kyle
مدیر بازنشسته
زنده : واکنشها به قهرمانی استقلال در لیگ برتر
بلافاصله پس از مسجلشدن قهرمانی استقلالیها موجی از تبریک در فضای مجازی پیرامون این تیم شکل گرفته است.
داسیلوا نبود خیلی اوضاعمون درام بود!این کولیبالی با اینکه سنش زیاد ولی واقعا خوبه
دیگه تو لیگه چه مدافعایی خوبن/
همین مرادمند هم بدرد ذخیره میخوره
درحد ترکیب ثابت نمیبینمش
یا سیلوا درسته خیلی غولیه ولی خیلی کند
یه دفاع با پتانسیل بازی سازی میخوایم
ما فراموش کردیم که یامگا دفاع راستهاز همه واجبتر برا تیم یه بازیکن مثل جانواریو هست برا تیم دقیقا مث جانواریو نه مث جباری نه کسی مث اون بازیکن عراقی و...یکی که با شخصیت باشه و کیفیت بالایی داشته باشه.یه گلزن خوب هم مث تیام کنار یامگا باشه خیلی مشکلات تیم کم میشه
خیلی دوست دارم ژستد رو بعنوان اولین بازیکن بندازیم بیرون، ولی باز هر چی شاه فرهاد بگه!!!ما فراموش کردیم که یامگا دفاع راسته
و تو حمله داره عالی کار میکنه
خیلی حرفه خدایش یه مدافع راست بندازی حمله و جز بهترین گلزنهای لیگ بشه
واقعا ادم حیفش میاد بگی فلان بازیکن بندازیم بیرون
ولی بنظرم یه دفاع راست میخوایم
یه دفاع وسط
یه هافبک باکلاس
یه مهاجم تراز اول
وریا خیلی دیگه مردمی شده بعیده با این صحبت هاش اجازه بدن توی استقلال بمونهخدانکنه وریا و ارسلان و چشمی تو لیست خروجی باشن!
حسین زاده رو نداریم تو بازی با آلومینیوم!
مهاجم استقلال بازی با آلومینیوم را از دست داد
با حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، مهاجم تیم فوتبال استقلال به دلیل محرومیت در بازی با آلومینیوم اراک حضور نخواهد داشت.www.khabarvarzeshi.com
فرهاد کارش رو بلده تیمی که هیچ ستاره ای نداشت و همه متوسط بودن رو اینجوری قهرمان کرد . فرهاد فقط حمایت می خواد تا کارش رو درست انجام بدهخیلی دوست دارم ژستد رو بعنوان اولین بازیکن بندازیم بیرون، ولی باز هر چی شاه فرهاد بگه!!!
وقتی ستاره داره تیمت همه بازیکن ها به سمتی میرن که توپ رو به اون بازیکن برسونن و نتایج رو اون بازیکن در بیاره برای همین وقتی تیم روبه رو ستاره ی تیمت رو مهار کنه عملا تیمت فلج میشه اما استقلال چون ستاره نداشت فقط و فقط سمت کار تیمی رفت مهم نبود کدوم بازیکن در کدوم پست گل میزنه و همین بازی رو برای رقبا خیلی سخت میکردیکی از بازیکنهای خوبی که مصدوم بود و برگشت و دوتا بازی اخر عالی بود
ابوالفضل جلالی بود
خیلی خوب بازی کرد
امیدوار شدم برای فصل بعدی بهش
نمیدونم
ولی امیدوارم بازیکنهای خوبی جذب بشن
چون بیشتر بازیکنا متوسط بودن ولی تو این تیم خیی عالی نشون دادن
تا آجورلو باشه از فرهاد حمایت میکنه و این خیلی خوبهفرهاد کارش رو بلده تیمی که هیچ ستاره ای نداشت و همه متوسط بودن رو اینجوری قهرمان کرد . فرهاد فقط حمایت می خواد تا کارش رو درست انجام بده
قطعا لیاقتشو داره..من حاضرم 2 امتیاز گل گهر رو بدیم به تیم دوم یا تیم سومچیزی که فکرم رو مشغول کرده اینه که چه تیمی نایب قهرمانی رو زیر استقلال جشن میگیره
سپاهان دیشب نشون داد لیاقت نایب قهرمانی رو داره و احتمال بالا نایب قهرمان میشه