• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
وقتی می گن پشت پرده منظور همین چیزاست که داره اتفاق میوفته
خودتون اتفاقات این چند روز رو سر هم بزارید متوجه میشید
به هر دلیلی دوباره می خوان این تیم رو ضعیف کنن
زمان استراماچونی هم همین بود تا تیم رفت صدر شروع کردن به تضعیف!!! اونم از طریق مدیریت منتخب وزرات و حکومت!!!
مهندسی فقط این نیست داور با سوت زدن نتیجه رو عوض کنه...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
و باید دید این ماجرا در نهایت به جدایی کاپیتان استقلال از این تیم می انجامد یا اتفاق دیگری در راه است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تئوری توطئه هست استاد 9 ملیارد قرار داد برای یه بازیکن متوسط ؟! اینم حتمن تقصیره وزیره دیگه یو این حرفارو بزنی دیگه از بقیه چه انتظاریه .
در قیاس با رقم قرارداد منتشر نشده و نامعلوم بازیکنان تیمهای دیگه لیگ برتر زیاده ؟؟
انتشار قراردادهای بازیکنان و مربیان تیمی که مالکش وزارت ورزشه، تقصیر چه کسی غیر از جناب وزیره ؟؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
این موارد قطعا برای ضربه زدن تیم هست.
من کاملا با این مبالغ نجومی و بالا مخالفم این پولی که همه فوتبالیستهای استقلال و پیروزی میگرن حروم هست برا خاطر اینکه پول مردم بیچاره اس پول بیت المال هست که دارن اینا خرج میکنن
ولی کیو باید توبیخ کنند؟بازیکن رو؟نه اونایی که این دلالی ها و کاسبی ها رو درست کردن مقصر اصلی هستند.من امروز برا خدماتی ارایه میدم میتونم هر قیمتی دلم میخواد بزارم اونی که میاد با من قرارداد میبنده باید حساب دخل و خرج رو هم کنه.اینکه فساد بیداد میکنه هر ادم پاکی رو هم الوده میکنه.
حالم از این شرایط دزدی و بخور بخور بهم میخوره.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
تئوری توطئه هست استاد 9 ملیارد قرار داد برای یه بازیکن متوسط ؟! اینم حتمن تقصیره وزیره دیگه یو این حرفارو بزنی دیگه از بقیه چه انتظاریه .
برای نیمکت نشین گل نزن یه تیم نیم فصل بالای ۱۴ میلیارد باید داده بشه ولی کاپیتان یک تیم ۸ میلیارد رقم زیادیه ؟!

این سیرک دیگه پشت صحنش خیلی وقته لو رفته دیگه جذابیتی نداره ... تکراری شده این نمایش های مسخره ... نه خنده داره نه ناراحت میشیم حکم تماشاچی ای رو داریم که مجبوریم نگاه کنیم و هیچ راهی هم نداریم ... سیرک وزیر بی شرف می گه که مدیر عاملی بذارم که از کاپیتانم شکایت کنه از اون طرف مدیری که تمام دلالی و بی شرفی یه سرمربی رو برملا کرده رو میندازم بیرون تازه تقویتش می کنم ... استقلال هر زمان اومد صدر یه بلا سرش میارم که ذهرش بشه ... استراماچونی رو فراری میدیم ... میلیچ رو فراری میدیم ... رو مخ کاپیتانش میریم ... زمین تمرین براش نمی ذاریم ... یه سری کارهای تکراری و حال به همزن....

نه از حرکات و رقم قرارداد ووریا حمایت می کنم و نه از سیستم مربی متوسطی که برای تیم گذاشتن ... ولی این که یه قرارداد چند ماهه پیش نوشته شده و مدیر جدید میاد بعد چند وقت درست روزی که استقلال با تمام بد بازی کردن هاش صدر جدوله از کاپیتان تیمش شکایت می کنه به خدا سیرکه ... خیلی هم سیرکه دراماتیکیه ... خنده دار برای کل دنیا و بهت انگیر برای ما که قربانی این سیرک شدیم ... فشار به خیلیا اومده و بازی های تکراری رو شروع کردن ... خیلی واضح که نیاز به توضیح نداره ... به شدت وقیحانه ... یه موضوع ساده که می تونه درون خانوداگی حل شه شده بزرگترین حاشیه تیم ... از دروازه بان دومی که ۱۰ تا بازی انجام نداد بیشتر گرفته که فشار میاد به آقایون یا از رضایت نامه یه سرمربی متوسط که با زور و تهدید از یه تیم دیگه آوردنش؟‌!‌ انقدر این مسخره بازیا در کنار مسائل ریز و درشت داوری زیاده که عادی شده برای همه ...

در مورد تیم هم اومده بودم کامنت بذارم ... چند هفته پیش گفتم این تیم مربی بهتری می خواد ... تاکتیک می خواد ... این که مربی ۹۰ دقیقه بی کیفیت ترین بازیکن تیم رو میذاره پست حساس راست یعنی درکی نسبت به ارنج تیمی نداره ... این که بهترین بازیکن های لیگ اینقدر افت کردن که استپ کردن رو فراموش می کنن یعنی تمرین خوبی نداریم ... اینکه خودت هم نمی دونی کدوم بازیکن رو کجا بذاری بعد از ۱۴ هفته یعنی مربی نیستی ... دوستی خاله خرسه بسه ... عین مرد برید و بذارید استقلال فوتبال بازی کنه ...

به امید روز های بهتر ...

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
این موارد قطعا برای ضربه زدن تیم هست.
من کاملا با این مبالغ نجومی و بالا مخالفم این پولی که همه فوتبالیستهای استقلال و پیروزی میگرن حروم هست برا خاطر اینکه پول مردم بیچاره اس پول بیت المال هست که دارن اینا خرج میکنن
ولی کیو باید توبیخ کنند؟بازیکن رو؟نه اونایی که این دلالی ها و کاسبی ها رو درست کردن مقصر اصلی هستند.من امروز برا خدماتی ارایه میدم میتونم هر قیمتی دلم میخواد بزارم اونی که میاد با من قرارداد میبنده باید حساب دخل و خرج رو هم کنه.اینکه فساد بیداد میکنه هر ادم پاکی رو هم الوده میکنه.
حالم از این شرایط دزدی و بخور بخور بهم میخوره.
در دنیای فوتبال، رقم دلاری قراردهاشون کاملا منطقی و معقوله !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

جلسه دو نفره فکری و مددی بعد از انتشار شکایت نامه مدیرعامل باشگاه از کاپیتان تیم و افشای رقم قرارداد وریا

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فتح‌الله‌زاده (مدیرعامل سابق استقلال) در مورد اینکه در بازی با نساجی، ووریا غفوری تعویض شد اما از گوشه زمین بیرون رفت و عصبانی بود، گفت:
چرا کاپیتان تیم عصبانی می‌شود؟ همه پشت پرده را نمی‌دانند. وقتی با تمام وجود کار کنید اما شب قبل از بازی متوجه شوید که از شما به کمیته انضباطی شکایت شده است، چه حالی پیدا می‌کنید؟ طبیعتاً ما هم شبیه غفوری می‌شویم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
گفتم نگران نباشید بازی بعدیم فیکسه اینا همه شوعه

انتشار نامه-ای محرمانه که رقم قرارداد کاپیتان تیم رو افشا میکنه شوعه ؟؟؟:rolleyes:

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وریا غفوری بازیکنی نبوده که تو این چند سال بزنه به سیم آخر؛ یه چالش اینستاگرامی درست میکنه و یه گرد و خاکی میشه و دو باره اوضاع برمیگرده به سابق!
تو مصاحبه اش هم از سعادتمند تشکر کرده و از مددی و فکری هم انتقادی نکرده و فکری هم تصورش اینه که وریاغفوری آبریزش بینی داره و سرماخورده...

این هم آخرین گمانه زنی ها..پس کو امید ابراهیمی؟پ

مهدی کیانی، علیرضا علیزادع، صادق بارانی؟؟؟ (هافبک دفاعی)
امین قاسمی نژاد، میلاد جهانی؟؟؟ ( هافبک هجومی)
پیمان بابایی، حامد پاکدل؟؟؟ (فوروارد)

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مهر : در این خصوص عنوان شده که باشگاه استقلال درخواست ورود کمیته اخلاق را به قرارداد وریا غفوری کاپیتان آبی پوشان داشته است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مددی: این نکته را باید عرض کنم که باشگاه استقلال موظف است پاسخ نامه نهادها و ارکان قضایی و نظارتی را بدهد. این یک رویه عمومی برای کلیه باشگاه‌هاست. از سوی کمیته اخلاق نامه‌ای در خصوص وریا آمده بود و از ما توضیحاتی خواسته بودند و ما هم توضیحاتی را ارائه دادیم. اصلا چیزی به اسم شکایت اینجا مطرح نیست. باشگاه استقلال حامی کلیه بازیکنان خود است. شایعه شکایت ما از وریا هم ساخته پرداخته اذهان بیمار است و باید هواداران استقلال در این قضایا باهوش باشند و در زمین حاشیه‌سازان بازی نکنند.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
گفتم نگران نباشید بازی بعدیم فیکسه اینا همه شوعه

از نظر من هیچ مشکلی نیست بیای اینجا در چهارچوب ادب حرفاتو بزنی و یا سایر دوستان استقلالی برن تاپیک پرسپولیس...
اما قریب به اتفاق یوزرای دو تا تاپیک از این استقبال نمیکنن...
لطفا اگر بحثی موردی هست در تاپیک حواشی مطرح کن تا هر کسی دوست داره بتونه در بحث شرکت کنه و نظم تاپیک های هوادری رو هم به نریز چون از اینبه بعد برخورد خواهدشد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وریا غفوری بازیکنی نبوده که تو این چند سال بزنه به سیم آخر؛ یه چالش اینستاگرامی درست میکنه و یه گرد و خاکی میشه و دو باره اوضاع برمیگرده به سابق!
حق داره
بنظرم موسوی اومده وریا کمی استراحت کنه بنفع خودشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حق داره
بنظرم موسوی اومده وریا کمی استراحت کنه بنفع خودشه
معمولا بازیکنای ایرانی سرخورده میشن
یا بطور اتوماتیک افت میکنن
سیدحسین حسینی از خودش جنبه نشون داد و خیلی جدی تو تمرینات شرکت کرد بطوریکه فکری متقاعد شد بهش بازی بده..
ولی نمیدونم چی شد که حسینی اون اسپک رو زد تو دروازه خودمون
ولی مورد وریا فرق میکنه. وریا خیلی وقته وریا همیشگی نیست و بنظرم ربطی به موسوی نداره چون جفتشون هم در آن واحد بازی میکنن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ولی مورد وریا فرق میکنه. وریا خیلی وقته وریا همیشگی نیست و بنظرم ربطی به موسوی نداره چون جفتشون هم در آن واحد بازی میکنن
منظورم این بود حالا که موسوی از بند مصدومت رها شده و اومده به ترکیب /بهتر وریا بازی نکنه
دقیقا کارهای اضافه تو زمین میکنه تهایی که راحت میتونه پاس بده اما نمیده/مشخصه تمرکز نداره

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
در کنار تمام مسائل اما موضوع وریا غفوری با سایرین متفاوت است. اگرچه طی روزهای گذشته هجمه های زیادی علیه کاپیتان استقلال به وجود آمده اما مساله اینجا است که ناراحتی غفوری بیراه هم نیست. غفوری اگرچه بعد از برد مقابل نساجی مصاحبه‌ای درباره مشکلات نکرد، اما او شاید تنها بازیکن کنونی استقلال محسوب می‌شود که از 3 سال پیش هم طلبکار است و به حق مطالباتش را درخواست می‌کند.

ورزش سه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا