• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از اینهمه روحیه:lol:
داش مجید یه کم به این تیم پر مهره انگیزه داده بشه ها حله
باور کن اگه من مربی بودم:wacko::eek: نصفه ذخیره ها رو با اونهمه انگیزشون می ذاشتم! اونوقت نتیجه رو می دیدی:p

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ممنون از اینهمه روحیه:lol:
داش مجید یه کم به این تیم پر مهره انگیزه داده بشه ها حله
باور کن اگه من مربی بودم:wacko::eek: نصفه ذخیره ها رو با اونهمه انگیزشون می ذاشتم! اونوقت نتیجه رو می دیدی:p

خواهش میکنم :D

این نتیجه ای نیست که دلم بخواد اتفاق بیفته(توی پیش بینی هم برد استقلال رو زدم:)) اما خب چیزی هست که رخ میده و کاریش نمیشه کرد. :(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خواهش میکنم :D

این نتیجه ای نیست که دلم بخواد اتفاق بیفته(توی پیش بینی هم برد استقلال رو زدم:)) اما خب چیزی هست که رخ میده و کاریش نمیشه کرد. :(

نچ .... استقلال میبره

بهترین ترکیب برای بازی :

محمدی

شکوری عمران زاده کوشکی منتظری

جان واریو مجیدی حیدری بیک زاده (از سر اجبار)

برهانی سید صالحی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نه بابا بیاد اینم نبره دیگه ! ...

ببین ترو خدا کارمون با این مرتیکه به کجا کشیده...

مگه مقاومت کم تیمیه ؟؟؟؟ امسال از همه سالها که من بازیشونو دیدم قویترن .... ولی ما میبریمشون .
هفته ی بعد با فولاد بازی داریم توی اهواز ---- هفته ی بعدش هم با ملوان تو تهران

به امید خدا اگه این 3 تا بازی رو ببریم هم از حاشیه کاملا خارج میشیم ، هم دوباره میفتیم توی کورس قهرمانی .....

راستی به نظرتون بهتر نیست به جای جذب یه مهاجم خارجکی بریم سراغ میلاد میداوودی و میلاد زنیدپور یا کریم انصاریفر ؟

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مجیدی پر افتخارترین بازیکن ایران در لیگ قهرمانان آسیا

19-9-1388%5CIMAGE633961291291250000.jpg

خبرگزاری فوتبال ایران- فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال پر افتخار ترین بازیکن ایران در جام قهرمانان آسیا است و او با یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی این عنوان را در جمع بازیکنان ایرانی به خود اختصاص داده است .

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، مجیدی 5 بار سابقه حضور در جام قهرمانان آسیا را داشته است و این فصل ششمین حضور خود را در این جام معتبر باشگاهی در آسیا تجربه خواهد کرد که در بین بازیکنان ایرانی او با سابقه ترین بازیکن به حساب می آید . او چهار بار با پیراهن استقلال و یک بار با پیراهن العین امارات در این بازی ها حضور پیدا کرده است . او یکبار با العین توانست جام قهرمانان آسیا را لمس کند و آخرین بازیکن ایرانی است که این جام را لمس کرده است . او به همراه استقلال هم یکبار عنوان نایب قهرمانی آسیا را بدست آورد . شاید حضور این فصل مجیدی در لیگ قهرمانان آسیا آخرین فرصت حضور کاپیتان 33 ساله استقلال در جام باشد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
مجیدی پر افتخارترین بازیکن ایران در لیگ قهرمانان آسیا

کم کم داره افتخاراتمون ته می کشه..
این رو هم احتمالا این فصل ازمون می گیرن، فصل بعد می گیم استادیوم آزادی پر سابقه ترین استادیوم جام و آخرشم کشک

پ.ن: دیشب خواب دیدم ایران نتونست بره جام ملت ها:(:lol::lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نیمه ی اول 2 بر صفر به نفع استقلال تموم شد ...

هر دو گل رو روی اشتباه یاران تیم حریف به ثمر رسوندیم .....

یکیشو کیانوش رحمتی ضربه ی ایستگاهی زد که زمینی بود و از دست دروازه بان دراومد و قل خورد رفت تو گل ...

یکی دیگش رو هم فرهاد مجیدی از اشتباه مدافع فجر سوء استفاده :) کرد و گل زد . (البته مجیدی امروز خوب نبوده تا حالا)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یکی دیگش رو هم فرهاد مجیدی از اشتباه مدافع فجر سوء استفاده :) کرد و گل زد . (البته مجیدی امروز خوب نبوده تا حالا)

هومن کاری رو کرد که آرش باید تو بازی با سپاهان میکرد !! :(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هومن کاری رو کرد که آرش باید تو بازی با سپاهان میکرد !! :(

حیفه خدائیش ..... تیم با اینکه دچار افت روحی شدید شده ولی با نسبتا خوب بازی میکنه .... خدائیش اگه 2 - 3 تا بازی پشت سر هم ببریم خیلی شاخ میشیم ....

ولی باز به نظرم این دفاع خیلی ول هست .... یه فکری باید به حالش کرد .

پ.ن : از این موضوع خیلی خیلی خوشحالم که طالب لو رو روی نیمکت نشونده .... طرف از دروازه بانیش فقط حوله و قرآن بردن توی دروازه رو یادش مونده .... امیدوارم وحید به خودش بیاد .... وحید میتونه خیلی بمون کمک کنه ووو منتها نه با این وضعیت .... تازه فکر کنم که اگه اتفاق خاصی تو این بازی نیفته دیگه حالا حالاها محمدی از دروازه بیرون نیاد .

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عجب شانس و .. داريم
يكيم ميخوريم مساوي ميشيم بعدم ميبازيم:eek::(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
عجب شانس و .. داريم
يكيم ميخوريم مساوي ميشيم بعدم ميبازيم:eek::(

این دفاع تحخمی بازم توپ لا داد و گل اول رو خوردیم ..... چیزی نمونده بود گل دوم رو هم بخوریم که بازم دعا به جون محمدی ....

ویه نکته : ریدم به روحت برهانی که احمق تر و کودن تر از خودت خودتی ..... نمیدونم باید هر بازی 5 تا موقعیت 100% گیرش بیاد تا شاید یکیش رو پاش جفت و جور شه و بره تو گل .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
والا .... بلا .... این عنایتی خیلی بهتر از برهانی بازی میکرد ... معلوم نیست چه مرگشه .... همه ی توپا رو از دم خراب میکنه . احمق

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
وااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی ی ی ی ی ی

ای تو روح این امیر حسین صادقی .... دیدید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟ گل به خودی زد !!!!!!!!!!!!!!!

خدا رو شکر که بلافاصله مجیذی گل سوم رو زد .

============================================
به هر بدبختی که بود بازی رو بردیم 3 به 2

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
مرفاوی اگه بدشانس ترین آدم کره زمین نباشه , 100% جزو 10 تای اول هست. تیمش 2-0 جلو افتاده , بعد اون مرتیکه اومده اون طوری توپ رو پاس میده به دروازه بان که اون طوری گل بخوریم. گل دوم که هیچی نگیم بهتره ... یعنی یه بازیکن 10 ساله اون حرکت رو انجام نمیداد ...
حالا خدا رو شکر که گل سوم رو زدیم. ولی خاک توی سر تماشاچی هایی که اون دو تا گل رو تقصیر مرفاوی میدونن و علیهش شعار میدن ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلم واسه مرفاوی سوخت

تیمش خوب بازی میکرد. حالا صادقی یه سوتی داد تماشاگرها علیه مرفاوی شعار میدن. اینم درست نیست والا

خوبه صادقی مدافع با تجربه تیمتونه

به نظرم تماشاگرها باید یه مقدار نگرششون رو عوض کنند. مرفاوی اونقدر هم مربی ضعیفی نیست که هر اتفاقی می افته علیه اون شعار میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا