چطوری گرفت اون قیچی برگردونو ؟؟و حسینی باز هم درخشید و با سه سوپر سیو به همه انرژی داد
چطوری گرفت اون قیچی برگردونو ؟؟و حسینی باز هم درخشید و با سه سوپر سیو به همه انرژی داد
این خبر برا خیلی وقته پیشه...اما اگر اینو بتونن بگیرن عالیه..از پا به توپ شدنش مشخص هست بازیکنه با کیفیتیه.توافق استقلال با ژان کارلوس ؟؟؟
فیلم گل ها و مهارت های ژان کارلوس هافبک موردنظر استقلال
رسانه های برزیلی خبر داده اند که باشگاه استقلال همچنان به دنبال جذب ژان کارلوس ویسنته ستاره تیم نائوچیکو برزیل است.www.gostaresh.news
خبرا چی میگن !
بر فرض هم بیاد، جلوی نفت مسجد سلیمان میخوایم بهش بازی بدیم؟توافق استقلال با ژان کارلوس ؟؟؟
فیلم گل ها و مهارت های ژان کارلوس هافبک موردنظر استقلال
رسانه های برزیلی خبر داده اند که باشگاه استقلال همچنان به دنبال جذب ژان کارلوس ویسنته ستاره تیم نائوچیکو برزیل است.www.gostaresh.news
خبرا چی میگن !
وقتی تو آسیا حذف شدیم و بنا نیست ازش استفاده کنیم این همه هزینه کنیم برای چی؟این خبر برا خیلی وقته پیشه...اما اگر اینو بتونن بگیرن عالیه..از پا به توپ شدنش مشخص هست بازیکنه با کیفیتیه.
امین قاسمی نژاد با یکی دوتا دیگه بازیکنی که در حد استقلال نیستن رو اگر ردشون کنن بره شاید بشه پولش رو جور کرد.
تبعات بیشتری برای فدراسیون دارد
برخی از افرادی که در این باره تا پیش از این ذینغع بوده اند در این زمینه با مسئولان باشگاه استقلال اختلاف نظر پیدا کرده و در ارتباط با ارسال مدارک باشگاه استقلال شیطنت شده باشد.
من ترجیح میدم استقلال تو لیگ قهرمانان بمونه و تیمی که حقشه حذف شه..بلانسبت هیچ غلطی هم نمیتونن بکنن...هر سال با ناداوری و شارلاتان بازی و حمایتهای بابامسعود با اسنپ براشون جام میارن! همیشه شعبون یه بار هم رمضون!نکته دقیقا همینه! حالا حسابی کنید اگر استقلال تو لیگ قهرمانان بمونه - در لیگ داخلی چه بلایی سرمون میارن!!! به نظرم همون هر دوتا اوت بشن یا هر دو تا بمونند بهتره . . .
من که از خدامه یکبار برای همیشه جلوی این همه کثافت کاری ، جعل و فراقانونی بودن گرفته بشه !من ترجیح میدم استقلال تو لیگ قهرمانان بمونه و تیمی که حقشه حذف شه.
حذف شدیم! به همین راحتی....به یاد بابامسعود و بابای بابامسعود!
کدام تیم جایگزین استقلال و پرسپولیس در آسیا؟
شرکت حسابرسی آلمانی گزارشی مفصل و با جزییات را به فدراسیون فوتبال ارجاع داده که ظاهرا راه فراری ندارد.www.varzesh3.com
یکی از اشکالات ای اف سی دولتی نبودن باشگاههاست. اونوخ وزارت صمت و اقتصاد دولتی نیست؟!استقلال رو واگذار کردت وزارت صمت ، اون یکی رو دادن وزارت اقتصاد
هنوز قطعی نیست و تا امشب وقت دارن
از وقتی آجورلو اومده من اینطور احساس میکنم که یه نفر بالاسر تیم هست، اینو مقایسه کنید با سالهای قبلپول شیخ پرداخت شد
در مورد پادوانی داره توافقاتی انجام میشه ...
مدارک تیم ها به AFC ارسال شده و باید منتظر موند ...
حذف استقلال را به فال نیک میگیرم/ فوتبال ایران را شبیه کرهشمالی کردهاند/ با جاسوسان داخلی نمیتوانید سر AFC شیره بمالید
پیشکسوت استقلال گفت: دیدار استقلال و فولاد قطعاً یک مسابقه تلافی جویانه برای فرهاد مجیدی محسوب میشود که در جام حذفی به این تیم و این مربی باخته است.www.khabarvarzeshi.com