• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حضور داريوش ارجمند در تمرين استقلال

تيم فوتبال استقلال ششمين جلسه تمريني خود را در اردوي كردان در حالي برگزار كرد كه داريوش ارجمند هنرمند باسابقه سينماي ايران با حضور در محل اردوي اين تيم نظاره گر كارهاي تاكتيكي آبي پوشان شد. مسئولان تيم استقلال به محض ورود ارجمند نزد وي رفته و از او استقبال كردند.

* ارجمند يك شال گردن به فتح الله زاده هديه كرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این دوتا سمت چپیه کین؟ بغل کوشکی

منم نشناختم ! :blink:

عمو فرزاد دیگه من به بازیکنا نمی گم آبی دلان اینا همشــــــــــون آبی پوش هستن همین!!
فقط همه ی ماهایی که اینجاییم آبی دلیم:hmm:

اونائی که موندن آبی دلن دیگه داش محسن سخت نگیر .. :happy:

خب ! چند کیلو خبر هم من بدم :دی

A0429438.jpg

جویباری : جانشین خسرو ملی پوش آسیایی است

جباری و آرش هم رسما ثبت کردن :

قرارداد مجتبي جباري ثبت شد
آرش برهاني با استقلال تمديد كرد

A0811557.jpg

برهاني: براي آقاي گلي با ميداودي همكاري مي‌كنم

A0735566.jpg

آشوبي: انتظارات از تيم استقلال بالا است

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
رای فیفا به فرهاد

سايت گل ـ فرهاد مجيدي كاپيتان تيم استقلال كه براي حضور در دادگاه cas به سوئيس رفته بود در اين دادگاه حضور پيدا كرد و فيفا رأي به محكوميت باشگاه النصر امارات داد و اين باشگاه بايد حق و حقوق مجيدي را تمام و كمال پرداخت كند.
مجيدي امشب به تهران برمي‌گردد و تا پايان هفته تيم آينده‌اش را انتخاب خواهد كرد، او علاقه دارد در استقلال بماند اما رفتارهاي اطرافيان فتح‌الله‌زاده او را با ترديدهايي مواجه كرده است. از طرفي گفته مي‌شود تيم استيل آذين هم خواهان جذب اوست.

دیگه اما نداره.:hmm:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فكري: اي كاش تغييرات در استقلال زودتر انجام مي‌شد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: اي كاش تغييرات دو هفته زودتر اتفاق مي‌افتاد تا برخي از بازيكنان را از دست نمي‌داديم.

محمود فكري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تغيير و تحولات رخ داده در مجموعه اين تيم براي فصل جديد اظهار داشت: اي كاش تغييرات دو هفته جلوتر اتفاق مي‌افتاد و حداقل مزيت اين مسئله اين بود كه ما بازيكناني كه در اختيار داشتيم را از دست نمي‌داديم.
وي ادامه داد: حضور فتح‌الله‌زاده كمك خوبي به استقلال مي‌كند، هر چند ما فصل نقل و انتقالات و تمرينات را دير شروع كرديم اما چشم‌انداز خوبي را براي استقلال در فصل جديد تصور مي‌كنيم.
مربي تيم استقلال در خصوص اتفاقات حاشيه‌اي به وجود آمده در مورد پيروز قرباني و اميرحسين صادقي گفت: با توجه به اينكه در اردوي كردان هستيم روزنامه‌ها و مطبوعات را نخوانده‌ام اما در خصوص صحبت‌هاي اين دو نفر چيزهايي شنيده‌ام. بازيكنان بايد احترام يكديگر را حفظ كنند چون دوران فوتبال زودگذر است و بعدها صحبت عليه يكديگر باعث پشيماني خواهد شد.
فكري در خصوص آخرين وضعيت بازيكنان استقلال گفت: تمامي بازيكان در شرايط خوبي به سر مي‌برند و طي چند روز آينده تيم ما كامل‌تر خواهد شد. به غير از مصدوميت سيدصالحي، روانخواه و هادي شكوري، مشكلي نداريم و بقيه بازيكنان در سلامت كامل به سر مي‌برند.

منبع

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها تو یکی از روزنامه ها نوشته بودن حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور از باشگاه استیل آذین خواسته بودن با فرهاد مجیدی قرارداد نبنده

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فرزاد جان اتفاقا خبر جباری رو با مصاحبش میخواستم بذارم که دیدم شما زحمتشو کشیدی :دی

به نظر خیلی با انگیزه میاد :happy:

////

منتظر خط حمله آتشین استقلال باشید/ تمریناتی پرفشار اما بانشاط داشتیم

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران به هواداران این تیم نوید داد که فصل آینده خط حمله آبی پوشان آتشین و موفق خواهد بود.

آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه آبی پوشان در کردان تمرینات پرفشاری را پشت سر گذاشته‌اند، گفت: اردوی بسیار خوبی را سپری کردیم و فکر می کنم تا حدودی به مرز آمادگی رسیدیم. پرویز مظلومی در این زمان کوتاه توانسته بازیکنان را به شرایط خوبی برساند و ناهماهنگی بین بازیکنان را برطرف کند. در کردان تمرینات پرفشار و درعین حال بانشاطی را انجام دادیم و فکر می کنم به آن چیزی که مدنظر کادرفنی بود، دست پیدا کردیم.

آقای گل دو فصل پیش رقابت‌های لیگ برتر در ادامه افزود: فرقی نمی کند من آقای گل لیگ باشم یا میلاد میداوودی. هدف ما موفقیت استقلال است و به دنبال این نیستیم که کدام بازیکن آقای گل شود. با این حال از همین جا قول خط حمله‌ای آتشین را به هواداران استقلال می دهم به طوری که مدافعان تمام تیم‌ها از دست ما عذاب بکشند!

مهاجم استقلال ادامه داد: از هواداران می خواهم از شروع تا پایان لیگ همراه ما باشند و به نتایج هفته‌های ابتدایی توجه چندانی نکنند. معمولا در هفته‌های ابتدایی ناهماهنگی بین بازیکنان کاملا طبیعی است اما با این بازیکنان امیدوارم استقلال در پایان لیگ جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

آرش برهانی ظهر دیروز در هیئت فوتبال حاضر شد و قراردادش را با باشگاه استقلال ثبت کرد.

منبع

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
انگاری خبر اولی پست قبلیم تکراری بود و جواد گذاشته بود. شرمنده داش جواد :دی برای همین ادیتش کردم.هر چند سایت خبرگزاری استقلال امروز زده خبر رو.

میگم اون خبر مذاکره با خلعتبری شایعه بود دیگه نه؟!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
انگاری خبر اولی پست قبلیم تکراری بود و جواد گذاشته بود. شرمنده داش جواد :دی برای همین ادیتش کردم.هر چند سایت خبرگزاری استقلال امروز زده خبر رو.

تا وقتی فتل مدیره هر شایعه ای ممکنه به واقعیت تبدیل بشه - یادم نمیره وسط فصل فیروز کریمی رو چجور آورد استقلال - یعنی اونموقع همه میگفتن درصد اومدنش صفره .

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
http://www.1.music2music5.com/3235-Reza-Enayati---Eshghe-Man
:guitar:

لینک دانلود آهنگ عشق من از رضا عنایتی(رضای آقای گل):heart:
منکه خوشم اومد قشنگ خونده یعنی آماتور نخونده.:specool:

12454.jpg

راستی تهیه کنندش منو کشته.

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تا وقتی فتل مدیره هر شایعه ای ممکنه به واقعیت تبدیل بشه - یادم نمیره وسط فصل فیروز کریمی رو چجور آورد استقلال - یعنی اونموقع همه میگفتن درصد اومدنش صفره .

اخه تو اخرین مصاحبش گفته که بازیکن های باقیمونده رو خارجی میگیریم !

یه جا هم که حاجی گفته:

فتح الله زاده: دیگر از بمب و ترقه خبرى نیست

//////

از نظر من اگه واقعا میتونن بیارنش و مشکلی بابت قراداد و اینا نداره خیلی ارزشش رو داره که هر طور شده بیارنش !

والا خلعتبری با پیشنهاد پول بالا بدونید راحت میاد ! فکر کنم مشکل اصلی خود ذوب باشه. سر اومدن اشوبی که اونجوری شد دیگه فکر نکنم بذارن خلعتبری بیاد اس اس !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

مخلصیم قربان/ شما صاحب اختیارید.
خلعتبری یه قرمز صد در صده و با دایی رابطه خوبی داره. نمیدونم امسال چی شد که نرفت پرسپولیس. و در ضمن فکر نمیکنم استقلال بیشتر از ذوب بتونه بهش بده/ ذوب اونقدر زیاد بهش داده که صدای هم تیمی هاش هم در اومده. من خودم یه خبر خوندم که یکی از ذوبی ها با ابراهیم زاده سر مبلغ ها دست به یقه هم شدهگذاشتم تو تاپیک نقل و انتقال. اینجا
رضا عنایتی رو نگا کنید تورو خدا :D
رفته اونور مطرب شده :p

حالا اونو بیخیال. بچسب به تهیه کننده

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
عمران‌زاده: از تيم‌هاي ديگر 5 روز جلوتر هستيم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از تيم‌هاي ديگر تمرينات را ديرتر شروع كرديم اما اكنون 5 روز از آنها جلوتر هستيم.

حنيف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شرايط استقلال در اردوي كردان اظهار داشت: در چند روزي كه در كردان بوده ايم تمرينات پرفشار خوبي را پشت سر گذاشته ايم. از همه تيم ها ديرتر تمرينات خود را آغاز كرديم اما با اين بدنسازي كه ما انجام مي دهيم 5 روز از تيم هاي ديگر جلوتر هستيم.

وي افزود: استقلال مهره هاي خوبي گرفته است. درست است كه بعضي بازيكنان از تيم جدا شدند اما به تيم خود اطمينان و اين فصل حرف هاي زيادي براي گفتن داريم.

منبع : خبرگزاری فارس

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مخلصیم قربان/ شما صاحب اختیارید.
خلعتبری یه قرمز صد در صده و با دایی رابطه خوبی داره. نمیدونم امسال چی شد که نرفت پرسپولیس. و در ضمن فکر نمیکنم استقلال بیشتر از ذوب بتونه بهش بده/ ذوب اونقدر زیاد بهش داده که صدای هم تیمی هاش هم در اومده. من خودم یه خبر خوندم که یکی از ذوبی ها با ابراهیم زاده سر مبلغ ها دست به یقه هم شدهگذاشتم تو تاپیک نقل و انتقال. اینجا

حالا اونو بیخیال. بچسب به تهیه کننده

آقا رابطش با دایی خوبه چه ربطی به پرسپولیسی بودن داره ؟
خود خلعتبری گفته بود که استقلالی صد آتیشه بودم

اون موقعی هم گفته بود که دقیقا استقلالیا هو میکردنش تو بازی

آره دم داداش سیا گرم :D

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

آره دم داداش سیا گرم :D

منم شنیدم پرسپولیسه.....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

:D

منم نمیگم داشتن رابطه خوب با دایی دلیل برای پرسپولیسی بودنش هست.
من میگم پرسپولیسیه و با توجه به رابطه خوبی که با دایی داشت عجیب بود که به پرسپولیس نرفت

قبل از بازی با استقلال/ همین دور برگشت که فکر کنم 1-0 شد / به همه ثابت شد که قرمزه/ اصلا خودش گفت.

بگذریم/ من فکر نمیکنم استقلال با پول بتونه بیاردش چون ذوب خیلی بهش داده/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا