• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
به به
برو بچ استقلالی عزیز :D
آقا ما یه هفته نبودیم ، از دنیا عقب افتادیم جان شما

امروز اولین کاری که کردم تمام اخبار مربوط به باشگاه رو تا یه هفته پیش خوندم :D
الان احساس میکنم به وضعیت مطلوبی رسیدم :D

راستی یادش بخیر ، داداش سیا چه پنالتی هایی میزد برامون !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
استقلال تا ابد استقلال است

همه می دانیم که یکی از دلایل نتیجه نگرفتن استقلال در فصل گذشته حواشی بود که مدیر عامل وکادرمربیگری استقلال با امیر قعله نوعی بوجود آوردند. امیری که انصافا اگر جواب حرفهای آنها را می داد حق داشت و هواداران همگی طرف امیر بودند. ویکی از آسیب ها که در کمین استقلال در فصل جاری است همین حواشی است و هیچ کس نباید دست به چنین کاری بزند. بعضی از مصاحبه ها که می خوانیم نمی شود اظهار نظر نکرد. یکی از این مصاحبه ها اگر حقیقت داشته باشد اظهار نظر آقا رضا عنایتی است که گفتند استقلال بدون امیر معنا ندارد. با کمال احترامی که به امیر و رضا داریم اعلان می کنیم استقلال با امیر و بدون امیر استقلال است .ولی امیر وعنایتی با این که حق بزرگی بر گردن مااستقلالی ها واستقلال دارند بدون استقلال معنای ندارند. این عزت ومال را هم از استقلال دارند. در ضمن وقتی امیر خان حاضرند کشاورزی کنند ولی به استفلال نیایند آقای عنایتی هم حق خواهند داد که باید تیم را حمایت کرد نه با این اظهار نظرها به تضعیف تیم پرداخت.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
منم خیلی این فصل از حواشی میترسم. خیلی. میترسم رو سکو ها علیه امیر شعار بدن اونم که میبینه داره طرفداراش رو از دست میده هی مصاحبه کنه و زیراب این و اونو بزنه. آخرشم خودش برگرده و منت بزاره...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم خیلی این فصل از حواشی میترسم. خیلی. میترسم رو سکو ها علیه امیر شعار بدن اونم که میبینه داره طرفداراش رو از دست میده هی مصاحبه کنه و زیراب این و اونو بزنه. آخرشم خودش برگرده و منت بزاره...

یعنی میشه ؟ :دی
خوشحال میشم مردم هم به چیزی که من 1 ساله دارم داد میزنم میرسن ! :cool:

البته تیکه ی آخر حرفت امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیفته ...

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
امیر قلعه نوعی مرد داداش من

کسی که تیشه به ریشه تیم میزنه نمیتونه از استقلال باشه

نمیدونم چرا هنوز بعضی ها هستند که به این آدم اعتقاد دارن !!!

کسی که چشم نداره ببینه استقلال بدون اون نتیجه میگیره و جای رشد داره بهتره که برای همیشه تو دل هواداران اون تیم بمیره !!!! نه اینکه آرزوی برگشتش رو داشته باشن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
e5d8fe94-91af-4516-aa3a-1a00860e806e.jpg

ایمان دوست داشتنی از اهدافش میگوید

نوازی:من پیر نیستم، به درد استقلال می‌خورم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
برتري استقلال مقابل دانشگاه آزاد اردبيل در ديداري جنجالي

تيم فوتبال استقلال در پنجمين روز برپايي اردوي خود در شهرستان سرعين از ساعت 18 روز گذشته (جمعه) در ورزشگاه تختي شهر نير به مصاف دانشگاه آزاد اردبيل رفت.

در اين ديدار شاگردان پرويز مظلومي موفق شدند با 4 گل حريف خود را كه نسبت به تيم پاسارگاد سرعين قوي‌تر بود، شكست دهند.
آرش برهاني در دقيقه 9،‌ مجتبي جباري در دقيقه 32 و حنيف عمران زاده در دقايق 75 و 88 ، گل‌هاي استقلال را به ثمر رساندند.
در دقيقه 85 اميرحسين صادقي با دريافت كارت قرمز از داوري بازي از زمين اخراج شد.

به گزارش فارس اين ديدار با حواشي مختلفي همراه بود كه موجب ناراحتي مسئولان و كادر فني تيم استقلال شد
. از آنجا كه استقلال در اولين بازي خود در ليگ برتر بايد به مصاف شهرداري تبريز برود كادر فني آبي‌پوشان قبل از شروع مسابقه و هماهنگي با تربيت‌بدني استان اردبيل از آنها خواستند ديدار مقابل دانشگاه‌ آزاد اردبيل تصويربرداري نشود.

با وجود اينكه حراست مجوزي براي تصويربرداري صادر نكرده بود، اما برخي افراد ناشناس در طول مسابقه اقدام به فيلمبرداري از كارهاي تاكتيكي آبي‌پوشان كردند. اين امر موجب دلخوري پرويز مظلومي و ناراحتي مسئولان استقلال شد تا جايي كه آنها خطاب به تصويربرداران اعلام كردند در صورت ادامه فيلمبرداري از انجام بازي خودداري خواهند كرد.

علي اميري يكي از مسئولان استقلال بارها و بارها از مسئولان تيم دانشگاه آزاد خواست كه فيلم بازي را تحويل آنها دهند با توهين‌هاي مسئولين تيم ميزبان روبرو شد تا جايي كه چند نفر دخالت كرده و در نهايت فيلم بازي تحويل استقلالي‌ها داده شد.

در طول مسابقه بازيكنان تيم دانشگاه آزاد كه از انگيزه بسيار بالايي برخوردار بودند،‌ ميلاد ميداودي را مصدوم كرده و با خطاهاي متعدد روي بازيكناني مثل مهرشاد مومني، فرزاد آشوبي و مهدي اميرآبادي بازي را متوقف كردند. فرزاد آشوبي پس از پايان اين مسابقه راهي بيمارستان شد اما پس از گرفتن عكس مشخص شد مصدوميت اين بازيكن جدي نيست.

حدود صد نفر از هواداران تيم استقلال براي تشويق اين تيم راهي شهر نير شده و بازي دو تيم را تماشا كردند.
پس از پايان اين مسابقه بازيكنان تيم استقلال راهي آب گرم سرعين شدند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نوازی:من پیر نیستم، به درد استقلال می‌خورم

نوازی 35 سالشه. یعنی واقعا اونقدر رو فرم هست که اعلام آمادگی میکنه؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
صعود تیمهای ایرانی در رده بندی باشگاههای جهان

سپاهان قهرمان لیگ برتر با 91 امتیاز در رده 178 جهان قرار گرفته است و نسبت به ماه قبل 3 پله صعود داشته است. ذوب آهن نایب قهرمان لیگ برتر با 89.5 امتیاز در رده 183 قرار گرفته و 5 پله صعود کرده است و استقلال تهران نیز با 81 امتیاز در رده 227 ایستاده است و 3 پله صعود نسبت به ماه قبل داشته است.

گفتنی است حضور در رقابتهای قاره ای امتیاز زیادی برای حضور در این رده بندی دارد و عدم حضور سایر تیمهای باشگاهی ایران در این رده بندی به دلیل عدم حضور آنها در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیاست.

[/COLOR]

حضور پورحيدري و رضايت كادرفني از آلوز و دوسانتوس

تیم فوتبال استقلال ششمين روز برپايي اردو در شهرستان سرعين را پشت سر مي‌گذارد.
آخرين اخبار اردوي استقلال را در زير مي‌خوانيد:

* پورحيدري به اردوي استقلال اضافه شد

تا ظهر ديروز وظيفه سرپرستي اردوي استقلال بر عهده علي اميري بود و پس از آنكه معاون باشگاه استقلال سرعين را ترك كرد منصور پورحيدري به اردوي اين تيم اضافه شد. پورحيدري در تمرين بعدازظهر آبي پوشان شركت داشت.

* رضايت كادر فني استقلال از آلوز و دوسانتوس

پرويز مظلومي از عملكرد فيليپ آلوز و دوسانتوس در اردوي سرعين رضايت دارد. آلوز در 2 بازي تداركاتي تيم استقلال از بهترين بازيكنان زمين بود ضمن آنكه دوسانتوس با سپري كردن دوران بدنسازي و آمادگي بدني از عصر ديروز در تمرينات گروهي شركت كرد.

* انگشت تداركات استقلال جراحي شد

حسين امانتي يكي از اعضاي تداركات تيم استقلال كه در تمرين دو روز پيش به شدت انگشتش آسيب ديده بود، بعدازظهر ديروز در بيمارستان آرتاي اردبيل دستش را جراحي كرد. حال عمومي وي خوب است و قرار است امروز به تهران بازگردد.

* بازيكنان پيگير اردوي كردان

بازيكنان تيم استقلال در اين يكي دو روز به صورت پياپي از مسئولان و كادر فني استقلال سؤال مي‌پرسند كه آيا اردوي كردان قطعي شده است يا خير. ظاهراً‌ آنها مي‌خواهند براي بازگشت از سرعين برنامه‌ريزي كنند و از همين رو اردوي كردان و زمان آن را پيگيري مي‌كنند.

* تمرين صبح استقلالي‌ها در سالن وزنه

از آنجا كه زمين تختي شهر نير داراي سالن وزنه مناسبي نيست، مسئولان تيم استقلال با اجاره يك سالن وزنه در اردبيل بازيكنان اين تيم را براي كارهاي بدنسازي به اين سالن بردند. باتوجه به عدم حضور ملي‌پوشان اين 3 بازيكن از غائبان تمرين امروز استقلال بودند و حدود يك ساعت به وزنه زدن پرداختند. قرار است بعد از وزنه زدن بازيكنان در هتل اترك محل اقامت اين تيم ناهار را صرف كرده و پس از آن به استراحت بپردازند.

عمران‌زاده: با اين اردو مدعي اصلي قهرماني هستيم

حنيف عمران زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت اين تيم در شهر سرعين اظهار داشت: 6 روز تمرينات پرفشار را زير نظر كادر فني انجام داديم و براي ليگ برتر آماده مي‌شويم.
وي ادامه داد:‌ با برپايي اين اردو اتحاد و همدلي خاصي بين بازيكنان ايجاد شده و آنها براي آغاز ليگ برتر لحظه‌شماري مي‌كنند.

مدافع استقلال در خصوص شانس اين تيم براي قهرماني ليگ دهم گفت: با وجود اينكه از ساير رقباي خود تمريناتمان را ديرتر شروع كرديم، اما با اين اردو و تمرينات سنگين از همه آنها جلوتر هستيم. اين مسئله ثابت خواهد كرد كه استقلال در فصل آينده يكي از مدعيان اصلي قهرماني است و به هيچ تيمي باج نخواهد داد.

وي در خصوص ترك اردوي استقلال و حضور در اردوي تيم ملي فوتبال گفت: در حال حاضر در تمرينات بدنسازي هستيم و سفر براي ما بسيار سنگين است اما اين تصميمي است كه مربيان تيم ملي گرفته‌اند و ما هم به عنوان بازيكن تابع هستيم.

عمران زاده تاكيد كرد: اميدوارم در اردوي تيم ملي بتوانم رضايت مربيان را جلب كنم چون امسال براي حضور در تركيب اصلي تيم ملي ايران و جام ملت‌هاي آسيا برنامه‌ريزي كرده‌ام.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من که میگم امیر آبادی تکنیک خوبی نداره ، شاید سانتر خوبی باشه
ولی تکنیک رد شدن از حریف رو اصلا نداره

اميرآبادي: به من اعتماد كنند جاي خسرو حيدري را پر مي‌كنم

مهدي اميرآبادي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت اردوي آبي‌پوشان در سرعين اظهار داشت: در اين چند روز كه به اينجا آمده‌ايم در دو نوبت صبح و عصر تمرينات‌مان را به صورت منظم پشت سر گذاشته‌ايم واين مسئله باعث آمادگي بدني بازيكنان شده است.
وي ادامه داد: در حالي كه تيم‌مان هنوز جمع نشده بود همه مي‌گفتند عقب هستيم اما با روندي كه مي‌بينم وضعيت آماده‌سازي ما چيزي از ديگر تيم‌هاي ليگ برتري كم ندارد.

اميرآبادي در خصوص اينكه آيا مي‌تواند جانشيني مناسب براي خسرو حيدري باشد، عنوان كرد: امسال خيلي انگيزه دارم و مي‌خواهم نشان دهم كه در چند فصل گذشته آنهايي كه به من اطمينان نكردند،‌ دچار اشتباه شدند. اگر كادر فني امسال استقلال به من اطمينان كند يقين بدانيد در جناح راست جاي خسرو حيدري را پر خواهم كرد.

وي افزود: بازيكني نيستم كه اهل سروصدا باشم و شايد همين مسائل باعث شد در يكي دو فصل گذشته در حقم اجحاف شود اما اميدوارم مربيان اين فصل استقلال اين مسئله را لحاظ كنند و با اطمينان به من، ثمره آن را ببينند.

اميرآبادي در خصوص اينكه خودش دوست دارد در جناح راست بازي كند يا چپ،‌ گفت: با توجه به اينكه راست پا هستم دوست دارم در جناح راست بازي كنم و امسال نيز مي‌توانم در اين سمت مثمر ثمر باشم.

مجوز بازی مبعلی صادر شد

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، مبعلی یکی از بازیکنان ملی‌پوش تیم استقلال که برای دریافت ITC از باشگاه سابق خود به کشور امارات سفر کرده بود، شب گذشته قبل از سفرش به همراه تیم ملی به اتریش در تماسی تلفنی با کادر فنی و مسئولان استقلال اعلام کرد کارت بازی خود را از فدراسیون فوتبال امارات دریافت کرده است. مربیان تیم استقلال که در چند روز گذشته نگران کارت بازی مبعلی بودند با شنیدن این خبر خیالشان راحت شد و از وی خواستند پس از بازگشت از اتریش در تمرینات تیم استقلال شرکت کند.

علی علیزاده در تراکتورسازی

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، علیزاده که سال گذشته در برق10گل برای این تیم به ثمر رساند، در فصل تازه لباس تیم تراکتورسازی را به تن خواهد کرد. این بازیکن شیرازی‌الاصل آخرین خرید فراز کمالوند محسوب می‌شود که هنوز منتظر جواب محسن خلیلی مهاجم تیم پرسپولیس است.باید دید که علیزاده در تراکتور چه خواهد کرد. آخرین تصاویری که از او به یاد داریم چیزهای جالبی نیستند.

استقلال فردا با ذوب‌آهن اردبیل بازی می کند
تیم فوتبال استقلال فردا(دوشنبه) مقابل ذوب‌آهن اردبیل به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، این سومین دیدار دوستانه استقلال در اردوی سرعین خواهد بود و آبی‌پوشان در 2 دیدار قبلی خود موفق شدند به پیروزی برسند. این دیدار ساعت 18 فردا در ورزشگاه تختی شهر سرعین برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است؛ اردوی تیم فوتبال استقلال روز چهارشنبه در اردبیل به پایان خواهد رسید.

hulk2646

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
الان لیست بازیکنای استقلالو میشه کسی بذاره و اولین بازیش کی وباکیه؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام
الان لیست بازیکنای استقلالو میشه کسی بذاره و اولین بازیش کی وباکیه؟

برنامه نیم فصل رو میتونی از اینجا

http://fcesteghlal.ir/AllNews.aspx?NewsID=1950

لیست بازیکنانی که از تیم رفتند
خسرو حیدری ، جانواریو ، اکبرپور ، کاظمی

کسانی که وارد شدند :

میداوودی ، مبعلی ، آشوبی ،فلیپ آلوز ، سانتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
لیست بازیکنانی که از تیم رفتند
خسرو حیدری ، جانواریو ، اکبرپور ، کاظمی

کسانی که وارد شدند :

میداوودی ، مبعلی ، آشوبی ،فلیپ آلوز ، سانتوس

بابا یه لشگر بازیکن از تیم رفتند. ولی الان هرچی فکر میکنم بیشتر یادم نمیاد
اهان بیک زاده هم رفته. بازم بود ها

من برنامه بازیها رو تو یه فایل ورد اماده کردم میزارم براتون

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حسین کاظمی تو مصاحبش گفته

هافبك استيل آذين در خصوص رقابت مدعيان قهرماني در مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران گفت: فكر مي‌كنم ما مدعي اول كسب عنوان قهرماني هستيم و البته دو تيم اصفهاني هم به همراه پرسپوليس رقباي جدي استيل آذين خواهند بود كه براي رقابت شانس دارند.

حالا حسین جون بشین نگا کن ، یک دهنی از تیم شما ما سرویس کنیم :D
استقلال 2010 رونمایی میشه تو لیگ میبینی کی قهرمان میشه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا