• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اینا نفسشون از جای گرم در میاد والا پسر من هم میدونه مردمند و سیاوش یزدانی دفاع نیستن
متاسفانه دانشگر بد موقعی جوش زیاد شد و پرخاش کرد
ای اقا همین دانشگر و چشمی

بازی برگشت السد که کامبک زده بودیم

به فنامون دادن

درست میشه خط دفاع مطمعن هستم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چه اشکالی داشت بعد از گل اول اتوبوس پارک کنیم ؟
این دفاع مشکل داره فرهادم میدونه

دفاع اتوبوسی تو طبیعت این تیم بی مدیریت نیست

ریگی رو گل اول - دوم ببین

بهترین دفاع برای فرهاد فعلا حمله اس

بازی شرطه هم اگر دفاعی بودیم میخوردیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ای اقا همین دانشگر و چشمی

بازی برگشت السد که کامبک زده بودیم

به فنامون دادن

درست میشه خط دفاع مطمعن هستم
منم امیدوارم
بازی برگشت انشالله جبران می کنیم
فرهاد و فراز کمالوند درست میکنن تیمو
منم این باخت بنظرم لازم بود
تیم خیلی رفته بود تو ابرها و خیال می‌کرد ستاره سوم رو گذاشتن کنار برای اینا
خیلی وقت بازی اینطور بازی ای از استقلال ندیده بودم
دمشون گرم خیلی زیبا بازی کردن
واقعا خسته نباشید به همه بچه های تیم و کادر فنی
امیدوارم نقاط ضعف رو سریعتر جبران کنن و روزهای آبی تری ببینیم از این تیم خوش آتیه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فقط باید صعود کنیم

یک استراحت در پیش هست

تیم میشه درست کرد

فقط باید صعود کرد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
7:
به هر دو تیم خسته نباشید و به تیم الدحیل تبریک می‌گویم. از بازیکنانم بابت تلاششان و بازی خوبشان تشکر می‌کنم. تقریبا در هر دو نیمه بهتر از حریف کار کردیم. در نیمه دوم فکر می‌کنم فقط یک موقعیت داشتند و همان توپ را به گل تبدیل کردند.
باز هم به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم ولی در خط دفاعی اشتباهات فردی بسیار زیادی داشتیم. مطمئنا این مشکلات را برطرف می‌کنیم. خوشبختانه سه روز دیگر می‌توانیم الدحیل را ببینیم.
الدحیل تیمی است که بسیار با سازماندهی بازی می‌کند. هم در دفاع و هم در حمله اینگونه است و این مطلب حتما به دلیل تاثیر مربی خوبشان بر آنها است. ما دوست داشتیم امروز یک بازی تهاجمی انجام دهیم.
نشان دادیم از آنها بهتریم و اگر نتیجه را واگذار کردیم، به خاطر اشتباهات فردی بود. چیزی که برایم مهم است، این است که بازیکنانم با تمام وجود و با دلشان بازی کردند. مطمئن باشید سه روز دیگر نتیجه بهتری برابر الدحیل کسب می‌کنیم.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
من نمیدونم بعضی از عزیزان چرا به این شکل انتقاد میکنند.انتقاد برای بهتر شدن تیم و رفع عیوب تیم خوبه ولی نه اینکه تمام نقاط قوت و خوب تیم رو هم نبینیم
من میگم طرفدار باید تکلیفش رو با خودش روشن کنه از تیم چی میخواد؟من از تیم بازی زیبا میخوام صادقانه نتیجه هم مهمه ولی اولویت بازی زیباست و باید قبول کنید تیم موقع با تیم های قوی بازی کنه نقاط ضعف بیشتر دیده میشه و این تو روند کار تاثیر مثبت داره و به مرور دفاع هم قوی تر میشه
اینکه شجاعت و نترس بازی کردن رو تو تیم تزریق کردن و تیم اینطور بی مهابا حمله میکنه خودش بهترین برد هست.اگه گمان میکنید دفاع تا همیشه همینطور متزلزل میمونه سخت در اشتباهید.تا خودمون رو تو اب نندازیم شنا کردن یاد نمیگیریم.لازمه قوی شدن محک خوردن هست
من اتفاقا منتظر چنین باخت و باخت هایی بودم.و نگران هم نیستم صبر کنیم با همین فرهاد میتونیم به خیلی جاها برسیم فقط اجازه بدیم یه دوره کوتاه بگذره همینطور که بازی سازی و خلق موقعیت گل تو تیم به بهترین شکل ایجاد شد و الان میبینید که خیلی سریع توپ میرسه به مهاجم ها و اونها رو تو موقعیت گل قرار میده.خط دفاع هم به مرور ابدیده میشه و این اشتباهات کمتر میشه نهایت با جذب دو تا بازیکن خوب.کاش پژمان منتظری بود.
بهرحال بازی خیلی خوبی بود و لازمه بازی زیبای تیم رو به همه تبریک بگم.حتما نباید برا برد تبریک گفت.بازی بعد جبران میکنیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من نمیدونم بعضی از عزیزان چرا به این شکل انتقاد میکنند.انتقاد برای بهتر شدن تیم و رفع عیوب تیم خوبه ولی نه اینکه تمام نقاط قوت و خوب تیم رو هم نبینیم
من میگم طرفدار باید تکلیفش رو با خودش روشن کنه از تیم چی میخواد؟من از تیم بازی زیبا میخوام صادقانه نتیجه هم مهمه ولی اولویت بازی زیباست و باید قبول کنید تیم موقع با تیم های قوی بازی کنه نقاط ضعف بیشتر دیده میشه و این تو روند کار تاثیر مثبت داره و به مرور دفاع هم قوی تر میشه
اینکه شجاعت و نترس بازی کردن رو تو تیم تزریق کردن و تیم اینطور بی مهابا حمله میکنه خودش بهترین برد هست.اگه گمان میکنید دفاع تا همیشه همینطور متزلزل میمونه سخت در اشتباهید.تا خودمون رو تو اب نندازیم شنا کردن یاد نمیگیریم.لازمه قوی شدن محک خوردن هست
من اتفاقا منتظر چنین باخت و باخت هایی بودم.و نگران هم نیستم صبر کنیم با همین فرهاد میتونیم به خیلی جاها برسیم فقط اجازه بدیم یه دوره کوتاه بگذره همینطور که بازی سازی و خلق موقعیت گل تو تیم به بهترین شکل ایجاد شد و الان میبینید که خیلی سریع توپ میرسه به مهاجم ها و اونها رو تو موقعیت گل قرار میده.خط دفاع هم به مرور ابدیده میشه و این اشتباهات کمتر میشه نهایت با جذب دو تا بازیکن خوب.کاش پژمان منتظری بود.
بهرحال بازی خیلی خوبی بود و لازمه بازی زیبای تیم رو به همه تبریک بگم.حتما نباید برا برد تبریک گفت.بازی بعد جبران میکنیم
چقدر گل فرمایش کردی آرکاداش:)
با اون مدیریت و کرونا و وضعیت تیم، دیشب تیم اینقدر رو به جلو و خوب بود و پاسها همه دقیق و حساب شده که تو بعضی از دقایق بازی من احساس کردم دارم فیفا2021 بازی می‌کنم!
با شرایطی که داشتیم از جمله گرفتن میزبانی و نبود دانشگر و... من انتظار 11 گل تو 3 تا بازی نداشتم از تیم!
بعضیا استقلال رو با رئال مادرید اشتباه گرفتن! بابا اگر باختیم 3 تا هم زدیم 4-3 باختیم. واقعا دمشون گرم...تازه یه پنالتی هم که نگرفته بودن برامون
بنظرم دیشب وریا غفوری باید از اول تو ترکیب می بود. مسعود ریگی و دفاع هم اشتباهات بدی داشت. شاید نظر کادر فنی برگشت عارف غلامی باشه. دیگه گذشته ها گذشته. بقول ورزش 3 این بازی برگشت داره

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازی خوی بود یه پنالتی هم داور واسمون نگرفت ، با این بازی های پیاپی و نود دقیقه دویدن ها باید بدن بازیکنا کم بیاره اتفاقا این باخت شاید بموقع بود ...

ضعف تو ساق پای بازیکنا مشهود بود ، نادری ، ریگی ، یزدانی ...

من در تعجبم چرا رشید روزش نبود !

الان وقت انتقاد نیست راه رو واسه فرصت طلب ها هموار نکنید

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
واقعا بد نبودیم...
تیم خیلی خوب بازی میکنه و تیمی هم که هجومی بازی کنه تا حدی دفاعش متزلزل میشه اما اینم به مرور رفع میشه
دیشب شاید اگر از همون ترکیب بازی های قبل و زوج ملیچ وریا استفاده میشد احتمال داشت بهتر جواب می گرفتیم
رشید مظاهری هم اگرچه رو گل ها مقصر نبود ولی تا الان دروازبان معمولی بوده . شاید اگر دوتا واکنش فوق العاده داشت میتونستیم بازی رو هم ببریم. چیزی که سالیان پیش از مهدی رحمتی میدیدیم...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من مجدد خلاصه بازیو دیدم:

-اولا که آقای علی کریمی آیا این درسته شما در شادی گل غول بیابانی الدحیل شرکت میکنی؟ داشتیم ؟؟؟

-رو گل دوم که خوردیم و آقای ریگی اون اشتباه بد رو کرد، یه چیزی به ذهنم رسید..از چند تا بازی قبل استقلال اینو دیدم تو بازیها و بنظرم خیلی نکته مهمیه....یه مشکلی که داریم شروع مجدد و ضربه دروازه است که با پاسهای کوتاه به دفاع ختم میشه و همیشه استرس اینو داریم که یوقت پاسهامون قطع نشه...
تو بازی حساسی مثل بازی با الدحیل این اشتباه ترین کار ممکن بود...دروازه تا جایی که میتونه برای شروع مجدد باید توپ رو دور کنه و به وسط زمین بفرسته..حالا با دست میخواد پرتا کنه یا شوت میخواد بزنه یا پشتک پارو بزنه من نمیدونم....پاس کوتاه ممکنه منجر به اشتباه دفاع و هافبک دفاعی ها بشه..بنظرم کار بسیار اشتباهی هست پاس کوتاه

-رو گل سوم و چهارم اگر دقت کنید محمد حسین مرادمند تقریبا هیچ غلطی نمیکنه و همش تماشا میکنه!!! نمیدونم دیشب چش بود؟ رو گل سوم یا چهارم هم سیاوش یزدانی سرش داد کشید..دوست دارم فقط این مرادمند رو بگیرم بزنم! بنظرم خیلی زود بود براش که به بازیهای آسیایی میرسید...هر چند تو سپاهان هم بازی کرده...ولی بنظرم باز صد رحمت به عارف غلامی....یکی از مهمترین تعویض هایی که کادر فنی تو نیمه اول یا دوم باید انجام میداد حداقل بعد گل سوم، تعویض مرادمند با عارف غلامی بود....ضمنا تیممون هم خیلی اخلاق مدار شده، میترسم از اونطرف بوم بیفتیم! بازیکن اصلی و با تعصب استقلال رو تو تهران جا گذاشتیم اینجا تو عربستان داریم فرت و فرت گل میخوریم!!! حالا یه چندتا لات بازی هم درمیاورد...بنظرم فرهاد باید وساطت های فرشید اسماعیلی رو قبول میکرد..یکم زیادی تند رفت فرهاد!!!

-دیاباته بنظرم اون دیاباته همیشگی نیست..درسته گل هم میزنه برامون ولی 4 تا نمیزنه یکیو میزنه! یکم هوشمندی تو گل زدنش رو از دست داده
-دریبل هایی که تو نیمه دوم قایدی کرد واقعا تحسین برانگیز بود، بنظرم قایدی و نادری رو حسابی بسته بودن
-منم قبول دارم که رشید مظاهری میتونست بهتر باشه
-واقعا دیشب ریگی چش بود؟ من کمتر دیده بودم از این سوتی ها بده..کاش فرشید باقری رو نفروخته بودیم.

در هر صورت دیشب بازی خوبی بود...راستی موتور این وریا کی میخواد راه بیفته؟

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من مجدد خلاصه بازیو دیدم:

-اولا که آقای علی کریمی آیا این درسته شما در شادی گل غول بیابانی الدحیل شرکت میکنی؟ داشتیم ؟؟؟

-رو گل دوم که خوردیم و آقای ریگی اون اشتباه بد رو کرد، یه چیزی به ذهنم رسید..از چند تا بازی قبل استقلال اینو دیدم تو بازیها و بنظرم خیلی نکته مهمیه....یه مشکلی که داریم شروع مجدد و ضربه دروازه است که با پاسهای کوتاه به دفاع ختم میشه و همیشه استرس اینو داریم که یوقت پاسهامون قطع نشه...
تو بازی حساسی مثل بازی با الدحیل این اشتباه ترین کار ممکن بود...دروازه تا جایی که میتونه برای شروع مجدد باید توپ رو دور کنه و به وسط زمین بفرسته..حالا با دست میخواد پرتا کنه یا شوت میخواد بزنه یا پشتک پارو بزنه من نمیدونم....پاس کوتاه ممکنه منجر به اشتباه دفاع و هافبک دفاعی ها بشه..بنظرم کار بسیار اشتباهی هست پاس کوتاه

-رو گل سوم و چهارم اگر دقت کنید محمد حسین مرادمند تقریبا هیچ غلطی نمیکنه و همش تماشا میکنه!!! نمیدونم دیشب چش بود؟ رو گل سوم یا چهارم هم سیاوش یزدانی سرش داد کشید..دوست دارم فقط این مرادمند رو بگیرم بزنم! بنظرم خیلی زود بود براش که به بازیهای آسیایی میرسید...هر چند تو سپاهان هم بازی کرده...ولی بنظرم باز صد رحمت به عارف غلامی....یکی از مهمترین تعویض هایی که کادر فنی تو نیمه اول یا دوم باید انجام میداد حداقل بعد گل سوم، تعویض مرادمند با عارف غلامی بود....ضمنا تیممون هم خیلی اخلاق مدار شده، میترسم از اونطرف بوم بیفتیم! بازیکن اصلی و با تعصب استقلال رو تو تهران جا گذاشتیم اینجا تو عربستان داریم فرت و فرت گل میخوریم!!! حالا یه چندتا لات بازی هم درمیاورد...بنظرم فرهاد باید وساطت های فرشید اسماعیلی رو قبول میکرد..یکم زیادی تند رفت فرهاد!!!

-دیاباته بنظرم اون دیاباته همیشگی نیست..درسته گل هم میزنه برامون ولی 4 تا نمیزنه یکیو میزنه! یکم هوشمندی تو گل زدنش رو از دست داده
-دریبل هایی که تو نیمه دوم قایدی کرد واقعا تحسین برانگیز بود، بنظرم قایدی و نادری رو حسابی بسته بودن
-منم قبول دارم که رشید مظاهری میتونست بهتر باشه
-واقعا دیشب ریگی چش بود؟ من کمتر دیده بودم از این سوتی ها بده..کاش فرشید باقری رو نفروخته بودیم.

در هر صورت دیشب بازی خوبی بود...راستی موتور این وریا کی میخواد راه بیفته؟
ببین اینکه بازیسازی رو از دفاع شروع می کنن، این یک اصله تو فوتبال روز. و تیم های اروپایی هم همین کارو میکنن و حتی اگر دفاع تحت پرس شدید هم باشه با پاسکاری پرس رو دفع میکنن و اونجا هم تا حدی مدافع و دروازبان اشتباه میکنن. نمونش گلی که طارمی به یوونتوس زد
منتهی اونجا بازیکن از بچگی اینو یاد گرفته و مرتب تمرین میکنن. حالا باید ببینیم مدافعان ما هم با تمرینات کادر فنی هماهنگ میشن یانه.
یکی از مهم ترین دلایل بازی هجومی بی نقص تیم همین شروع از دفاع هست که تا حدی تیم رقیب رو از هم باز میکنه و موقعی که بازی به هافبک ها میرسه راحت تر میتونن تصمیم گیری کنن و چون سازماندهی کافی در خطوط برقراره تغییر مناطق بازی و کلا بازیسازی موفقیت آمیز تره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ببین اینکه بازیسازی رو از دفاع شروع می کنن، این یک اصله تو فوتبال روز. و تیم های اروپایی هم همین کارو میکنن و حتی اگر دفاع تحت پرس شدید هم باشه با پاسکاری پرس رو دفع میکنن و اونجا هم تا حدی مدافع و دروازبان اشتباه میکنن. نمونش گلی که طارمی به یوونتوس زد
منتهی اونجا بازیکن از بچگی اینو یاد گرفته و مرتب تمرین میکنن. حالا باید ببینیم مدافعان ما هم با تمرینات کادر فنی هماهنگ میشن یانه.
یکی از مهم ترین دلایل بازی هجومی بی نقص تیم همین شروع از دفاع هست که تا حدی تیم رقیب رو از هم باز میکنه و موقعی که بازی به هافبک ها میرسه راحت تر میتونن تصمیم گیری کنن و چون سازماندهی کافی در خطوط برقراره تغییر مناطق بازی و کلا بازیسازی موفقیت آمیز تره
فرمایشت متین عرفان عزیز، ولی بحث اینجا که تو تیم های اروپایی خودت میگی رو به جلو، ولی تو بازیهای استقلال، هر چی دروازه پاس به دفاعمون میده، چون دفاعمون به در بسته میخوره و اینقدر هوشمند نیست که راهی به جلو پیدا کنه مجبور میشه پاس بده به عقب یا به بازیکن کناریش....من منظورم این پاسکاریه که خیلی خطرناکه..خودت میگی بازی به هافبک برسه ولی متاسفانه در برخی موارد دوباره دفاع پاس میده به دروازه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من میگم طرفدار باید تکلیفش رو با خودش روشن کنه از تیم چی میخواد؟من از تیم بازی زیبا میخوام صادقانه نتیجه هم مهمه ولی اولویت بازی زیباست
خب این اشتباهه ! خیلی خیلی اشتباه ! اولویت هواداران باید نتیجه گرفتن باشه ! اون چیزی که میمونه جامها و افتخاراته نه بازیهای زیبا ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ریگی و مرادمند دیشب سوتی نداده بودن الان صدر نشین بودیم..... الان مثلا ما تهاجمی ترین تیم آسیا شدیم نتیجه نگرفتیم:)

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یه عده از هواداران معتقدند که اگر بازی برگشت با الدحیل رو هم ببیازیم صعود نخواهیم کرد !
گروهمون داره پیچیده میشه الاهلی هم برده شانس داره

کاش فرهاد به مساوی راضی بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شیخ دیاباته محروم نیست فقط یه کارت گرفته
کانالها میگن دیشب مهدی پور خوب بازی کرده...من بازیشو دقت نکردم...واقعا اگر خوب بازی میکنه چرا باید رو نیمکت بشینه؟
میگن ریگی هم بخاطر دو تا بازی قبلی خسته بوده؟ ببینم مگر بازیکنای دیگه تو اون دو تا بازی بازی نکرده بودن؟ واقعا برام عجیبه ریگی و چنین اشتباهاتی!
گروهمون داره پیچیده میشه الاهلی هم برده شانس داره
کاش فرهاد به مساوی راضی بود
کاش میشد ممد دانشگر یه اسنپ میگرفت از تهران میومد جده عربستان!:)

به به !!! چه سعادتی!!! درود به شرفت!!!!:)

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا