تئوری توطئه هست استاد 9 ملیارد قرار داد برای یه بازیکن متوسط ؟! اینم حتمن تقصیره وزیره دیگه یو این حرفارو بزنی دیگه از بقیه چه انتظاریه .
برای نیمکت نشین گل نزن یه تیم نیم فصل بالای ۱۴ میلیارد باید داده بشه ولی کاپیتان یک تیم ۸ میلیارد رقم زیادیه ؟!
این سیرک دیگه پشت صحنش خیلی وقته لو رفته دیگه جذابیتی نداره ... تکراری شده این نمایش های مسخره ... نه خنده داره نه ناراحت میشیم حکم تماشاچی ای رو داریم که مجبوریم نگاه کنیم و هیچ راهی هم نداریم ... سیرک وزیر بی شرف می گه که مدیر عاملی بذارم که از کاپیتانم شکایت کنه از اون طرف مدیری که تمام دلالی و بی شرفی یه سرمربی رو برملا کرده رو میندازم بیرون تازه تقویتش می کنم ... استقلال هر زمان اومد صدر یه بلا سرش میارم که ذهرش بشه ... استراماچونی رو فراری میدیم ... میلیچ رو فراری میدیم ... رو مخ کاپیتانش میریم ... زمین تمرین براش نمی ذاریم ... یه سری کارهای تکراری و حال به همزن....
نه از حرکات و رقم قرارداد ووریا حمایت می کنم و نه از سیستم مربی متوسطی که برای تیم گذاشتن ... ولی این که یه قرارداد چند ماهه پیش نوشته شده و مدیر جدید میاد بعد چند وقت درست روزی که استقلال با تمام بد بازی کردن هاش صدر جدوله از کاپیتان تیمش شکایت می کنه به خدا سیرکه ... خیلی هم سیرکه دراماتیکیه ... خنده دار برای کل دنیا و بهت انگیر برای ما که قربانی این سیرک شدیم ... فشار به خیلیا اومده و بازی های تکراری رو شروع کردن ... خیلی واضح که نیاز به توضیح نداره ... به شدت وقیحانه ... یه موضوع ساده که می تونه درون خانوداگی حل شه شده بزرگترین حاشیه تیم ... از دروازه بان دومی که ۱۰ تا بازی انجام نداد بیشتر گرفته که فشار میاد به آقایون یا از رضایت نامه یه سرمربی متوسط که با زور و تهدید از یه تیم دیگه آوردنش؟! انقدر این مسخره بازیا در کنار مسائل ریز و درشت داوری زیاده که عادی شده برای همه ...
در مورد تیم هم اومده بودم کامنت بذارم ... چند هفته پیش گفتم این تیم مربی بهتری می خواد ... تاکتیک می خواد ... این که مربی ۹۰ دقیقه بی کیفیت ترین بازیکن تیم رو میذاره پست حساس راست یعنی درکی نسبت به ارنج تیمی نداره ... این که بهترین بازیکن های لیگ اینقدر افت کردن که استپ کردن رو فراموش می کنن یعنی تمرین خوبی نداریم ... اینکه خودت هم نمی دونی کدوم بازیکن رو کجا بذاری بعد از ۱۴ هفته یعنی مربی نیستی ... دوستی خاله خرسه بسه ... عین مرد برید و بذارید استقلال فوتبال بازی کنه ...
به امید روز های بهتر ...