اقدام رسمی فولاد برای معاوضه کوشکی و رضاوند
باشگاه فولاد خوزستان بهطور رسمی خواهان معاوضه علیرضا کوشکی با آرش رضاوند شد.
www.varzesh3.com
وقتی سرمربی بالا سر تیم نباشه همین میشه
شما این شرایط رو مقایسه کنید با کوران مسابقات و زمانی که سیاوش یزدانی و مرادوند رو از دست دادیم تو کوتاه ترین زمان ممکن مدافع خوب گرفتیم.بخاطر فشار زیاد فرهاد و عملگرایی که داشت.نه مث بعضیا که تو 24 ساعت 3 ساعت هم نمیخوابن ولی خروجی کارشون میشه فرشید اسماعیلی و هیچ
تمام شد به نظر من امسال دیگه قافیه رو باختیم سالی که نکوست از بهارش پیداست این اقایون تو خواب خرگوشی موندن و لاکپشت ها دارن چهار نعل میتازن
منم به عنوان یه هوادار بهت توصیه میکنم برای کسی تعیین تکلیف نکن! .. بله میدونم این سایت بعضی وقتا قرمزه ولی وقتی سایت دیگه ای با این پوشش خبری گسترده نداریم چاره ای نیست..هر وقت سایتتو بالا اوردی خبر بده خبراشو دنبال کنیم!
متاسفم که هر شخصی هر حرفی با شما میزنه سریع جبهه میگیرید و با کل کل و بحث میخواید تعداد پست و تشکراتتون رو بالا ببرید.
اگه باز بهتون برنمیخوره و جبهه نمیگیرید و براتون تعیین تکلیف تلقی نمیشه پیشنهاد میکنم خبرنگارهای حوزه استقلال رو بشناسید و از طریق اون ها و پیج ها و رسانه های شخصیشون اخبار استقلال رو دنبال کنید. این جور سایت ها فقط و فقط دنبال حاشیه درست کردن و کسب درآمد هستند. بنده هم کار تخصصیم طراحی سایت هست اما کار من خبرنگاری نیست که بتونم تو این حوزه فعالیت کنم.
جالبه میگن فرهاد مجیدی استقلال رو به این روز انداخته! حالا خوبه لیگ جدید شروع نشده و هنوز تیم قهرمان ماییم یا میگن آجورلو پرسپولیسیه! اگر اینجوریه چرا گذاشت ما قهرمان بشیم؟! این فازشون معلوم نیست چیه بوخودادوستان کمربندهاتون رو ببندید و خودتون رو آماده کنید که یک سری مزدور باشگاه بعد اینکه استقلال بعد چند هفته چسبید ته جدول شروع کنن همه چیز رو گردن فرهاد مجیدی بندازن و هوادار رو جلوی فرهاد قرار بدن تا گند کاریشون رو بپوشونن
فرهاد خار چشم خیلی هاست ... چون تنها کسی بود که حق استقلال رو از حلقوم بقیه بیرون کشید و نشون داد اگر بزارن استقلال بی رقیب ترین تیم آسیاستجالبه میگن فرهاد مجیدی استقلال رو به این روز انداخته! حالا خوبه لیگ جدید شروع نشده و هنوز تیم قهرمان ماییم یا میگن آجورلو پرسپولیسیه! اگر اینجوریه چرا گذاشت ما قهرمان بشیم؟! این فازشون معلوم نیست چیه بوخودا