• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
تو حذفی باز خوردیم به گل گهر...کاش خورده بودیم به ملوان

کاملا درسته....این تیم با همه این مشکلات و این همه تبعیض و حمایت علنی دو تا وزیر؛ تا همین جا خیلی خوب کار کرده
تیمی که سرمربی تیم پول تو جیبی میده به بازیکناش، بنظرم قهرمانه
تیمی که ریز اطلاعات قرارداد بازیکناش همیشه تو مطبوعات فاش باشه ولی خبری از قرارداد بازیکننای تیم رقیب نیست، قهرمانه
تیمی که هر چند ماه یکبار هیئت مدیره اش عوض میشه و همیشه شرایطشو ناپایدار کردن، بنظرم با همین 56 امتیاز قهرمانه

قهرمانی ات مبارک تیم همیشه قهرمان و پرافتخار من استقلال...
جانا سخن از زبان ما میگویی
جام مهمه قهرمانی مهمه ولی اینکه هوادار از بازی تیم راضی باشه . از تماشای تیمش لذت ببره از اینها مهمتره.شاید زمانی بوده تیممون برنده بازی شده ولی به دلمون ننشسته و زیاد از برد خوشحال نبودیم ولی این تیم چنان با چنگ و دندون میجنگه و خوب بازی میکنه که برا هوادار قهرمان هست.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
هوادار از بازی تیم راضی باشه
دقیقا - درسته از باشگاه خیلی ناراضی هستیم ولی بعد از مدت ها از کلیت تیم راضی هستیم و از تلاش کادر مربی گری و بازی باریکنان رضایت داریم

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
بیخود از بازی های خوب خوشحال نباشیم و گول نخوریم، این روند تکراری پنج سال مهندسیه، من نه اولی های اونا رو قبول دارم، نه دوم سومی های خودمون رو.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بیخود از بازی های خوب خوشحال نباشیم و گول نخوریم، این روند تکراری پنج سال مهندسیه، من نه اولی های اونا رو قبول دارم، نه دوم سومی های خودمون رو.
5 سال ؟؟ حداقل 7 سال !!

علی‌ اکبر طاهری (مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس):
درست در زمانی که من دنبال پیدا کردن یک زمین دیگر برای پرسپولیس بودم، گودرزی به عنوان وزیر ورزش به من گفت هر کاری که برای پرسپولیس می‌کنی برای استقلال هم بکن!
حتی در فصل ۹۵-۹۴ عین همان اسپانسری که برای خودمان آوردم برای استقلال هم آوردم. حالا این یعنی وزیر پرسپولیسی است؟

پ.ن: محمود گودرزی از ۸ شهریور ۱۳۹۳ تا ٢٧ مهر ١٣٩٥ وزیر ورزش بود !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سجاد شهباززاده تا وقتی تو استقلال بود همش سایه توپ رو میزد
الان با 19 گل آقای گل لیگ برتره تا اینجا
البته زمانی که قلعه نوعی سرمربیش بود بنظرم احیا شد..

مهاجم همه بازی ها باید یک کیفیت داشته باشه

سجاد ازاونایی که یک بازی 3تا میزنه ! شش تا بازی گل نمیزنه

مثل منشا !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مهاجم همه بازی ها باید یک کیفیت داشته باشه

سجاد ازاونایی که یک بازی 3تا میزنه ! شش تا بازی گل نمیزنه

مثل منشا !
مهاجم ششدانگ برای استقلال غیر از غلامرضا عنایتی و فرهاد مجیدی من یادم نمیاد
همشون در حد همین شهباز زاده بودن حتی کاوه رضایی
تازه آرش آقای گل رو هم یادمه اینقدر زمین رو گاز می‌گرفتیم تا توپش بره تو چارچوب!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مهاجم ششدانگ برای استقلال غیر از غلامرضا عنایتی و فرهاد مجیدی من یادم نمیاد
همشون در حد همین شهباز زاده بودن حتی کاوه رضایی
تازه آرش آقای گل رو هم یادمه اینقدر زمین رو گاز می‌گرفتیم تا توپش بره تو چارچوب!
ولی در عوض بهترین وینگر ها داشتیم
حتی دفاع گوشه هایی که هجومی بودن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ولی در عوض بهترین وینگر ها داشتیم
حتی دفاع گوشه هایی که هجومی بودن
درسته وینگرهای خوبی داشتیم
جواد زرینچه ممد نوازی و... خیلی‌های دیگه
کاوه رضای این اواخر خوب شد و سریع لژیونر شد. زمانی که خوب شد زیاد تو استقلال نموند

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
علی‌ اکبر طاهری (مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس):
تو یه برنامه با واعظ آشتیانی اومده بود، طاهری میگفت همون زمان کل سیستم مالی و مدیریت هزینه نقل و انتقالات استقلال هم با من بود!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
خرداد پنج سال پیش:

وزارت ورزش دستور داده روند جذب بازیکنان جدید برای استقلال که با شدت و حدت فراوان در حال انجام است متوقف شود و مسئولان این تیم فعلا برای استخدام بازیکن جدید دست نگه دارند.

استقلال تهران با علیرضا منصوریان در یکی، دو روز گذشته بازار نقل و انتقالات را در قبضه خودش قرار داده است. جذب بختیار رحمانی و پشت سر آن به خدمت گرفتن فرشید باقری و وریا غفوری گواه بر همین قضیه است. حتی شنیده می شود استقلالی ها با دو بازیکن ملی پوش هم به توافقاتی رسیده اند و به زودی تیم خود را برای فصل آینده می بندند.

این اتفاق در حالی رخ داده که .........
در همین اثنا وزارت ورزش دستور داده روند جذب بازیکنان جدید برای استقلال که با شدت و حدت فراوان در حال انجام است متوقف شود و مسئولان این تیم فعلا برای استخدام بازیکن جدید دست نگه دارند.

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
تنها دلیل موفقیت مجیدی بی تجربه و کم سواد، دگماتیست نبودنش و کمک گرفتن از علم روز و کمک گرفتن از دیگر مربیان خوبه، کاری که امثال فکری و قلعه و مظلومی ها اصلا نمیکنند.
خیلی عجیب و جالبه مجیدی بر خلاف شخصیتش در این زمینه هیچ غروری نداره و این میتونه باعث سالها موفقیت بشه.
شروع مجیدی هم با کپی کامل از استاد بزرگش شفر بود، پاسکاری نامحدود حتی اگر منتج به حمله خطرناک نشه، حتی فریادهای پاس پاس پاس در لب خط هم از شفر کپی کرده بود و این اصلا بد نیست.
+
راستی از طرفداران قندلی چه خبر؟ 🤣
خیلی خوش گذشت، چند صفحه پیش به استرا فحش میدادن و بر علیه دو مربی جوان و مستعد و صاحب سبک استقلالی یعنی نکونام و منصوریان از تیم مظلوم گل گهر حمایت میکردن به خودشونم میگن استقلالی و حامی مربیان استقلالی : ))))))
البته این عده در زمان ناصرخان بر علیه حجازی هم از این مردک و زیرابزنی هاش حمایت میکردند.

هفته پیش مشخص شد تیم مظلوم و شهرستانی گل گهر از نظر ارزش قیمت بازیکن در رده های بالا است. و صدای همه تیمها (حتی اونایی که رقیبش نیستند) بخاطر پنالتی های مسخره ای که براش گرفتند در اومده بود.
+
سقوط تیم کمالوند هم شیرین بود.
+
چه حالی کنیم با حذف گل گهر بدست مجیدی!

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
o_Oاز کانال هواداری:

سپاهان در حال حاضر استقلالی‌هایی چون سجاد شهباززاده و امید نورافکن را دارد و برای فصل آینده هم نیم نگاهی به رشید‌مظاهری، مسعود ریگی و سیاوش یزدانی دارد تا آنها را جذب کند. البته مجیدی در جلسه با مدیران باشگاه استقلال تاکید کرده بود که حتماً ریگی و یزدانی را می‌خواهد.
او حتی با جدایی رشید هم موافق نیست اما به هر حال باید دید آیا باشگاه استقلال می تواند در مقابل پیشنهادهایی که سپاهان به بازیکنانش می‌دهد قرارداد چند بازیکن خاص را بالا ببرد یا نه؟
اگر قرار باشد این اتفاق رخ دهد، مسلماً اشتباهات زمان احمد سعادتمند که قراردادها ۳،۴ برابر شد، تکرار می شود این در حالی است که احمد مددی به خاطر بالا رفتن قرارداد سه بازیکن توسط احمد سعادتمند ،به کمیته اخلاق شکایت کرده و مدیرعامل سابق استقلال باید با حضور در این کمیته پاسخگو باشد.
سپاهان قصد دارد برای فصل آینده با نظر محرم نویدکیا تیم پرقدرتی را ببندد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تنها دلیل موفقیت مجیدی بی تجربه و کم سواد، دگماتیست نبودنش و کمک گرفتن از علم روز و کمک گرفتن از دیگر مربیان خوبه، کاری که امثال فکری و قلعه و مظلومی ها اصلا نمیکنند.
محمود فکری :
ما صدر جدول را با ۴ امتیاز اختلاف دادیم اما پایان فصل را با ۱۱ امتیاز اختلاف با پرسپولیس تمام کردند. مگر طرفداران خاص استقلال قهرمانی نمی‌خواستند؟ پس چرا با ۱۱ امتیاز اختلاف سوم شدند؟

پ.ن: راست میگه ؟ :unsure:

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اگر بازیکنا بخاطر فکری بازی نکرده باشن ظلم بزرگی در حقش کردن. ولی سرمربی بخاطر اعتبار خودش هم که شده میتونه تیم رو جوری ارنج کنه که بازیکنای باانگیزه تو زمین باشه... خوب بازی نگرفتن از دیاباته یا میلیچ، کنار نیومدن با بازیکنا و نداشتن کاریزمای لازم، همه اینا توجیه خوبی نیست
سرمربی هم باید دانش لازم رو داشته باشه و هم کاریزما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا