• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بله این که اصلا خوب کار نمیکرد تیم و بازی هجومی رو نشون نمیداد قبوله اما بد شانسی هم بود. دیقه 90 بازی رو به الاتحاد توی جده واگزار کردیم. بازی با ام صلال پنالتی استقلال که گل شده بود تکرار شد و تکرارش رو گلر گرفت. و بازی با االجزیره و اون گلهای شاهکاری که گلر ذخیره خورد. همون بازی اول اگه برده بودیم قطعا صعود میکردیم. اما خب به هر حال نشد.

100% فاجعه هستش اما کلا حذف شدن برای تیمهای ایرانی توی اسیا یه چیز عادی به حساب می اد :lol: اگه حذف نشن مایه تعجبه. هر چی باشه عربها خرج میکنن و بازیکنای خوبی رو می ارن اما فوتبال 30یا30 ایران همچین کاری نمیکنه.

ُببین برادر فوتبال همینه دیگه داش مجید ....
به هر حال بگی تیم عالی بود ما ترکوندیم فقط یکم بد شانس بودیم از 4 تیم 4 ام شدیم یکم مسخرست !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید پنچر کردن کشتی ملوان :blink:

خدا کنه فردا بازی رو ببریم .... برو بچز اگه یکی دو تا بزی اول رو ببریم توی 6 تا بازی آینده راحت میکشیم خودمونو اون بالا مالاها ....

حیف که فردا نمیتونم برم استادیوم ... کسایی که میرن جای ما هم تشویق کنن .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نگاهی دزدکی به دفترچه یادگاری بیمارستان کسری ؛ توروخدا خوب شو ناصرخان

1261316947.jpg

سایت گل -بدون تردید اگر در شرایط فعلی یک نظرسنجی با عنوان «محبوب‌ترین چهره تاریخ باشگاه استقلال کیست؟» برگزارشود، ناصر حجازی با اختلاف فراوان درصدر خواهد ایستاد. هواداران پرشمار او طی روزهای اخیر به بیمارستان کسری مراجعه می‌کردند اما بدون اجازه ملاقات تنها به جویاشدن حال او از نزدیکانش اکتفا می‌کردند. آنها در دفترچه یادگاری بیمارستان دست نوشته‌هایی را برای ناصر حجازی به یادگار گذاشتند که در لابه‌لای این خطوط آثار پررنگی از احساس، عشق و آنچه نمی‌توان قیمتی برایش تعیین کرد یافت می‌شود:

- محبوب استقلال کیه؟ ناصر خان حجازیه
- ناصر خان تو رو خدا بلند شو.
- قراره افتخار پیروزی بر این یکی رو هم در کارنامه افتخار‌آمیزت رقم بزنی با شرف.
- سلام. سلامی به بزرگی اسطوره‌های این مرز و بوم که شما ناصر‌خان عزیز یکی از آنها هستی. امید‌وارم و دعا می‌کنم که بر این بیماری غلبه کرده و همیشه سربلند باشی. بدان که همیشه اسطوره هستی.
- اسطوره محبوب آبی‌ها. هرگز از یاد نمی‌برم وقتی استقلال می‌باخت با شما تماس می‌گرفتم و شما دلداریم می‌دادین و می‌گفتین: هوادار صبور باش. حالا من صبوری می‌کنم تا سه‌شنبه شما را روی نیمکت استقلال ببینم.
- بهترین چیزی که بندبند وجودم می‌تونه بیان کنه اینه که استقلال عشق منه و ناصر حجازی قلب عشق من. آرزو می‌کنم همیشه قلب تپنده عشقم باقی بمونید.
- ناصر‌خان؛ بیماری برای شما نیست. قوی‌تر از همیشه برگرد. چشمان ما انتظارت را می‌کشد.
- سلام ناصر‌خان؛ وقتی خبر بستری شدن شما را شنیدم خیلی ناراحت شدم. خدمت امام رضا (ع) برای سلامتی شما دعا می‌کنم. قربان شما، محمد (شاگرد سال62‌13 کلاس دروازه‌بانی دیهیم)
- سلام ناصرخان خوبم، سلام کاپلوی ایران. تورو‌خدا، تورو‌خدا زودتر خوب شو. اشک چشمام اجازه نمی‌ده بیشتر از این واستون بنویسم. دوستتون دارم.
- اسطوره محبوب آبی‌ها. پسری را می‌شناسم که خطاب به شما می‌گوید «‌بابا» و با جدیت تاکید می‌کند که شما پدر او هستید. نه فقط آتیلا و آتوسا، بلکه همه فرزندان شما منتظر شما در ورزشگاه هستند.
- ناصرعزیز، هر شب به حرم امام رضا (ع) می‌رم و برات دعا می‌کنم. می‌دونم اینقدر قوی هستی که دوباره خوب بشی و برگردی.
- ناصر‌خان، من هرشب دعای توسل برای شفای شما می‌خوانم.
- ناصر‌خان تو باید خوب شی باید....
- تو را به خاطر استواری‌ات همیشه دوست دارم. برخیز عقاب تیز پرواز من برخیز....
- آرزوی بهترین لحظه‌ها رو براتون دارم. امیدوارم هرچه زودتر سلامتی خودتون رو به دست بیارید تا زودتر شما رو در استرادا ببینیم. در این مدتی که شما پیش ما بودین خیلی از شما درس یاد گرفتیم. ناصرخان بازهم بیا استرادا.
- انشاالله به حق آقا امام‌حسین‌ (ع) و در این ماه محرم ناصر‌خان سلامتی‌اش رو مجددا به دست خواهد آورد.
- برای سلامتی ناصرخان همیشه خوش تیپ دعا می‌کنم. ما پرسپولیسی‌ها هم شما را خیلی دوست داریم.
- بهار خواهد آمد و تو آن را خواهی دید. مقاومت کن، به خاطر همه آنهایی که دوستت دارند.
- ناصر خان عزیزم... آبی زیبای استقلال بی‌تو رنگی ندارد. بدون تو استقلال معنی ندارد؛ شبانه‌روز برایت از درگاه خداوند مهربان آرزوی سلامتی کامل دارم و امیدوارم که هیچ‌وقت نگاه پدرانه‌ات را از ما استقلالی‌ها نگیری...
- آزادمرد بلند شو که ورزش ایران به‌مانند تو ندارد.
- دیدی ناصر‌خان؟ دیدی عزت و افتخارت چه‌جوری جلوه کرد؟ سیل عاشقاتو دیدی؟ پاشو قهرمان، پاشو. جای تو رو تخت بیمارستان نیست. عاشقان میلیونی‌ات منتظرند. بلند شو...
- پنج‌شنبه اومدم بیمارستان، ولی نمی‌خواستم شما رو روی تخت ببینم. واسه همین برگشتم. خیلی دوستون دارم.
- عاشق ناصر‌خان هستم و می‌پرستمش. خدا می‌دونه که چند شبه فقط دارم گریه می‌کنم. آخه نمی‌تونم باور کنم عشقم روی تخت بیمارستان باشه. الان سربازم و حقوق یک ماه سربازیمو واسه سلامتی‌اش نذر کرده‌ام. از همه خواستم که برای ناصرخان دعا کنن.
- حضور او بود که مرا آبی‌دوست کرد. خدایا سلامتی ناصر را از تو می‌خواهم که تویی نصرت‌دهنده همه چیز.
- آقا ناصر‌سلام؛ به خدا هر بار که روزنامه می‌خونم در‌مورد شما که بیمارستان هستین اشک می‌ریزم. دست خودم نیست واقعا شخصیت والایی دارین. شما اسطوره این مملکت و افتخار ما هستین.
- سر نماز دعات می‌کنم ناصرخان. سر عهدم هستم. تا روزی که نیای روی نیمکت استقلال، دیگه استادیوم برو نیستم. به امید دیدار.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
امیر یادت باشه ....

ناصر سرورته ...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امیر یادت باشه ....

ناصر سرورته ...

:eek:fftopic:

فکر کنم بهتره این جور بحثها توی تاپیک نشه. طرفدارا بعضیهاشون هم قلعه نوعی رو دوست دارن بعضیهاشون هم حجازی رو. دلیل نمیشه بیایی اینجوری بگی. بعدش هم هر دو جزئ بازیکنهای قدیمی تیم بودن :hmm:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

فکر کنم بهتره این جور بحثها توی تاپیک نشه. طرفدارا بعضیهاشون هم قلعه نوعی رو دوست دارن بعضیهاشون هم حجازی رو. دلیل نمیشه بیایی اینجوری بگی. بعدش هم هر دو جزئ بازیکنهای قدیمی تیم بودن :hmm:

مجید نارحت نشو اینو گفت ناصر خان روحیه بگیره زود تر خوب بشه :دی :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

ناراحت نشو .... هر چی باشه توی دموکراتیک ترین کشور دنیا داریم زندگی مینیم ...

سپاهان تا نیمه ی اول 1 بر صفر از استقلال اهواز جلو افتاده ....

به امید برد هر دو تیم آبی پوش .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
یعنی هنوز این مرفاوی و استقلالیها نفهمیدن این برهانی پنالتی زن نیست؟ من موندم این صمد داره کنار زمین چیکار میکنه. یه کلام بگو نه تو نباید بزنی پنالتی رو. هر کسی میزد گل میشد.

راستی این اولین پناتی استقلاله؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دیگه آرش حال ما رو به هم زد !

بیچاره صمد :(

والا موقعی که پنالتی شد دیدم برهانی با اون حالت پشت توپ رو گرفته تو دستاش اعصابم خورد شد ... به عیال گفتم که گل نیست ... هی میگفت نه ، گل میشه ... خلاصه این آقای برهانی خودش باید بفهمه تیم تو چه شرایطیه ... وقتی که حتما احتیاج به برد داریم و باید این فرصت تا رو غنیمت بدونیم نباید به خاطر خودخواهی یه بچه :mad:#$% مثل برهانی دوباره با *** بریم ....

خب مردک بذار یکی مثل این جان واریو پنالتی بزنه که از برد مطمئن بشیم .... ما نخوایم این آقای برهانی به خاطر اینکه آقای گل بشه پشت پنالتیا وای نسه کیو باید ببینیم ...

در ضمن فکر کنم که حرکت مدافع استقلال روی مهاجم ملوان پنالتی بود که شانس آوردیم .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دقیقا ...

تازه دو تاشونم آبی رنگ کردم .... ولی آبی ناصرخان یکم کلفت تره :cool:
متاسفم برات که اینجوری فکر میکنی!!!!
در ضمن سپاهان با امیرخان 5-0 استقلال اهواز رو له کرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
میگم طالب لو مشکل انظباطی چیزی داشته؟ چرا دیگه بازیش نمیدن؟ :O

فکر کنم خیلی بهتر از محمدی باشه..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای تو روح این برهانی و صادقی !!!

چقدر باید از دست اینا ما بکشیم ؟؟؟؟؟

چه وضعشه ؟ چه بدبختیه که ما توش گیر کردیم ؟ چه شانس گندیه که ما داریم ؟

چرا این صادقی باید اینقدر بی عرضه باشه ؟ چرا برهانی باید بیاد تو محوطه ی جریمه اونطوری خطا بکنه ؟؟

تا زمانی که مرفاوی یه تصمیمی برای این جور کیسا نگیره وضعمون همینه .... طرف داره 300 میلیون پول یا مفت از پول بیت المال میگیره و ....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
یعنی هنوز این مرفاوی و استقلالیها نفهمیدن این برهانی پنالتی زن نیست؟ من موندم این صمد داره کنار زمین چیکار میکنه. یه کلام بگو نه تو نباید بزنی پنالتی رو. هر کسی میزد گل میشد.

راستی این اولین پناتی استقلاله؟

دیگه آرش حال ما رو به هم زد !

بیچاره صمد :(

بیچاره نداره! حقشه! اگه مربی بود و عرضه ی کافی رو داشت، نباید پنالتی رو میداد آرش بزنه!
no.gif

بازم میگم، مظلوم و ساده بودن برای مربی تیم یک نقطه ی ضعفه، نه نقطه ی قوت !

الانم تیم داره 2 امتیاز از دست میده بخاطر ناتوانی های مرفاوی! همیشه بسیاری از اشتباهات فردی بازیکنها ناشی از عدم تدبیر کافی مربی تیم هست.
چاره ای جز حمایت کردن در استادیوم نداریم فعلا، ولی این آدم مربی بشو نیست! همون کمک بودن بهترین پست هست براش.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
چقدر نفهمه این برهانی پنالتی رو گل نمیکنه بعد اونوقت پنالتی هم میده. اخه یکی نیست بگه احمق مگه محوطه حریفه که اونجوری خطا میکنی؟

میگم طالب لو مشکل انظباطی چیزی داشته؟ چرا دیگه بازیش نمیدن؟ :O

فکر کنم خیلی بهتر از محمدی باشه..

حمید خان بازیهای قبل استقلال رو دیدی؟:D

بیچاره نداره! حقشه! اگه مربی بود و عرضه ی کافی رو داشت، نباید پنالتی رو میداد آرش بزنه!
no.gif

بازم میگم، مظلوم و ساده بودن برای مربی تیم یک نقطه ی ضعفه، نه نقطه ی قوت !

الانم تیم داره 2 امتیاز از دست میده بخاطر ناتوانی های مرفاوی! همیشه بسیاری از اشتباهات فردی بازیکنها ناشی از عدم تدبیر کافی مربی تیم هست.

تایید میشه

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
یعنی خاک بر سر این صمد. بازهم یه تعویض کلیشه ای مثل زمان برانکو توی تیم ملی. اصلا بازی رو نمیبینه و هر بازی جانواریو رو میکشه بیرون و یوسفی یا رینالدو رو می اره توی بازی. امیر ابادی و مجیدی گزینه های اصلی تعویض بودن.

من که تلویزیون رو خاموش کردم بعدا می ام نتیجش رو نگاه میکنم با این مربی به هیچ جا نمیرسیم. امیدوارم یه چندتا باخت مشت بیاره تا بندازنش بیرون یه مربی درست درمون بیارن برای تیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا