Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
غیبت چهار بازیکن شاخص استقلال برابر سپاهان
استقلال برای دیدار امروز برابر سپاهان، چهار بازیکن خود را به دلایل مختلف در اختیار ندارد.
www.varzesh3.com
امیدوارم حرف های شما قابلا درستهتا قبل گل اول بد نبودیم ولی بعد گل کاملا دستپاچه و سردرگم بودیم، هر دو گل هم ایراد تاکتیکی بود.
سبک بازی استقلال از ری اکتیو به پرو اکتیو تغییر کرده که مورد انتظار هم بود.
ان شاالله تیم بعد از چند هفته شکل بهتری میگیره، امیدوارم تا اون موقع کمتر امتیاز از دست بدیم. باید صبور بود.
سپاهان هم بسیار با برنامه بود.
آخه این سرمربی کجای فوتبال دنیا بوده !! سرمربی سپاهان به مراتب سرمربی بهتری هست امروز کاملا استقلال رو مهار کرد و مشخص بود بازیکن های سپاهان میدونستن چجوری مانع حمله استقلال بشنهمون موقع که وریا رفت گفتم عقل و منطق و اصول میگه که تیمی مربی و کاپیتانی که باهاشون قهرمان شده رو از دست بده نه تنها قهرمانی این فصل بلکه فصل آیندش هم از دست میده!!!
اما خوب مربی هم تازه اومده و نمیشه بهش وقت نداد هر چند اعتقاد دارم بهش هم وقت بدیم چیز خاصی نداره!!!
پ.ن: استراماچونی هم فکر کنم اولین بازی رو باخت
سال قبل و سال جاری تنها تفاوتی که نسبت به دوران سلطانی فر ایجاد شده، اینه که دیگه نیرویی نیست که از درون رقبا رو تضعیف کنه و این خیلی مهمه و چیزیه که میتونیم بهش تکیه کنیم.بازهم این داوری های مزخرف شروع شد . ولی این دفعه از همون هفته اول!!!
فاجعه داوری دیروز به ضرر ما (پنالتی و اون دروازه خالی) و امروز به نفع تیم رقیب ( پنالتی فوق فوق واضح و اخراج)
واقعا باید یه کاری کرد ، اگر بخواد اینجوری پیش بره بعدا دیگه خیلی دیر میشه اگر باشگاه بخواد کاری کنه