• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نشست خبري استقلال و الاهلي

مرفاوي: با شكست الاهلي صعود خواهيم كرد

نشست خبري استقلال و الاهلي عربستان امروز با حضور مربيان و كاپيتان‌هاي دو تيم در هتل اوين تهران برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،صمد مرفاوي در نشست خبري پيش از ديدار فردا مقابل الاهلي عربستان اظهار داشت: بازي بسيار سختي پيش رو داريم. اين ديدار براي ما مهم است و با توجه به شرايط جدول و صعود از اين گروه بايد به هر 3 امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.

وي ادامه داد:‌ الاهلي يك تيم خوب و با كيفيت است و با توجه به اين كه از لحاظ فني در بازي‌هاي گذشته عملكرد خوبي داشته بايد نهايت تلاش خود را انجام دهيم.

مرفاوي در خصوص وضعيت استقلال گفت: بعد از بازي با صبا به بازيكنانمان استراحت داديم و از روزي كه تمرينات را از سر گرفتيم، روي كار تيمي هماهنگ شديم. خدا را شكر مي‌كنم كه بازيكنانم شرايط بسيار خوبي دارند و اميدوار هستم آنها به اين روند ادامه بدهند.

وي در خصوص آخرين وضعيت مجتبي جباري و بيژن كوشكي گفت: اين دو بازيكن در تمرينات ما حضور دارند ولي شرايط مسابقه با تمرين متفاوت است و بايد در جريان مسابقات آزمايش شوند.

سرمربي استقلال در خصوص شانس حضور مجتبي جباري در بازي فردا گفت: بازيكن دوست دارد هرلحظه بازي كند اما من هنوز جباري را كامل نديده‌ام و انشاا... در روزهاي آينده به بهترين شرايط ممكن مي‌رسد.

وي در خصوص شانس صعود تيمش به دور بعد گفت: اكنون فرصت در اختيار ماست و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببريم. اميدوارم به نحو احسن از موقعيت‌هايمان استفاده كنيم و بازيكنانمان بر احساسات خود غلبه كنند.

مرفاوي در خصوص اينكه در صورت صعود ترجيح مي‌دهد مقابل چه تيمي از گروه تيم سپاهان، پاختاكور، الشباب بازي كند، گفت: فعلا بايد به فكر بازي با الاهلي باشيم و اول صعودمان را قطعي كنيم. زياد به اين مسئله فكر نكرده‌ام همانطور كه تيم‌هاي آن گروه هم به اين مسئله فكر نكرده‌اند. پس از صعودمان به مرحله بعد در خصوص اين سوأل شما صحبت خواهيم كرد.

مجيدي: مطمئن باشيد آقاي گل مي‌شوم

فرهاد مجيدي در كنفرانس خبري امروز ديدار استقلال و الاهلي گفت مطمئن باشيد عنوان آقاي گلي باشگاه‌هاي آسيا را كسب مي‌كنم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فرهاد مجيدي در نشست خبري پيش از ديدار با الاهلي عربستان اظهار داشت: الاهلي يكي از تيم‌هاي خوب اين گروه است. تا روز پاياني هر سه تيم صدرنشين شانس صعود به مرحله بعد را دارند. ديدار فردا مي‌تواند براي ما سخت باشد و من هم دوست دارم در صورت صلاحديد مربيان بهترين بازي خود را انجام دهم. ضمن آنكه مهم اين است كه تيم ما به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كند.

وي در خصوص مصدوميتي كه هفته گذشته باعث شده بود چند روزي از تمرينات دور باشد گفت: حدود يك هفته فيزيوتراپي كردم و از آقايان نوروزي و ستوده تشكر مي‌كنم. در صورتي كه به زمين بروم نهايت تلاش خود را به كار خواهم بست.

مجيدي در خصوص شانس آقاي گلي‌اش در ليگ قهرمانان آسيا گفت: مطمئن باشيد اين عنوان را از آن خود خواهم كرد.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
به امید موفقیت استقلال در بازی حساس فردا

مجيدي: مطمئن باشيد آقاي گل مي‌شوم

فرهاد می تواند به آقای گلی بازیها برسه اگر استقلال تا نیمه نهایی بره بالا. فعلاً لیاندرو برزیلی از تیم السد قطر با 5 گل زده در صدر هست و فرهاد با 4 گل به همراه 4 بازیکن دیگه در مکان دوم قرار داره.برای فرهاد عزیز هم آرزوی موفقیت دارم

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رقص پرچم‌هاي آبي در ورزشگاه آزادي

f872abde-46f2-42c7-8b4f-01b4c453469c.jpg

هواداران با پيراهن آبي بيايند

فراخوان باشگاه استقلال

در آستانه ديدار حساس تيم‌هاي استقلال ايران و الاهلي عربستان روابط‌عمومي باشگاه استقلال هواداران استقلال را به حضور پرشور و همه‌جانبه در ورزشگاه بزرگ آزادي دعوت كرد.
در فراخوان باشگاه استقلال آمده است:
اكنون كه تيم فوتبال استقلال نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا با نمايشي شجاعانه و غرور‌انگيز در آستانه صعود از مرحله گروهي رقابت‌ها قرار گرفته است، از همه هواداران پرشور و صميمي فوتبال ايران و به ويژه علاقه‌مندان تيم استقلال دعوت مي‌شود باحضور يكصدهزار نفري خود در ورزشگاه بزرگ آزادي ضمن حمايت و پشتيباني از قهرمانان ملي خود در جشن صعود استقلال به جمع 16 تيم برتر آسيا شركت كنند.
روابط عمومي باشگاه استقلال به اين وسيله از عموم هواداران اين تيم پرطرفدار ايران دعوت مي‌كند با پيراهن‌هاي آبي‌رنگ خود نمايشي بزرگ و غرورآفرين از فرهنگ والا و اخلاقي تماشاگران ايراني را به نمايش گذارند و اميد است تيم استقلال نيز به پشتوانه اين سرمايه عظيم مردمي زمينه‌ساز شادي و نشاط جامعه ورزش‌دوست ايران باشد.

آخرین صحبتهای بازیکنان استقلال قبل از دیدار با الاهلی
ترکیب احتمالى استقلال مقابل الاهلى عربستان
گزارش و حواشی آخرین تمرین استقلال قبل از رویارویی با الاهلی

به امید پیروزی آبی دلان
پیش به سوی استادیوم ..

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت فیفا نظرسنجی موثرترین بازیکن رقابتهای آسیایی رو تو صفحه اولش گذاشته برید به فرهاد مجیدی رای بدید الان دومه:

http://www.fifa.com/

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهانى: دوست دارم اولین گل آسیایى ام در این فصل همراه با صعود استقلال باشد

349246_orig.jpg

استقلال امروز در چهار چوب رقابت هاى لیگ قهرمانان آسیا میزبان الاهلى عربستان خواهد بود. آرش برهانى در آستانه این دیدار حساس امیدوار است که با گل او استقلال پیروز شود. گفت وگوى با برهانى را در ادامه مى خوانید:

• شرایط تیم در آستانه دیدار با استقلال چطور است؟
- خوشبختانه همه چیز خوب پیش مى رود. در طول هفته اى که گذشت تمرینات خوب و موثرى را انجام دادیم و کاملاً آماده هستیم.
امیدوارم فردا(امروز) هم بازى خوبى انجام دهیم و در نهایت موفق شویم ۳ امتیاز بازى را کسب کنیم.
• از حریفتان شناختى دارید؟
- صددرصد، کادر فنى به خوبى تیم حریف را آنالیز کرده و شناخت خوبى از الاهلى داریم. معتقدم الاهلى قدرتمند ترین حریف ماست و اگر به لطف خداوند ۳ امتیاز را بگیریم تا حدودى خیالمان از بابت صعود به عنوان تیم اول راحت خواهد شد.
• نتیجه دیدار رفت مغرورتان نمى کند؟
- نه، اینطور نیست. آن بازى و اتفاقاتش تمام شد و ما نیز آن مسابقه را به دست فراموشى سپردیم. حالا تمام فکر و ذکرمان برد مقابل الاهلى و صعود است که امیدوارم به این مهم برسیم.
• مقابل الاهلى به میدان مى روى؟
- این موضوع بستگى به نظر کادر فنى دارد و هر چه آنها بخواهند همان مى شود.
• یعنى اگر بازى نکنى، ناراحت نمى شوى؟
- هر بازیکنى از نیمکت نشینى ناراحت مى شود، من نیز دوست دارم در ترکیب استقلال بازى کنم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.
• به گلزنى هم فکر مى کنى؟
- صد درصد، در بازى قبل هم گل زدم اما تیم باخت. با این حال انگیزه ام خوب است و مى خواهم موفق باشم. دوست دارم گل بزنم و استقلال هم پیروز شود. من سال قبل هم براى استقلال در آسیا گلزنى کرده بودم اما در این فصل تا کنون موفق به این کار نشده ام که با انگیزه بالایى که دارم در بازى فردا(امروز) این اتفاق رخ خواهد داد.
•در حال حاضر فرهاد مجیدى، بهترین گلزن غرب آسیاست!
- خیلى خوشحالم که مجیدى تاکنون از این حیث رکورددار است. او بازى هاى خوبى براى استقلال انجام داده و به نظرم مى توانست گل هاى بیشترى هم بزند. مجیدى مى تواند در بازى با الاهلى باز هم تعداد گل هاى زده اش را افزایش دهد و مثل بازى رفت دروازه حریف را باز کند.
• در صورتى که سپاهان از گروهش به عنوان تیم دوم صعود کند و استقلال به عنوان تیم اول، آن وقت مرحله بعد باید رودرروى شاگردان قلعه نویى قرار بگیرید!
- امیدوارم اینطور نشود، چون دوست ندارم یک تیم ایرانى، دیگرى را حذف کند. امیدوارم شرایط طورى رقم بخورد که هر ۴ نماینده ایران نتایج خوبى کسب کنند و به مراحل پایانى لیگ قهرمانان راه یابند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم استقلال امروز ببره و صعود کنه با خیال راحت.

lovely11380

Registered User
لایک‌ها
32
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مجیدی در نظر سنجی سایت فیفا

سایت فدراسیون بین المللی فوتبال FIFA در یک نظر سنجی در صفحه نخست خود تاثیرگذارترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا را برمی گزیند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سایت فیفا از کاربران خود خواسته است تاثیرگذارترین بازیکن این دوره از رقابتها را معرفی کنند که فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال تنها گزینه ایرانی این نظرسنجی است.
علاوه بر مجیدی نام یاسر القحطانی، لی دونگ گوک، کرونوسلاو لورک و کوجی ناکاتا از دیکر تیمهای آسیایی نیز در این نظرسنجی ثبت شده است.

دوستان عزیز خواهش میکنم شرکت کنید ، اینجا نام ایرانه ، صحبت استقلال و پرسپولیس نیست
آدرس سایت فیفا : www.fifa.com
نظرسنجی در ستون سمت راست سایت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سایت فیفا نظرسنجی موثرترین بازیکن رقابتهای آسیایی رو تو صفحه اولش گذاشته برید به فرهاد مجیدی رای بدید الان دومه:

http://www.fifa.com/

مجیدی در نظر سنجی سایت فیفا

سایت فدراسیون بین المللی فوتبال FIFA در یک نظر سنجی در صفحه نخست خود تاثیرگذارترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا را برمی گزیند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سایت فیفا از کاربران خود خواسته است تاثیرگذارترین بازیکن این دوره از رقابتها را معرفی کنند که فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال تنها گزینه ایرانی این نظرسنجی است.
علاوه بر مجیدی نام یاسر القحطانی، لی دونگ گوک، کرونوسلاو لورک و کوجی ناکاتا از دیکر تیمهای آسیایی نیز در این نظرسنجی ثبت شده است.

دوستان عزیز خواهش میکنم شرکت کنید ، اینجا نام ایرانه ، صحبت استقلال و پرسپولیس نیست
آدرس سایت فیفا : www.fifa.com
نظرسنجی در ستون سمت راست سایت

خب به همت بروبچ الان دیگه شیر فرهاد اوله ..

2mdgnyd.jpg

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خودش كه گفته هدفش آقاي گلي هستش اميدوارم به اون هم برسه...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
تبريك دوستان !
پيروزي شيريني بود ...
خدا اين آرش رو كچل كنه ، باعث استرس 10 دقيقه ي آخر بود !
به هر حال صعود به 16 تيم برتر آسيا رو تبريك ميشگم ، فقط مونده سهميه ي آسيا واسه سال بعد !
آزاد باشيد .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوب تبریک میگم به همه بروبچ استقلالی
برد خوبی بود به خصوص اینکه استحقاق دو سه گل دیگه رو هم داشتیم اما حیف که نشد، خدا از سر تقصیرات این آرش برهانی نگذره که این همه آدم رو در آن ِ واحد حرص میده...
توی تاپیک سپاهان هم گفتم، امیدوارم برای دور بعد تیم های ایرانی به هم نخورن چون واقعا حیف هست که تیم های ایرانی باعث حذف هم دیگه از بازیا بشن

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
منم تبریک می گم
تیم عربستانی همچین یه نمه گردن کلفتی کرد ولی سرویس شد
داور مسابقه هم یکم بی مزه بازی دراورد
مجدد صعود استقلال رو به مرحله بعد تیریک می گم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک به همه تاجیا:thumbsup:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
حریف میطلبیم.این تیمای عربی که لوله شدن.تبریک به همه استقلالیا
به امید رفتن به فینال و قهرمانی اسیا:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به دوستان استقلالی

نقطه نگران کننده برای من گل نزدن ارش برهانی بود. اگه تو بازیهای اینده بخصوص در مقابل تیمهای شرق اسیا قرار باشه به راحتی فرصتهای 100 درصد رو از دست بدن خطرناک خواهد بود

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک بابت برد :)
انشالله بازی بعد رو هم ببریم که دور بعد میزبان باشیم :)

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
منم تبریک می گم
برد لذت بخشی بود
کلا جلوی عربها هرچی سربلندتر باشیم لذت بخش تره :happy:
آرش هم موقعیت خیلی راحتی رو از دست داد از یه مهاجم سطح اول اصلا توقع نمیره که توپهای به این راحتی رو هدر بده اگه خدای نکرده مساوی شده بود کاملا آرش زیر فشار قرار می گرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا