• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نگران نقل و انتقالات نباشید باشگاه کارش رو انجام میده
اسم ها مهم نیستند به هیچ عنوان
حسین زاده رو فصل پیش کسی نمیشناخت و یا ابوالفضل جلالی... حتی صابر حردانی هم چیزی نبود که امروز ازش میبینیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نگران نقل و انتقالات نباشید باشگاه کارش رو انجام میده
اسم ها مهم نیستند به هیچ عنوان
حسین زاده رو فصل پیش کسی نمیشناخت و یا ابوالفضل جلالی... حتی صابر حردانی هم چیزی نبود که امروز ازش میبینیم
بله درسته
مثل همین اسدی
که رفت اونسمت
چقدر اسمش گنده کرده بودند
چه خوب شد که نیومد استقلال
فرهاد نشون داده بازیکنهای خوبی میگیره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بله درسته
مثل همین اسدی
که رفت اونسمت
چقدر اسمش گنده کرده بودند
چه خوب شد که نیومد استقلال
فرهاد نشون داده بازیکنهای خوبی میگیره
مشکل پولش هست وقتی فلان تیم قرار دادههای چند 10 میلیاردی میبنده اونوقت گرفتن بازیکن برای استقلال سخت میشه
خریدن بازیکن جوون و بی نام نشون درسته ارزون در میاد اما احتمال بالایی هم داره که در حد استقلال نباشه و فقط جای یکی رو توی لیست پر کنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فقط میای جواب همه رو بدی دیگه ؟
متن پیامهارو با دقت نمیخونی ؟؟ یکم با متنات تر هم میشه رفتار کرد 🙌
قرار به تایپ کردن باشه که هرکسی هرچی میخواد پشت سیستم بنویسه **
وقت شما رو نگیرم ؟ میتونی پیامهای مارو ببندی وقتت گرفته نشه(y)

گفتم بازیکن جدید = اینو چندتا خبرگزاری هم اعلام کردند ;)
مثل این و این تو گروه تلگرامی استقلال هم گمون کنم دیدم
اینایی که نوشتی بازیکن فعلی هستند , درسته ؟ :rolleyes:
پس بازیکن فعلی با بازیکن جدید از نظر لغوی و معنایی , معنی و مفهوم گوناگونی دارند ؟😬😬✌️
دیگه اونقدر بیکار نیستم بیام جواب همه رو بدم..یه سر به صفحه قبل بزن دوست عزیز اگر یادت باشه اول شما کوت کردی و جواب دادی....من فقط یه پست زده بودم..بعد 3 روز!...آیا این کار اشتباهی است؟ پس در این که گفتی جواب همه رو میدم دقت کن....نکنه این جا رو سند زدی به اسم خودت و من نباید پست بزنم؟!!
متانت؟!!!! تو این تاپیک؟ سوال بعدی....
ما عشق تایپ نیستیم...خیلی هم دیگه علاقه ای ندارم به این تاپیک و صرف عادت میام....ولی صحنه رو خالی نمیکنم
لینکایی که گذاشتی هیچکدوم نقل قول مستقیم نبود و بنظر من تخیل خبرنگارای زرد.از نظر من داسیلوا هم برای نیم فصل جاری بازیکن جدید محسوب میشد..هر بازیکنی فعلی که قرارداداش تموم شده هم میتونه برای فصل بعد بازیکن جدید محسوب بشه..فقط لطف کن یه سر به صفحه قبل بزن ببین من کجا جواب همه رو دادم و کی اول پست منو کوت کرد؟ ضمنا خط اول پست من نوشتم "خبرای ضد و نقیض زیاد شده" ، بعد شما میگی "این لیستها شایعه است"، میگم اینقدر هوش و ذکاوت شما ستودنیه.....تو روز روشن غیب گفتی داداش؟!!!! خب من که اول گفتم...گمونم رو پستای من آلرژی داری و میخوای یه چیزی فقط گفته باشی! چرا فکر میکنی پست های شما ها متانت داره و پست های من متانت نداره؟ نخوندن پستهای بی متانت هم کار سختی نیست بنظرم..کاری که منم دارم برای بعضیا انجام میدم....فقط نمیدونم چرا تا من اسم فرهاد میارم همتون چارقد میبندید به کمرتون که جلوی من از فرهاد حمایت کنید..همه اینجا فرهاد شناس شدن برای من!! شرطی شدید گمونم...البته از این چیزا زیاد دیدیم تو این دو دهه فروم نویسی...این نیز بگذرد...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منصوریان و قلعه نوعی و فکری باید پا رو غرورشون بذارن و قهرمانی استقلال رو تبریک بگن
این قهرمانی پاک براحتی بدست نیومده!
تا بازی هفته آخر لیگ هم فرصت دارند

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دقیقا در مورد گرفتن بازیکن زیر 27 سال موافقم کلا تو شکل بازی تیم بازیکن سن بالا دوام نمیاره خوبه تعداد تعویض ها زیاد شده و میتونیم از بازیکنهای قدیمی سن بالا کمتر از 30 دقیقه کار مفید بکشیم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
به نظرم باید رمضانی و ارسلان رو نگه دارن و بیشتر بهشون میدون بدن
ارسلان مهاجم خوبیه اما باید خودشو پیدا کنه و نیاز داره بهش فرصت بدن
از طرفی هم دلم بابت نقل و انتقالات قرصه و این فصل نگرنی ندارم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فقط نمیدونم چرا تا من اسم فرهاد میارم همتون چارقد میبندید به کمرتون که جلوی من از فرهاد حمایت کنید..همه اینجا فرهاد شناس شدن برای من!! شرطی شدید گمونم...
همونطور که قلعه فن داشتیم الان هم فرهاد فن داریم 😄

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

حوصله داری ؟

از این روزا لذت ببر ، هوادارای رقیب تو یه لونه هایی قایم شدن که با پهبادای جاسوسی آمریکا هم نمیشه رد گیریشون کرد ، همونا که صبح تا شب در دوران وزارت مسعود و آذر کری میخوندن برگشتن به فوتبال اروپا 💙💙💙💙

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حوصله داری ؟

از این روزا لذت ببر ، هوادارای رقیب تو یه لونه هایی قایم شدن که با پهبادای جاسوسی آمریکا هم نمیشه رد گیریشون کرد ، همونا که صبح تا شب در دوران وزارت مسعود و آذر کری میخوندن برگشتن به فوتبال اروپا 💙💙💙💙
و دوران وزارت گودرزی
حسین هدایتی:
در زمان آقای درخشان بود که جناب آقای وزیر، محمود گودرزی با من تماس گرفتند و گفتند به وزارت‌خانه بیایم. ما دعوت ایشان را اجابت کردیم و به وزارت‌خانه رفتیم. من بودم، آقای پروین و جمعی از دوستان. خواستند که به تیم کنند و آن فصل تیم به رده سیزدهم و چهاردهم جدول رفته بود. تصمیم گرفته شد تا با پیشنهادی که من دادم مربی خارجی بیاوریم و از آقای درخشان فعلاً حمایت کنیم تا مذاکرات به نتیجه برسد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بخاطر اینکه فرهاد گفته جشن قهرمانی باید با ملی پوشای استقلال برگزار بشه، برای اینکه زودتر ملی پوشا رو در اختیار داشته باشن بازی استقلال و نفت مسجد سلیمان رو انداختن روز دوشنبه 9 خرداد! آقا جشن قهرمانی استقلاله ها...با اسنپ که نمیخواید جام بیارید...میمردید چند روز زودتر اعلام میکردید؟ حالا برای جشن دوشنبه من چی بپوشم؟؟!!!

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دقیقا در مورد گرفتن بازیکن زیر 27 سال موافقم کلا تو شکل بازی تیم بازیکن سن بالا دوام نمیاره خوبه تعداد تعویض ها زیاد شده و میتونیم از بازیکنهای قدیمی سن بالا کمتر از 30 دقیقه کار مفید بکشیم
بازیکن جوان تر مشکل نگه داشتنشم داریم

یک روزبه چشمی نشد یک فصل نگه داشت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یکم از این معلم استقلالی، آمار و احتمال یاد بگیریم:)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ارسلان هم رفت تو لیست مازاد:(
یاد سجاد آقایی افتادم که تعویض طلایی استراماچونی بود الان تو آلومینیومه و بدون گل زده!
این تعویضای طلایی عاقبت خوبی ندارن!

Last edited:

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
بازگشت میثاق معمارزاده ...... حالا اگر برای ما شده بود...... مسعود رفت اما تبانی کارها هستند

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دم پین گرم ، تبریک پیولی آتیش زده
8.gif

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مشخصه که تو بعضی از پستها ما نیازی به بازیکن نداریم...به اینکه بعضی تیمها وارد نقل و انتقالات شدن قبل از اتمام لیگ، هم کاری ندارم
ولی خب خیلی زود شروع کردند که ما هم باید از همین امروز اینکار رو انجام بدیم
هر چند با سابقه ای که از مجیدی داریم مطمئنم حواسش هست و احتمالا زودتر از اینا به آجورلو لیست داده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا