• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سعید فتاحی که نماینده آجرلو بوده رو راه نداده درودگر، دم آجرلو گرم، یه جایی باید حال این درودگر رنگی رو می‌کرد تو قوطی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میگن بدنسازی ساپینتو از بدنسازی شفر هم سختتره، بازیکنا هم باید تو اردو باشن و صبحونه ناهار همه باید باهم بخورن
گمونم ساپینتو جدی گرفته، جدی جدی میخواد تیمو بازم قهرمان کنه.. خیلی هم عالی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این عارف غلامی رو با یکم قیمت معقول باید نگهش داریم
مهره های با ارزش رو نباید راحت از دست داد
کاوه و محبی و غلامی که 3 تاشون مهره کلیدی هستن رو هنوز هیچ حرکتی باشکاه نزده مثل اینکه فقط بازیکن های معمولی رو حق جذبشون رو داریم
حس میکنم این آجرلو هم اون پشت بهش گفتن فدراسیون رو بی خیال شو و به جاش 8 سال توی استقلال جات امن و امانه به دور از هر نتیجه ای که استقلال بگیره چون من هیچ تلاشی در این آدم برای اینکه زودتر بازیکن هایی که باید جذب بشن و برای تقویت تیم لازم هستن رو نمیبینم

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
کاوه و محبی و غلامی که 3 تاشون مهره کلیدی هستن رو هنوز هیچ حرکتی باشکاه نزده مثل اینکه فقط بازیکن های معمولی رو حق جذبشون رو داریم
حس میکنم این آجرلو هم اون پشت بهش گفتن فدراسیون رو بی خیال شو و به جاش 8 سال توی استقلال جات امن و امانه به دور از هر نتیجه ای که استقلال بگیره چون من هیچ تلاشی در این آدم برای اینکه زودتر بازیکن هایی که باید جذب بشن و برای تقویت تیم لازم هستن رو نمیبینم
این دقیقا مثل رفتار همون آدمایی هست که به فرهاد مجیدی تحت هر شرایطی طعنه و کنایه میزدن.
مثل یحیی گل محمدی بی منطق نباشید.
مدیریت آجرلو بغیر از دست دادن وریا، فوق العاده بوده.
تحت تاثیر بعضی پیج های دوزاری نباشید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
محبی از نون شب هم واجب تر هست گرفتنش...هرطور شده باید بگیریمش.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یادمه شما بودی یا یکی از کاربرای دیگه که به عارف غلامی می گفت خرس گریزلی:) البته شاید من اشتباه میکنم، عارف زود دور برداشت، یکیه در حد دانشگر بالاتر از متوسط، ضمن اینکه رباط هم داده، شاید فلاح بهتر از عارف باشه الیته عارف تو تیم جا افتاده بود، سیاوش بهتر از عارف بود ولی وقتی اون مصاحبه رو کرد دیگه ناامید شدم بیاد استقلال!
8 سال؟ داداش مگه ریاست جمهوریه؟ همین الانشم بعضیا تحملشو ندارن.. البته منظورم کاربرای نق نقو نیست، اونا با همه مشکل دارن، ولی بنظرم تا همینجا آجرلو بد کار نکرده، بدنه تیم حفظ شده و تیمو بخاطر فدراسیون رها نکرده، رو تیم تعصب داره، همینکه با درودگر بخاطر منافع استقلال دهن به دهن میشه و همه جا بفکر استقلاله، شما آجرلو رو مقایسه کن با مددی که تو همین انتخابات فدراسیون دیر رسید و ثبت نامش نکردن.
ساپینتو معلوم نیست چه جور سرمربی ایه، ولی وقتی سرمربی میگه 4 تا قهرمانی برای استقلال میارم و اینقدر فشرده رو تیم کار میکنه که سبحان خاقانی رباط میده معلومه مدیرعامل چه فشاری به سرمربی آورده و ازش چی میخواد...
درسته زمان رو از دست دادیم ولی بنظرم تیم صاحاب داره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یادمه شما بودی یا یکی از کاربرای دیگه که به عارف غلامی می گفت خرس گریزلی:) البته شاید من اشتباه میکنم، عارف زود دور برداشت، یکیه در حد دانشگر بالاتر از متوسط، ضمن اینکه رباط هم داده، شاید فلاح بهتر از عارف باشه الیته عارف تو تیم جا افتاده بود، سیاوش بهتر از عارف بود ولی وقتی اون مصاحبه رو کرد دیگه ناامید شدم بیاد استقلال!
8 سال؟ داداش مگه ریاست جمهوریه؟ همین الانشم بعضیا تحملشو ندارن.. البته منظورم کاربرای نق نقو نیست، اونا با همه مشکل دارن، ولی بنظرم تا همینجا آجرلو بد کار نکرده، بدنه تیم حفظ شده و تیمو بخاطر فدراسیون رها نکرده، رو تیم تعصب داره، همینکه با درودگر بخاطر منافع استقلال دهن به دهن میشه و همه جا بفکر استقلاله، شما آجرلو رو مقایسه کن با مددی که تو همین انتخابات فدراسیون دیر رسید و ثبت نامش نکردن.
ساپینتو معلوم نیست چه جور سرمربی ایه، ولی وقتی سرمربی میگه 4 تا قهرمانی برای استقلال میارم و اینقدر فشرده رو تیم کار میکنه که سبحان خاقانی رباط میده معلومه مدیرعامل چه فشاری به سرمربی آورده و ازش چی میخواد...
درسته زمان رو از دست دادیم ولی بنظرم تیم صاحاب داره
نه من نبودم دوست عزیز . در مورد عارف غلامی تاحالا صحبت نکردم اما یک حسی بهم میگه اگر باهاش تمدید نکنیم سر از پیروزی در میاره چون اونا دنبال دفاع هستن
فشار آوردن سرمربی هم کار شاقی نیست مهم تاکتیک و دانش فنی و تجربه کاریش هست که بتونه در طول فصل نتیجه بگیره وگرنه فشار آوردن و بدنسازی اصلا کار مربی بدنساز هست نه این آقا و فشار الکی زیاد آوردن هم اول کار درست نیست و برای افراد مبتدی هست که فکر میکنن مثلا روزی 12 ساعت تمرین بزارن تیمشون قهرمان میشه !!! هر چیزی اصولی باید دنبال بشه...
سرمربی های هیجانی اصلا توی استقلال و کلا در دنیای فوتبال جواب نمیدن ... سرمربی باید دیسیپلین و کاریزما داشته باشه و بازیکن خودش حساب کار رو بکنه

اینکه آجرلو توی انتخابات فدراسیون شرکت نکرد بخاطر عشق به استقلال نبود بخاطر تعدد زیاد نامزدها و حضور تاج بود که احتمال بالا دوباره انتخاب میشه و آجرلو شانسی برای ریاست نداشت وگرنه شما خیالتون راحت نه آجرلو استقلالی هست نه کسی این دوره پست بالاتر رو ول میکنه...وگرنه اگر آجرلو قصد همچین کاری رو نداشت هیچ وقت شایعه اش هم بیرون نمیومد ...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نه من نبودم دوست عزیز . در مورد عارف غلامی تاحالا صحبت نکردم اما یک حسی بهم میگه اگر باهاش تمدید نکنیم سر از پیروزی در میاره چون اونا دنبال دفاع هستن
فشار آوردن سرمربی هم کار شاقی نیست مهم تاکتیک و دانش فنی و تجربه کاریش هست که بتونه در طول فصل نتیجه بگیره وگرنه فشار آوردن و بدنسازی اصلا کار مربی بدنساز هست نه این آقا و فشار الکی زیاد آوردن هم اول کار درست نیست و برای افراد مبتذی هست که فکر میکنن مثلا روزی 12 ساعت تمرین بزارن تیمشون قهرمان میشه !!!
عارف بعید میدونم بره تیم رقیب..اینقدر مرام داره فقط داره یکم بازارگرمی میکنه البته به صورت خیلی تابلو و با ناشی گری تمام!
چاره ای نیست.....بازیکنا باید شلاق بخورن..بازیها مرداد شروع میشن و اینکه بازیکنا رو برده تو اردو کار بدی نیست....نظم همیشه خوبه حتی اگر اداشو در بیارن..بنظرم ساپینتو اگر دانش و تاکتیک داشت روزمه اش قوی تر بود...من که چشمم آب نمیخوره ..البته امیدوارم اشتباه کرده باشم...امسال سپاهان بنظرم مدعی اصلی قهرمانیه..تیم رقیب هم مثل همیشه زیاد خرج کرده...محبی رو باید حتما بگیریم..سپاهان هم محبی رو میخواد..خداکنه این ساپینتو مشقی نباشه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با یامگا مصاحبه کردن تنها مشکلی که به ذهنش رسیده اینه بازی‌های لیگ رو اعلام نکردن که با کدوم تیما بازی داریم!
تازه پرتغالی هم بلده که با ساپینتو حرف بزنه
چقدر خوبی تو پسر

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشگاه استقلال اعلام کرده که در یکی از دو‌حالت زیر، رضایت نامه آرش رضاوند را صادر‌ خواهند کرد.

۱- در قبال ۳۵ میلیارد تومان
۲- معاوضه علیرضا کوشکی و احسان پهلوان و مبلغ ۱۰ میلیارد تومان
پ.ن:مال بد بیخ ریش صاحبش!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
برای اینکه خسرو حیدری در کارش موفق بشه و بازیکنا حساب ببرن، خسرو باید سیبیلاشو تقویت کنه و ریشاشو هم بزنه، فقط با سیبیلای بلنده که خسرو میتونه موفق بشه! جدی میگم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مربی دلسوز مثل مجیدی:
از سوی دیگر، فرهاد مجیدی سرمربی استقلال هم وقتی با سوال خبرنگاران مبنی بر موافقت او با جدایی مهدی قایدی مواجه شد عنوان کرد که در کنار اینکه اجازه نمی دهد بازیکنی از تیمش جدا شود، به هیچ عنوان جلوی ترانسفر شدن و پیشرفت بازیکنش را به دلیل اینکه قایدی جوان است نمی گیرد.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یعنی برخی از پیشکسوت های استقلال اعجوبه هستن!!!! من نمیدونم چرا اینقدر داغونن؟!!! راحت بازیچه رسانه های ضد استقلالی می شن.

تا جباری چند روز پیش ضد روند کلی استقلال و در حمایت از اسکوچیچ مصاحبه کرده بود ، سریع میثاقی دعوتش کرد برنامه و اونم مثل بلبل براش سنگ تموم گذاشت.این همه پیشکسوت استقلالی ضد اسکوچیچ داریم ، اونا رو دعوت نمیکنن. فکری هم همینجوری بود ، راحت بازیچه میشد.
جالبه که جباری که تو زمان حضورش تو استقلال و تیم ملی با همه مربی ها مشکل داشت ، بعد الان صحبت از احترام بازیکنان به اسکوچیچ تو تیم ملی می کنه!
یه بازیکن 37 ساله بنا به هردلیلی از تیم رفت ، تموم شد دیگه ، میخواین تا چند سال تیم رو به حاشیه ببرید ؟؟؟ میاد برای ما بغض و گریه میکنه تو برنامه !!!!! یعنی واقعا اینقدر حالیش نمیشه ، طرف داره استقلال رو میبره تو حاشیه؟؟؟

این چند وقت خیلی از پیشکسوت های تیم رقیب علیه کادر فنی تیم محبوبشون مصاحبه کردند ، یک شبکه تلویزیونی اینا رو نیاورد و حتی بهش اشاره هم نمی کنن.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی برخی از پیشکسوت های استقلال اعجوبه هستن!!!! من نمیدونم چرا اینقدر داغونن؟!!! راحت بازیچه رسانه های ضد استقلالی می شن.

تا جباری چند روز پیش ضد روند کلی استقلال و در حمایت از اسکوچیچ مصاحبه کرده بود ، سریع میثاقی دعوتش کرد برنامه و اونم مثل بلبل براش سنگ تموم گذاشت.این همه پیشکسوت استقلالی ضد اسکوچیچ داریم ، اونا رو دعوت نمیکنن. فکری هم همینجوری بود ، راحت بازیچه میشد.
جالبه که جباری که تو زمان حضورش تو استقلال و تیم ملی با همه مربی ها مشکل داشت ، بعد الان صحبت از احترام بازیکنان به اسکوچیچ تو تیم ملی می کنه!
یه بازیکن 37 ساله بنا به هردلیلی از تیم رفت ، تموم شد دیگه ، میخواین تا چند سال تیم رو به حاشیه ببرید ؟؟؟ میاد برای ما بغض و گریه میکنه تو برنامه !!!!! یعنی واقعا اینقدر حالیش نمیشه ، طرف داره استقلال رو میبره تو حاشیه؟؟؟

این چند وقت خیلی از پیشکسوت های تیم رقیب علیه کادر فنی تیم محبوبشون مصاحبه کردند ، یک شبکه تلویزیونی اینا رو نیاورد و حتی بهش اشاره هم نمی کنن.
نمیخوام بگم گریه های مجتبی مصنوعی بود، ولی اگر یکم خودشو میزد بعد گریه میکرد طبیعی تر میشد
آقای جباری کاش اونموقع که استقلال رو ول کردی و رفتی سپاهان یکم برای ما هوادارا اینجوری گریه میکردی!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

اگر هواداران استقلال برنامه های میثاقی رو دنبال نکنن، پیشکسوتهای استقلال به برنامه-ش نمیرن

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
اگر هواداران استقلال برنامه های میثاقی رو دنبال نکنن، پیشکسوتهای استقلال به برنامه-ش نمیرن
خیلی کمتر دنبال میکنن بازم ولی چه میشه گفت از دست بعضی بازیکنای سابق که براحتی طعمه میشن.
اصلا انگار تو باغ هم نبود کلا ... ساده لوحانه بود...
دیگه بعد قهرمانی هم هیچ یک از اعضای کادر و بازیکن و مدیرعامل نرفتن و موضع خوبی گرفتن و به خواست هوادار هم بود ولی دیگه بعضیا واقعا درک نمیکنن.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جباری حرفایی در مورد مجیدی زده
اینکه موافق حضور جباری نبوده سلیقه ایه، شما کار میکردی خودتو اثبات کنی
ولی اینکه به مجیدی 3 سال وقت دادن که قهرمان بشه حرف درستیه
چون به بقیه این فرصت رو ندادن، البته بازم باید کاری میکردی که به تو هم فرصت بدن آقای جباری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا