• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز حتما کسی نمیدونسته که جواب نداده .. در ضمن برای دانلود گلهای داربی با یک سرچ آدرس های زیادی پیدا میکنید ولی برای دانلود خود بازیها اطلاع ندارم

موفق باشی

نه اونو که میدونم گلها زیاده ولی کامل میخواستم به هر حال ممنون.

سلام سایتی که سراغ ندارم که همه بازی رو داشته باشه ولی سروش همشو فکر کنم میفروشه:دی
:D:D

:lol:

بروبچز یه سئوال !
کسی نمیدونه چرا امیر ابادی بازی نمیکنه جای این الاغ بیک زاده !؟

ای گفتی !!!!!!!!! یه چیزی . این عمران زاده دفاع چپ پستش؟

Last edited by a moderator:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
به به مصطفی پیداش شد دوباره. ببین نری باز حاجی حاجی مکه. قبلا بیشتر می اومدی.

خوشحالی به سبک غلامپور

da6bf26f-55fd-4080-b2a1-23d83e80d27f.jpg

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بعد نصرتی ، پیمنتا و جاسم کرار ، ولروم هم بازی با استقلال را از دست داد!

عرفان اولروم به مصدومان و غایبان تیم تراکتورسازی برای با استقلال اضافه شد.
این بازیکن روز گذشته در جریان تمرین آسیب دید تا به جمع پیمنتا و جاسم کرار اضافه شود.
نصرتی نیز به دلیل اخراج در بازی قبلی نمی تواند مقابل آبی پوشان بازی کند.

مرفاوى: فعلاً براى صدر نشینى استقلال زود است !

نتایج استقلال در ۵ هفته آغازین لیگ به گواه کارشناسان و آمار مقبول بوده و مدافع عنوان قهرمانى لیگ با ۳ پیروزى داخل خانه و ۲ تساوى بیرون از خانه آهسته و پیوسته حرکت مى کند. هر چند عده اى بخواهند با چشم پوشى از نتایج استقلال و انکار عملکرد شاگردان مرفاوى ، نمایش آبى پوشان را نامطلوب جلوه دهند.عبدالصمد مرفاوى سرمربى استقلال از نقل قول غیر واقعى از خودش گله مند بود و همین باب گفت و گوى کوتاه ما در روز جمعه شد؛

مرفاوى با تاکید بر اینکه هرگز در مورد موقعیت هایى که در طول بازى استقلال سایپا به گل تبدیل نشد، کسى را مورد انتقاد قرار نداده است، گفت: در نشست خبرى پس از بازى گفتم هم این که بازیکنان ما خود را در موقعیت گل قرار مى دهند خوب است و نشان از تیزهوشى آنان دارد. به هر حال هر بازیکنى موقعیت از دست مى دهد و تبدیل نشدن فرصتها به گل، مورد انتقاد من نیست. همانطور که گفتم از عملکرد همه مهاجمان تیم راضى هستم و معتقدم برخلاف برخى نگاه ها ۲مهاجم تعویضى استقلال در بازى با سایپا ادامه دهنده وظایف ۲ مهاجم قبلى بودند و اگر عنایتى و اکبرپور گل نزدند ولى به اندازه کافى به حریف فشار آوردند تا برهانى و سید صالحى با حضور در میدان کار آنها را تمام کنند.

مرفاوى همچنین در مورد مصدومیت روانخواه نیز گفت: سلامتى این بازیکن براى ما مهم است و امیدوارم زودتر به بهبودى برسد. جاى روانخواه خالى است و آرزوى من این است که هر چه سریعتر به جمع ما بازگردد و بهتر از گذشته به کار ادامه دهد.سرمربى استقلال در مورد نارضایتى احتمالى بازیکنانى که در فصل جدید به میدان نرفته اند و یا کمتر به میدان رفته اند گفت: ناراحت شدن از بازى نکردن طبیعى است. بازیکنى که ناراحت نشود و حس رقابت نداشته باشد فوتبالیست نمى شود.اگر این ناراحتى نبود طبیعتا به سطح اول فوتبال ایران نمى رسید اما بازیکن باید بداند که ما از همه استفاده مى کنیم. بازیکن باید خوب تمرین کند. نفرات ما در هر بازى بر اساس شیوه بازى، تاکتیک و استراتژى تیمى و اهدافمان تعیین مى شوند و تلاشمان این است که بتوانیم از همه استفاده کنیم.الان همه بازیکنان استقلال آماده هستند و اینکه بازیکنى به زمین مى رود به معناى آن نیست که بقیه ضعیف ترند. از طرفى نفراتى که به میدان رفته اند عملکرد خوب و قابل قبولى داشته اند و هیچ مربى نمى آید هماهنگى تیمش را بر هم بزند.

مرفاوى در خصوص احتمال بروز رفتارهاى ناپخته ناشى از جوانى به خاطر بازى نکردن بازیکنان، تصریح کرد: شرایط همه بازیکنان را درک مى کنیم و ناراحتى از بازى نکردن طبیعى ست اما من رفتار غیرحرفه اى را تحمل نمى کنم. نه براى من و نه براى هیچ مربى دیگرى قابل قبول نیست که بازیکنى عکس العمل غیرحرفه اى در قبال بازى نکردنش بروز دهد. توصیه من به این بازیکنان این است که با تلاش بیشتر با تیم هماهنگ شوند، صبورتر باشند و از فرصت هایشان استفاده کنند تا انشاء الله مجموعه تیم به هدف برسد.ما تازه هفته پنجم را پشت سر گذشته ایم و راه زیادى پیش روست و به همه بازیکنان در طول فصل نیاز داریم.سرمربى استقلال همچنین در مورد صدر نشینى استقلال در لیگ خاطر نشان کرد: در حال حاضر که در رده سوم جدول هستیم کارمان آسان تر است. معتقدم اگر صدرنشین شویم کارمان بسیار دشوار مى شود و فعلاً براى صدرنشینى استقلال زود است اما این دلیل نمى شود که در دیدار هاى آینده به دنبال ۳ امتیاز نباشیم.مرفاوى در رابطه با دیدار تیمش مقابل تراکتور سازى تبریز افزود: تراکتور سازى بازى قبل خود را با شکست پشت سر گذاشته اما ما فریب نتایج قبل تراکتور را نمى خوریم. براى کسب ۳ امتیازبه تبریز مى رویم.ضمن احترام به هواداران تراکتور سازى باید بگویم بازیکنان من از هیچ کوششى براى کسب پیروزى در این دیدار کوتاهى نمى کنند. امیدوارم در کسب هدف خود موفق باشیم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خبر اولیه که دادی خیلی خوب بود !!! ( در مورد مصدومیت بازیکنای اونا )

روانخواه هم که خوش حاله دیگه ! 1-2 ماه دوره همش .. نیم فصل نیست که بگه جدی ه ! !خدا بگم مرفاوری رو خدا چیکار نکنه!!

این عمران زاده رو نمیدونم ، چه فایده حالا اینکه تا نیم فصل نمیتونه بازی کنه !!!

راستی به چش شور فردوسی پور دقت کردین ؟! چند دیقه نگذشته بود از اینکه گفت فلان دیقس هنوز طالب لو گل نخورده .. 2دیقه نگذشت گل خورد :( ، استقلال شده مثل قدیم .. گل نمیزد نمیزد.. حریف که گل میزد ، خودشونو میکشتن ، تیمرو سوراخ سوراخ نمیکردن بر نمیگشتن .. امیدوارم تا آخر هویجوری نبازن و ببرن !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستی به چش شور فردوسی پور دقت کردین ؟! چند دیقه نگذشته بود از اینکه گفت فلان دیقس هنوز طالب لو گل نخورده .. 2دیقه نگذشت گل خورد :( ، استقلال شده مثل قدیم .. گل نمیزد نمیزد.. حریف که گل میزد ، خودشونو میکشتن ، تیمرو سوراخ سوراخ نمیکردن بر نمیگشتن .. امیدوارم تا آخر هویجوری نبازن و ببرن !

آخر نیم فصل اول بود که فیروز اومد استقلال بازی با نفت بود استقلال یادمه 2 هیچ جلو بود ولی من هی میگفتم استقلال بازی رو نمیبره چون عادل فردوسی پور داشت تعریف میکرد....آقا همون هم شد و استقلال تو تهران 3-2 بازی رو به نفت باخت...تازه این یکیش بود که یادم اومد....

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

اره نه 1بار 100بار گفت از اون اول بازی. زیادی رو دمش مونده بود داشت دق میکرد اخه.

استقلال 84 میگی؟ :happy: اره اونم دقیقه های اخر 85 به بعد تازه راه میفتادن به گلزنی. هیچوقت یادم نمیره اون سال یه بازی با ابومسلم داشتیم بعد 2 - 0 هم عقب بودیم. از دقیقه 89 شروع کردیم به گل زدن 3- 2 بردیم :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

QUOTE]

سلام رفیق .... مرامت ردیفه ردیفه ....

به امید خدا امسال اگه قهرمان بشیم یه شیرینی درست و حسابی به برو بچ استقلالی میدم ..... خیلی امیدوارم . خیلی

راستی در مورد بیک زاده باید بگم که IQ در حد کبکه .... امیرآبادی هم خیلی بهتر نیست (البته بیک زاده داره بهتر میشه) در کل جناح چپمون ریده ...

امروز هم با تراکتور بازی داریم و ایشالا میزنیمشون .... بازیکناشون که اکثرا نیستن پس باید از فرصت استفاده کنیم ... اگه بزنیم احتمال زیاد صدر نشین میشیم .... هفته ی بعد هم فک کنم با استیل آذین بازی داریم که ایشتلا میبریمشون .... خدایا دمت گرم .... این بروبچ استقلالی رو که مثل گل میمونن یه حال اساسی بشون بده ....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

QUOTE]

سلام رفیق .... مرامت ردیفه ردیفه ....

به امید خدا امسال اگه قهرمان بشیم یه شیرینی درست و حسابی به برو بچ استقلالی میدم ..... خیلی امیدوارم . خیلی

راستی در مورد بیک زاده باید بگم که IQ در حد کبکه .... امیرآبادی هم خیلی بهتر نیست (البته بیک زاده داره بهتر میشه) در کل جناح چپمون ریده ...

امروز هم با تراکتور بازی داریم و ایشالا میزنیمشون .... بازیکناشون که اکثرا نیستن پس باید از فرصت استفاده کنیم ... اگه بزنیم احتمال زیاد صدر نشین میشیم .... هفته ی بعد هم فک کنم با استیل آذین بازی داریم که ایشتلا میبریمشون .... خدایا دمت گرم .... این بروبچ استقلالی رو که مثل گل میمونن یه حال اساسی بشون بده ....

اینارو ولش کن .. شیرینی چی میدی ? :D

amk

Registered User
لایک‌ها
9
روانخواه: مصدومیت من ارتباطى به آسیب دیدگى قبلى ام ندارد

*
مصدومیت اخیر امیدرضا روانخواه از ناحیه لیگامنت موجب شده این بازیکن بعد از پارگى رباط صلیبى زانویش به ناچار یک ماه دیگر از میادین فوتبال دور باشد.وى در پاسخ به انتقادهاى اخیر در رابطه با این موضوع که او باوجود مصدومیت قبلى نباید براى استقلال مقابل سایپا بازى مى کرد،گفت: مصدومیت قبلى من به قبل از دیدار با سایپا بازمى گشت که آن هم به آسیب دیدگى از ناحیه مچ پا ارتباط داشت و این مصدومیت هیچ ارتباطى به آسیب دیدگى از ناحیه لیگامنت زانو یعنى مصدومیت فعلى ام ندارد. وى در ادامه افزود: من فصل قبل از ناحیه رباط صلیبى زانوى راست مصدوم شدم در حالى که این بار لیگامنت زانوى چپ من آسیب دیده به همین دلیل مصدومیت جدید من هیچ ارتباطى به آسیب دیدگى قبلى ام ندارد و با اقدامات درمانى که روى پایم انجام شده یک ماه دیگر به فوتبال بر مى گردم. روانخواه در پایان ناراحتى اصلى خود را دور ماندن از تیم ملى به جهت مصدومیت ناگهانى عنوان مى کند و در این رابطه خاطرنشان کرد: به خاطر دور ماندن از تیم ملى به واسطه مصدومیت ناگهانى، واقعا ناراحتم چون قبل از مصدومیتم طى صحبت هایى که با من انجام شد، قرار بود به تیم ملى دعوت شوم و حتى در این رابطه پاسپورتم از من گرفته شد اما با تمام بدشانسى هاى اخیر سعى مى کنم هر چه زودتر به فوتبال برگردم.

حاشیه های سفر استقلال به تبریز .

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، اعضای تیم فوتبال استقلال ساعت 17 امروز وارد شهر تبریز شد و در هتل پارس این شهر استقرار یافت.

* تیم استقلال به محض ورود با استقبال حدود 100 نفر از فوتبالدوستان تبریزی قرار گرفت که پس از گرفتن عکس و امضای یادگاری، پرچم های حمایت از تراکتورسازی را به نمایش گذاشتند و شعارهایی در حمایت از تیم شهرشان سر دادند.

* در جریان پرواز تهران به تبریز، تکان های هواپیما باعث ترس کیانوش رحمتی، سید مهدی سید صالحی و مهدی امیرآبادی شد.

* هوای شهر تبریز بسیار مطبوع است اما اهالی شهر از سرد شدن نسبی دما در جریان بازی فردا شب خبر می دهند.

* یکی از هواداران تبریزی با عبارت " آرش به جهنم تراکتورسازی خوش آمدی !" از مهاجم استقلال استقبال کرد!!

* استقلالی های تبریز از فرودگاه تا هتل پارس اتوبوس استقلال را اسکورت کردند.

* محمد نصرتی مدافع محروم تیم تراکتورسازی که در هتل پارس اقامت دارد، همزمان با افطار با استقلالی ها روبرو شد و به آنها خوش آمد گفت.

* مربیان آلمانی استقلال پس از آنکه از یافتن شبکه ای برای تماشای زنده بازیهای بوندس لیگا ناامید شدند، از طریق رادیوی اینترنتی آلمان بازیهای این هفته را دنبال کردند.

آخرین باخت استقلال به ترکتور سازی مربوط به 13 سال پیش است !

استقلال امشب در تبریز میهمان تراکتورسازى خواهد بود. مسابقه اى که برترى در آن براى هر کدام از ۲ تیم حائز اهمیت بوده و مقامشان در جدول را به شکلى محسوس ارتقاء خواهد داد. البته آبى پوشان این شانس را دارند تا در صورت غلبه بر میزبان خود صدر جدول را نیز به چنگ آورند. روى همین اصل بعید به نظرمى رسد که با روش تدافعى به مصاف حریف بروند.جالب اینجاست که تاریخچه تقابل ۲ تیم خبر از برترى عددى استقلال مى دهد.استقلال آخرین بار در سال ۱۳۷۵ مغلوب تراکتورسازى شد و پس از آن دیگر هرگز مقابل این حریف آذرى در تبریز ناکام نگشت و اتفاقاً چند مرتبه هم این تیم را در خانه خود مغلوب کرد.بد نیست بدانید استقلال در حالى با طلسم ۱۳ ساله به تبریز مى رود که در جریان ناکامى سال ۷۵ خود مرفاوى یکى از بازیکنان این تیم بود و علیرضا منصوریان هم یک ضربه پنالتى را هدر داد. در آن زمان ناصر حجازى سرمربیگرى استقلال را برعهده داشت.

« جان واریو » جایگزین « روانخواه » می شود .

*
فابیو جان واریو در بازى مقابل تراکتور سازى به صورت ثابت به میدان مى رود. هافبک برزیلى استقلال به عنوان جایگزین امیدرضا روانخواه به میدان مى رود تا اولین حضور ثابت خود را در این فصل تجربه کند. جان واریو که مقابل سایپا به جاى روانخواه مصدوم به بازى گرفته شده بود یکشنبه شب هم در غیاب این بازیکن به میدان مى رود. کادر فنى استقلال از جان واریو خواستند در این چند روز میزان آمادگى اش را بالاتر ببرد تا در شرایطآرمانى مقابل تراکتور بازى کند.

استقلالی ها حاضر نشدند با توپولف به تبریز پرواز کنند !

استقلال امشب به مصاف تراکتورسازى مى رود و صبح فردا به تهران بازمى گردد تا خود را براى جدال فوق العاده حساس مقابل استیل آذین در هفته هفتم آماده کند.با توجه به تعدد پروازها میان تهران و تبریز اقامت شبانه آبى پوشان در تبریز اندکى سؤال برانگیز بود. به همین خاطر مسأله را با مسئولان تیم در میان گذاشتیم و اتفاقاً جواب جالبى هم گرفتیم.دلیل اول وقوع چنین اتفاقى پر بودن ظرفیت پروازها براى بازگشت بود و آبى پوشان مجبور بودند با چند پرواز به تهران برگردند اما دلیل مهم اینکه باشگاه براى رعایت حال بازیکنان و احترام گذاشتن به خواسته آنها طورى هماهنگى کرده بود تا آنها طى رفت و برگشت سوار توپولف نشوند و از این بابت هیچ اضطرابى را تحمل نکنند! استقلالى ها در ابتداى لیگ از مسئولان تیم خواسته بودند تا آنها را تحت هیچ شرایطى با توپولف به مسافرت نبرند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ترکیب احتمالى استقلال مقابل تراکتور سازی .

کادرفنى استقلال در بازى امشب دست به تغییر تاکتیک مى زند. ارنج استقلال به نسبت دیگر بازى هاى این تیم یکسان است و تنها تفاوت آن به خط تهاجمى برمى گردد. ترکیب احتمالى استقلال در بازى مقابل تراکتور به این شکل است: وحید طالب لو، هادى شکورى، امیرحسین صادقى، پژمان منتظرى، هاشم بیک زاده، خسرو حیدرى، کیانوش رحمتى، فابیو جان واریو، فرهاد مجیدى، آرش برهانى و سیدمهدى سیدصالحى. با این حال ممکن است کادرفنى استقلال در ساعاتى مانده به بازى تغییر نظر بدهند و در ترکیب خود دست به تغییر بزنند.

تراکتورسازی – استقلال؛ آبی‏ها در جهنم یادگار! اطلاعات کاملی درباره این دیدار.

بدون شک دیدنی‏ترین و حساس‏ترین دیدار هفته ششم، این بازی خواهد بود. تراکتورسازی در حالی در ورزشگاه یادگار امام میزبان استقلال است که تاکنون نتایج نسبتاً خوبی گرفته و در ورزشگاه خانگی خود با حمایت هوادارانش همه تیم‏ها را از لبه تیغ می‏گذارند. اگرچه فراز کمالوند در این بازی محمد نصرتی و عرفان اولروم دو چهره سرشناس خود را در اختیار ندارد اما با حمایت 70 هزار نفری هوادارانش، قطعاً تراکتورسازی حریف دشواری برای آبی‏پوشان پایتخت خواهد بود. شفق مدیرعامل تراکتورسازی روز گذشته اعلام کرده بود که 10% جایگاه تماشاچیان ورزشگاه یادگار به هواداران استقلال اختصاص خواهد یافت اما بعید می‏دانم در تبریز کسی طرفدار استقلال یا پرسپولیس باشد. بهرحال طرفداران تراکتور بزرگترین سرمایه این تیم محسوب می‏شوند و شاگردان کمالوند می‏توانند با تکیه بر حمایت آن‏ها حتی اولین شکست استقلال را هم رقم بزنند. تراکتور در حال حاضر با دو برد، 1 مساوی و 2 باخت در مکان هشتم جدول رده‏بندی لیگ نهم قرار گرفته است.
اما استقلال که هفته گذشته با گل لحظات پایانی آرش برهانی توانست سه امتیاز شیرین خانگی را از سایپا بگیرد، در شرایط روحی خوبی به سر می‏برد. هرچند عده‏ای هنوز معتقدند مشکل گلزنی مهاجمان استقلال حل نشده اما خط دفاعی این تیم با دریافت یک گل بهترین آمار را نسبت به سایر تیم‏های لیگ برتری داشته است. استقلال در حالی یکشنبه شب به مصاف تراکتورسازی می‏رود که دو هافبک کلیدی خود(روانخواه و جباری) را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت اما بازگشت امیدوارکننده فابیو جانواریو به ترکیب آبی‏ها می‏تواند جان تازه‏ای به خط میانی این تیم ببخشد. شاید مهمترین تغییر در ترکیب استقلال نیمکت نشینی احتمالی عنایتی و اکبرپور و قرار گرفتن برهانی و سیدصالحی در خط حمله این تیم باشد، البته اگر در آخرین لحظات تصمیم صمد مرفاوی تغییر نکند. شاگردان مرفاوی در لیگ نهم بازی‏های خود را یکی در میان با برد و مساوی پشت سر گذاشته‏اند، بطوری که آبی‏پوشان پایتخت در بازی‏های خارج از خانه هنوز موفق به گلزنی نشده‏اند و البته گلی هم دریافت نکرده‏اند. بعد از پیروزی 2-1 برابر سایپا، حالا نوبت تساوی بدون گل آبی‏هاست...!

مصاحبه
فراز کمالوند، سرمربی تراکتورسازی در خصوص این دیدار گفت: « اگر بازیکنان تیم فردا مقابل استقلال استرس نداشته باشند می توانند این تیم را شکست دهند. قبل از فصل، 4،5 بازیکن بیشتر نتوانستیم جذب کنیم که برای بازی فردا 4 بازیکن خود را در اختیار نداریم و من باید از بازیکنانی استفاده کنم که برای اولین بار در لیگ برتر به میدان خواهند رفت. امیدوار هستم با این فکری که در سر مجموعه تراکتورسازی برای بازی فردا است استقلال را غافلگیر کنیم. یک امتیازی که ترکیب ما دارد این است که ناشناخته است؛ هرچند که کم تجربه هستند. با وجود این مشکلات همین که مردم از این تیم حمایت می کنند برای ما جای خوشبختی دارد. »
صمد مرفاوی، سرمربی استقلال نیز گفت: « با توجه به اینکه حریف هم همواره به دنبال ارائه فوتبالی زیبا و بدور از حاشیه بوده است، تصور می کنم شاهد فوتبالی زیبا و تماشاگر پسند از سوی هر دو تیم باشیم. فوتبال قابل پیش بینی نیست. این را خوب می دانیم که تراکتورسازی با هوادارانش برای پیروزی برابر استقلال به میدان خواهند آمد و این کار ما را برای رسیدن به پیروزی سخت می کند. با این حال امیدواریم بتوانیم به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کنیم و با دست پر به تهران بازگردیم. »

قرمز یا آبی؟!
معمولا استقلال و پرسپولیس به هر شهری که می‌روند تماشاگرانشان از میزبان بیشتر است. البته این قاعده تا حالا فقط در انزلی، آبادان و گاهی وقت‌ها اصفهان رعایت نشده است اما در سایر شهرها معمولا سرخابی‌ها احساس غربت نمی‌کنند. حالا تبریز شهر جدید لیگ برتر شده است. تراکتورسازی هم بعد از سرخابی‌ها پرطرفدارترین تیم لیگ نهم محسوب می‌شود و در 5 هفته گذشته رکورددار داشتن تماشاگر. در تبریز سرخابی‌ها طرفدار زیادی دارند اما باید دید فردا شب کفه‌ ترازو روی سکوها به نفع کدام تیم سنگینی می‌کند. سکوها قرمز می‌شود یا آبی؟! فعلا که مسوولان تبریزی گفته‌اند فقط 10 درصد سکوهای ورزشگاه یادگار امام را به استقلالی‌ها می‌دهند؛ حرف تکراری که هیچ گاه اجرا نمی‌شود. باید دید تبریز هم مثل انزلی و آبادان قاعده سکوها به نفع استقلال و پرسپولیس را بهم می‌زند.

استقلال بعد از 2735 روز در تبریز
استقلال آخرین بار در روز 26 اسفند 1380 در ورزشگاه تختی تبریز به مصاف تراکتورسازی رفت که در آن دیدار شاگردان منصور پورحیدری با تک گل فراز فاطمی از سد قرمزپوشان تبریزی گذشتند. بعد از آن فصل تراکتورسازی راهی لیگ یک شد تا این فصل که سرانجام بعد از 8 سال به لیگ برتر صعود کرد و حالا استقلال بعد از 2735 روز در تبریز به مصاف تراکتورسازی خواهد رفت.

آمار
تیم‏های استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز تاکنون 21 بار در لیگ به مصاف هم رفته‏اند که سهم استقلال 13 برد و تراکتور 2 برد و 6 بازی نیز با تساوی خاتمه یافته است.

غایبان
تراکتورسازی در این دیدار با بدشانسی مواجه شده است بطوری که 4 مهره کلیدی و اصلی خود را در اختیار نخواهد داشت. محمد نصرتی به دلیل محرومیت و عرفان اولروم، لئوناردو پیمنتا و جاسم کرار به دلیل مصدومیت مقابل استقلال غایب خواهند بود. استقلال نیز در غیاب امیدرضا روانخواه و مجتبی جباری مصدوم به مصاف تراکتور خواهد رفت.

نکته بازی
تراکتور
بهترین برد: 4-2 شاهین بوشهر / بدترین باخت: 2-1 صبای قم / بسته نگه‏داشتن دروازه: 1 / بهترین گلزن: کرار جاسم، امیر محبی 2 گل/ موقعیت در جدول: 8 / در خطر محرومیت: -

استقلال
بهترین برد: 1-0 سپاهان / بدترین باخت: - / بسته نگه‏داشتن دروازه: 4 / بهترین گلزن: عنایتی، روانخواه، برهانی 1 گل/ موقعیت در جدول: 3 / در خطر محرومیت: آرش برهانی

پنج بازی اخیر دو تیم
تراکتورسازی:
پیکان 1-0 تراکتور
تراکتور 2-1 راه آهن
شاهین 2-4 تراکتور
تراکتور 0-0 ذوب آهن
صبا 2-1 تراکتور

استقلال:
استقلال 2-1 سایپا
ملوان 0-0 استقلال
استقلال 1-0 فولاد
مقاومت 0-0 استقلال
استقلال 1-0 سپاهان

ترکیب احتمالی دو تیم
تراکتورسازی: رودباریان، ترائوره، میرشفیعیان، اکرامی، ترشیز، پولادی، کیانی، ابراهیم‏زاده، زعفرانی، محبی، خیرخواه
استقلال: طالب‏لو، صادقی، شکوری، منتظری، بیک‏زاده، رحمتی، جانواریو، حیدری، کاظمی، مجیدی، برهانی

داوران
داور وسط: محسن ترکی
کمک‏ها: حسین خانبان، سعید علی‏نژادیان

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ایشالا امروز ببریم همشون آویزون برگردن خونه:blush:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
همچنان استقلالی رو میبینیم که در گذشته از مرفاوی دیده بودیم. بی جسارت، بی طراوت، به شدت محافظه کار و ترسو. وقتی روحیه و فضای کلی تیم اینطوری باشه، 5 تا مهاجم هم توی زمین باشه وضعیت همینه.
همون ذوب آهن جسورانه تر بازی میکنه از این استقلال ! (البته ذوب آهنی ها نشنیده بگیرن
biggrin.gif
)
تراکتور سازی خیلی ضعیف بازی میکرد ، اگر کمی جسارت در تیم وجود داشت، به راحتی با 2-3 تا گل میشد کارشون رو تموم کرد
sigh.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
متاسفانه بازی ای رو که میتونستیم با 2 - 3 تا گل اختلاف ببریم ، وا دادیم ....

البته باید به مرفاوی فرصت داد ..... باید تجربش بیشتر از این بشه .... متاسفانه خیلی محتاطانه بازی کردیم .... هر کسی میتونست بفهمه که ازنیمه دوم به بعد (اگه بگیم که بازی نکردن جان واریو از ابتدا کار درستی بوده!!!) باید یکی از دو هافبک تدافعیمون رو بیرون میکشیدیم و جان واریو رو میاوردیم نه فرهاد مجیدی رو ....

و این نکته که چرا باید 2 تا از تعویض های م به عوض کردن مهاجمینمون تلف بشه اونما وقتی که بازی رو جلو هستیم و وسط زمین رو نداریم .... باید وسط رو تقویت کنیم و به نظرم تعویض برهانی و عنایتی هم اشتباه بود به خاطر اینکه وقتی وسط خوب نیست که بخواد برای مهاجم موقعیت سازی بکنه چرا باید مهاجم رو عوض کرد ؟؟؟ باید وسط رو تقویت میکرد که نکرد .... خلاصه به نظرم مرفاوی توی تعویض هاش رید .

بعد هم این "بیک زاده" بدجوری فحشه توی زمین .... بعضی موقعا با خودم میگم که چه طور ممکنه این چیزائی که من توی تلویزیون دارم از بیک زاده میبینم رو مرفاوی نبینه ؟؟؟؟ یا من دارم اشتباه میبینم ؟؟؟؟

کل توان بیک زاده :

1 - در موقعیت دفاعی : کاملا کند که به راحتی جا میمونه و از این ناحیه خیلی اسیب پذیریم

2 - در موقعیت حمله : حرکت بدون فکر و توهمی رو به جلو ... و تنها کاری که ازش بر میاد سانتر کردنه

3 - در سایر زمان بازی که توپ دستش نیست : کاملا پرت از بازی و بدون هیچ گونه حرکت بدون توپ

در مورد اکبرپور هم باید بگم که درسته که خیلی جنگنده بازی میکنه ولی من فکر میکنم که فوتبال واقعی رو با پلی استیشن اشتباه گرفته .... شاید فکر میکنه که واقعا میتونه از بین 3 یا 4 تا بازیکن بگذره بدون اینکه براش دردسری درست کنن ؟؟؟؟ اصلا روی توپ مسلط نیست .

با این اوصاف و اینکه میتونستیم 3 امتیاز این بازی رو بگیریم ولی ناراحت نباشین .... بازی بعدیمون با "استیل آذین" خیلی حیاطی خواهد بود ... اگه بتونیم بزنیمشون من بتون قول میدم که اصلی ترین مدعی قهرمانی هستیم ...

روندی که داریم میریم هم خوبه .... اگه بازی های داخل خونه رو ببریم ... در خارج از خونه هم مساوی کنیم خیلی راحت قهرمان میشیم ....

راستی استیل آذین هم که باخت .... ذوب آهن هم که افتضاح کرد ....

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
متاسفانه بازی ای رو که میتونستیم با 2 - 3 تا گل اختلاف ببریم ، وا دادیم ....
راستی استیل آذین هم که باخت .... ذوب آهن هم که افتضاح کرد ....
اگه این جناب اقای مرفاوی محترم ! با اون تعویضاش نمیرید الان یکه تاز بودیم اون بالا....
قبول کنید یکی از مفت ترین امتیازهارو از دست دادیم..
اخه این تیم انصافا با این مهره ها باید همه رو 2 , 3 تا بزنه. اخه این چه وضع تاکتیک بازیه

همچنان استقلالی رو میبینیم که در گذشته از مرفاوی دیده بودیم. بی جسارت، بی طراوت، به شدت محافظه کار و ترسو.

کاملا قبول دارم...

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ترسو بودنو چرا میگین ؟
میشه بگین ؟!

در ضمن به این موضوع نگاه کنید که الان زمان مرفاوی جان واریو اصلا روی فرم نیست ..
بزرگترین اشتباه مرفاوی این بود که تو همچین بازی جان واریو رو آورد که میگفت اماده نیست اونم درست زمانی که مجیدی خیلی خوب بازی میکرد .. ترافیک مهاجم هم که راه انداخته بود این پ پ دیگه هم که باید حتما بازی کنه .. سیا رو میگم !
!

- این بیک زاده خیلی شوته .. یکی این شوته یکی این ترکی .. اخرشن ! بیک زاده از همه جالب تر این تیکه بود که پاس داد به بازیکن حریف !! دفاع بلده این .. ببو بزارین بهتر از اینه .. بابا امیرآبادی رو بازی بدین !

ای بابا .. چرا اینقدر جوگیرین ، چرا میگین راحت ؟ مگه مثل بازی قبل هزارتا موقعیت گل داشتیم ؟
این همه پرس میکردن این نامردا تا اخر بازی نفس کم نیاوردن .. !! تو تمام بازیها اس اس نشون داده با پرس بسته میشه

- کلا من دیگه خوشم نمیاد از این تبریزیا .. چطور تونستن مجیدی رو بزنن :(

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خدایی مجیدی این فصل داره بهترین بازیهاش رو برای استقلال انجام میده و مرفاوی میکشش بیرون
عنایتی هم بدترین بازیهاش برای استقلال رو انجام میده که هر بازی فیکس هست!
استادیومشون هم هیچ نظمی نداشت وقتی جنبه بطری آب! رو ندارن باید دم در ازشون بگیرن که 1 گل رد و بدل شد نزنن تو سر و صورت همدیگه و بازیکنا...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ترسو بودنو چرا میگین ؟
میشه بگین ؟!

در ضمن به این موضوع نگاه کنید که الان زمان مرفاوی جان واریو اصلا روی فرم نیست ..
بزرگترین اشتباه مرفاوی این بود که تو همچین بازی جان واریو رو آورد که میگفت اماده نیست اونم درست زمانی که مجیدی خیلی خوب بازی میکرد .. ترافیک مهاجم هم که راه انداخته بود این پ پ دیگه هم که باید حتما بازی کنه .. سیا رو میگم !
!

- این بیک زاده خیلی شوته .. یکی این شوته یکی این ترکی .. اخرشن ! بیک زاده از همه جالب تر این تیکه بود که پاس داد به بازیکن حریف !! دفاع بلده این .. ببو بزارین بهتر از اینه .. بابا امیرآبادی رو بازی بدین !

ای بابا .. چرا اینقدر جوگیرین ، چرا میگین راحت ؟ مگه مثل بازی قبل هزارتا موقعیت گل داشتیم ؟
این همه پرس میکردن این نامردا تا اخر بازی نفس کم نیاوردن .. !! تو تمام بازیها اس اس نشون داده با پرس بسته میشه

- کلا من دیگه خوشم نمیاد از این تبریزیا .. چطور تونستن مجیدی رو بزنن :(

خدایی مجیدی این فصل داره بهترین بازیهاش رو برای استقلال انجام میده و مرفاوی میکشش بیرون
عنایتی هم بدترین بازیهاش برای استقلال رو انجام میده که هر بازی فیکس هست!
استادیومشون هم هیچ نظمی نداشت وقتی جنبه بطری آب! رو ندارن باید دم در ازشون بگیرن که 1 گل رد و بدل شد نزنن تو سر و صورت همدیگه و بازیکنا...

میگم ترسو واسه اینکه تیم اونچنان جوندار حمله نمیکرد.اس اسمون هر وقت کوبنده بازی کرده کسی جلودارش نبوده.من مشکلم با این مرفاویه ! به قول این دوستمون فرهاد داره عالی بازی میکنه میکشه بیرون یا عنایتی که هیچ کار مثبتی تو زمین تا حالا نکرده !!! یا به قول bnc و مصطفی , این حرکات بیک زادرو نمیبینه واقعا؟ منم میگم امیر ابادی هر چی باشه بهتر از اینه ! انصافا این تیم از تیم پارسال شاخ تره.جان واریو هم که به امادگی برسه دیگه چیزی کم نداریم.مدعی اصلی قهرمانیم شک نکنید فقط امیدوارم مرفاوی طی روزای اتی این چنتا مشکلاتشو برطرف کنه.

-در رابطه با بطری ابم واقعا نمیدونم چی میشه گفت جز تاسف ! احتمالا چون بعد از سال ها بود استقلال میومد تبریز جو گرفته هیجان زده شده بودن.از گزارشگرشم میشد فهمید. اخر بازی میگه تراکتور سازی دست به کار بزرگی زد !!! :D:D:D تازه فهمیدیم دقایق اخر گل تساویو زدن با 70 دقیقه دفاعی بازی کردن و تساوی تو خونه خودی گرفتن یعنی کار بزرگ :lol: تقصیر خودشون نیست عظمت ابی گرفته بود اینارو :cool:

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
************..منکه پای تلویزیون بودم میترسیدم از سبک بازی اینا...
خداروشکر بازی سریعتر تموم شد وگرنه 3-4 تا مصدوم میدادیم...

تماشاگرا هم خیلی فرهنگشون بالا بود کارگردان دم به دیقه نشونشون میداد...

sasan s: لطفا از الفاظ مناسب تری استفاده کنید . با تشکر

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا