• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آره صمد پوز مورینیو رو آورد پایین تعویض طلایی بود:D
دقیقه 91 آوردش توی زمین...

کلی هم از کنار زمین بهش روحیه میداد ، از آخر همون یک توپ رو هم به طرز فجیعی به بیرون زد !!
kh.gif

البته گمونم تقصیر اون تشویقهای صمد هم بود
biggrin.gif

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
تو صدر جدول گلزنان هیچ خبری از استقلالی ها نیست پس این صمد چطوری ترکیب تیم رو درست میکنه؟
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28102%29.gif

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خروج جباری از لیست استقلال به نظر مرفاوی بستگی دارد .

*
مجتبی جباری به دلیل مشکلی که در زانویش به وجود آمده، صبح دوشنبه باید دوباره زانوی خود را تحت عمل جراحی قرار دهد. این جراحی باعث دوری 7 ماهه وی از میادین خواهد شد.
شایعات زیادی درباره این بازیکن مبنی بر خروج نام وی از فهرست بازیکنان مطرح شده است؛ اما باشگاه استقلال تا زمانی که کادر فنی چنین نظری نداشته باشد، اقدام به تصمیم گیری برای خروج نام وی نخواهد کرد. در این باره هنوز صمد مرفاوی نظر خود را اعلام نکرده است

آشتی‌کنان رمانتیک بعد از افطار ،‌ جانواریو توجیه کرد و بخشیده شد

فابیو جانواریو به تمرینات استقلال بازگشت. هافبک برزیلی استقلال که اصطلاحا شنیده بود «علی‌آباد هم شهر شده» وقتی فهمید توپ واعظ پرتر از این حرف‌هاست که بخواهد در قبال خواسته‌ نامعقولش (حقوقم را بیشتر کنید) را بدهد سه‌شنبه شب پس از آن که متوجه حضور واعظ در محل تمرین استقلال شد به سراغش رفت.

آخر او می‌دانست در صبح سه‌شنبه و در جلسه‌ای که مدیر برنامه‌هایش با باشگاهی‌ها داشت واعظ حتی حاضر به شرکت در آن نشده است و از این بابت به سراغش رفت و شروع کرد به توجیه اتفاقات اخیر. فابیو به واعظ گفت که اگر طی روزهای قبل در تمرینات حضور نداشته و جواب درست و حسابی به مسوولان باشگاه نداده است به خاطر مشکلات خانوادگی‌اش در برزیل بوده است. «طی تماس‌هایی که با پدرم داشتم شنیدم در برزیل یکسری اتفاقاتی رخ داده که ذهنم را به خود مشغول کرد و سبب شد تا تمرکزم را از دست بدهم و نتوانم آنچنان که باید و شاید در تمرینات حاضر شوم.» واعظ هم پس از شنیدن این توضیح و توجیه به او روی خوش نشان داده و با لبخند گفت:‌«من هم دوستت دارم و توقع بیشتری هم از تو دارم که در لیگ حسابی خودت را نشان دهی.» فابیو هم با لبخندی از سر رضایت به واعظ قول می‌‌دهد به محض رسیدن به شرایط مطلوب با تمام وجود در خدمت استقلال باشد و در مورد همه جرایم روزهای غیبتش هم هیچ بحثی نکرد و گفت که همه را می‌پذیرد. البته واعظ هم هرگز به او نگفت که چون متوجه اشتباهش شده جرایمش را خواهد بخشید. اما مرفاوی هم‌چنین سخنانی را پیش از شروع تمرین از زبان فابیو شنیده بود و سپس به او اجازه داد تا در تمرین گروهی پس از افطار استقلال شرکت کند. جانواریو ظهر روز گذشته هم در تمرینات استقلال شرکت کرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
رضا رجبي: توانايي مهاجمان استقلال بالاتر از اينهاست
احتياط در كار تيم زياد است

3eb0aea9-6bc6-4eb6-82db-605bfbefc0d4.jpg

1- صمدمرفاوي از اولين بازي تيمش را با استراتژي يا همان سيستم 3-3-4 به ميدان فرستاد. در اين استراتژي فاصله زيادي بين 2 هافبك كنار و يك هافبك مياني كه مثلث را تشكيل مي‌دهند با خط حمله خود به خود به وجود مي‌آيد. همين فاصله زياد دليل اصلي عدم گلزني مهاجمان استقلال است. در فوتبال روز دنيا شاهد اين هستيم مهاجمان زماني صاحب توپ مي‌شوند كه پاسورهاي خوبي در تيم باشند. اتفاقي كه با اين 3-3-4 رخ نمي‌دهد. در 4 مسابقه گذشته مشكل اصلي صاحب توپ نشدن مهاجمان است. استقلال 88 بازيكنان فوق‌العاده خوبي دارد اما تا به حال بيش از 2 گل از آنها نديديم. درست است كه تيم تا به حال گل نخورده و خط دفاعي عملكرد خوبي داشته اما دليل نمي‌شود كه به خاطر گل نخوردن، قيد گل زدن را هم بزنيم. شاگردان مرفاوي فوق‌العاده با احتياط كار مي‌كننند و همين احتياط باعث شده كه كمتر موقعيتي روي دروازه حريفان ايجاد كنند. چه اشكالي دارد استقلال 4 گل بخورد اما در عوض 5 گل بزند؟ آن هم در حالي كه مي‌دانيم مهاجمان توانايي بازكردن دروازه حريفان را براي چند بار در هر مسابقه دارند.

فكر مي‌كنم به مهاجمان ا ستقلال توپ نمي‌رسد و اين اصلي‌ترين مشكل تيم است. بازيكنان بايد كاري كنند كه روي حركات تركيبي مهاجمان را صاحب توپ كنند و آن وقت ببينيم آيا تيم گل مي‌زند يا خير؟

2- در مسابقه مقابل ملوان هم دقيقاً همين اتفاق رخ داد. بازيكنان به فكر گل نخوردن بودند و همين احتياط باعث شد گل نزنند. با توجه به غيبت جباري و جان‌آريو فكر مي‌كنم حضور همزمان كاظمي و رحمتي كمك بزرگي بكند. در اين صورت است كه قطعاً مهاجمان تيم خود به خود وارد بازي مي‌شوند و مي‌توانند دروازه حريفان را باز كنند.

3- در پايان براي تيم آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم هر چه سريع‌تر مشكل گلزني حل شود و شاهد پيروزي‌هاي پرگل تيم باشيم.

استقلال شروع خوبي در ليگ داشته است
علي چيني: استقلال بهترين مهاجمان را دارد

1ba5d0a1-2ade-45da-8cd3-46fc90b36d0d.jpg

درست است كه استقلال تا اينجاي ليگ نتوانسته بيش از 8 امتياز كسب كند اما فوتبالي كه آبي‌پوشان بازي مي‌كنند نشان دهنده روزهاي خوبي است كه در انتظار آنهاست.

علي چيني يكي از پيشكسوتان استقلال در گفتگويي با اشاره به اين موضوع و بازي هفته چهارم مقابل ملوان اظهار داشت: انجام يك فوتبال روان بارزترين خصوصيتي است كه شخصاً از تيم در اين 4 مسابقه ديدم.

به اعتقاد من شاگردان مرفاوي از لحاظ بازي نسبت به فصل قبل فوق‌العاده روان‌تر بازي مي‌‌كنند و با كسب 8 امتياز نشان دادند كه شروع خوبي در ليگ داشته و به نوعي هواداران را اميدوار كردند. علاوه بر آن در چهره تك‌تك بازيكنان انگيزه‌اي ديده مي‌شود كه شايد از سوي سرمربي و مسوولان باشگاه به آنها تزريق شده است.

چيني در ادامه افزود: در بازي مقابل ملوان در چند صحنه حركات خوبي از بازيكنان ديدم كار تيمي كه به خوبي انجام مي‌شود مهمترين عامل رخ دادن اين صحنه‌هاست.

علاوه بر آن در اين مسابقه تغييراتي در تركيب ايجاد شد كه بسيار مثبت بود. يكي از اين تغييرات حضور سياوس اكبرپور پشت سر مهاجمان بود. سياوش با دودندگي‌هاي بي‌امان به خوبي توانست كار يك هافبك نفوذي را انجام بدهد.

هافبك سال‌هاي قبل استقلال با اشاره به تعويض‌هاي استقلال گفت: همانطور كه گفتم اكبرپور خوب بازي مي‌كرد . بعد از آن فكر مي‌كنم جابجايي برهاني و مجيدي هم تصميم درستي نبود. البته باز همه چيز به نظر مرفاوي برمي‌گردد. شايد 2 تعويض ها به ملوان جرات داد تا رو به جلو حركت كند. قبل از آن ملواني‌ها دفاعي‌تر بازي مي‌كردند اما وقتي اكبرپور و برهاني بيرون آمدند خيال شاگردان احمدزاده راحت شد. براي همين فكر مي‌كنم استقلال بايد تعويض‌هايش را متفكرانه‌تر انجام بدهد.

علي چيني در پايان درباره عدم گلزني‌ مهاجمان تيم گفت: برخلاف گفته خيلي‌ها من فكر نمي‌كنم استقلال مشكل گلزني داشته باشد. گلزني با تكرار و انجام تمرينات اختصاصي حل مي‌‌شود. مي‌گويم با تمرين زيرا در تركيب استقلال بهترين مهاجمان حضور دارند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جباري: ضعف بدني را قبول ندارم

خبرگزاري فوتبال ايران- مجتبي جباري مي گويد براي اين فصل برنامه هاي زيادي داشتم و مي خواستم به کمک تيمم بيايم، انگيزه ام نيز خيلي بالا بود ولي خب اتفاقي که نبايد مي افتاد، افتاد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، او كه به شدت ناراحت است و به بخت بدش لعنت مي فرستد ، اين مصدوميت را بخشي از تقدير خودش مي داند. قسمتي كه شايد نشود با آن جنگيد. او مي گويد: باور کنيد نمي دانم چي شد كه مصدوم شدم.ظاهرا تمرينات خوبي انجام داده بودم و هيچ مشکلي وجود نداشت، اما ...!

جباري با رد اين موضوع که ضعف جسماني موجب مصدوميت هاي پي درپي وي مي شود گفت: شما که با من نبوده ايد و نمي دانيد چقدر روي عضلاتم کار کرده ام، اين موضوع را قبول ندارم که بخاطر ضعف بدني مصدوم ميشوم.

هافبک استقلال تاکيد مي کند: استقلال اين فصل شرايط خوبي دارد و فکر مي کنم مدعي اصلي قهرماني همين تيم باشد. بازي استقلال –ملوان را ديدم؛ به نظرم استقلال خوب بازي کرد ضمن اينکه ملوان هم تيم پرقدرتي نشان داد. البته به نظر من استقلال مي توانست بهتر بازي کند و حتي مسابقه را ببرد. تيم ما در هر بازي تغييراتي در ترکيب خود دارد و فکر مي کنم وقتي به يک ارنج ثابت برسد و هماهنگي لازم را کسب کند شرايطش خيلي بهتر مي شود.

استقلال كل مبلغ قرارداد جباري را پرداخت نمي‌كند

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال كل مبلغ قرارداد هافبك مصدوم خود را پرداخت نمي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از عقد قرارداد رسمي با باشگاه استقلال دچار مصدوميت شديد شد و بايد رباط صليبي پايش را عمل جراحي كند.
يكي از مسئولان باشگاه استقلال در اين زمينه به خبرگزاري فارس گفت: باشگاه به تعهدات خود به جباري پايبند است اما كل مبلغ قرارداد اين بازيكن به او پرداخت نمي‌شود و پولي كه بازيكنان بابت حضور در تركيب اصلي و پاداش پيروزي دريافت مي‌كنند به جباري پرداخت نمي‌شود و از قرارداد اين بازيكن اين مبالغ كسر خواهد شد.
وي ادامه داد: البته با توجه به مفاد قرارداد باشگاه استقلال هزينه درمان بازيكن مصدوم خود را به طور كامل پرداخت مي‌كند.
گفتني است برخي منابع خبري عنوان كردند با مصدوميت مجتبي جباري، باشگاه استقلال 350 ميليون تومان متضرر شد زيرا اين بازيكن در ليگ برتر نهم قادر به بازي نيست.

خبرهاي كوتاه از باشگاه استقلال

- نام مجتبي جباري در صورتي از كادر بازيكنان تيم استقلال خارج خواهد شد كه كادر فني چنين نظري داشته باشد.

مجتبي جباري به دليل مشكلي كه در زانويش به وجود آمده، صبح دوشنبه بايد دوباره زانوي خود را تحت عمل جراحي قرار دهد.

اين جراحي باعث دوري 7 ماهه وي از ميادين خواهد شد.

شايعات زيادي درباره اين بازيكن مبني بر خروج نام وي از فهرست بازيكنان مطرح شده است؛ اما باشگاه استقلال تا زماني كه كادر فني چنين نظري نداشته باشد، اقدام به تصميم گيري براي خروج نام وي نخواهد كرد.

در اين باره هنوز صمد مرفاوي نظر خود را اعلام نكرده است.

- تمرين تيم استقلال امروز با نظر كادرفني اين تيم تعطيل است.

آبي پوشان روز گذشته نيز كه 8 صبح از انزلي به تهران رسيده بودند، تمرين نكردند.

بازيكنان اين تيم از فردا در دو نوبت براي بازي با سايپا تمرينات خود را آغاز مي كنند.

- رانير كرافت با اجازه از باشگاه استقلال براي ديدار با خانواده خود امروز صبح راهي آلمان شد.

قرار است اين مربي بدنساز چهارشنبه به تهران باز گردد.

پيراهن‌هاي ورزشي استقلال براي بازي با ملوان انزلي در راه فرودگاه مهرآباد توسط دزد ربوده شد.

در واقع پيك موتوري كه حامل اين پيراهن ها بوده در راه فرودگاه مهر آباد براي تحويل بسته ديگر موتور خود را ترك مي كند و دزد نيز موتور را همراه پيراهن ها مي دزد.

با اين حال باشگاه استقلال براي خسارت از پيك شكايت نخواهد كرد.

- در حالي كه گفته مي شود سيد مهدي سيد صالحي به دليل قرار نگرفتن در تركيب مقابل ملوان انزلي، به حالت قهر رختكن را ترك كرده است محمد حيراني، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگاران اعلام كرد اين بازيكن در آخرين تمرين آبي پوشان در تهران قبل از اعزام به انزلي از ناحيه مچ پا مصدوم شده و همراه تيم به انزلي نرفته بود كه بخواهد قهر كند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مجتبی جباری : فقط دعایم کنید تا دوباره همان بازیکن سابق بشوم.

هافبک طراح استقلال باز هم دچار پارگی رباط صلیبی شد تا داستان تلخ دو فصل پیش دوباره تکرار شود. جباری حالا باید پایش را به تیغ جراحان بسپارد و چند روزی را روی تخت بخوابد و بازی‌ها را از طریق تلویزیون تماشا کند

7 ماه دور از میدان
نوروزی درباره مصدومیت جباری می گوید: «پس از اجماع نظرات برترین و مجرب‌ترین جراحان و متخصصان زانو در کشور و همچنین نظر دکتر ابراهیمیان که 3 سال پیش زانوی جباری را جراحی کرده است، با توجه به شرایط آسیب دیدگی این بازیکن و معاینات صورت گرفته، مقرر شد او روز دوشنبه این هفته پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.» نوروزی زمان دقیق بازگشت جباری را اعلام کرد: «دوران نقاهت و فیزیوتراپی این بازیکن 7 ماه طول می‌کشد.»

مجتبی جباری باز هم دچار پارگی رباط صلیبی شد تا داستان تلخ دو فصل پیش دوباره تکرار شود. جباری حالا باید پایش را به تیغ جراحان بسپارد و چند روزی را روی تخت بخوابد و بازی‌ها را از طریق تلویزیون تماشا کند. جباری که بیش از هر کسی از این موضوع ناراحت است به خوبی می‌داند که این بار باید دقت و تمرکز بیشتری در تمرین‌ها داشته باشد. هر چند که نبودن او و جانواریو مهاجمان استقلال را در گل‌زدن ناکام گذاشت اما خودش معتقد است که استفاده مرفاوی از سایر بازیکنان می‌تواند جای خالی او را پر کند. جباری با حسرت به لیگ نهم نگاه می‌کند. او می‌خواست بار دیگر گلزن دربی لقب بگیرد اما چه سود که این آرزو از کف رفت...
■ ■ ■
امیدواریم خبر عمل جراحی پایت صحت نداشته باشد.
■ متاسفانه این خبر درست است و باید هفته آینده رباط صلیبی پایم را عمل کنم.
همان پایی که قبلا هم عمل شده بود؟
■ بله، درست است. دوباره از همان جا پاره شده است.
با اینکه قبلا درباره مصدومیت پایت صحبت کردی اما اگر ممکن است دقیق‌تر بگو چطور شد دوباره مصدوم شدی؟
■ ظاهرا این اتفاق در بدنسازی افتاده است. فردای بدنسازی وقتی رفتم سرتمرین احساس سنگینی در پایم کردم و وقتی موضوع را با دکتر در میان گذاشتم از من خواست تا تمرین را متوقف کنم.
اما از آن روز دو هفته می‌گذرد چقدر دیر متوجه شدی که رباط پاره کردی؟!
■ منتظر نظر پزشکان بودم. هنوز خودم هم باورم نمی‌شود که این اتفاق برایم افتاده است. مصدومیت در ورزش مخصوصا پارگی رباط طبیعی است که امیدوارم برای هیچ بازیکنی پیش نیاید.
این هفته پایت را عمل می‌کنی؟
■ (قدری مکث می‌کند) بله، از مردم عزیز کشورم می‌خواهم که مرا دعا کنند تا بتوانم دوباره در خدمت استقلال و تیم ملی باشم.
این مصدومیت ما را دوباره یاد روزهایی می‌اندازد که در تمرین‌های بدنسازی شرکت نکردی.
■ فکر نمی‌کنم علت مصدومیتم این موضوع باشد چرا که بازیکنانی بوده‌اند که به رغم بدنسازی عالی اما رباط صلیبی پاره کرده‌اند. من هم این اتفاق نامیمون را به حساب بدشانسی‌ام می‌گذارم.
اگر منظورت محسن خلیلی است، او هم در پارگی رباط پایش بی‌تقصیر نبود. اگر به خاطر داشته باشی خلیلی بعد از اینکه پایش آسیب دید به جای استراحت تمرین کرد و وضعیتش بدتر شد.
■ درست است اما مصدومیت جزیی از ورزش است. محسن هم ندانسته مصدوم شده درست مثل من.
تقریبا همه کارشناسان عدم حضور هافبک‌های نفوذی مثل تو و جانواریو را در ناکامی مهاجمان استقلال در گلزدن موثر می‌دانند. تو هم با آنها هم عقیده‌ای؟
■ استقلال تیم پرمهره‌ای است و نبودن یک بازیکن نمی‌تواند این تیم را دچار مشکل کند. مطمئنم در نبودن من مرفاوی می‌تواند با سایر بازیکنان هم نتیجه بگیرد.
اما این سایر بازیکنان که می‌گویی در چهار بازی قبلی هم بودند ولی کارایی تو و جانواریو را نداشتند.
■ این نظر لطف شما و کارشناسان است. من همیشه خودم را یک استقلالی می‌دانم و دوست دارم هر چه زودتر به دوران اوجم برگردم.
به هر حال دو فصل پیش هم با همین آسیب‌دیدگی مواجه شدی اما با تمرین‌های منظم بدنسازی توانستی بازی‌های خوبی را در استقلال ارائه دهی. فکر می‌کنی بتوانی دوباره برگردی؟
■ (دوباره مکث می‌کند) من هم امیدوارم. درست مثل شما. فقط دعایم کنید تا دوباره همان بازیکن سابق بشوم.

شاهکار صدا و سیما ! فوتبال برتر؛ بازی استقلال، کارشناس پرسپولیسی !

*
فوتبال برتر این بار متفاوت‌تر از همیشه بود. بازی استقلال مقابل ملوان بدون آن استودیوی معروف، دکور زیبا و تماشاگران ویژه‌اش برگزار شد. کارشناس برنامه هم این بار در کنار مزدک میرزایی نشست تا این برنامه با نمایی ناهمگون‌تر از گذشته آغاز شود. جز دکور برنامه دلیل دیگری برای متفاوت‌تر بودن فوتبال برتر به نسبت برنامه‌های قبلی‌اش وجود دارد. آن هم نوع انتخاب کارشناس برنامه بود. برای اولین بار یک پرسپولیسی دوآتشه، قدیمی و متعصب برای کارشناسی بازی استقلال انتخاب شد تا پیرامون تقابل انزلی برای بینندگان صحبت کند.
اینکه افشین پیروانی با چه ملاک و معیاری از سوی مسوولان این برنامه برای بحث کارشناسی برگزیده شد جای بررسی فراوانی را می‌طلبد. اینکه در میان این همه پیشکسوت استقلال که از اوضاع فعلی این تیم بیشتر خبر دارند تا دیگر کارشناسان، یک پرسپولیسی از سوی مسوولان فوتبال برتر برای حضور رودرروی دوربین و بحث پیرامون وضعیت استقلال در این بازی حساس به برنامه دعوت می‌شود. این برنامه و البته دیدن افشین پیروانی ذهنمان را مشغول به خود کرد و مدام از خود این سوال را می‌پرسیدیم که مگر قحط الرجال استقلالی‌ها است که یک پرسپولیسی باید با عنوان کارشناس بازی استقلال، نقد کننده جدال رقیب دیرینه خود باشد. در فوتبالی بودن پیروانی و اینکه او به خوبی می‌تواند نقش یک کارشناس مدرن را به نمایش بگذارد بحثی نیست فقط سوال اینجاست که چرا مسوولان برای این بازی در حضور این همه پیشکسوت قدیمی استقلال او را برای جلوی دوربین رفتن انتخاب کردند. آیا او اطلاعات کافی در مورد استقلال دارد یا اینکه او می‌تواند کارشناس خوبی برای بازی‌های استقلال باشد؟ می‌خواستیم سوال خود را با مدیران برنامه فوتبال برتر در میان بگذاریم اما وقتی با تلفن همراه تهیه کننده این برنامه تماس گرفتیم چیزی جز حمله معروف «.... خاموش می‌باشد» در گوشمان صدا نکرد. حالا باید دید آیا این روند در ادامه هم از سوی مسوولان این برنامه دنبال خواهد شد یا فقط همین برنامه بود و بس.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام به همه
امروز تولد
vahiddddd عزیز هست. از استقلالیهای گل سایت.

وحید جان تولدت مبارک

همیشه موقث باشی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
به به ، تولد !!!

وحید جان تولدت مبــــــــــــــــــــــــــارک
53.png

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

وحید جان تولدت مبارک:guitar::heart::guitar:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام به همه
امروز تولد
vahiddddd عزیز هست. از استقلالیهای گل سایت.

وحید جان تولدت مبارک

همیشه موقث باشی
سلام
هری جان واقعاً لطف کردی ،خيلی ممنون:blush::blush:
اميدوارم تو هم هميشه موفق باشی

به به ، تولد !!!

وحید جان تولدت مبــــــــــــــــــــــــــارک
53.png
مرسی نويدجان،ممنونم:happy:
سلام دوستان

وحید جان تولدت مبارک:guitar::heart::guitar:

j_2006_n عزيز بسيار متشکرم از لطف شما:rolleyes:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
حیف مبعلی که توی استقلال نیست والان داره توی امارات بازی میکنه. امیدوارم این واعظ سرش به جایی بخوره جای یوسفی این رو بگیره. جباری که تعطیل شد کلا. جانواریو هم که معلوم نیست کجاست.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وحید جان تولدت مبارک

83038.gif

با امید سلامتی ،موفقیت و شادکامی برای شما دوست گرامی

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
تولدت مبارک آقا وحید انشالله همیشه موفق باشی
confetti.gif
blowcandle.gif

http://************/files/kgqninx253xji3guzm8n.gif

bdayparty2.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
وحید جان من هم تولدت رو تبریک میگم و امیدوارم در پناه حق همواره سلامت ، شاد و پیروز باشی :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
وحید جان تولدت مبارک

83038.gif

با امید سلامتی ،موفقیت و شادکامی برای شما دوست گرامی
مرسی فرزاد گل ، ممنون بابت گل آبی قشنگ:cap:

تولدت مبارک آقا وحید انشالله همیشه موفق باشی
confetti.gif
blowcandle.gif

http://************/files/kgqninx253xji3guzm8n.gif

bdayparty2.gif
اميد عزيز خيلی لطف کردی مرسی ،من هم برای شما آرزوی موفقيت دارم:blush::cool:
سلام خدمت دوستان
وحید جان من هم تولدت رو تبریک میگم و امیدوارم در پناه حق همواره سلامت ، شاد و پیروز باشی :)

ساسان جان بسيار متشکرم ،خيلی ممنون :happy::rolleyes:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام وحید عزیز تولدت مبارک
ایشالا همیشه سلامت و موفق باشی و هر هفته بردهای استقلال خوشحالت کنه:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا