این امیر قلعه نوعی هم تا استقلال رو به ** نده ول بکن معامله نیست ....
این امیر قلعه نوعی هم تا استقلال رو به ** نده ول بکن معامله نیست ....
با سلاممن با این حرف مخالفم
ضمن اینکه بعید می دونم بحث قراردادا رو اون مطرح کرده باشه (کلا من بی خبر هستم در این مورد) چون به مدیریت قبل بر می گشته نه مربی
به گزارش ايسنا، پيش از اين امير قلعهنويي در بخشي از گفتوگويي گفته بود كه تيم فعلي استقلال تيم خود اوست و اکثر بازيکنان فعلي همان هايي هستند که توسط خودش با استقلال قرارداد دو ساله امضا کردهاند.
با سلام
مدیر عامل فصل قبل هم واعظ بود.
با این حرفش می خواسته بگه بازیکنا اگه قرارداد دو ساله نداشتن الان در استقلال نبودن و می خواد کار واعظ رو برای بستن تیم خوب زیر سوال ببره ولی بازیکنایی که در خبر هستن امسال قرارداد جدید امضا کردن یعنی قراردادشون 1 ساله بوده
بله متاسفانهاین امکانش خیلی زیاده که بخواد مدیریت رو تخریب کنه ! ولی خب اگه یه استقلالی ، استقلالی باشه حاشیه ککمتری واسه تیم محبوبش درست میکنه من با این حرکتا مخالفم و میگم قلعه نوعی باید تموم کنه این بحث رو تیم حاشیه خیلی خیلی کمی داره..
حاشیه درست کردن براش خیلی حرکت زشتیه..
خداروشکر ... نتایج امروز تقریبا باب میل بود :
ذوب آهن 1 - 2 راهآهن (توی زمین ذوب آهن)
شاهین 1 - 1 سپاهان
پرسپولیس 1 - 1 ملوان (توی آزادی)
با توجه به این نتایج و اینکه پیکان هم با صبای قم بازی داره باید امیدوار باشیم که اس اس با بردن پاس همدان توی زمین همدارن خودش رو از صدر جدول بکنه و بالا ببره .... :happy:
خداروشکر ... نتایج امروز تقریبا باب میل بود :
ذوب آهن 1 - 2 راهآهن (توی زمین ذوب آهن)
شاهین 1 - 1 سپاهان
پرسپولیس 1 - 1 ملوان (توی آزادی)
با توجه به این نتایج و اینکه پیکان هم با صبای قم بازی داره باید امیدوار باشیم که اس اس با بردن پاس همدان توی زمین همدارن خودش رو از صدر جدول بکنه و بالا ببره .... :happy:
کلا یه صیغه ی بدی که وجود داره اینه که هیچکی دوست نداره موفقیت تیم رو بدون حضور خودش ببینه ....
تا زمانی که حجازی سرمربی تیم بود قلعه نوعی همیشه حاشیه درست میکرد ....
بعد که قلعه نوعی مربی تیم شد حجازی شروع کرد به حاشیه سازی ....
دوباره حجازی اومد و بعدش قلعه نوعی و این حاشیه سازیها تمومی نداشت ....
بعد هم که قضیه ی نوازی و زینچه پیش اومد ....
حالا هم که قلعه نوعی رفته من مطمئن هستم که دوست نداره استقلال موفق بشه .... به نظرم بعضی از این آقایون موفقیت خودشون و تخریب رقیبشون رو به موفقیت استقلال و شادی دل ما هوادارا ترجیح میدن .....
از سید صالحی چه خبر؟
تو بازی فردا هست؟
کاظمی که کلا گیجه .....نیمه اول 0-0
شعارها چی بود میدادن؟ (مرگ بر شاه بود؟) دیقه 35 تازه قلعه نوعی رو تشویق میکردن :دی
این ترکیب رو چطور دیده؟ رحمتی اون وسط چیکار میکنه؟
پ.ن : گلر بیاد بیرون بپره روی مهاجم خطا نمیشه احیانا؟
شعارها چی بود میدادن؟ (مرگ بر شاه بود؟)
تموم شد. 0-0
دلیل بیرون کشیدن جان واریو چی بود؟