• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ای بابا حالا چرا انقدر بیانیه میدند !
رفت که رفت به جهنم ، سرش به سنگ میخوره بر میگرده مثل عنایتی که الان داره زور میزنه بیاد و 1000 نفر دیگه ...

انقدر بیانیه میدن که اوضاع تیم از این که هست خراب تر بشه !
این روابط عمومی جدید هم چرا خفه نمیشه ؟ اعصاب همه رو خورد کرده ...

علیرضا الان هم فکر نکنم دست کمی از نیکبخت داشته باشه. درسته نرفت پرسپولیس اما اینکه بعد از مشخص شدن مدیرعامل و ... یهو میزاره میره به سپاهان فکر نکنم دست کمی از اون نیکبخت داشه باشه.

نه بابا نیکبخت کجا این کجا !
این فوقش میشه حسین کاظمی یا فوقش اکبرپور !
این جور بازیکنا هیچ وقت اسطوره نیمشن ولی خوب حیف شد ...

ولی من مطمئن هستم به خاطر پول رفته ، مظلومی بدبخت 100 بار گفت حیدری رو میخوام ، حیدری 4 سال پیش چی بود که حالا می خواست فکیس تیم ملی ب باشه ...

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
چرا فکر کنم ثبت کرده/ چطور مگه؟
:blink:

اخه دیدم صفحه پیش یکی خبر مذاکره استقلال با خالعتبری رو گذاشته بود از اون جهت گفتم. مطمئنی ثبت کرده جواد؟ فکر کنم اینم داخلی بسته ها هنوز.

این خلعتبری هم از اون ادم هایی که به خاطر پول همه جا میره ! گه بتونن اینو بیارن جای خالی اون خسروی بی غیرت تا حدودی پر میشه...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
هر مشكلي داشته باشيم از سومي پايين‌تر نمي‌آييم
فتح‌الله‌زاده: استقلال تيم كوچكي نيست كه با رفتن حيدري دچار مشكل شود. :thumbsup:
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال در واكنش به جدايي خسرو حيدري گفت: استقلال تيم كوچكي نيست كه با رفتن يك بازيكن دچار مشكل شود.

A0868113.jpg

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره آخرين تحولات باشگاه استقلال و برنامه‌هايي كه دارند صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

فارس: آقاي فتح الله زاده بعد از گذشت چند روز از حضورتان در استقلال برخي مي‌گويند ويرانه استقلال را آباد كرده‌ايد يا همچنان نياز به آبادي دارد؟
اصلا هيچ جاي ويرانه نيست. روزي كه به استقلال آمدم 14 بازيكن اين تيم آزاد و در حال مذاكره با تيم‌هاي ديگر بودند و مي‌خواستند بروند. از طرفي فدراسيون هم بيش از 6 بازيكن نمي‌گذارد جذب كنيم. دوستان قبلي هم با 3 بازيكن قرارداد داخلي امضا كرده بودند بنابراين فقط 3 بازيكن بيشتر نمي‌توانستيم جذب كنيم. در كنار اينها جدايي سياوش اكبر‌پور، حسين كاظمي، جان واريو و خسرو حيدري را هم به آن اضافه كنيد. اسكلت اصلي تيم از بين رفته بود. به نظر شما به اين شرايط چه مي‌توان گفت.

فارس: چيزي جز ويرانه نمي‌توان گفت.
من نمي‌خواهم از اين لفظ استفاده كنم اما واقعا جدايي جان واريو، سياوش اكبرپور و حسين كاظمي اسكلت استقلال را از بين برده بودند. با تلاشي كه دوستان در باشگاه انجام دادند توانستيم با دسوزا و شيرزاد قرارداد ببنديم و با بازيكني مثل اميرحسين صادقي، وحيد طالب‌لو، آرش برهاني كه تيم‌هاي ديگر دنبال آنها بودند تمديد قرارداد كنيم. از طرفي بازيكناني مثل ايمان مبعلي و ميلاد ميداودي را جذب كرديم.

فارس: اكنون از وضعيت استقلال راضي هستيد؟
هنوز راضي نيستم، اگر يك هافبك راست و يك سانتر فوروارد خارجي جذب كنم شايد بتوانم بگويم كه راضي هستم.

فارس: درباره جدايي خسرو حيدري حرف و حديث زياد است. صحبت‌هاي خسرو نشان مي‌دهد باشگاه كم‌كاري كرده اما صحبت‌هاي مسئولان باشگاه نشان مي‌دهد اين بازيكن بي‌معرفتي كرده است. او معتقد است كه چرا خود شما با او تماس نگرفتيد...
باشگاه استقلال مسئول نقل و انتقالات دارد و سرپرست اين تيم اين وظيفه را برعهده داشت. من در جريان كامل هستم كه با خسرو حيدري در چند نوبت صحبت شده است كه يك بار او گفته بود پدرخانمم مريض است و در شمال به سر مي‌برم و دو سه روز ديگر به تهران مي‌آيم. او مي‌توانست همان روزهاي اول بگويد كه نمي‌خواهم در استقلال بمانم و هيچ عيبي نداشت. استقلال تيم كوچكي نيست كه با رفتن يك بازيكن دچار مشكل شود. از اين بازيكنان زياد به استقلال آمده‌اند و رفته‌اند. اين تيم صاحب افتخارات بزرگي است و از جدايي يك بازيكن ضربه نمي‌خورد.

فارس: اما جدايي حيدري از استقلال ضربه بزرگي براي هواداران اين تيم بود...
معتقدم رفتار خسرو حيدري با استقلال منصفانه نبود. واي بر تيمي كه با رفتن يك بازيكن متزلزل شود. خسرو حيدري با استقلال و هوادارانش به اينجا رسيده است. اگر حيدري 10 روز پيش گفته بود در استقلال نمي‌مانم جواد كاظميان را جذب مي‌كرديم ولي او آنقدر امروز و فردا كرد و در نهايت هم با تيم ديگري قرارداد بست. رفتن او مهم نيست، مهم رفتار حيدري است. حالا هم كه رفته سپاهان نوش جانش.

فارس: براي پر كردن جاي خالي حيدري چه گزينه‌هايي مد نظر داريد؟
گزينه خارجي را مد نظر قرار داده‌ايم و اين را هم بگويم كه در آن پست بي‌بازيكن نيستيم. اميرآبادي بازيكن خوبي است كه به او فرصت داده نشده است. از طرفي ميلاد ميداودي هم در آن پست مي‌تواند بازي كند.

فارس: از لحاظ مالي باشگاه در چه وضعيتي به سر مي‌برد؟
شكر خدا وضع بسيار خوبي داريم. من به بازيكنان هم گفته‌ام امسال نسبت به سال گذشته كه سهل است نسبت به سال‌هاي گذشته شرايط بهتري خواهيم داشت. سازمان تربيت بدني هم 50 درصد به استقلال كمك كرده است و تاكنون هم با آنهايي كه قرار بسته‌ايم بيشتر از 20درصد قراردادي كه سازمان ليگ در نظر گرفته پرداخت كرده‌ايم. اين پول‌ها را به صورت نقد داده‌ايم در اين چند وقتي كه به استقلال آمده‌ام يك ميليارد و 700 ميليون تومان پول نقد به بازيكنان داده‌ايم.

فارس: هزينه شخصي هم داشته‌ايد؟
بله از جيب خودم هم خرج كردم چون كه بازيكنان بزرگي را مي‌خواستيم بگيريم كه نمي‌توانستم معطل پول بمانم. اكنون از خطر گذشته‌ايم و ظرف 10 روز آينده علاوه بر پرداخت 20 درصد اوليه قرارداد سال جديد بدهي‌هاي فصل گذشته را نيز پرداخت مي‌كنيم.

فارس: فكر مي‌كرديد در اين مدت كوتاه بتوانيد استقلال را از آن شرايط خارج كنيد؟
من كه كاري نكردم. اين خواست خدا و دعاي هواداران بود. از كمك‌هاي آقاي سعيدلو هم كه به موقع بود ممنون هستم. يكي دو بازيكن ديگر بگيريم خيالم راحت مي‌شود.

فارس: قضيه حضور پيروز قرباني در استقلال چيست؟ به اين بازيكن نياز داريد؟
من پيروز را دوست دارم و معتقدم او يك استقلالي بزرگ و اصيل است اما پرويز مظلومي در شرايط بدي قرار گرفته است. مشكل مظلومي دفاع نيست. ما دو سهميه ديگر بيشتر نداريم و نمي‌توانيم آن را در دفاع خرج كنيم. اكنون تيم در خط حمله و هافبك نياز به ترميم دارد. اگر در شرايط خوبي قرار بگيريم مي‌توانيم پيروز قرباني را هم جذب كنيم.

فارس: اما قرباني معتقد است عده‌اي نمي‌گذارند او به استقلال بازگردد؟
به هر حال اين احساس پيروز است كه چنين فكري مي‌كند. شما به اين مسئله دقت كنيد كه در فهرست استقلال بازيكناني داريم كه هم سهميه را پر كرده‌اند و هم در حال حاضر مصدوم هستند پس قبول كنيد كه شرايط‌مان سخت است.

فارس: مذاكرات‌تان با فرهاد مجيدي به كجا رسيد؟
قرار است فردا شب با بازگشت از سوئيس با من قرار داشته باشد تا با هم صحبت كنيم.

فارس: اما گفته مي‌شود او با استيل‌آذين نيز مذاكرات خوبي داشته است...
فرهاد مجيدي استقلال را رها مي‌كند تا به استيل آذين برود؟ آدم نبايد گذشته خود را فراموش كند و براي يكي دو سال خود را خراب كند. او به من قول داده كه با استقلال تمديد مي‌كند. فرهاد مجيدي بازيكن پولكي نيست حتي در زماني كه مديرعامل استقلال بودم او با مبلغ بالاتري از امارات پيشنهاد داشت اما با كمترين مبلغ به استقلال آمد. او هيچ وقت دنبال پول نبوده است.

فارس: از پرسپوليس هم بازيكن مي‌گيريد؟
قطعا از اين تيم بازيكن نمي‌گيريم. البته من و آقاي كاشاني كه با هم صحبت مي‌كرديم بازيكن‌هاي همديگر را به هم تعارف مي‌كرديم اما بازيكني از هم نمي‌گيريم.

فارس: قضيه مذاكره با خلعتبري چيست؟
ايشان به ذوب آهن قرارداد دارد و نمي‌توانيم او را بگيريم. البته از اول دنبال خلعتبري بوديم اما او دوست دارد در اصفهان بماند.

فارس: به هواداران استقلال قول چه مقامي را مي‌دهيد؟
اگر ما بتوانيم همان مقام سومي را كسب كنيم عملكرد خوبي خواهيم داشت. پارسال تيم با آن شرايط خوب و بازيكناني كه 3 سال با همديگر بازي كرده بودند به مقام سوم رسيد. اگر خدا بخواهد براي سال بعد تيم بهتري خواهيم ساخت و اگر مديريت من 3 سال طول بكشد قول قهرماني آسيا را به هواداران استقلال مي‌دهم. اين بي‌انصافي است كسي از تيم كنوني استقلال توقع قهرماني داشته باشد. من اگر يك ماه زودتر به استقلال آمده بودم نمي‌گذاشتم بازيكنان جدا شده از اين تيم بروند.

فارس: آقاي فتح‌الله‌زاده شما از اين قول‌ها به هواداران استقلال زياد داده‌ايد.
بله ولي آيا من تا به حال 3 سال پي‌در پي در سال هاي اخير مديرعامل بوده‌ام؟ به هرحال من سرباز استقلال هستم و هر وقت بگويند بيا مي‌آيم و هر وقت بگويند برو مي‌روم.

فارس: اميدواريم كه فصل خوبي در استقلال داشته باشيد. البته اگر حاشيه‌ها بگذارند. آقاي واعظ آشتياني روزي كه شما انتخاب شديد در مصاحبه‌اي گفته بودند روزي هم مي‌رسد كه اين گروه در استقلال به مشكل مي‌خورند.
ما به هر مشكلي هم بخوريم از مقام سومي پايين‌تر نمي‌آييم.

درباره مذاكره با خلعتبري
فتح‌الله‌زاده ادعاي مدير روابط عمومي باشگاه استقلال را رد كرد
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال تهران ادعاي مدير روابط عمومي اين باشگاه درباره جذب خلعتبري را رد كرد.

A0872709.jpg

علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اين كه محمد سررشته داري صبح امروز در گفت و گو با فارس از تمايل اين باشگاه براي جذب خلعتبري خبر داده بود، عنوان كرد: برنامه‌اي براي جذب اين بازيكن نداريم. پيش از اين خلعتبري را مي‌خواستيم اما اكنون برنامه‌اي براي جذب او نداريم چرا كه وي بازيكن ذوب‌آهن است.

اين در حالي است كه مدير روابط عمومي باشگاه استقلال صبح امروز اعلام كرده بود مذاكرات با مهاجم ذوب‌آهن ادامه دارد و باشگاه استقلال خواهان به خدمت گرفتن خلعتبري است.
سررشته داري در گفت و گو با خبرنگار فارس اعلام نكرد كه اين صحبت‌ها در قالب مصاحبه نيست و به همين دليل مصاحبه وي درباره خلعتبري و مجيدي انتشار يافت. ضمن اين كه فايل صوتي سررشته داري در خبرگزاري فارس موجود است

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
حیف شد خسرو رفت.
استقلال توی جناح راست با مشکل رو به رو میشه. باید یه هافبک راست خوب جذب بشه تا جای خسرو پر بشه.

من با این قلعه نویی مشکل دارم. سرمربی خوب و قابل احترامیه برای همه ما، ولی نباید بیاد از فرصت استفاده کنه و بازیکنای استقلال رو به تاراج ببره. واعظ خوب جلوی قلدر بازیش وایساد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
حیف شد خسرو رفت.
استقلال توی جناح راست با مشکل رو به رو میشه. باید یه هافبک راست خوب جذب بشه تا جای خسرو پر بشه.

من با این قلعه نویی مشکل دارم. سرمربی خوب و قابل احترامیه برای همه ما، ولی نباید بیاد از فرصت استفاده کنه و بازیکنای استقلال رو به تاراج ببره. واعظ خوب جلوی قلدر بازیش وایساد.

خوب خودتون رو جای قلعه نوعی بزارید .. فعلا سرمربی سپاهانه و میخواد مثل پارسال قهرمانش بکنه پس برای این کار هر ستاره که توی لیگ هست رو باید بخره ولی اگر یکم به فکر استقلال بود نباید میومد سمت ستاره های استقلال..
ولی با این ال اگر سرو نمیخواست بره پدر قلعه نوعی هم میومد نمیونست اونو ببره سپاهان...
پس این خسرو بود که قبول کرد و رفت ....

واعظ خوب جلوی قلدر بازیش وایساد.

شما اینم بگید که اگه واعظ نبود قلعه نوعی تیم قهرمان رو ول نمیکرد بره سپاهان........
پس اولین مقصر واعظ و بعد قلعه نوعی و دیگر بازیکنایی که رفتن.....
ولی با این حال مطمئن باشید استقلال کم نمیاره توی لیگ .....

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شما اینم بگید که اگه واعظ نبود قلعه نوعی تیم قهرمان رو ول نمیکرد بره سپاهان........

قلعه نویی تصمیم داشت که به علی پروین استقلال تبدیل بشه که واعظ جلوش رو گرفت و بهش باج نداد . خوب کاری هم کرد.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

فارس: درباره جدايي خسرو حيدري حرف و حديث زياد است. صحبت‌هاي خسرو نشان مي‌دهد باشگاه كم‌كاري كرده اما صحبت‌هاي مسئولان باشگاه نشان مي‌دهد اين بازيكن بي‌معرفتي كرده است. او معتقد است كه چرا خود شما با او تماس نگرفتيد...
باشگاه استقلال مسئول نقل و انتقالات دارد و سرپرست اين تيم اين وظيفه را برعهده داشت. من در جريان كامل هستم كه با خسرو حيدري در چند نوبت صحبت شده است كه يك بار او گفته بود پدرخانمم مريض است و در شمال به سر مي‌برم و دو سه روز ديگر به تهران مي‌آيم. او مي‌توانست همان روزهاي اول بگويد كه نمي‌خواهم در استقلال بمانم و هيچ عيبي نداشت. استقلال تيم كوچكي نيست كه با رفتن يك بازيكن دچار مشكل شود. از اين بازيكنان زياد به استقلال آمده‌اند و رفته‌اند. اين تيم صاحب افتخارات بزرگي است و از جدايي يك بازيكن ضربه نمي‌خورد.

فارس: اما جدايي حيدري از استقلال ضربه بزرگي براي هواداران اين تيم بود...
معتقدم رفتار خسرو حيدري با استقلال منصفانه نبود. واي بر تيمي كه با رفتن يك بازيكن متزلزل شود. خسرو حيدري با استقلال و هوادارانش به اينجا رسيده است. اگر حيدري 10 روز پيش گفته بود در استقلال نمي‌مانم جواد كاظميان را جذب مي‌كرديم ولي او آنقدر امروز و فردا كرد و در نهايت هم با تيم ديگري قرارداد بست. رفتن او مهم نيست، مهم رفتار حيدري است. حالا هم كه رفته سپاهان نوش جانش.

nocomment.gif

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حیدری کل مجموعه استقلال و طرفدارانش رو در تمام این مدت با دغل بازی سر کار گذاشت و بازی داد و حالا شروع کرده به گفتن همون دروغ های شاخ دار و مظلوم نمایی . همون حرف های تکراری و کلیشه ای که پیش بینی هم میشد اما کیه که باور کنه؟! این بابا فکر کرده که ماها گوشامون درازه و میتونه با این چرندیاتی که سر هم می کنه قضیه رو به همین راحتی ماست مالی کنه.

به نظر من حرکتی که کرد با حرکت نیکبخت مو نمیزنه و باید به همون سرنوشت دچار بشه (دچارش کرد) تا روزی هزار بار آرزو کنه که کاش زمان به عقب برگرده و اون تصمیم دیگه ای بگیره . اینطوری برای سایرین هم درس عبرت میشه که فکر دروغ گویی و خیانت به سرشون نزنه!

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
قلعه نویی تصمیم داشت که به علی پروین استقلال تبدیل بشه که واعظ جلوش رو گرفت و بهش باج نداد . خوب کاری هم کرد.

ای کاش یکمی مردونگی داشت و یه فصل دیگه تو استقلال می موند تا هوادارا از مدیریت علمی ایشون بیشتر بهره می بردن نه عمو جون؟!
تیم استقلال تبدیل شده به یه تیمی مثل فجر یا شموشک! که در پایان فصل تمام ستاره هاشون کوچ می کنند. کی مقصره؟ سعیدلو وسازمان؟ واعظ؟ هیات مدیره قبلی؟ امیر قلعه نوعی؟!!
اوضاع استقلال خیلی جالب به نظر نمی رسه انقدر وضعیت خرابه که شیر فرهاد هم دیگه جرات برگشتن به اس اس رو نداره و داره سعی می کنه یه جوری تیمو بپیچونه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ای کاش یکمی مردونگی داشت و یه فصل دیگه تو استقلال می موند تا هوادارا از مدیریت علمی ایشون بیشتر بهره می بردن نه عمو جون؟!
تیم استقلال تبدیل شده به یه تیمی مثل فجر یا شموشک! که در پایان فصل تمام ستاره هاشون کوچ می کنند. کی مقصره؟ سعیدلو وسازمان؟ واعظ؟ هیات مدیره قبلی؟ امیر قلعه نوعی؟!!
اوضاع استقلال خیلی جالب به نظر نمی رسه انقدر وضعیت خرابه که شیر فرهاد هم دیگه جرات برگشتن به اس اس رو نداره و داره سعی می کنه یه جوری تیمو بپیچونه

این پرسپولیسیو کی راه داده اینجا؟!

تو کجا بودی تا حالا؟!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
خوب خودتون رو جای قلعه نوعی بزارید .. فعلا سرمربی سپاهانه و میخواد مثل پارسال قهرمانش بکنه پس برای این کار هر ستاره که توی لیگ هست رو باید بخره ولی اگر یکم به فکر استقلال بود نباید میومد سمت ستاره های استقلال..
ولی با این ال اگر سرو نمیخواست بره پدر قلعه نوعی هم میومد نمیونست اونو ببره سپاهان...
پس این خسرو بود که قبول کرد و رفت ....

به نظرم اگر قلعه نویی این همه ادعای استقلالی بودن میکنه نمیومد از فرصت استفاده کنه و در بلاتکلیفی استقلال شاگردای قدیمیش رو ببره سپاهان.
میخواد تیم رو قهرمان کنه نباید بیاد که استقلال رو فدای خودش کنه! با جذب این بازیکن ها هم درصد موفقیت خودشو بالا میبره و هم درصد قهرمانی استقلال رو کم میکنه.
این طوری با عدم موفقیت استقلال و موفقیت در سپاهان همه رو به این نتیجه میرسونه که نبود من در استقلال = عدم موفقیت آن.

تقصیر خود قلعه نویی بود که زیاده خواهی میکرد. واعظ مگر چه کارش کرده بود؟ قلعه نویی فکر کرده بود که نه تنها سرمربی است بلکه همه کاره باشگاه هم هست! اما واعظ گفت این خبرا نیست شما سرمربی هستی و من مدیرعامل! قلعه نویی هم بهش برخورد و رفت سپاهان!

دقیقا همین طوره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خسرو خودش رو خراب کرد
واقعا که
همه فکر میکردن که نماد تعصب و غیرت خواهد شد
همه چی شده پول !
تف به این روزگار!
همه که باتیستوتا نمیشن! همه که مالدینی نمیشن ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها لطف کنید پست های توهین آمیز نذارید
ممنونم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام

بازيكن استقلال: پرينت موبايل رو مي كنم !
كليه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است.
فارس: هافبك جديد تيم فوتبال سپاهان گفت: نگذارند بگويم بعضي‌ها از كنار استقلال به كجاها رسيده‌اند.

خسرو حيدري در واكنش به مطلب دوم سايت باشگاه استقلال عليه وي كه او را به بي صداقتي متهم كرده بود در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس صحبت هاي زير را مطرح كرد:

فكر نمي كنم انتقادات سايت باشگاه استقلال حرف هاي فتح الله زاده باشد. اينها حرف كساني است كه ضعف خود را بر گردن ديگران مي اندازند. نگذاريد بگويم از كنار استقلال به كجاها رسيده اند. مردم مي فهمند چه كساني صداقت دارند و چه كساني ندارند.

حاضرم پرينت همه موبايل هايم را بگيرم و به آنها نشان دهم. آقاي نظري جويباري دو بار با من تماس گرفت و يك بار هم بعد از عقد قرارداد با سپاهان به من پيامك داد. آنها شماره خانه من را ندارند و اگر كسي گفته با منزل خسرو حيدري تماس گرفته دروغ تحويل مردم داده است.

* اگر اين گونه است بهتر كه در استقلال بازي نكنم

اگر هواداران استقلال در اين دوسال من را نشناخته اند و فكر مي كنند من پولكي هستم بهتر است كه در استقلال بازي نكنم.

* مظلومي تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم

قبل از آنكه تكليف سرپرست استقلال مشخص شود مظلومي با من تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم. پس از آن تماس ايشان قطع شد و پس از قراردادم با سپاهان پيامك ايشان به دستم رسيد چون فهميده بودند كه دارم به سپاهان مي روم اما بنويسيد تنها عامل جدايي ام از استقلال پرويز مظلومي و كادرفني بود. يك نفر در اين باشگاه به من بگويد كه پول بالا از آنها خواسته ام. آقاي هدايتي شاهد هستند كه در مذاكره با ايشان براي حضور در استيل آذين يك كلام حرف پول نزدم.

* به اميدوار رضايي گفتم با اين كادر فني نمي مانم

در صحبتي كه با آقاي رضايي داشتم به او گفتم كادرفني برايم خيلي مهم است و هيچ قولي به ايشان ندادم. تنها قولي كه دادم اين بود كه شرايط مالي اصلا مهم نيست ولي وقتي سرمربي تيم آقاي مظلومي است و ايشان به من اعتقاد ندارد در اين تيم نمي مانم. بايد بگويم برخلاف ادعاي آقايان با چند نفر صحبت كردم اما هيچ قولي ندادم بنابراين آنها نبايد مدعي شوند كه من وقت آنها را گرفته ام.

* براي روابط عمومي تازه كار استقلال متاسفم

از سايت باشگاه استقلال گلايه دارم و متاسفم براي روابط عمومي كه تازه كار است. دو سال براي استقلال زحمت كشيديم و تازه شنيده ايم عليه فرهاد مجيدي كه سال ها براي اين تيم زحمت كشيده صحبت كرده و انگ پولكي بودن به او زده اند. از چنين روابط عمومي كه كارش را تازه آغاز كرده است چه انتظاري مي توان داشت؟

* هواداران خودشان قضاوت كنند

شايد همه بگويند چرا درباره بازيكنان ديگري كه از اين تيم رفته اند بيانيه صادر نشد اما جواب آنها را اين گونه مي دهم. من مي توانستم زماني كه تيم نه سرپرست داشت و نه مربي جدا شوم ولي اولويت من استقلال بود. حتي اگر مرفاوي در اين تيم مي ماند چون به من اعتقاد داشت در اين تيم مي ماندم و سرم را جلوي توپ مي گذاشتم.
لينک خبر: http://fardanews.com/fa/pages/?cid=114142
منبع خبر: فردا نيوز
زمان خبر: يکشنبه 6 تير 1389 ساعت:

یه چیزایی دیدم تو این مصاحبه ها که جالبن براتون پائین میزارم.

اولین حرفهای حیدری :
حیدری تاكید كرد : از قبل هم گفته بودم اولویت اول من ، مسائل مالی نبود ؛ تا دیروز هم كه با سپاهان قرارداد بستم هیچ فرد مسئولی از طرف استقلال یا هیچ كس دیگری با من تماس نگرفت .

حیدری تاكید كرد : از قبل هم گفته بودم اولویت اول من ، مسائل مالی نبود ؛ تا دیروز هم كه با سپاهان قرارداد بستم هیچ فرد مسئولی از طرف استقلال یا هیچ كس دیگری با من تماس نگرفت .!!!!

بازیكن جدید سپاهان گفت : خیلی از پیشنهادات خود را جواب ندادم ، چون می خواستم در استقلال باقی بمانم و اگر برای پول بود ، استیل آذین و پرسپولیس بیشتر از سپاهان به من پول می دادند .

حرفهای حیدری بعد از بیانیه استقلال

حاضرم پرينت همه موبايل هايم را بگيرم و به آنها نشان دهم. آقاي نظري جويباري دو بار با من تماس گرفت و يك بار هم بعد از عقد قرارداد با سپاهان به من پيامك داد. آنها شماره خانه من را ندارند و اگر كسي گفته با منزل خسرو حيدري تماس گرفته دروغ تحويل مردم داده است.

* مظلومي تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم

* به اميدوار رضايي گفتم با اين كادر فني نمي مانم

در صحبتي كه با آقاي رضايي داشتم به او گفتم كادرفني برايم خيلي مهم است و هيچ قولي به ايشان ندادم. تنها قولي كه دادم اين بود كه شرايط مالي اصلا مهم نيست ولي وقتي سرمربي تيم آقاي مظلومي است و ايشان به من اعتقاد ندارد در اين تيم نمي مانم. بايد بگويم برخلاف ادعاي آقايان با چند نفر صحبت كردم اما هيچ قولي ندادم بنابراين آنها نبايد مدعي شوند كه من وقت آنها را گرفته ام.

آخه برادر من یه بار میگی کسی بهم زنگ نزده بعد میگی جویباری زنگ زده - نوروزی زنگ زده - فریبا زنگ زده - مظلومی زنگ زده - با امیدوار رضایی صحبت کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!
میگی به خاطر استقلال با هیچکس مذاکره نکردم بعد میگی هدایتی شاهده که ....
آخه بدبخت به خاطر دوزار خودتو فروختی دیگه حداقل ضر نزن که خودتو منفور تر میکنی - حالم ازت به هم میخوره خسرو دوزاری
31.gif

31.gif31.gif31.gif31.gif31.gif31.gif

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
دیگه خواهشا از واعظ دفاع نکنید. تیم رو نابود کرد بعد هم ول کرد رفت (که البته چه بهتر).

در مورد رفتن قلعه نوعی از استقلال فصل قبل هم واعظ یه مربی تو سری خور میخواست. یکی که مدام دخالت کنه توی کارش که نه واعظ نه یکی مثل مظلومی اجازه این کارو نمیدن. و بهتر از صمد هم کسی نبود که رفتش

قلعه نویی فکر کرده بود که نه تنها سرمربی است بلکه همه کاره باشگاه هم هست.

اتفاقا دقیقا برعکس. واعظ میخواست علاوه بر مدیرعاملی سرمربی گری هم بکنه که قلعه نوعی نمیزاشت. برای همین رفت. و ...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من دیگه حس و جال پیگیری اخبار استقلال رو ندارم..
حالم گرفته شده و البته خدا رو شکر جام جهانی بعلا فوتبالم رو پر می کنه اما حیف استقلال.....

البته تقصیر کسی نیس، خود باشگاه مقصره این باشگاه در حد و اندازه های نام استقلال نیست

استقلال تو را به بلندای نامت دوست دارم

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
تازه مشکلات استقلال آغاز شد ...
چنین بلبشویی تو استقلال تا حالا ندیدم .
1. حیدری رفته سپاهان
2. سرمربی سپاهان امیر قلعه نوعی ه ، پس به دستور قلعه نوعی جذبش کردن
3. جویباری و فکری که جزو تیم ِ قلعه نوعی بودن هیچ انتقادی از قلعه نوعی نمی کنن و تمام کاسه کوزه ها رو سر حیدری می شکونن . اگر کار حیدری شکستن دل هواداران بوده کار قلعه نوعی هم اشتباه بوده
4. حیدری گفته من با واعظ به توافق رسیده بودم تا اینکه استعفا داد . این نشون می ده خسرو خودش را هیچ وقت وارد دعوای دیگران نمی کرده .
5. مظلومی تا الان اظهار نظر رسمی نکرده ...
6. فتح الله زاده در اظهار نظری عجیب گفته امیرآبادی یا میداوودی !! جای حیدری رو پر خواهند کرد .
7. تمام این اتفاقات به ضرر استقلال و مظلومی
8.تنها راه نجات نشستن منصور پورحیدری بر روی نیمکت و در کنار مظلومی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا