• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ژستد اصلا روحیه نداره دیگه(توی عکسهای تمرین هم مشخصه).یجا خوندم مهاجم باید گل بزنه و اگر این کارو انجام نده دیگه از فرم مهاجم بودنش بیرون اومده.
بازیکن دیگه ای نداریم.آرمان هم بگیر نگیر داره؛فرم بازی ارسلان هم برای شروع بازی خوب نیست چون زیاد میدوعه اخر بازی خسته میشه برای نیمه دوم بهتره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این قضیه داره پیچ در پیچ میشه، امیدوارم به اینجا نرسه که ما به فکر دو مدافع جدید بیفتیم اونم تو 12 تا بازی باقیمونده!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ژستد اصلا روحیه نداره دیگه(توی عکسهای تمرین هم مشخصه).یجا خوندم مهاجم باید گل بزنه و اگر این کارو انجام نده دیگه از فرم مهاجم بودنش بیرون اومده.
بازیکن دیگه ای نداریم.آرمان هم بگیر نگیر داره؛فرم بازی ارسلان هم برای شروع بازی خوب نیست چون زیاد میدوعه اخر بازی خسته میشه برای نیمه دوم بهتره
منم خیلی وقته دارم همینو میگم تو این تاپیک....رفتن قاسمی نژاد اشتباه محض بود..با دو تا بازی دادن میشد دلشو بدست آورد...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دین‌‌محمدی:
نه من از ژستد انتقادی نکردم، گفتم او من را یاد احمد مومن‌زاده می‌اندازد، گل نمی‌زد اما زحمت می‌کشد؛ دوندگی دارد و زحمت می‌کشد، اما گلزن نیست، این یک واقعیت است. ببینید او چند گل زده است؟
در واکنش به انتقادات از فرهاد مجیدی و سبک بازی استقلال گفت: من همیشه گفته‌ام که بدبازی کنید و ببرید، هیچوقت به خوب بازی کردن امتیاز نمی‌دهند؛ مهم 3 امتیاز است، شما 20 موقعیت داشته و 5 تیرک بزن ولی توپی به گل نرود، امتیازی نمی‌دهند ولی من همیشه می‌گویم بدبازی کنید و 3 امتیاز را به دست آورید.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اگر خدایی نکرده قضیه سربازی سیاوش و مرادمند تا فردا حل نشه، شاید حضور چشمی و عارف غلامی بتونه مشکل تیم رو حل کنه ولی بنظر من دیگه باید قید قهرمانی این فصل رو بزنیم!
محاله بدون این دو نفر بتونیم قهرمان بشیم
سیاوش و مرادمند بخوبی تو سیستم مجیدی جاافتادن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باریکلا به پرویز خان مظلومی، گل فرمایش کرد

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یا خدا! این چی میگه؟

این دو بازیکن دیگر هیچ فرصتی برای بازی در باشگاه استقلال نداشته و باید خود را برای خدمت وظیفه معرفی کنند.
امروز نیز خبرنگار انتظامی فارس کسب اطلاع کرد که سیاوش یزدانی و حسین مرادمند فقط تا فردا مهلت دارند که خود را برای انجام خدمت وظیفه عمومی معرفی کنند در غیر این صورت مشمول غایب تلقی شده و اجازه بازی در هیچ تیمی را نخواهند داشت.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آقای آجورلو کجایی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! دقیقا کجایی؟؟؟!!!

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
اینم اضافه شد!
كانال رسمى باشگاه استقلال :
با اعلام کادرفنی تیم فوتبال استقلال، وریا غفوری به دلیل تخلف انضباطی در تمرین روز دوشنبه دوم اسفند ۱۴۰۰ در اختیار باشگاه استقلال قرار گرفته و مجوز شرکت در تمرینات این تیم را نخواهد داشت.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
اینم خبر تسنیم
محل خدمت مشخص شد؛ سیاوش یزدانی در تیم‌ فجر سپاسی و محمدحسین مرادمند باید در تیم ملوان خدمت کند!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینم خبر تسنیم
محل خدمت مشخص شد؛ سیاوش یزدانی در تیم‌ فجر سپاسی و محمدحسین مرادمند باید در تیم ملوان خدمت کند!
دقیقا چیزی که ازش میترسیدم سرمون اومد!
خداحافظ قهرمانی لیگ
اگر خبر قطعی باشه آجورلو تو این مورد خیلی ضعیف عمل کرده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اینم اضافه شد!
كانال رسمى باشگاه استقلال :
با اعلام کادرفنی تیم فوتبال استقلال، وریا غفوری به دلیل تخلف انضباطی در تمرین روز دوشنبه دوم اسفند ۱۴۰۰ در اختیار باشگاه استقلال قرار گرفته و مجوز شرکت در تمرینات این تیم را نخواهد داشت.
یعنی هم از خودی هم از بیخودی میخوریم

نگران نباشید خدای ما هم بزرگه

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اصلا قابل درک نیست ، چطور مسائلی مثل قضیه ی وریا که پسر با تعصبی هم هست در چنین روز مهمی اتفاق میوفته ....

خبرگزاری دروغگو و رنگی فارس اولین سایتی بود که مسئله وریا رو پوشش داد سایتی که تمام تیتر هاش مربوط به یک تیم حکومتی و وابسته است و همیشه علیه ما تیتر میزنه ، باشگاه اعلام کرده هنوز موضوع روشن نشده و باید منتظر نتیجه قطعی موند ...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یه مسئله ای هم هست تمام رسانه ها از تلوزیون گرفته تا رادیو ، روزنامه ها ، خبرگزاری ها و کانال ها دارن یه جوری میگن که سربازی رفتن این ها حتمی هست! و اگر فردا نرن سربازی (حتی اگه قانونی رفتنشون به سربازی رو تمدید کنند ) باشگاه استقلال یه کار غیر قانونی انجام داده و تخلف کردند.
گزارش اخبار ورزشی دیروز دقیقا همین هدف رو داشت!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه مسئله ای هم هست تمام رسانه ها از تلوزیون گرفته تا رادیو ، روزنامه ها ، خبرگزاری ها و کانال ها دارن یه جوری میگن که سربازی رفتن این ها حتمی هست! و اگر فردا نرن سربازی (حتی اگه قانونی رفتنشون به سربازی رو تمدید کنند ) باشگاه استقلال یه کار غیر قانونی انجام داده و تخلف کردند.
گزارش اخبار ورزشی دیروز دقیقا همین هدف رو داشت!

شروع کردن به تیتر زدن واسه یامگا و فرهاد مجیدی !

اصلا چه بوی سوزشی میاد از این مافیا ....

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

من این اخبار ورزشی رو ندیده بودم ، قشنگ شمشیر رو از رو بستن !

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خب همین که می ترسیدیم و البته انتظار داشتیم سرمون اومد.
منتظر باختها و بازی های ناهماهنگ و ...باشید.متاسفانه تو ایران یک تیم فقط تو زمین بازی میکنه سه تیم دیگه لازمه تا بیرون از زمین برا تیم بازی کنن که پیروزی تیم های بیرون از زمینش حرف نداره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خب همین که می ترسیدیم و البته انتظار داشتیم سرمون اومد.
منتظر باختها و بازی های ناهماهنگ و ...باشید.متاسفانه تو ایران یک تیم فقط تو زمین بازی میکنه سه تیم دیگه لازمه تا بیرون از زمین برا تیم بازی کنن که پیروزی تیم های بیرون از زمینش حرف نداره

بنظرم اینا همش بازی رسانه ای برای تاثیرگذاری روی نهادها و پایمال کردن حق استقلاله !

هنوز نه نامه ای اومده نه هیچی اینقدر هوادارا این خبرگزاری های دو زاری رو گنده کردن که ذره امیدی هم که هست از بین بره !

هوادار بعد این همه سال هنوز درک نکرده تو زمین دشمن بازی نکنه و تا آخرین لحظه شکست رو قبول نکنه تا شاید بتونه حقشو بگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا