• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حرف حق که میگن اینه ... جواب نداره ...

علیرضا گفتی که مطمئنی استقلال سپاهان رو میزنه درسته ؟؟

ینی مطمئن باشم ..... اگه نزد من تو رو میشناسما ؟:lol:

چاکرتیم !
والله فقط امیدوارم این رو بزنه قهرمانی نمیخواد ...
مرده تیم 15 میلیاری داره ادعا میکنه شاخ شده !!

راستی رفقا نظرتون راجع با آواتار جدیدم چیه ؟؟؟

آبی همیشه قشنگه ....

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مرفاوى: در کمیته انضباطى حرفهایم را تکرار مى کنم

صمد مرفاوى سرمربى تیم استقلال پس از شکست مقابل راه آهن علیه فدراسیون فوتبال و افشین قطبى سرمربى تیم ملى موضع گرفت و از آنها انتقاد کرد. حالا خبرها حاکى از این است که نام مرفاوى در لیست انتظار کمیته انضباطى است البته او در این باره کوتاه نمى آید: من هیچ مشکلى براى حضور در کمیته انضباطى ندارم چرا که عین واقعیت را گفتم و در کلامم به کسى توهین نکردم. فکر مى کنم به عنوان سرمربى یکى از پرطرفدارترین تیم هاى فوتبال حاضر در لیگ ایران، حق دارم از برنامه ریزى مسابقات انتقاد کنم. من حرف دلم را زدم و گمان نمى کنم کسى که حرف دلش را مى زند محکوم شود به همین خاطر به کمیته انضباطى مى روم و دوباره حرف هایم را تکرار مى کنم.

بیک زاده: مى توانستیم گلهاى بیشترى به ثمر برسانیم

هاشم بیک زاده هافبک تیم ملى گفت: مى توانستیم گلهاى بیشترى به ثمربرسانیم.وى اظهارداشت: بازى خوبى را مقابل ایسلند به نمایش گذاشتیم و به نظر من توانایى زدن گلهاى بیشتر را هم داشتیم.او ادامه داد: ایسلند از جمله تیمهاى خوب اروپایى است اما ما هم در نبود چند لژیونر خود بازى با برنامه و هدفمندى را انجام دادیم.بیک زاده در مورد اولین بازى ملى خود افزود: خوشحالم براى اولین بار براى تیم ملى به میدان رفتم و تلاش مى کنم همچنان نظر مساعد کادر فنى را جلب کنم

استقلال ۷ دى با الوصل امارات بازى مى کند

استقلال قبل از شروع رقابت هاى آسیایى به مصاف الوصل امارات مى رود. آبى هاى پایتخت ۷ دى ماه در امارات یک بازى دوستانه را به مناسبت خداحافظى اسماعیل راشد بازیکن الوصل انجام مى دهد تا اینگونه قبل از شروع رقابت هاى لیگ قهرمانان آسیا در عرصه بین المللى هم مورد محک قرار بگیرند. مسئولان باشگاه استقلال با مسئولان الوصل به توافق رسیده اند که این دیدار را در ۷ دى ماه و به صورت تک بازى انجام دهند.از آنجا که راشد همبازى سابق مجیدى بوده طى تماسى با کاپیتان استقلال خواستار حضور این تیم در امارات شده که البته واسطه گرى مجیدى سبب شد تا باشگاه آبى هم به این خواسته جواب دهد. ناگفته نماند غلامحسین مظلومى مدیر استقلال هم یک سال سابقه حضور در الوصل را دارد و موفق شده با این تیم به مقام نایب قهرمانى هم برسد.گفتنى است این دیدار با وساطت فرهاد مجیدى برگزار مى شود.

رینالدو تا ۴ روز دیگر فیزیوتراپى مى کند

رینالدو براى انجام تمرینات اختصاصى و ویژه قید رفتن به پرو را زد اما مصدومیت عضله پاى ران سبب شد تا این بازیکن نتواند میزان آمادگى خود را در این چند روز بالا ببرد. او به ناچار این روز ها مشغول انجام فیزیوتراپى است و باید تا ۴ روز دیگر قبل از سفر استقلال به کیش راه کلینیک دکتر نوروزى را در پیش بگیرد رینالدو با رفع مصدویتش مى تواند در تمرینات استقلال حاضر شود.

حسین کاظمى به کمیته انضباطى احضار مى شود

حسین کاظمى به کمیته انضباطى احضار مى شود. مصاحبه هاى اخیر بازیکن استقلال در خصوص بى برنامگى سازمان و رقابت هاى فشرده لیگ سبب مى شود که کمیته انضباطى ظرف روز هاى آینده وى را فرا بخواند. کاظمى جهت توضیح مصاحبه هاى اخیرش باید به کمیته انضباطى برود و در مورد این مسأله صحبت کند. به احتمال ، بازیکن استقلال با جریمه نقدى مواجه مى شود و محرومیتى در انتظار وى نیست.

نفریه حکم مدیرعاملى موقت در استقلال را ندارد

اگرچه محمدسعید نفریه در غیاب واعظى آشتیانى به عنوان مدیرعامل موقت استقلال شناخته شده اما نکته قابل توجه این است که وى در این مورد هیچ حکمى از سوى باشگاه استقلال نگرفته است بلکه تنها به اختیارات وى افزوده شده. نفریه در غیاب واعظى آشتیانى طى هفته اخیر در باشگاه استقلال هم حضور پیدا نکرده وبیشتر بصورت تلفنى برنامه هاى این باشگاه و مسائل مختلف آن را مورد بررسى قرار داده است. با بازگشت واعظى از مکه وى مجدداً به عنوان مدیرعامل استقلال در این باشگاه مشغول به کار مى شود.

شاید مولربه اردوى استقلال نرود

روته مولر شاید در اردوى استقلال حاضر نشود. مربى آلمانى استقلال جهت تدریس کلاس هاى مربیگرى به پیونگ یانگ سفر کرده و هفته آینده به تهران مى آید. او به دلیل حضور در پیونگ یانگ نمى تواند شنبه به تهران بیاید و این احتمال وجود دارد که نتواند استقلال را در کیش همراهى کند البته روته برنامه تمرینى خود را به مرفاوى تحویل مى دهد تا در نبود وى کادر فنى استقلال تمرینات ویژه اى را براى شاگردان خود در نظر بگیرند.

30میلیون هزینه سفر استقلال در کیش

استقلال اردوى خود در نیم فصل را داخلى برگزار مى کند تا اینگونه به نسبت اردوى خارجى هزینه کمترى را بپردازد. طبق شنیده ها هزینه اردوى ۶ روزه استقلال در کیش چیزى حدود ۳۰ میلیون تومان است که در مقایسه با هزینه سفر به دوبى چیزى حدود ۲۰ میلیون کمتر است. آبى ها از ۲۴ تا ۳۰ ماه جارى در کیش اردو مى زنند و به دنبال یک بازى دوستانه هم در این جزیره هستند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بچه ها اینقدر که این فصل دوست دارم اس اس قهرمان بشه تا حالا هیچ وقت اینطوری نبوده ..... خدا کنه نیم فصل دوم با قدرت شروع کنیم ... خدا کنه قهرمان بشیم تا پوز هر چی بدخواهمونه رو بزنیم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
راستی رفقا نظرتون راجع با آواتار جدیدم چیه ؟؟؟
نظرمون اینه: :thumbsup:
بچه ها اینقدر که این فصل دوست دارم اس اس قهرمان بشه تا حالا هیچ وقت اینطوری نبوده ..... خدا کنه نیم فصل دوم با قدرت شروع کنیم ... خدا کنه قهرمان بشیم تا پوز هر چی بدخواهمونه رو بزنیم
آره راست میگی. من هم نمی دونم چرا این طوریم. یعنی امسال بیشتر از پارسال دوست دارم استقلال قهرمان شه.
دوست دارم با قاطعیت هم قهرمان شیم، زودتر از روزای آخر.
البته هر چند که قهرمانی اونجوری تو ثانیه های آخر هم حال خودش رو داره.
23t06dg.gif

زیادم تو فکر این اختلاف های 4-3 امتیازی نباشید، مثل آب خوردن جبران میشه. :دی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من همون حسی رو دارم که همون قدر دوست داشتم که رئیس چیزمون . . چیز باشه ..
دوست ندارم غصه ای که واسه اون خوردم واسه بخورم

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
نظرمون اینه: :thumbsup:

آره راست میگی. من هم نمی دونم چرا این طوریم. یعنی امسال بیشتر از پارسال دوست دارم استقلال قهرمان شه.
دوست دارم با قاطعیت هم قهرمان شیم، زودتر از روزای آخر.
البته هر چند که قهرمانی اونجوری تو ثانیه های آخر هم حال خودش رو داره.
23t06dg.gif

زیادم تو فکر این اختلاف های 4-3 امتیازی نباشید، مثل آب خوردن جبران میشه. :دی

آخ گفتی دوست عزیز منم میگم امسال قهرمان بشیم خیلی عالی میشه خدایی پتانسیلشم داریم فقط باید یکم بجنبن به خودشون
سه امتیاز چیه پارسال یادتون نیست اون همه اختلاف امتیاز یهوویی چقدر شد
امسال که تیمهاهم نزدیک ترند به هم همه به هم چسبیدن:wacko:

در کل به امید آینده

آبی و عشق است

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

آخ گفتی دوست عزیز منم میگم امسال قهرمان بشیم خیلی عالی میشه خدایی پتانسیلشم داریم فقط باید یکم بجنبن به خودشون

در کل به امید آینده

آبی و عشق است

میگم پانی ایندفعه جیغ نزدیا :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آخرش من نفهمیدم که جباری دقیقا از کی میتونه تو اس اس بازی کنه ؟؟؟؟

این دکتر نوروزی هم که ما رو نموده .... دیگه دکتر نوروزی افت نکرده بود که کرد ..... خدا کنه دوباره به روزای اوجش برگرده :lol:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آخرش من نفهمیدم که جباری دقیقا از کی میتونه تو اس اس بازی کنه ؟؟؟؟

این دکتر نوروزی هم که ما رو نموده .... دیگه دکتر نوروزی افت نکرده بود که کرد ..... خدا کنه دوباره به روزای اوجش برگرده :lol:
با نظرت مووافقم !!
این خسرو رو هم گفته بود بازی با راه آهن میرسه !
البته ممکنه که مرفاوی بعد از اینکه به روانخواه اون سری بازی داد و دوباره مصدوم شد .. دیگه از این کارا نکنه!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

در کل به امید آینده

آبی و عشق است
به نکته جالبی اشاره کردید.
clap.gif

خدایی پارسال کجا، امسال کجا...
امیدوارم این قضایا در حد یه افت موقت باشه و به زودی جبران بشه (که به احتمال قریب به یقین همینم هست).

دیگه دکتر نوروزی افت نکرده بود که کرد ..... خدا کنه دوباره به روزای اوجش برگرده :lol:

cryingwithlaughter.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خسرو حیدری: مصدومیتم به طور کامل برطرف شده است

خبرگزاری فوتبال ایران - هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از مدت ها دوری از شرایط مسابقه به تازگی مصدومیتم برطرف شده است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران و به نقل از باشگاه خبرنگاران، خسرو حیدری،هافبک تیم فوتبال استقلال تهران افزود: به دلیل مصدومیت چند هفته ای در ترکیب اصلی استقلال حاضر نبودم و این مسئله تاثیر زیادی در روحیه ام گذاشت.

وی ادامه داد: تمرینات قطبی بسیار منظم و مناسب پیگیری می شود و این مسئله باعث شادابی تمام بازیکنان شده است.

وی تصریح کرد: بازیکنان استقلال چند روزی برای بازسازی خود فرصت داشتند، اما متاسفانه بازیهای تیم ملی باعث شد تا شش ملی پوش استقلال هیچ گونه زمانی برای استراحت در اختیار نداشته باشند.

وی در مورد احتمال حضورش در ترکیب اصلی تیم ملی در برابر اردن گفت: تا دو ساعت مانده به بازی نمی توان در مورد این مسئله اظهار نظر کرد؛ زیرا تمرینات قطبی ترکیب اصلی تیم را تا شروع مسابقه نشان نخواهد داد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدائیش ترکیب رو داشته باشید چه رویایی میشه .... حیف که همیشه مصدوم و محروم داریم ...

سید صالحی (عنایتی) --------------- برهانی

جان واریو

خسرو حیدری ---------------- جباری (رینالدو) -------------------- مجیدی (روانخواه)

حسین کاظمی (هادی شکوری)

هادی شکوری ----------------- امیر حسین صادقی -------------------- پژمان منتظری (عمران زاده)

طالب لو​

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خدائیش ترکیب رو داشته باشید چه رویایی میشه .... حیف که همیشه مصدوم و محروم داریم ...

سید صالحی (عنایتی) --------------- برهانی

جان واریو

خسرو حیدری ---------------- جباری (رینالدو) -------------------- مجیدی (روانخواه)

حسین کاظمی (هادی شکوری)

هادی شکوری ----------------- امیر حسین صادقی -------------------- پژمان منتظری (عمران زاده)

طالب لو​

پس بیک زاده کوش :D :p

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آرش برهانی ،‌ آقای گل آسیا شد .

برترین گلزنان فوتبال جهان و آسیا در سال 2009 معرفی شدند که در آن اسم آرش برهانی به عنوان بهترین گلزن آسیا و بیست و ششمین در جهان دیده می شود.

بنا به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استقلال تهران ، بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال، آرش برهانی با 21 گلی که در سال 2009 به ثمر رسانده به عنوان بهترین گلزن آسیا و بیست و ششمین گلزن برتر جهان نام گرفت.

رده بندی 10 گلزن برتر جهان در سال 2009 عبارتند از:

1- مارک یانکو، اتریش، سالزبورگ، 39 گل
2- دیه‌گو فورلان، اروگوئه، اتلتیکومادرید، 32 گل
3- ساموئل اتوئو، کامرون، اینترمیلان، 30 گل
4- گرافیته، برزیل،‌وولفسبورگ، 28 گل
5- داوید ویا، اسپانیا، والنسیا،‌28 گل
6- خوسه گوستاوو ساند، آرژانتین، لانس، 28 گل
7- اروین هوفر، اتریش، راپید وین، 27 گل
8- کریس بوید، اسکاتلند، گلاسکورنجرز، 27 گل
9- ادین ژکو، بوسنی هرزگوین، وولفسبورگ، 26 گل
10- هکتور رائول، شیلی، تولوکا، 25 گل

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مجتبي جباري: پيش از عيد پا به توپ مي شوم

2009%5C11%5C15%5Cimg633938817695625000.jpg

هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران،گفت: با برطرف شدن مصدوميتم تا پيش از عيد مي توانم تمرينات توپي خود را آغاز کنم.

مجتبي جباري روز يکشنبه در گفت وگو با ايرنا،اظهار داشت: از شرايط و مراحل درمان خود راضي هستم. هم اکنون حدود دو ماه و نيم است که در حال فيزيوتراپي و آب درماني مي باشم و با توجه به مدت درمان، اگر شرايط تغييري نکند مي توانم تا پيش از عيد تمريناتم را با توپ شروع کنم.
وي با اشاره به شرايط و نتايج استقلال در نيم فصل اول، تاکيد کرد: قصد ندارم در خصوص نتايج و شکست هاي اخير استقلال صحبت کنم چرا که با افزايش تعداد مصدومان در بازي هاي اخير و همچنين وجود محرومان، دست کادر فني براي انجام برنامه هايش بسته بود و همين موضوع به نوعي در نتايج ما تاثير داشت.
هافبک استقلال افزود: با وجود اين تيم ما در تمام بازي هاي خانگي و خارج از خانه با قدرت ظاهر شده و مسابقات زيبايي را از خود به نمايش گذاشت.هر چند در يک يا چند ديدار بدشانسي گريبانگير آنها شد و نتوانستند نتيجه لازم را کسب کنند.
جباري تعطيلات نيم فصل را بهترين فرصت براي استقلال دانست و تصريح کرد: اين تعطيلات فرصت خوبي را براي کادر فني فراهم مي کند تا با کار کردن روي نقاط ضعف تيم، برنامه هاي خود را مرور و از سوي ديگر نکات جديدي را به تيم تزريق کنند.
وي درخصوص شکست استقلال در آخرين مسابقه نيم فصل اول در مقابل راه آهن نيز خاطرنشان ساخت: اين باخت ها مي تواند براي بازيکنان درس عبرت شود و به تيم در بازي هاي آينده کمک کند.اگر کادر فني به اين شکست ها به ديد يک نکته آموزشي نگاه کنند و از آن درس بگيرند بدون شک مي توان آنها را مفيد تلقي کرد.
هافبک استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر خلا بازيکن در خط ميانه استقلال اظهار داشت: مربي از ابتداي فصل براي هر پست و بازيکنانش تعريف خاص خود را دارد.مصدوميت من و روانخواه باعث شد تا کادر فني از بازيکنان ديگر در پست هافبک وسط استفاده کند که در برخي موارد اين پست براي آنها اختصاصي نيست.
جباري افزود: بازيکنان جايگزين عملکرد خوبي داشتند اما، استفاده از بازيکنان غير تخصصي در يک پست باعث مي شود برنامه ها آنطور که بايد و شايد پيش نرود و اين موضوع نيز در نتيجه موثر است.با اين حال اکثر بازي هاي برگشت ما در داخل خانه خواهد بود و اميدوارم با استفاده از اين موقعيت امتيازات از دست رفته را جبران کنيم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرهاد مجیدی: تا قهرمانی جام ملت‌ها در تیم ملی هستم

showimage.aspx

افشین قطبی با دعوت از فرهاد مجیدی که مسن‌ترین بازیکن امروزی تیم ملی محسوب می‌شود، نشان داد معیار سن را برای دعوت از بازیکنان در نظر نمی‌گیرد و حتی حاضر است فرهاد را پس از سال‌ها دوری به واسطه آمادگی‌اش دوباره به تیم ملی دعوت کند. در حقیقت مجید مزد آمادگی‌اش را گرفت. او که طی یک سال اخیر جزو آماده‌ترین بازیکنان لیگ محسوب می‌شود (و گلزنی‌اش در دربی مؤید همین موضوع است) می‌کوشد در تیم ملی هم کارایی باشگاه را داشته باشد. سبک خاص بازی فرهاد و دریبل‌های سریعش در برهه‌ای که تیم ملی اندک بازیکنان سرعتی را در اختیار دارد می‌تواند برگ برنده قطبی محسوب شود. فرهاد پس از سال‌ها بار دیگر با لباس تیم ملی مقابل چشم‌ها قرار گرفت. او اگرچه در بازی دوستانه مقابل ایسلند به دلیل مصدومیت نتوانست تا پایان در ترکیب استقلال باشد اما در بازی با اردن با اینکه از دقیقه 60 به میدان آمد جان تازه‌ای به خط حمله تیم ملی داد. وقتی با فرهاد حرف زدیم ناخودآگاه به 13 سال پیش رفت؛ روزی که با لباس تیم ملی و در قامت جوانی 19 ساله عازم جام ملت‌های آسیا شد. فرهاد آن روزها بازیکنی بود ترکه‌ای و بسیار لاغر اندام اما بسیار سریع و برق‌آسا! ویژگی که در 34 سالگی هم هنوز در وجود او موج می‌زند. آیا فرهاد می‌تواند در تیم ملی تداوم داشته باشد؟ شاید بهتر است این سوال را طور دیگری مطرح کنیم؛ آیا افشین قطبی می‌تواند به خوبی از فرهاد بازی بگیرد؟

پس از سال‌ها دوباره به تیم ملی دعوت شدی! می‌خواهیم بدانیم حس واقعی‌ات از این اتفاق چیست؟
■ نمی‌توانم این موضوع را ساده بگیرم. برایم اتفاق کوچکی نیست... یاد 13 سال پیش می‌افتم.
سال 1996 امارات را می‌گویی، جایی که تو به عنوان یک جوان آینده‌دار ظهور کردی؟
■ آنقدر که این بار از دعوت شدنم به تیم ملی خوشحال بودم، 13 سال پیش خوشحال نشدم! بله، منظورم آن روزها بود اما احساس می‌کنم الان خیلی خوشحال‌تر هستم.
بازگشت تو به تیم ملی با یک ابهام بزرگ همراه بود؛ اینکه نتوانی در تیم ملی کارایی لازم را داشته باشی.
■ سن، فوتبال بازی نمی‌کند. سن یک عدد است. این را نشان می‌دهم که سن در فوتبال هیچ اهمیتی ندارد. من سالم زندگی کرده‌ام و فکر می‌کنم این موضوع کمک کرده تا در فرم بدنی مطلوب قرار داشته باشم. این روزها در اوج انگیزه‌ام و فکر می‌کنم در 34 سالگی از 19 سالگی آماده‌تر هستم.
چرا از ابتدا در ترکیب اصلی قرار نگرفتی؟
■ در بازی با ایسلند از ناحیه ران دچار مصدومیت شدم. چیز خاصی نبود اما کمی من را از شرایط بازی دور کرد. به همین دلیل از ترکیب بیرون رفتم.
وقتی آمدی تیم ملی جان گرفت و حملات سریع‌تر شد.
■ اردن در نیمه اول خیلی بسته بازی کرد. بچه‌ها خیلی زحمت کشیدند اما بازی صددرصد دفاعی اردن اجازه نداد ما تاکتیک‌های هجومی‌مان را به سادگی پیاده کنیم. برای همین در نیمه اول بازی گره خورده بود البته این شگرد همیشگی اردن است. من قبل از این هم با اردن بازی کرده بودم. آنها نوع فوتبال‌شان همین است.
قطبی از تو دقیقاً در چه پستی بازی گرفت؟
■ قطبی گفت بین آندو و خلعتبری بازی کنم. شاید فکر می‌کرد سرعت در این منطقه می‌تواند به کمک تیم ملی بیاید.
درست فکر کرده بود! چون وقتی وارد میدان شدی حملات سریع‌تر شد.
■ قرار بود من همین کار را انجام بدهم. یعنی وقتی صاحب توپ می‌شوم خیلی سریع دیگر بازیکنان را در موقعیت گلزنی قرار بدهم. خودتان دیدید که در اواخر نیمه دوم چند موقعیت گل هم ساختم که متاسفانه نتیجه نداد.
پس از اینکه به تیم ملی دعوت شدی خیلی‌ها فکر کردند بازوبند کاپیتانی را به دست می‌بندی.
■ باور کنید این چیزها اصلاً برایم ارزشی ندارد حتی نمی‌خواهم به آن فکر هم بکنم. لباس تیم ملی با ارزش‌تر از بازوبند کاپیتانی است. ما همگی سرباز هستیم. فکر می‌کنم این یک افتخار بزرگ است که به تیم ملی دعوت شدم.
حالا که دوباره به تیم ملی دعوت شدی کجا را نشانه گرفته‌ای؟
■ خب، جام ملت‌های آسیا.
فکر می‌کنی تا آن موقع دوام داشته باشی؟
■ (قدری مکث می‌کند) هر وقت دعوت شوم با کمال میل می‌آیم اما یک چیز را صادقانه می‌گویم تا قهرمانی جام ملت‌های آسیا در تیم ملی هستم.
خیلی به این تیم امیدواری!
■ این تیم آرام‌آرام شکل می‌گیرد. قطبی نظم و دیسیپلین خاصی در تیم ملی حاکم کرده است و فکر می‌کنم با این روند بتوانیم قهرمان جام ملت‌ها بشویم.
اگر یادت باشد آن روزها مردم خیلی مشتاقانه‌تر به ورزشگاه می‌آمدند اما پس از حذف از جام جهانی خیلی‌ها با فوتبال قهر کرده‌اند.
■ مردم حق دارند. ما نتوانستیم با تیم ملی به جام جهانی برویم و این یک اتفاق بسیار تلخ در ورزش ما بود. باید کاری کنیم مردم با فوتبال آشتی کنند. یعنی آنقدر خوب نتیجه بگیریم که مردم دوباره با فوتبال ملی آشتی کنند.
تصور می‌کردی فقط 10 هزار تماشاگر در یک بازی ملی حضور داشته باشند؟
■ اصلاً فکرش را نمی‌کردم. مردم باید به تیم ملی کمک کنند و من امیدوارم در بازی‌های آینده این اتفاق رخ دهد.
با توجه به اینکه 6 بازیکن استقلال در تیم ملی حضور دارند فکر نمی‌کنی در آینده به مشکل بخورید؟
■ این مشکل برای همه تیم‌ها وجود دارد. ما باید به فشردگی تمرین‌ها و بازی‌ها عادت کنیم. البته بازی‌های زیاد نداریم و فشار آنچنانی به بازیکنان استقلال نمی‌آید.
نیم فصل دوم را چطور ارزیابی می‌کنی؟
■ همه سعی و تلاش ما این است که دوباره قهرمان بشویم. من فکر می‌کنم در نیم فصل دوم رقابت خیلی فشرده‌تر باشد. باید یک برنامه‌ریزی مناسب برای بازی‌های نیم فصل دوم داشته باشیم تا به نتیجه دلخواه برسیم.

نگاهى به کارنامه تیم استقلال در نیم فصل اول لیگ برتر ایران

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اخبار و حواشی اختصاصی اردوى استقلال در جزیره کیش

با یک ساعت تأخیر رسیدند
هواپیماى استقلالى ها در ساعت ۲۱ و۳۰ دقیقه در باند فرودگاه کیش نشست. آنها با یک ساعت تأخیر در این جزیره حاضر شدند تا استقلالى ها حسابى خسته به نظر برسند.
استقبال کم از آبى ها
تنها عده اى انگشت شمار جهت استقبال از کاروان استقلال در فرودگاه حاضر شدند. هواداران اندک استقلال با بازیکنان محبوب خود عکس یادگارى انداختند و ابراز امیدوارى کردند که آنها بتوانند در نیم فصل دوم به مقام قهرمانى برسند.
سرماخوردگى یوسفى
محسن یوسفى تنها بازیکن استقلال است که در این اردو شرایط مناسبى ندارد. این بازیکن به دلیل سرماخوردگى که نصیبش شده در کیش به مداواى خود مى پردازد تا با کسب سلامتى بهتر بتواند در تمرینات استقلال حاضر شود.
جلسه کادر فنى استقلال
کادر فنى استقلال به محض ورود به هتل ارم تشکیل جلسه دادند.
صمد مرفاوى به اتفاق دستیارانش تمام برنامه هاى تمرینات استقلال طى ۶ روز اقامت خود در کیش را مورد بررسى قرار دادند تا آبى ها بر اساس این برنامه خود را آماده کنند.
نفریه به کیش نمى رود
اگر چه حرف از این بود که محمدسعید نفریه به عنوان مدیرعامل موقت استقلال راهى کیش مى شود اما وى به دلیل مشغله بالاى کارى نمى تواند در جزیره حاضر شود. محمد حیرانى مدیر روابط عمومى استقلال تنها مسئول از این باشگاه است که آبى ها را در اردوى کیش همراهى مى کند و در این بین خبرى از حضور مباشرى و دیگر مشاورین واعظى در کیش نیست.
۵ بازیکن از پایه ها
استقلال ۵ بازیکن از پایه هاى خود را در کیش به همراه دارد. به دلیل غیبت ۱۱ بازیکن اصلى این تیم در کیش، ۵ بازیکن از پایه هاى استقلال در این اردو حاضر شدند. البته این نفرات به دلیل برگزارى بازیهاى رسمى پایه ها در این مقطع نمى توانند در تمرینات بدنسازى استقلال شرکت کنند و فقط مجوز حضور در تمرینات تاکتیکى این تیم را دارند.
محمدى دقیقه آخر رسید
محمد محمدى که در تعطیلات نیم فصل به آلمان سفر کرده بود چند ساعت مانده به پرواز استقلال خود را به تهران رساند تا حضور در این اردو را از دست دهد. محمدى به همراه ایمان صادقى ۲ دروازه بان استقلال در کیش به حساب مى آیند.
فرزاد مجیدى با استقلال به اردو رفت
فرزاد مجیدى هم اگر چه بازیکن استقلال به حساب نمى آید اما همراه این تیم در کیش به تمرین مى پردازد. گویا این بازیکن با وساطت برادر بزرگترش یعنى فرهاد مجیدى در اردوى کیش حضور دارد.
استقلالى ها پول نمى گیرند
قرار نیست در کیش پولى به بازیکنان استقلال برسد. از آنجا که اردوى استقلال داخلى به حساب مى آید پول توجیبى به بازیکنان این تیم جهت خرید پرداخت نمى شود تا آنها براى گرفتن سوغاتى خود دست به خرج شوند.
استقلالى ها کنار ساحل تمرین مى کنند
راینر کرافت وقتى در ساحل جزیره کیش حضور پیدا کرد این محیط را براى انجام تمرینات بدنسازى مناسب دید و مدعى شد استقلالى ها باید ظرف این چند روز که در کیش حاضر هستند لب دریا مشغول به تمرین شوند.
پیگیرى سریال تلویزیونى
بازیکنان استقلال بشدت پیگیر سریال دلنوازان بودند. زمانى که هواپیماى استقلال در باند فرودگاه کیش نشست رضا غیاثى با خانواده اش تماس گرفت و تمام اتفاقات این سریال را در یکشنبه شب جویا شد و پس از آن براى همتیمى هایش توضیح داد. آنها از اینکه آخرین قسمت سریال دلنوازان را مى توانستند در هتل تماشا کنند ابراز خوشحالى کردند.
استقلال- منتخب کیش فردا؛ ساعت ۱۶
بازى دوستانه استقلال و منتخب کیش چهارشنبه برگزار مى شود. شاگردان مرفاوى فردا در دیدارى تدارکاتى به مصاف منتخب جزیره مى روند. این بازى در ساعت ۱۶ انجام مى گیرد و مرفاوى قصد دارد به تمام نفراتش در این دیدار میدان دهد.
فابیو امروز مى رسد؟!
فابیو جان واریو باید امروز در کیش حاضر شود. طبق وعده اى که این بازیکن داده او سه شنبه به ایران مى رسد تا خود را به مرفاوى معرفى کند. با این حال مشخص نیست جان واریو امروز در کیش حاضر شود. بدقولى گذشته این بازیکن سبب شده تا استقلالى ها باز هم احتمال تأخیر وى را بدهند.
کم خوابى
بیدارباش استقلالى ها در ساعت ۷ و۳۰ دقیقه صبح است تا آنها هر روز صبح تمرینات بدنسازى را دنبال کنند و خیلى از بازیکنان استقلال با بیدار شدن در این ساعت مشکل دارند و متمایل به خواب بیشتر هستند اما به هر حال برپایى اردوى تدارکاتى و تمرینات ویژه ایجاب مى کند که استقلالى ها قید خواب را بزنند.
پولادى به اردوى استقلال رفت
مهرداد پولادى هم در اردوى استقلال حاضر شد. برپایى اردوى تراکتور در جزیره کیش سبب شد تا پولادى راهى اردوى استقلال شود و دیدارى با دوستان سابقش داشته باشد.
کیش شلوغ است
خیلى از تیمهاى حاضر در رقابت هاى لیگ کیش را به عنوان مقصد خود در تعطیلات نیم فصل قرار داده اند. حضور تیم هاى مقاومت، سپاهان، تراکتور و استقلال در این جزیره سبب شلوغى کیش شده است.
مرفاوى هر شب جلسه مى گذارد
صمد مرفاوى هر شب براى استقلالى ها جلسه تئورى مى گذارد.
سرمربى استقلال براى بالابردن میزان آمادگى شاگردانش جلسات شبانه اى را براى آنها برگزار مى کند تا آبى ها بیشتر متوجه نقاط ضعف وقوت خود بشوند.
استقلالى ها با تاکسى به هتل رسیدند
آبى هاى پایتخت پس از حضور در کیش با چند دستگاه تاکسى خود را به هتل ارم رساندند. آنها در گروه هاى ۴ نفرى با چند دستگاه تاکسى راهى هتل شدند و به محض حضور در این محل شام صرف کردند.
ابراز نارضایتى از زمین
زمین محل تمرین استقلالى ها نظر آنها را به سوى خود جلب نکرده است. آنها از وضعیت زمین محل تمرین خود ناراضى بودند و نگران این بودند که با این وضعیت دچار مصدومیت شوند.
صبح وزنه، عصر تاکتیکى
آبى هاى پایتخت پس از صرف صبحانه، در ساعت ۱۰ به سالن وزنه مجموعه المپیک کیش رفتند و زیر نظر کرافت در تیم هاى مختلف وزنه زدند. تمرین عصر آنها هم در ساعت ۱۶ و۳۰ دقیقه و در زمین شماره ۲ المپیک کیش انجام گرفت. آنها در نوبت عصر برنامه هاى تاکتیکى را مرور کردند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا