سلام
بازيكن استقلال: پرينت موبايل رو مي كنم !
كليه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است.
فارس: هافبك جديد تيم فوتبال سپاهان گفت: نگذارند بگويم بعضيها از كنار استقلال به كجاها رسيدهاند.
خسرو حيدري در واكنش به مطلب دوم سايت باشگاه استقلال عليه وي كه او را به بي صداقتي متهم كرده بود در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس صحبت هاي زير را مطرح كرد:
فكر نمي كنم انتقادات سايت باشگاه استقلال حرف هاي فتح الله زاده باشد. اينها حرف كساني است كه ضعف خود را بر گردن ديگران مي اندازند. نگذاريد بگويم از كنار استقلال به كجاها رسيده اند. مردم مي فهمند چه كساني صداقت دارند و چه كساني ندارند.
حاضرم پرينت همه موبايل هايم را بگيرم و به آنها نشان دهم. آقاي نظري جويباري دو بار با من تماس گرفت و يك بار هم بعد از عقد قرارداد با سپاهان به من پيامك داد. آنها شماره خانه من را ندارند و اگر كسي گفته با منزل خسرو حيدري تماس گرفته دروغ تحويل مردم داده است.
* اگر اين گونه است بهتر كه در استقلال بازي نكنم
اگر هواداران استقلال در اين دوسال من را نشناخته اند و فكر مي كنند من پولكي هستم بهتر است كه در استقلال بازي نكنم.
* مظلومي تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم
قبل از آنكه تكليف سرپرست استقلال مشخص شود مظلومي با من تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم. پس از آن تماس ايشان قطع شد و پس از قراردادم با سپاهان پيامك ايشان به دستم رسيد چون فهميده بودند كه دارم به سپاهان مي روم اما بنويسيد تنها عامل جدايي ام از استقلال پرويز مظلومي و كادرفني بود. يك نفر در اين باشگاه به من بگويد كه پول بالا از آنها خواسته ام. آقاي هدايتي شاهد هستند كه در مذاكره با ايشان براي حضور در استيل آذين يك كلام حرف پول نزدم.
* به اميدوار رضايي گفتم با اين كادر فني نمي مانم
در صحبتي كه با آقاي رضايي داشتم به او گفتم كادرفني برايم خيلي مهم است و هيچ قولي به ايشان ندادم. تنها قولي كه دادم اين بود كه شرايط مالي اصلا مهم نيست ولي وقتي سرمربي تيم آقاي مظلومي است و ايشان به من اعتقاد ندارد در اين تيم نمي مانم. بايد بگويم برخلاف ادعاي آقايان با چند نفر صحبت كردم اما هيچ قولي ندادم بنابراين آنها نبايد مدعي شوند كه من وقت آنها را گرفته ام.
* براي روابط عمومي تازه كار استقلال متاسفم
از سايت باشگاه استقلال گلايه دارم و متاسفم براي روابط عمومي كه تازه كار است. دو سال براي استقلال زحمت كشيديم و تازه شنيده ايم عليه فرهاد مجيدي كه سال ها براي اين تيم زحمت كشيده صحبت كرده و انگ پولكي بودن به او زده اند. از چنين روابط عمومي كه كارش را تازه آغاز كرده است چه انتظاري مي توان داشت؟
* هواداران خودشان قضاوت كنند
شايد همه بگويند چرا درباره بازيكنان ديگري كه از اين تيم رفته اند بيانيه صادر نشد اما جواب آنها را اين گونه مي دهم. من مي توانستم زماني كه تيم نه سرپرست داشت و نه مربي جدا شوم ولي اولويت من استقلال بود. حتي اگر مرفاوي در اين تيم مي ماند چون به من اعتقاد داشت در اين تيم مي ماندم و سرم را جلوي توپ مي گذاشتم.
لينک خبر:
http://fardanews.com/fa/pages/?cid=114142
منبع خبر: فردا نيوز
زمان خبر: يکشنبه 6 تير 1389 ساعت:
یه چیزایی دیدم تو این مصاحبه ها که جالبن براتون پائین میزارم.
اولین حرفهای حیدری :
حیدری تاكید كرد : از قبل هم گفته بودم اولویت اول من ، مسائل مالی نبود ؛ تا دیروز هم كه با سپاهان قرارداد بستم هیچ فرد مسئولی از طرف استقلال یا هیچ كس دیگری با من تماس نگرفت .
حیدری تاكید كرد : از قبل هم گفته بودم اولویت اول من ، مسائل مالی نبود ؛ تا دیروز هم كه با سپاهان قرارداد بستم هیچ فرد مسئولی از طرف استقلال یا هیچ كس دیگری با من تماس نگرفت .!!!!
بازیكن جدید سپاهان گفت : خیلی از پیشنهادات خود را جواب ندادم ، چون می خواستم در استقلال باقی بمانم و اگر برای پول بود ، استیل آذین و پرسپولیس بیشتر از سپاهان به من پول می دادند .
حرفهای حیدری بعد از بیانیه استقلال
حاضرم پرينت همه موبايل هايم را بگيرم و به آنها نشان دهم. آقاي نظري جويباري دو بار با من تماس گرفت و يك بار هم بعد از عقد قرارداد با سپاهان به من پيامك داد. آنها شماره خانه من را ندارند و اگر كسي گفته با منزل خسرو حيدري تماس گرفته دروغ تحويل مردم داده است.
* مظلومي تماس گرفت و گفت دارم به استقلال مي آيم
* به اميدوار رضايي گفتم با اين كادر فني نمي مانم
در صحبتي كه با آقاي رضايي داشتم به او گفتم كادرفني برايم خيلي مهم است و هيچ قولي به ايشان ندادم. تنها قولي كه دادم اين بود كه شرايط مالي اصلا مهم نيست ولي وقتي سرمربي تيم آقاي مظلومي است و ايشان به من اعتقاد ندارد در اين تيم نمي مانم. بايد بگويم برخلاف ادعاي آقايان با چند نفر صحبت كردم اما هيچ قولي ندادم بنابراين آنها نبايد مدعي شوند كه من وقت آنها را گرفته ام.
آخه برادر من یه بار میگی کسی بهم زنگ نزده بعد میگی جویباری زنگ زده - نوروزی زنگ زده - فریبا زنگ زده - مظلومی زنگ زده - با امیدوار رضایی صحبت کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!
میگی به خاطر استقلال با هیچکس مذاکره نکردم بعد میگی هدایتی شاهده که ....
آخه بدبخت به خاطر دوزار خودتو فروختی دیگه حداقل ضر نزن که خودتو منفور تر میکنی - حالم ازت به هم میخوره خسرو دوزاری
31.gif
31.gif31.gif31.gif31.gif31.gif31.gif