• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این امیر قلعه نوعی هم تا استقلال رو به ** نده ول بکن معامله نیست ....

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
این امیر قلعه نوعی هم تا استقلال رو به ** نده ول بکن معامله نیست ....

من با این حرف مخالفم
ضمن اینکه بعید می دونم بحث قراردادا رو اون مطرح کرده باشه (کلا من بی خبر هستم در این مورد) چون به مدیریت قبل بر می گشته نه مربی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من با این حرف مخالفم
ضمن اینکه بعید می دونم بحث قراردادا رو اون مطرح کرده باشه (کلا من بی خبر هستم در این مورد) چون به مدیریت قبل بر می گشته نه مربی
با سلام

مدیر عامل فصل قبل هم واعظ بود.

به گزارش ايسنا، پيش از اين امير قلعه‌نويي در بخشي از گفت‌وگويي گفته بود كه تيم فعلي استقلال تيم خود اوست و اکثر بازيکنان فعلي همان هايي هستند که توسط خودش با استقلال قرارداد دو ساله امضا کرده‌اند.

با این حرفش می خواسته بگه بازیکنا اگه قرارداد دو ساله نداشتن الان در استقلال نبودن و می خواد کار واعظ رو برای بستن تیم خوب زیر سوال ببره ولی بازیکنایی که در خبر هستن امسال قرارداد جدید امضا کردن یعنی قراردادشون 1 ساله بوده

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با سلام

مدیر عامل فصل قبل هم واعظ بود.

با این حرفش می خواسته بگه بازیکنا اگه قرارداد دو ساله نداشتن الان در استقلال نبودن و می خواد کار واعظ رو برای بستن تیم خوب زیر سوال ببره ولی بازیکنایی که در خبر هستن امسال قرارداد جدید امضا کردن یعنی قراردادشون 1 ساله بوده

این امکانش خیلی زیاده که بخواد مدیریت رو تخریب کنه ! ولی خب اگه یه استقلالی ، استقلالی باشه حاشیه ککمتری واسه تیم محبوبش درست میکنه من با این حرکتا مخالفم و میگم قلعه نوعی باید تموم کنه این بحث رو تیم حاشیه خیلی خیلی کمی داره..
حاشیه درست کردن براش خیلی حرکت زشتیه..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
این امکانش خیلی زیاده که بخواد مدیریت رو تخریب کنه ! ولی خب اگه یه استقلالی ، استقلالی باشه حاشیه ککمتری واسه تیم محبوبش درست میکنه من با این حرکتا مخالفم و میگم قلعه نوعی باید تموم کنه این بحث رو تیم حاشیه خیلی خیلی کمی داره..
حاشیه درست کردن براش خیلی حرکت زشتیه..
بله متاسفانه

اون از زرینچه و نوازی که تیم رو تو حاشیه بردن اینم از قلعه نوعی.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کلا یه صیغه ی بدی که وجود داره اینه که هیچکی دوست نداره موفقیت تیم رو بدون حضور خودش ببینه ....

تا زمانی که حجازی سرمربی تیم بود قلعه نوعی همیشه حاشیه درست میکرد ....

بعد که قلعه نوعی مربی تیم شد حجازی شروع کرد به حاشیه سازی ....

دوباره حجازی اومد و بعدش قلعه نوعی و این حاشیه سازیها تمومی نداشت ....

بعد هم که قضیه ی نوازی و زینچه پیش اومد ....

حالا هم که قلعه نوعی رفته من مطمئن هستم که دوست نداره استقلال موفق بشه .... به نظرم بعضی از این آقایون موفقیت خودشون و تخریب رقیبشون رو به موفقیت استقلال و شادی دل ما هوادارا ترجیح میدن .....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا رو شکر .... ذوب آهن 3 امتیاز کامل به راه آهن داد و اگه استقلال فردا بزنه خودش رو درست و حسابی از ذوب آهن جدا میکنه ....

اگه سپاهان هم امتیاز بده باید کلاهمون رو بندازیم هوا ..... با برد فردا مقابل پاس بازم میتونیم اختلافمون رو با تیما زیاد کنیم و خودمون رو ازشون بکنیم ...

قبول کنید که رقبای جدی استقلال در راه قهرمانی همین ذوب آهن و سپاهان هستن ، نه تیم دیگه ای ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداروشکر ... نتایج امروز تقریبا باب میل بود :

ذوب آهن 1 - 2 راهآهن (توی زمین ذوب آهن)
شاهین 1 - 1 سپاهان
پرسپولیس 1 - 1 ملوان (توی آزادی)

با توجه به این نتایج و اینکه پیکان هم با صبای قم بازی داره باید امیدوار باشیم که اس اس با بردن پاس همدان توی زمین همدارن خودش رو از صدر جدول بکنه و بالا ببره .... :happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

شاهین 1 - 1 سپاهان

با توجه به این نتایج و اینکه پیکان هم با صبای قم بازی داره باید امیدوار باشیم که اس اس با بردن پاس همدان توی زمین همدارن خودش رو از صدر جدول بکنه و بالا ببره .... :happy:

اشتب شده. سپاهان 2-1 برد .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

شاهین 1 - 1 سپاهان

واقعا الان باید قدر این موقعیت رو بفهمن.سپاهان هم که برده هم امتیاز شده با ما فعلا واستاده صدر.از نظرم سپاهان رقیب جدی تر از ذوب اهنه.ذوب اهن کمی نسبت به پارسال افت کرده.بقیه تیما هم که هیچی مدعی حساب نمیشن ! واقعا نیاز که فردا ببرن امیدوارم که اینو بازیکنا هم بفهمن و باز غرور نگیره اینارو...

کلا یه صیغه ی بدی که وجود داره اینه که هیچکی دوست نداره موفقیت تیم رو بدون حضور خودش ببینه ....

تا زمانی که حجازی سرمربی تیم بود قلعه نوعی همیشه حاشیه درست میکرد ....

بعد که قلعه نوعی مربی تیم شد حجازی شروع کرد به حاشیه سازی ....

دوباره حجازی اومد و بعدش قلعه نوعی و این حاشیه سازیها تمومی نداشت ....

بعد هم که قضیه ی نوازی و زینچه پیش اومد ....

حالا هم که قلعه نوعی رفته من مطمئن هستم که دوست نداره استقلال موفق بشه .... به نظرم بعضی از این آقایون موفقیت خودشون و تخریب رقیبشون رو به موفقیت استقلال و شادی دل ما هوادارا ترجیح میدن .....

مصطفی جان این حرفت تایید تایید میشه موضوع همینه دقیقا !

Last edited by a moderator:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
از سید صالحی چه خبر؟
تو بازی فردا هست؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
از سید صالحی چه خبر؟
تو بازی فردا هست؟

خیر ...

سيدصالحي: مصدوميت دست از سر من برنمي‌دارد

خبرگزاري فوتبال ايران- مهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت استقلال كه تازه از بند مصدوميت رهايي يافته بود، روز سه‌شنبه در تمرين استقلال دوباره مصدوم شد تا بازي با پاس همدان را از دست بدهد.

سيدصالحي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، ابتدا در مورد اين موضوع مي‌گويد: «با وجود مصدوميت نسبتا شديدي كه از ناحيه هميسترينگ داشتم در نهايت به شرايط بازي رسيدم و دكتر نوروزي هم خيلي زحمت كشيد ولي متاسفانه باز هم دچار بدشانسي شدم و در حالي كه از لحاظ بدني خيلي آماده هستم بايد باز هم از تركيب دور باشم. روز سه‌شنبه براي ضربه سر زدن به هوا پريدم كه هنگام فرود آمدن تعادلم را از دست دادم و از ناحيه لگن دچار مصدوميت شدم. با اين شرايط بازي با پاس را هم از دست دادم و گويا قرار نيست مصدوميت دست از سر من بردارد.»

سيدصالحي در مورد روزهاي پرحاشيه استقلال تاكيد مي‌كند: «تيم ما مشكل خاصي ندارد و با صحبت‌هاي كادر فني، تمامي بازيكنان همدل شده‌اند تا باخت قبلي را جبران كنند.» وي در پاسخ به اين سئوال كه قبول داري اگر در بازي با استقلال اهواز از اواسط بازي عليه محمد محمدي شعار نمي‌دادند و آن حاشيه‌ها درست نمي‌شد شايد شكست نمي‌خورديد، تاكيد مي‌كند: «به نظر من محمدي در آن مسابقه خيلي خوب كار كرد و در باخت استقلال مقصر نبود در ضمن هواداران استقلال بايد تحمل داشته باشند و بدانند كه ما در پايان فصل قهرمان خواهيم شد.»

وي كه قبل از بازي با استقلال اهواز پيش‌بيني كرده بود تيمش با نتيجه 3 بر صفر حريف را شكست مي‌دهد، در مورد نتيجه بازي با پاس همدان مي‌گويد: «در بازي قبلي دو بر صفر جلو افتاديم ولي در نيمه دوم اتفاقاتي به وجود آمد كه در نهايت تمركز بازيكنان را بر هم زد. البته الان ديگر مشكل خاصي نداريم و اميدوار به شكست پاس هستيم هرچند كه آنها با آمدن علي‌اصغر مديرروستا متحول شده‌اند.»

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
1cdbda00-cc24-40e5-b497-9676c9b0b9c7.jpg

در حاشیه سفر استقلال به همدان

نوروزی: به سید صالحی و روانخواه اجازه تمرین ندادم

به امید موفقیت پسران آبی در بازی امروز..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ای بابا اینام که تقی به توقی میخوره مصدوم میشن...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نیمه اول 0-0

شعارها چی بود میدادن؟ (مرگ بر شاه بود؟) دیقه 35 تازه قلعه نوعی رو تشویق میکردن :دی

این ترکیب رو چطور دیده؟ رحمتی اون وسط چیکار میکنه؟

پ.ن : گلر بیاد بیرون بپره روی مهاجم خطا نمیشه احیانا؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نیمه اول 0-0

شعارها چی بود میدادن؟ (مرگ بر شاه بود؟) دیقه 35 تازه قلعه نوعی رو تشویق میکردن :دی

این ترکیب رو چطور دیده؟ رحمتی اون وسط چیکار میکنه؟

پ.ن : گلر بیاد بیرون بپره روی مهاجم خطا نمیشه احیانا؟
کاظمی که کلا گیجه .....

نمیدونم چرا این صادقی باید تا توی محوطه ی حریف بیاد و بعد الکی خودش رو بندازه ... به این میگن ناشی گری

اون حرکت دروازه بان روی برهانی هم به نظر پنالتی می رسید ....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
شعارها چی بود میدادن؟ (مرگ بر شاه بود؟)

شعاری که معمولا توی همه استادیوم ها میدن. البته اگر هوادارای دو تیم توی استادیوم باشن!

این وری ها به اون وری ها میگن: مرگ بر تو!

شعار مسخره ای هست به نظر من

-----------

ولی بعید میدونم این بوده باشه! چون من توی همه ی بازی ها میشنوم که میگن مرگ بر تو! شعار معروفیه! فقط آخرش درست با همون لحن و آهنگ همون شعار سبزها هست. شاید به همین خاطر فکر کردن اونه!

Last edited by a moderator:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تموم شد. 0-0

دلیل بیرون کشیدن جان واریو چی بود؟

این مرفاوی هم خدائیش چت میزنه ها ....

اصلا توی تعویضش خوب عمل نکرد .... باید کاظمی رو میبرد بیرون مجیدی رو میبرد تو .... عنایتی هم لاشش توی زمین بهتر از داش سیا بازی میکنه ....

کاظمی توی این بازی در حد یه احمق فوتبال بازی کرد (اگه گفتید چند تا توپ لو داد)

در ضمن این آرش هم مهاجم بشو نیست .... واقعا براش متاسفم ....

خیلی راحت میتونستیم ناکامی هفته قبل رو جبران کنیم که هیچ .....

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
مرفاوی چی میگفت راجب خیابانی؟

چقدر عصبیه نزدیک بود بزنه خبرنگار رو تو چمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا