باشد!
اما آیا این شرط محقق شده بود که شماره 7 سابق تیم استقلال حاضر شد در این شرایط حساس روی نیمکت آبی‌ها بنشیند؟
قطعا درباره حضور فرهاد در استقلال نظرسنجی از هواداران صورت نگرفت اما شنیده می‌شود او با حکم و دستور مستقیم وزیر ورزش سرمربی استقلال شد!
وزارت ورزش که سر داستان استراماچونی انتقاد، هجمه‌ها و فشارهای زیادی را متحمل شد، تلاش زیادی کرد سرمربی ایتالیایی برگردد اما وقتی به نتیجه نرسید، رای به انتخاب یک مربی ایرانی و محبوب داد و بهترین گزینه هم از نظر وزارت فرهاد مجیدی بود.

منبع: آخرین خبر

+
پست یکی از کاربران در اون زمان در همین تاپیک:
من نمیفهمم مگه مجیدی کمتر از یک هفته پیش نگفته بود وقتی میام ک هوادار منو بخواد ، ینی الان هوادارش میخوادش ک اومده؟

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
+
پست یک کاربر دیگه در همون زمان :
بعد از پست هفته پیشش، فکر میکردم مجیدی سر عقل اومده ، اما دیگه با این خبر امروز معلوم شد همون آدم سابقه.
من به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی استقلال در زمانی که بازی میکرد خیلی قبولش داشتم و هنوزم برام قابل احترامه، اما باید قبول کنیم که هوش و استعداد و تجربه و دانش و شخصیت سرمربیگری تیم بزرگ تاج رو نداره!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
لیست تیم ملی:
دروازه بانها: امیر عابدزاده، محمدرشید مظاهری، پیام نیازمند
مدافعان: صادق محرمی، میلاد محمدی، حسین کنعانی زادگان، عارف غلامی، شجاع خلیل زاده، مجید حسینی، سیامک نعمتی، مجتبی نجاریان
هافبک ها: احمد نورالهی، علی کریمی، وحید امیری، مهدی ترابی، سامان قدوس، احسان حاج صفی، امید نورافکن، علی قلی زاده
مهاجمان: سردار آزمون، مهدی طارمی، کاوه رضائی، مهدی قایدی

پس روزبه چشمی، وریا غفوری، مسعود ریگی، چی؟؟؟!!! یعنی عارف غلامی از اینا بهتر بود؟ نکنه برای دکوراسیون نیمکت تیم ملی خواستید غلامی رو؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شرط مجیدی؛ قرارداد ۳ ساله ببندید
فرهاد مجیدی خواهان عقد قرارداد سه ساله محکم با باشگاه استقلال است.
به گزارش خبرورزشی، مدیران باشگاه استقلال با فرهاد مجیدی برای شروع یک همکاری جدید به توافق رسیده و فقط دو موضوع به عنوان مشکل پیش رو قرار دارد؛ اول اینکه فرهاد خواهان عقد قرارداد سه ساله محکم است و دوم اصلاحاتی که برای تغییر شرایط استقلال در ذهن دارد و چه بسا عملیاتی شدن آن حسابی جنجالی و سوژه‌ساز شود و در این خصوص شایعه شده مجیدی یکی، دو بازیکن سرشناس را در اصلاحات استقلال کنار بگذارد.

باید دید مدیریت باشگاه با عقد قرارداد سه ساله موافقت می‌کند و امروز خبر سرمربی شدن مجدد مجیدی در استقلال رسانه‌ای می‌شود یا نه.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وزارت ورزش اراده‌ای برای موفقیت استقلال ندارد
موسوی: اقرار می‌کنم به مجیدی ظلم کردیم
1601759178166.png
به گزارش خبرورزشی، عبدالرضا موسوی عضو پیشین هیئت مدیره استقلال در خصوص شرایط این روز‌های آبی‌پوشان گفت: من به عنوان یک طرفدار اخبار باشگاه را دنبال می‌کنم و خیلی نگران هستم. اتفاقات ناخوشایندی برای تیم در این مدت افتاد، جام حذفی را از دست دادند و این شانس را داشتند که در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل بالاتری بروند. اگر مدیریت باشگاه از کادرفنی حمایت بیشتری می‌کرد می‌توانستیم یک نیمه‌نهایی ایرانی در آسیا داشته باشیم.
وی ادامه داد: از قبل تمام هشدار‌ها به آقایانی که این تیم مدیریتی را انتخاب کرده بودند داده شد. متاسفانه عده‌ای چشم‌شان را روی حقایق می‌بندند یا هدف این است که استقلال ضربه بخورد یا استقلال برای‌شان کلا مهم نیست و با تضعیف این تیم می‌خواهند به اهداف دیگری برسند. با هر نیتی که پشت این قضیه است به استقلال لطمه زدند، این اتفاقات سال‌هاست که می‌افتد. این باشگاه هیئت مدیره‌ای دارد که اصلا روابط خوبی با هم ندارند و تخصص این کار را هم ندارند. این باشگاه باید هیئت مدیره فعالی داشته باشد، دنبال منابع مالی باشد و مشاوره‌های فوتبالی هم می‌توانند بگیرند که در حوزه مدیریتی و جذب مربی و بازیکن به خوبی عمل کنند. آن کسی که این هیئت مدیره را انتخاب می‌کند هدفمند این کار را انجام می‌دهد. من شنیدم که یکی از معاونت‌های وزارت ورزش دخالت می‌کند.
عضو پیشین هیئت مدیره استقلال در پاسخ به این پرسش که وزارت ورزش هدفمند دخالت می‌کند؟ تصریح کرد: این حس در بین مردم هست، من خودم در زمانی که در هیئت مدیره بودم این حس به من دست داد که در واقع اراده‌ای نیست که استقلال به موفقیت برسد. بخش عمده‌ای از مردم بابت این مسائل ناراحت هستند. دیشب بازی پرسپولیس را می‌دیدم واقعا دعا می‌کردم که این تیم پیروز شود، اما این طور نیست که پرسپولیس را تشویق کنم و بخواهم استقلال اذیت شود.
موسوی در پاسخ به این سوال که آیا مبالغی که در زمان حضورش در هیئت مدیره به باشگاه کمک کرده، این پول‌ها را پس گرفته است؟ خاطرنشان کرد: خیر، برای دو ماه آن پول‌ها را قرض داده بودم. افراد دیگری هم پول داده بودند، ولی آقایان دوست دارند مردم را در مشکلات و سختی قرار دهند.
وی که با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران صحبت می‌کرد، در پاسخ به این سوال که مدیریت سعادتمند در استقلال را چگونه بوده است؟ اظهار داشت: زمانی که سعادتمند انتخاب شد، جمله‌ای شنیدم مبنی بر اینکه او کارمند وزارت ورزش است، حرف شنوی دارد و ما می‌توانیم مسائل را کنترل کنیم. زمانی که او آمد خیلی جو رسانه‌ای راه انداخت و پیشکسوتان را همراه کرد، ولی در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی برای فصل بعد هم سنگ بنای بدی گذاشته است.
موسوی گفت: این شرایط از روز اول پیش‌بینی می‌شد، ولی او حامیانی در اطراف وزیر داشت و حمایت کردند. مسئولیت این مسائل با شخص وزیر است و اینکه بگوییم فلان مدیر و امین من، مدیر را انتخاب کردند درست نیست و قطعا باید پاسخگو باشند. الان پایان دولت است وگرنه باید در مجلس از وزیر ورزش سوال و جواب شود. تمام امکانات را در اختیار یکی از باشگاه‌ها گذاشتید، امکانات مالی، مربی و بازیکن در اختیارش است و ثبات دارد، ولی استقلال هر سال مشکل دارد. الان همه تیم‌ها هیئت مدیره و مربیان‌شان مشخص است و تمرینات‌شان را شروع کردند، ولی استقلال کادرفنی‌اش مشخص نیست.
عضو پیشین هیئت مدیره استقلال یادآور شد: در زمانی که مجیدی به تیم آمد عملکرد قابل دفاعی داشت، چرا با یک مربی که خوب کار می‌کند، چنان رفتاری کردیم؟ اقرار می‌کنم که به مجیدی در آن زمان ظلم کردیم یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان با او قرارداد بستیم که قرارداد بسیار پایینی بود. تیم‌های رقیب را ببینید که چه هزینه‌هایی انجام می‌دهند. بعد از آن ما یک روز قبل از فینال به ایتالیا می‌رویم و مذاکره واهی انجام می‌دهیم که همه هم تکذیب کردند و اسناد دروغ نشان دادیم و فقط هدف این بود که با پول باشگاه به یک مسافرت برویم.
وی در پایان در پاسخ به این سوال که پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه را داشته است؟ گفت: خیر من چنین پیشنهادی نداشته‌ام.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم ! همه میدونن موسوی از دوستان نزدیک مجیدیه
ایشون همون کسیه که از قول مجیدی گفته بود : هر زمان که استراماچونی برگردد، از این تیم می‌رود.
سرمربی-ای که در آستانه فینال جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا (به هر دلیلی) استعفا میده رو دیگه نباید به باشگاه راه بدن !! چون نه حرفه-ایه و نه احساس تعهد میکنه به تیمش ! حالا عشق و علاقه بماند ...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به سید مهدی رحمتی هم پیشنهاد سرمربیگری دادن؟ اینا رسما میخوان استقلال رو یک شبه نابود کنن!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکر کنم ترامپ هم که کرونا گرفته زیر سر هوادار استقلال باشه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کمیته پیشکسوتان تا الان کجا بود که یهو سرو کله اش پیدا شده و میخواد روند انتخاب سرمربی رو کندتر کنه؟ کجا بودی تا حالا؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی آلکس نوری از بین گزینه ها خط خورد؟
جواد نکونام، فرهاد مجیدی و محمود فکری ۳ گزینه هدایت استقلال هستند.

@ اینکه باشگاه به سیدمهدی رحمتی پیشنهاد داده یعنی تمایلی نداره با مجیدی ادامه بده..حداقل بخاطر پیشنهاد سه ساله اش..همینطور رو محمود فکری هم زوم نکردن! فقط سه نفر جدی بودن تا حالا، نکونام که تیم داره، آلکس نوری که جواب نداده و سید مهدی رحمتی! خیلی جالبه واقعا...یعنی سید مهدی رحمتی از پاشازاده بهتر بود؟!!!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وزیر نمیخواد انتخاب کنه والا مدیرعامل خوب زیاده!

:D :D :D :D :D :D
پول فروش صیادمنش هنوز ندادن به شفر
اینا واقعا تقصیر وزیر ورزش چون اگه خبر نداره که باید بگیم چه وزیریه که خبر تیم بزرگ استقلال نداره
اگه خبر داره چرا کاری نمیکنه ؟!!
ظاهرا نمیخاد هم کای کنه
سال سال اخره شه تمام زورشونو دارن میزنن که تیمو برای2 سال دیگه هم خراب کنند :p

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فکر کنم ترامپ هم که کرونا گرفته زیر سر هوادار استقلال باشه!
این یه چیز کاملا طبیعیه که متاسفانه در صدرش صداوسیما هم داره مانور میده. همه جای دنیا هم هست و بی خود میخوان بازیهای باشگاهی رو ملی کنند...
اگر ما بخوایم این دلایل رو استناد نتیجه گیری قرار بدیم الان باید تیمهای دیگه به استقلال افتخار کنند که پرچم ایران رو تو آسیا با قهرمانی هاش نگه داشته اما خوب مطمئنا هیچ افتخاری نمیکنن و شاید خود قهرمانی ها رو هم ببرن زیر سوال!!! که به نظرم اینم طبیعیه و ذات فوتبال باشگاهی هم همینه
در هر صورت afc هم فدراسیون ایران نیست که جانبداری عمل کنه و مانور دادن بازم میگم صدا وسیما بیشتر عقده و ناتوانیمون رو در برابر عرب ها میرسونه و گرنه همین afc الهلال رو حذف کرد که خود سعودی ها به شدت معترض بودند یا حذف الوحده و بخشش بازیکن ایرانی وحتی var که همگی به نفع ایران بود !!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حواسمون به دیاباته و میلیچ بیشتر باید باشه....

این یه چیز کاملا طبیعیه که متاسفانه در صدرش صداوسیما هم داره مانور میده. همه جای دنیا هم هست و بی خود میخوان بازیهای باشگاهی رو ملی کنند...
اگر ما بخوایم این دلایل رو استناد نتیجه گیری قرار بدیم الان باید تیمهای دیگه به استقلال افتخار کنند که پرچم ایران رو تو آسیا با قهرمانی هاش نگه داشته اما خوب مطمئنا هیچ افتخاری نمیکنن و شاید خود قهرمانی ها رو هم ببرن زیر سوال!!! که به نظرم اینم طبیعیه و ذات فوتبال باشگاهی هم همینه
در هر صورت afc هم فدراسیون ایران نیست که جانبداری عمل کنه و مانور دادن بازم میگم صدا وسیما بیشتر عقده و ناتوانیمون رو در برابر عرب ها میرسونه و گرنه همین afc الهلال رو حذف کرد که خود سعودی ها به شدت معترض بودند یا حذف الوحده و بخشش بازیکن ایرانی وحتی var که همگی به نفع ایران بود !!!
یکی دو ساله که شاید استقلال تو یکی دو دوره از مسابقات لیگ آسیا حضور نداشته....تقریبا هرساله بوده..یادمه زمان قلعه نوعی و پرویز مظلومی خصوصا به دور بعد هم صعود میکردیم..همیشه اردیبهشت ماه یادمه دنبال بازیهای استقلال تو آسیا بودیم...
اون سالی که چهارم آسیا شدیم خیلی عادی بود..انگار نه انگار..نه فشفشفه در کردیم نه کسی رفت فرودگاه...نه رئیس جمهور تبریک گفت..انگار وظیفه استقلال بوده هر سال تو آسیا باشه و غیر قهرمانی کسی ازش انتظار نداشت...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نمیدونم چرا یکهویی به این خبرنگار شبکه اسپرت علاقه مند شدم ... یعنی خبری در راه است ... ;)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گمونم آخرش محمود فکری سرمربی مون بشه
امشب نوبت فکریه. دارن باهاش مذاکره میکنن.
هر چند فرهاد شناخت خوبی از تیم داشت ولی فکری هم گزینه بدی نیست
قلعه نوعی رو هم 3 سال نو سپاهان نگه نداشتن چه برسه به فرهاد مجیدی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نکونام بعیده بیاد استقلال. خودشم بخواد سعید آذری نمیذاره
علیرغم بقیه طرفدارای تیم استقلال که میخوان نکونام رو بواسطه یکی دو سال بازی تو استقلال، استقلالی در نظر بگیرن من نکونام رو یه پاسی میدونم تا استقلالی!
هیچ تعصب و حرکت خاصی هم ندیدم از نکونام. فقط یکی دو سال آخر بازیش میخواست خودشو به یه رنگ بچسبونه.
از بین فکری و مجیدی بنظرم فکری انتخاب میشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
علی کریمی هر باشگاهی میره برای مذاکره تو تستهاش رد میشه!
فقط تستای استقلال رو پاس میکنه:)
گمونم آخرش مال خودمونه! :)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اصلا بین فرهاد مجیدی و محمود فکری شیر یا خط کنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا