• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
عوامل قهرمانی استقلال از نگاه فرهادمجیدی/ بازیکنانم در خطر هستند!

🔹مجیدی در ابتدا گفت: بازی بسیار خوبی بود به ویژه در دقایق پایانی که تیم ما فوق العاده بازی کردیم. از بازیکنان تیمم ممنون هستم و قهرمانی را به هواداران استقلال تبریک می گویم و امیدوارم تداوم داشته باشد.
وی ادامه داد: دو دیدار برابر سپاهان و فولاد انرژی زیادی از بازیکنان ما گرفته بود. اکثر بازیکنان ما در مرز آسیب دیدگی هستند و باید بتوانیم در دو دیدار آینده هم به پیروزی برسیم.

🔹مجیدی در پاسخ به این پرسش مبنی بر این که چرا استقلال فقط در دقایق پایانی هجومی بازی کرد و در سایر دقایق اینطور نبود گفت: تیم حریف با سیستم خاصی بازی می کرد و همین امر کار را سخت می کرد. ضمن این که ما می توانستیم در این دیدار به پیروزی هم برسیم. این شانس را داشتیم اما به هر حال دو تیم فوتبال خوبی را بازی کردند و به بازیکنان تبریک می گویم.

🔹سرمربی تیم فوتبال استقلال پاسخ خبرنگار یکی از برنامه های تلویزیونی را نداد و در مورد دلایل این کار گفت: چرا تصویر کاپیتان تیم ما را محو کردید. شما حق این کار را ندارید که چهره کاپیتان استقلال را محو کنید. برخی مسائل را نمی خواهم بگویم اما در انتهای فصل در موردش صحبت می کنم.

🔹فرهاد مجیدی در مورد عوامل قهرمانی تیمش گفت: تلاش کردیم تمرکزمان را روی تیم بگذاریم. از همه ممنون هستم که خیلی به من کمک کردند. سهم عمده این موفقیت را مدیریت باشگاه و بازیکنانم دارند.

پ.ن: وریا احتمال داره کلا فصل دیگه در استقلال نباشه و حتی یک مقطعی با مجیدی هم بگو مگو کرد اما به وقتش مجیدی اینجوری پشت این پسر در میاد و کاری میکنه که شبکه 3 سریع عکس وریا رو بعد بازی کنار جام نشون بده از ترس اینکه استقلالی ها اعتراض شدید کنن و آبرو براشون نزارن
این فرق فرهاد مجیدی هست با بقیه سرمربی های لیگ که از بازیکناش و حق دفاع میکنه با اینکه میدونه دفاع از وریا ممکنه باعث بشه وزارت ورزش کاری کنه که مجبور به ترک استقلال بشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
امسال سنگ اندازی که جلوی استقلال کردن از هر سال بیشتر بود کلی بازیکن در این یکی دو ساله جدا شد و بازیکن نخبه و ستاره جذب نشد . همون مشکلات همیشگی بود . همون بی پولی و بی زمینی . همون حاشیه های روزنامه های زرد
شک نکنید هرکس جز مجیدی سرمربی استقلال بود امسال هم جام مال تیم رقیب بود که از نظر من حتی بیشتر از سال های پیش حمایت داشت فقط غیرت و تعصب استقلالی امسال جلوشون رو گرفت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

یک ستاره غیرمنتظره در استقلال درخشید

مدافع چپ استقلال در جایگاهی که فرهاد مجیدی برای او در نظر گرفته بود، توانست نمایشی موفق را از خود به جای بگذارد.
به گزارش "ورزش سه" محرومیت محمد دانشگر و مصدومیت روزبه چشمی فرهاد مجیدی را با چالش انتخاب بازیکن برای تکمیل خط دفاعی تیمش مواجه کرده بود و تصور می‌شد که سرمربی استقلال به سراغ سیستم چهار دفاعه با حضور دو مدافع میانی برود اما مجیدی به بازی با سیستم سه دفاعه ادامه داد.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام به دوستان استقلالی
بچه ها خیلی فشار اوردن و میل به هجوم بالایی داشتند ولی متاسفانه مهره های مناسب جهت اینکارو نداشتیم.شاید آمانوف بیشتر بازی کنه بتونه با پاسهای بلند و کوتاه مهاجم ها رو در موقعیت گل قرار بده.یه توپ درست به یامگا یا مهاجم ها نرسید ولی چیزی که از بازی تیم لذت بردم همین میل به هجوم و قدرت بدنی خوبی بود که بچه ها داشتند.تا لحظه اخر ذره ای خستگی و شل گرفتن تو کار نبود با تمام وجود بازی کردند و این اتفاق موقعی داره میوفته که ما قهرمان شدیم و خیالمون راحته و انگیزه ای نیست دیگه من خودم فکر میکردم بچه ها شل بگیرن.من یکی که کیف کردم از بازی بازیکنها به نظرم تمام خودشون رو نشون دادن فصل دیگه با سه بازیکن با کیفیت این تیم دست نیافتنی میشه البته اگه یه عده بزارن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چه خوب..کاوه رضایی..ظاهرا توافق نهاییه

کاوه اخیرا خوب نبود
امیدوارم بازم به روزای اوج برسه و اون کاوه ای که ما دوسش داشتیم باشه ....درهر صورت نیاز به یه مهاجم مثل کاوه هستیم
قابل به ذکر هست که شهباززاده هم عالی بود , رفت خارج برگشت دیگه مثل سابق نشد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کاوه اخیرا خوب نبود
امیدوارم بازم به روزای اوج برسه و اون کاوه ای که ما دوسش داشتیم باشه ....درهر صورت نیاز به یه مهاجم مثل کاوه هستیم
قابل به ذکر هست که شهباززاده هم عالی بود , رفت خارج برگشت دیگه مثل سابق نشد
از همه اینا بهتر قایدی بود
بعید میدونم اگر برگرده بشه قایدی قبلی
خانمش فوتبالشو خراب کرد
مطمئنم فرهاد بهتر میدونه اینا برگشت پذیر هستند یا نه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یه تونل هم مس رفسنجان میخواد برامون بزنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پس این 2 امتیاز گل گهر رو کی از ما کسر میکنن؟؟!
من راضیم 7 امتیاز گل گهر برگرده بیاد تو جمع مدعی ها:)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دمش گرم، تو اینستاگرام یه نفر پیشنهاد داده در کنار جامی که میخوان به استقلال بدن، یه جام هم به هر تیمی که بتونه استقلال رو ببره، بدن:))

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
قهرمانی این فصل استقلال خیلی از حقایق رو بر ملا کرد
خیلیا چهره واقعی شونو نشون دادن
از سرمربی، مدیرعامل، بازیکنا و عوامل تیمای دیگه تا پیشکسوتهای خودمون تا.. همه و همه.... حتی بعضی کاربرای....

وچه سعادتی بالاتر از اینکه استراماچونی قهرمانی استقلال رو به فرهاد تبریک بگه
خیلی خوشحالم که تیمم با فرهاد قهرمان شد و امیدوارم دیگه سروکله ات سمت تیم محبوبم پیدا نشه، ایتالیایی دودره ی پولکی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد تو مصاحبه اش عنوان کرد که اوایل فصل خبرنگارا تعدادشون 30-40 نفر میشدن ولی الان 5 نفر هستن! میگه من به این "خیلیا" کاری ندارم!
همون خیلیا میگفتن تیم زیبا بازی نمیکنه ولی من دغدغه ام گل زدن تیم بود و نگران بازی های مهمی چون فولاد و سپاهان بودم که خدا لطف کرد و مهمترین بازیمون با فولاد رو بردیم هر چند استرس بالایی داشت
همون خیلیا منتظر افتادن تیم بودن خیلیای دیگه فرهاد رو قبول نداشتن و هنوزم ندارن ، خیلیای دیگه سنگ اندازی میکردن، خیلیا هم فرق نقد دلسوزانه رو با چسناله نمیدونن، مثل همونایی که به سیب زمینی میگن دیب دمینی یا به نون سوخاری میگن لوله بخاری!
در هر صورت خوشحالم فرهاد خودشو اثبات کرد
تیم در بهترین زمان ممکن قهرمان شد، حتی اگر پارسال قهرمان می‌شدیم معنا و مفهومی نداشت، ما امسال باید قهرمان میشدیم

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
فرهاد تو مصاحبه اش عنوان کرد که اوایل فصل خبرنگارا تعدادشون 30-40 نفر میشدن ولی الان 5 نفر هستن! میگه من به این "خیلیا" کاری ندارم!
همون خیلیا میگفتن تیم زیبا بازی نمیکنه ولی من دغدغه ام گل زدن تیم بود و نگران بازی های مهمی چون فولاد و سپاهان بودم که خدا لطف کرد و مهمترین بازیمون با فولاد رو بردیم هر چند استرس بالایی داشت
همون خیلیا منتظر افتادن تیم بودن خیلیای دیگه فرهاد رو قبول نداشتن و هنوزم ندارن ، خیلیای دیگه سنگ اندازی میکردن، خیلیا هم فرق نقد دلسوزانه رو با چسناله نمیدونن، مثل همونایی که به سیب زمینی میگن دیب دمینی یا به نون سوخاری میگن لوله بخاری!
در هر صورت خوشحالم فرهاد خودشو اثبات کرد
تیم در بهترین زمان ممکن قهرمان شد، حتی اگر پارسال قهرمان می‌شدیم معنا و مفهومی نداشت، ما امسال باید قهرمان میشدیم
عجب که حالا فرهاد خوبه شد و مدح و ستایش میشه از طرف بعضیا یادته گفتم پستت رو یجا یادداشت کن؟الان وقتشه بخونی دوباره
اینکه بعضی کاربرا اومدن و هر چی دلشون خواست گفتن روزایی که باید حمایت میکردن به اسم نقد دلسوزانه تو لحظه های حساس انتقاد کردن حالا میان پست میزارن از بقیه کاربرا هم انتقاد میکنن خوبه که یاد بگیریم حداقل بگیم اشتباه کردیم
الان موقع نقد دلسوزانه اس نه اون موقع که بیای از ترکیب و بازیکن و همه چی شکایت کنی و پیش بینی کنی باخت های استقلال و بردهای پیروزی رو(n)
حرف من شخص شما نیست اگه ریپلی کردم چند نفر دیگه هم بودن ولی بخاطر اومدی یجا به فرهاد توهین کردی و بعد گفتی با فرهاد نداری و..
این شکلی نباشه با یک جام بشینین مدح و ستایش کنین با از دست دادنش فحش و ناسزا بدین
این که میشه همون مکتب تیم مقابل
اینجا همه هواداریم من اگه تیم قهرمان هم نمیشد پشت این تیم بودم و چیزی از ارزشهاش فرهاد و بازیکنها کم نمیشد چون میدیدم تیم و سرمربی چقدر دارن تلاش میکنن
حالا که فرهاد یذره صحبت کرد میبینین که چقدر مشکلات بود دور و بر تیم چقدر برا تیم نتیجه نگیره از همه طرف زدن
با این حال این فرهاد بود که سربلند شد تو اون شرایط کی میاد از وریا حمایت میکنه؟اونم جلو شبکه سه سیما؟فقط فرهاد مجیدی میتونه اینکارو کنه اونجا که گفت من فرزند حجازیم تغییر صداش رو متوجه شدین؟بغض کرد
با یک حرف فرهاد مجبور شدن دوباره تصویر وریا رو بیارن رو صفحه
در ضمن ما اگه هوادار استقلالیم نه بخاطر جام هاش نه بخاطر رنگ ابی و ...به خاطر شخصیت تیمی و ادم هایی هست که این شخصیت رو به استقلال دادن مثل حجازی مثل پورحیدری و...حالا هم فرهاد.اینا مربی اخلاق هم هستند وقتی بازیکنی میاد میگه استقلال از این جام ها زیاد برده ما کاری نکردیم یعنی مربی خوبی داشته
عکس اون یکی هم از تیم های دیگه میاد میگه ده سال هوادار ارزوی جام داشت و...
خداروشکر استقلالیم
بازم به همه هوادار چه اونا که نگران تیم بودن و نقد کردن چه اونا که حمایت کردن تو روزای سخت به همه تبریک میگم در هر حال ما به شکلی همه خانواده ایم همه هوادار دو آتیشه استقلالیم.اگه روی سخنم با شما بود قصد بی احترامی نبود اتفاقا شما از کاربرایی هستی بیشترین پستها رو میزاری و میدونم چقدر تیم رو دوست داری
حواسمون باشه تیم های مقابل برا فصل بعد مطمینا خیلی بیشتر تلاش میکنن باید فصل تموم شد بفکر تقویت تیم بود امیدوارم مشکل حضور تو اسیا هم رفع بشه بلکه جام اسیایی رو هم بگیریم این تیم یکدست ترین تیم چند سال گذشته اس

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عجب که حالا فرهاد خوبه شد و مدح و ستایش میشه از طرف بعضیا یادته گفتم پستت رو یجا یادداشت کن؟الان وقتشه بخونی دوباره
اینکه بعضی کاربرا اومدن و هر چی دلشون خواست گفتن روزایی که باید حمایت میکردن به اسم نقد دلسوزانه تو لحظه های حساس انتقاد کردن حالا میان پست میزارن از بقیه کاربرا هم انتقاد میکنن خوبه که یاد بگیریم حداقل بگیم اشتباه کردیم
الان موقع نقد دلسوزانه اس نه اون موقع که بیای از ترکیب و بازیکن و همه چی شکایت کنی و پیش بینی کنی باخت های استقلال و بردهای پیروزی رو(n)
حرف من شخص شما نیست اگه ریپلی کردم چند نفر دیگه هم بودن ولی بخاطر اومدی یجا به فرهاد توهین کردی و بعد گفتی با فرهاد نداری و..
این شکلی نباشه با یک جام بشینین مدح و ستایش کنین با از دست دادنش فحش و ناسزا بدین
این که میشه همون مکتب تیم مقابل
اینجا همه هواداریم من اگه تیم قهرمان هم نمیشد پشت این تیم بودم و چیزی از ارزشهاش فرهاد و بازیکنها کم نمیشد چون میدیدم تیم و سرمربی چقدر دارن تلاش میکنن
حالا که فرهاد یذره صحبت کرد میبینین که چقدر مشکلات بود دور و بر تیم چقدر برا تیم نتیجه نگیره از همه طرف زدن
با این حال این فرهاد بود که سربلند شد تو اون شرایط کی میاد از وریا حمایت میکنه؟اونم جلو شبکه سه سیما؟فقط فرهاد مجیدی میتونه اینکارو کنه اونجا که گفت من فرزند حجازیم تغییر صداش رو متوجه شدین؟بغض کرد
با یک حرف فرهاد مجبور شدن دوباره تصویر وریا رو بیارن رو صفحه
در ضمن ما اگه هوادار استقلالیم نه بخاطر جام هاش نه بخاطر رنگ ابی و ...به خاطر شخصیت تیمی و ادم هایی هست که این شخصیت رو به استقلال دادن مثل حجازی مثل پورحیدری و...حالا هم فرهاد.اینا مربی اخلاق هم هستند وقتی بازیکنی میاد میگه استقلال از این جام ها زیاد برده ما کاری نکردیم یعنی مربی خوبی داشته
عکس اون یکی هم از تیم های دیگه میاد میگه ده سال هوادار ارزوی جام داشت و...
خداروشکر استقلالیم
بازم به همه هوادار چه اونا که نگران تیم بودن و نقد کردن چه اونا که حمایت کردن تو روزای سخت به همه تبریک میگم در هر حال ما به شکلی همه خانواده ایم همه هوادار دو آتیشه استقلالیم.اگه روی سخنم با شما بود قصد بی احترامی نبود اتفاقا شما از کاربرایی هستی بیشترین پستها رو میزاری و میدونم چقدر تیم رو دوست داری
حواسمون باشه تیم های مقابل برا فصل بعد مطمینا خیلی بیشتر تلاش میکنن باید فصل تموم شد بفکر تقویت تیم بود امیدوارم مشکل حضور تو اسیا هم رفع بشه بلکه جام اسیایی رو هم بگیریم این تیم یکدست ترین تیم چند سال گذشته اس
فرهاد برای من از روز اول خوبه بود....بعضیاتون که اینجا فرهاد رو دار میزدید..هنوزم که خیلیاتون قبولش ندارید...
دوست عزیز با کلمات بازی کردن هم هنر میخواد...که باید داشته باشیم....بعضیا اینجا منتقد تیم بودن که چرا زیبا بازی نمیکنه...بعضیا منتقد گل نزدن تیم بودن..بعضیا منتقد ترکیب...خواهشا اینا رو قاطی نکنید!
برای چندمین بار دارم میگم خدمتتون که این تاپیک هواداری هست..من آزادم نظراتمو بگم..از تیمم انتقاد کنم...به ترکیب گیر بدم.از سرمربی انتقاد کنم..ولی اینا به معنی کوبوندن تیم نیست...شما انتظار داری همه پست ها توش بگیم حمایت حمایت حمایت؟ ....از بعد دربی، تیم شرایط سختی داشت...با پیکان 1-1 کردیم و با سپاهان در عین حالی که 1-0 جلو بودیم گل خوردیم و مساوی کردیم...
تیم رقیب در آستانه ششمین قهرمانی بود...نقطه عطف تیم ما گل آرمان رمضانی بود...پیکان نقد من که از زاویه دید شما تخریب محسوب میشد و پست های من از نظر شما تو روحیه تیم و باشگاه و هوادارا خیلی تاثیر داشت، بیشتر متوجه مهاجمانی مثل ژستد بود! ...پست هام هست...من یه سوال میپرسم...اگر ضربه زیبای آرمان رمضانی گل نمیشد، اگر فولاد رو نبرده بودیم الان در چه حالی بودیم؟ شما نمیدونی این قهرمانی و این فصل چقدر برای من مهمه بود...اصرار فرهاد به استفاده از ژستد و گل نزدن تیم دیگه اعصاب همه رو خورد کرده بود...یکی از کاربرا گفت ژستد تو ترکیب بعدی هم هست ..من هم گفتم فرهاد غلط کرد..تو یه خانواده یا تیم یا باشگاه ممکنه دو داداش تو گوش هم هم بزنن ولی همون هم از روی دلسوزیه و موفقیت براشون مهمتره(مثل فرزاد مجیدی که الان خبری ازش نیست)....حالا شما به من لطف داری و فکر میکنی پست های من سرنوشت تیم رو عوض میکنه یا بقیه هوادارا نظرشون رو بر اساس پست های من تغییر میدن اون بحثس جداست! در صورتی که مطلقا چنین چیزی نیست!..اینجا یه تاپیکه...نظرات آزاده مطابق با قوانین تاپیک......همونطور که تیم گل میزنه و من از شادی پست گگگگگگگگگگگگگگگگگگللللللللللللل رو میذارم همونجور هم آزادم که انتقاد کنم....چرا شما فکر میکنی همه باید مثل شما پست بذارن؟

چرا همه باید مثل شما فکر کنن؟ چرا همه باید مثل شما جام براشون مهم نباشه؟ چرا احتمال نمیدی ادمها متفاوت باشن؟ چرا من که برخلاف مدیر این تاپیک حمایتهام از فرهاد بیشتر بوده و از روز اول ازش حمایت کرده حق ندارم یه جا هم در اوج عصبانیت به فرهاد بگم "غلط کرد"؟ چرا فکر میکنی هم باید هم لیتریچر یا هم ادبیات شما باشن؟ اصلا شما فکر کن ادبیات من چاله میدونیه...."غلط کرد" هم بدترین فحش دنیاست...پایین پست یه گزینه "گزارش تخلف" داره وظیفه مدیرانه که مدیریت کنن...شما چرا جوش میزنی؟!

بنظر شما من هر چی دلم خواست گفتم؟ اتفاقا من همه اینا رو حمایت از تیمم میدونم..خیلی از حرفای دلم رو هم نگفتم....اشتباهی هم مرتکب نشدم..در مواقع حساس از تیم انتقاد کردن همیشه تیم رو به قهقهرا نمیبره!...من روش خودم رو دارم برای انتقاد..گفتم هم که این جام برای من خیلی مهم بود.. برای شما مهم نیست، نباشه! .از این حرفای کلیشه ای "چیزی از ارزش‌های تیم کم نمیشد" هم ما زیاد شنیدیم شاید برای شما تازگی داشته باشه!...شرایط تیم هم طوری بود که بعد حذفی من ناامید شده بودم و گفتم نایب قهرمان میشیم!! ...ولی از بازی با شهرخودرو شرایط کاملا عوض شد..گل آرمان رمضانی مسیر تیم رو عوض کرد........................خدا رو یک میلیارد مرتبه به توان صد میلیارد مرتبه شکر!!!!

.شما پستهای ایجابی باید بذاری وحمایتی....شما باید مجیز بگی..نقد نباید بکنی...شما یه دیدگاهی..در جای خودش محترم..منم دیدگاه خودمو دارم...برای خودم هم محترم هست...برای خودمم خط قرمز دارم..بهم توهین بشه ساکت نمیشم...کسی که نقد رو با چسناله اشتباه بگیره جلوش وایمیستم...هر کی هم بخواد به من انگ بزنه یا قضاوت دیگه ای در مورد من داشته باشه اجازه نمیدم....من تعریف خودمو دارم از نقد دلسوزانه شما هم آزادی تعریف خودتو داشته باشی.....تو آزادی از هر کی خواستی حمایت کنی..خدا گواهه به تشکر هیشکی هم نیاز ندارم.....طبق صحبت های شما که ظاهرا مدیر این تاپیک هم از طیف شماست پیشنهاد میکنم یه بند به قوانین این تاپیک اضافه کنید که "هر گونه نقد از تیم مورد علاقه(استقلال) ممنوع است!" اسم تاپیک رو هم بگذارید "تاپیک هواداران بدون نقد استقلال!" اینجوری منم تکلیف خودمو میدونم و میرم یه فروم دیگه..مثل خیلیای دیگه که رفتن...بنظرم قبل از هر چیز بهتره هممون یاد بگیریم که به نظرات همدیگه احترام بذاریم و بدونیم بنا نیست همه مثل ما فکر کنن!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا