ُخوب جالب شد !
فقط 200 ميليون !!!! آقايون پنت هوس تو نياوران از استقلال گرفتند، تيم و از 4 تيم 4ام كردند ، دمش گرم كه فقط با 200 ميليون داره مربي گري ميكنه ، تا اينجا هم تو آسيا كه جاي آقايون رو گرفته ....
متاسفانه با طرز تفکر شماهاست که ما باید به قبای پاره راضی باشیم اگه شما رفتی خودت پنت هوس تو نیاوران دیدی ما هم دیدیم شما چرا از اون ورزشگاه اختصاصی استقلال که بعد از رفتن فتح ا.. زاده یدفعه نیست و نابود شد حرف نمیزنی اما اینکه میگی تيم و از 4 تيم 4ام كردند
وقتی 3 ماه قبل مربی میاد به مدیر عامل میگه من برای بازیهای آسیایی به مهاجم احتیاج دارم بعد خیار هم دستش نمیدن چه توقعی باید داشت؟ دیدی که مشکل تیم هم تو اون مقطع یک تموم کننده بود ! وقتی مدیر عاملتون میاد وسط دونیمه جای مربی تو رختکن برای بازیکن ها سخنرانی میکنه چه توقعی باید داشت؟ وقتی آقا جواد زرینچه بازیهای آسیایی که میشه زبون باز میکنه جنگ و دعوا راه میندازه چه توقعی باید داشت؟ چرا شما واقع بین نیستی ؟درست که حذف شدیم ولی جوری بازی کردیم که لااقل کسی نگه حقمون باخت بود.
الان دیگه بهانه چیه که تو جام حذفی باید حذف بشیم وضعمون تو لیگ اینطوریه گیریم که از گروه مون صعود کردیم مگه با این وضعیت چقدر میتونیم بریم جلو شما دلت رو به یه برد خوش کردی داداش همین !
عجب !
يعني جانواريو نميتونه مهاجم بازي كنه ؟ قرآن خدا غلط ميشه ؟
خيلي جالب شد !
كلا سيستم شناور و ... همه كشك هست ديگه !!
بحث در پست مهاجم بازی کردن یه هافبک یه چیزه شناور بودن سیستم هم یه چیزه دیگه. این آقا میگه جانواریو مهاجم بوده ولی ما که ندیدیم ایشون مهاجم باشن نه من نه هیچ کارشناس و مربی دیگه ای دیدن تا دید همه گفتن چرا با یک مهاجم بازی میکردین این صحبت ها رو کرد تا فقط با این حرفهاش یه عده ای رو فریب میده
خوب داداش يك دفعه لباس در بيار برو تو گود ديگه ! شما كه انقدر ميدوني ...
اوه مهره چيني انقدر اشتباه بوده كه تو آسيا از 2 بازي 4 امتياز گرفتيم ، بعد سال هاي نه چندان دور از 6 بازي 4 امتياز !
اولا که یادت باشه کی تیم رو برد آسیا همین آقا و مدیرعاملتون فعلا وضعیت رو برای سال دیگه تو کما گذاشتن
به نظرت مقایسه درست نباید شرایطی یکسان داشته باشه حداقل خودت میدونی از نظر بازیکن امسال تیم چقدر تقویت شد ما بقی بماند
خوب الحمدالله كه فهميديم نقش مربي چيه ...
دوست عزيز مربيان آلماني نقش تمرين دهنده رو داشتند هيچ مسئوليتي هم با اون نبود دليلي نداشت بزارن برند !
مثل اینکه شما یادت رفته که همین جناب واعظتون سخنرانی کردند گفتن روته مولر مشاورفنی تیم هست شما دیگه چرا آقای طرفدار !!!
پ.ن : داداش احتمالا اسم شما تو شناسنامه اردشير نيست ؟
این یعنی چی یعنی مسخره کردن دیگران ، توهین یا...
من هم به راحتی میتونم با روش خودت باهات صحبت کنم اما این روش چیزی جز نشان دادن شخصیت نیست البته میدونم که شخصیت شما به این چیزها نمیخوره شاید کمی از حرفهای من دلخوری
توی محیط اینجا بهتره با حفظ احترام به هم صحبت کنیم بلاخره هممون در یک دردی با هم مشترکیم هیچ کدومم بد ، تیم رو نمیخواد چه کسی که حمایت میکنه چه کسی که انتقاد میکنه
چند سوال من از شما :ممنون يمشم جواب بديد :
1- ميشه تركيب صحيح بازي استقلال در مقابل الجزيره رو بگيد !شايد شما چيزي هايي ميدونيد كه خيلي نميدونن !!
2- ميشه بگيد عيب 4 امتياز از 2 بازي در آسيا چيه كه بايد مربيان تيم فحش بخورند ؟ ميشه بالا ترين افتخار استقلال رو تو آسيا در 10 سال اخير بگيد كه انقدر انتظارات بالاست كه به جالي تشكر براي 1 برد و 1 مساوي مقابل قهرمانان امارات و عربستان بايد فحش بخورند ؟
3- پارسال كه شما خيلي خيلي از تيم راضي بوديد ، تيم رقيبي داشت كه علاوه بر يك فدراسيون كاملا طرفدار ، 12 ميليارد بازيكن خريده باشه ، و تماشاگرايي كه خط بگيرند و فحش بدند ؟
در مورد سوال اولت منم همون قدر میدونم که دیگرون میدونن ترکیب و سیستم علی اصغری هست وقتی توی یک بازی در عین ناباوری امتیاز میدی تو یک بازی هم انتظار امتیاز رو نداری امتیاز میگیری وقتی هافبک میشه مهاجم ، هافبک دفاعی میشه هافبک هجومی ، هافبک راست میاد پست وسط ، مهاجم میشه هافبک چه سیستمی حاکمه ؟شما فکر کن سیستم شناوره این جوری برای خودت بهتره
اماجواب سئوال دومت تیمی که تو خونه خودش بیشتر دقایق رو دفاعی کار میکنه اونم دربرابر یه تیم عربی !!! همین تیم عربی قهرمان داره با تیم قهرمان ایران بازی میکنه به نظرت این تیم جزو تیمهای درجه چند آسیا محسوب میشه یا چقدر افتخار داره حتی یه بازیکن بهتر از بازیکنان تیم ما نداشت لااقل یه جوری بازی میکرد که بگیم حقمون برد بود
همون قدر که ما فرصت گلزنی داشتیم اونهاهم داشتن بیشتر این امتیازات رو مدیون دروازه بانی خوب محمدی هستیم
مورد سوم هم شما مدرکی به ما نشون بده که فلان فرد به تماشاگراها خط میداده که فحش بدند تا ما هم مثل شما از این به بعد فکر کنیم پس اگه اینجوری به شما هم پول میدن بیای از این مدیرعامل و مربی حمایت کنی در صورتی که اگه کل اینترنت رو بگردی میبینی که فقط خودتی که داری از این وضعیت حمایت میکنی
متاسفانه من و مجبور ميكنيد يك جوري صحبت كنم انگار طرفدار سخت مرفاوي هستم !
انتظار زيادي نيست ! يكم صبر ، يكم حمايت!!!
الان لابد خدايي نكرده تيم اوت بشه همه ميان پست ميزنن عليرضا بيا ديگه ! اينم مربيت ...
کسی شما رو مجبور نکرده اینجوری صحبت کنی شما چیزی نگی این تاپیک روند خودش رو طی میکنه من که اصلا فکر نمیکنم شما طرفدار مرفاوي هستی طناب یکم صبر و حمایت رو از اول گرفتی دستت میگی بریم تو چاه
شما اول فصل هم از این خیالبافی ها میکردی دیدی که هیچی نشد با خواب وخیال که نمیشه جام قهرمانی رو برد شما هنوز فرق حمایت از یک فرد خاص رو با حمایت از تیم تشخیص نمیدی انتظار چی رو داری !!! من که دو جمله راجب عملکرد مرفاوی نوشتم به هزار تا چیز وصلش کردی تا کی باید آدم خودش رو فریب بده !!!