• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اقا سلام مارو نمیبینید خوش میگذره :دی

ایول دارید همتون که هوای اینجارو دارید. فرزاد جان دمت قیژ که همیشه خبرای دست اول رو میذاری :دی

جدی امسال امیدوار کننده نشون میده همه چیز. ایشالا بریم برا یه فصل توپ ابی رویایی . لول چی گفتم :دی

در مورد این برزیلی هم به نظر خیلی سطح فنیش خوبه. جانواریو رو که اوندفعه حاجی اورد خوب بود فکر کنم این یکی هم خوب از اب در بیاد.

در مورد مبعلی هم که دمش گرم چه انگیزه ای داره مخصوصا برای دربی ! اینم بگما بیشتر انگیزش برا دربی مربوط میشه به دایی ! دیگه خودتون ادامشو فکر کنم بدونید ... :دی

واسه چپمون هم به نظر منم یوسفی خوبه بد نیست. به خصوص تو لیگ قبلی اون اخرا خوب جواب داده بود. اقا در کل امسال تیم خیلی امیدوار کنندس از همه نظر.

یه چیز دیگه هم که امسال داریم کاشته زن عالیه که همیشه محروم بودیم از یه کاشته زن درست حسابی ! انصافا مبعلی و میلاد خیلی خوب میزنن کاشته رو .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ممنون از خبرای خوب خوب
داره تیم هر روز بهتر از دیروز می شه , امیدوارم امسال توی آسیا بریم برای فینال:دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اين بازيكن توانايي بازي در جناح راست خط دفاعي و مياني را دارد. آندره لوئيز متولد سال 1983 ميلادي است و 83 سانتي‌متر قد و 77 كيلوگرم وزن دارد.
با این قدش که باید بره تیم کوتوله ها :lol::lol::lol:

سلام مجید جان مخلصم
آقا هرچه سریعتر یه آواتار توپ از شیر فرهاد پیدا کن دست از سر این سعید جراح بردار :دی یهو دیدی خودم شیر فرهادی شدمااا ؟! فعلا امتیازش با خودته .. :happy:

صاحب اختیاری :دی حالا لیگ شروع بشه بعد داش فرهاد هم میزاریم. فعلا روی دور بازیگرها :دی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
به کوری چشم آشتیانی تیم خوبی جمع شد.
دم حاجی گرم، انصافا گل کاشت!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آره خدایی تمام کسائی هم که بعد از حاجی اومدن زحمت کشیدن
که البته باز هم زیر مجموعه حاجی شدن

واقعا تا اینجا کلی مدیونش شدیم

خدا کنه بتونیم از رو سکو ها از خجالتش در بیایم که تیم و از بحران در آورد و بهترین تیم حاضر تو لیگ کردش

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
بچه ها مطمئنید این بازیکنی که گرفتیم هافبک راسته ؟
من تو یوتیوب یک فیلم ازش دانلود کردم یک بازیکن به همین اسم بود ولی هافبک چپ بود ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
من تو یوتیوب یک فیلم ازش دانلود کردم یک بازیکن به همین اسم بود ولی هافبک چپ بود ...

علیرضا جان بازیکنی که لب خط بازی میکنه سمت راست - بازیکنی میشه که توپ رو با داخل پا به بهترین نحو میتونه بشوته و سانتر کنه و پاس بده و همینطور در مود لب خط چپ
حالا تو سیستمهایی که به غیر از دفاع تو هافبک بازیکن لب خط ندارن مثل 4-2-3-1 یا 4-1-2-1-2 بعضی وقتا مربیا میان یه بازیکن لب خط راست رو میزارن هافبک چپ(نه گوش چپ و نه پیستون چپ) برای اینکه بتونه شوتهای خوبی رو با داخل پا بزنه و پاسهای عمقی با داخل پا بندازه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با این قدش که باید بره تیم کوتوله ها :lol::lol::lol:

:D یه یکش رو جا انداخته .. غولی یه واسه خودش ، هیکل میکل هم که آرنولد دی !

سلام

سلام و درود
بک راسته تو ویکیپدیا هم مشخصات کاملش هست ، جالبه که سریع هم آپدیت شده و اسم تیم فعلیش رو اس اس زده ! :blink:

André Luiz de Oliveira Regatieri

André Luiz de Oliveira Regatieri or simply André Luiz (born February 13, 1983 in Santo Antônio da Platina-PR), is a Brazilian right back who plays for Esteghlal Tehran in the Iranian Premier league (Persian Gulf League)

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مردم از این همه جنگ استقلالی‌ها خسته شده‌اند
اسطوره‌هایی علیه خاستگاه آبی

با روشی که استقلالی‌ها در پیش گرفته‌اند بعید می‌دانم که استقلال امسال هم نتیجه بگیرد! سال گذشته که یک تیم فوق‌العاده برای آبی‌ها به ارث رسیده بود همین جنگ و جدلها همه چیز را به هم ریخت و در نهایت هم دست استقلال از تمامی جامهای ممکن کوتاه ماند چه برسد به امروز که استقلال در بدنه بازیکنانش هم تغییرات وسیعی می‌بیند و بسیاری از بازیکنان بزرگ و هماهنگ این تیم حتی پیش از معرفی و استقرار تیم مدیریتی جدید از این تیم رفته بودند.

پارسال یک امیر قلعه‌نویی بود که با صمد و واعظی آشتیانی درافتاده بود اما امسال حجازی هم به لطف خدا از بستر بیماری بلند شده و به همراه پورحیدری،‌ قلعه‌نویی و مظلومی علیه هم و بعضا علیه مدیریت استقلال شمشیر می‌کشند!

مربع مربیان اعصار مختلف استقلال انگار امسال جملگی دست به دست هم داده‌اند تا استقلال را زمین بزنند. اگرچه باید پورحیدری و مظلومی را امسال از این قاعده مستثینی کرد چرا که خودشان مربیان استقلال امروز هستند اما به هر حال دعوای مربع چهارضعلی حالا خوراک بسیار خوبی برای روزنامه‌ها شده و البته بستری برای ایجاد اختلاف در میان هواداران این تیم!

البته معتقدیم که بی‌توجهی به شعور هواداران فوتبال (از جمله هواداران استقلال) دیگر از حد گذشته و آن هواداران عاشق هم از برخی حرفهای تکراری خسته شده‌اند و شاکی از انتقادها و تخریب شخصیتهای دوره‌ای مربیانی شده‌اند که بیرون از استقلال که هستند علیه این تیم هستند و درون که هستند با این تیم!

در واقع اگر روزگاری هواداران برای بازیکنان بی‌تعصبی که از تیمشان می‌رفتند عزا می‌گرفتند حالا باید برای مربیانی هم که وقتی می‌روند می‌شوند علیه استقلال عزا بگیرند و چه بسا دلخوری این هواداران از مربیان بیشتر از بازیکنان هم باشد چرا که توقع از مربیان استخوان خرده‌کرده بیشتر است و از آن بالاتر اینکه حداقل بازیکنان پس از رفتن با 2، 3 مصاحبه پرونده رفتنشان را می‌بندند اما مربیان انگار تا روزی که خودشان سرمربی استقلال نباشند از حمله به این باشگاه دست نمی‌کشند! با این تفاسیر اما چه باید گفت؟

اولین حرف این است:

مربیان باید ارزش و حرمت خود را نگه دارند و معلم بودن خود را فراموش نکنند و بدانند که هوادار فوتبال به آنها دل می‌بندد چه در استقلال و چه در پرسپولیس شاید نگاهی به علی پروین و اتفاقاتی که بر او گذشت آیینه تمام نمای استقلالی‌هایی باشد که تقریبا هیچکدام هنوز به بزرگی پروین پرسپولیس با 35 جام افتخار نرسیده‌اند!

پروین وقتی به هر دلیلی با مدیران پرسپولیس درافتاد آرام‌آرام و کم‌کم اعتبار خود را از دست داد و مردی که تحت هر شرایطی در پرسپولیس تشویق می‌شد دست آخر با پوست موز بدرقه‌اش کردند تا دل همه به درد آید!

و حالا همان پروسه در استقلال در حال کلیه خوردن است. برخی از دوستان هرگاه که بیرون از استقلال هستند علیه تیم خودشانند و هرگاه داخل هستند...

در این میان مدیران و هواداران استقلال هستند که از دست این جنگها به ستوه آمده‌اند و نمی‌دانند باید با این پیشکسوتان که خود تاریخساز این باشگاه هستند چه کنند!

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
بچه ها متشکریم.
به به عجب ساپورتی. برای شروع لیگ لحظه شماری میکنم. من که خیلی از این برزیلی ها خوشم اومده... این بازیکنا اگه تو تیم جا بیفتن حتی میتونن از جانواریو هم بهتر باشن... من به این دسوزا خیلی امید دارم. تو مملوان خدایی خوب بازی میکرد... اون دوتا هم که به نظر خوب میا ولی یکم وقت لازم دارن تا با حال و هوای ایرون آشنا بشن...
فقط بچه ها نباید توقع زیادی از این تیم نو شده داشته باشیم... اوایل شاید مطابق میل ما نباشه...
بعضیا میخوان پرویز خان رو هم به سرنوشت ناصرخان دچار کنن... بعضیا وقتی خودشون تو تیم نیستن میخوان سر به تن تیم نباشه...
فقط نباید گول شعارهای احتمالی روی سکو ها رو بخوریم و تا پای جون از این تیم حمایت کنیم... دیگه نباید بذاریم پای امیر به این تیم باز شه...
زنده باد استقلال
زنده باد هرچی ابی دله
زنده باد بچه های کلوپ

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
اینم هدایایی از طرف من
ناقابله:
baceb39f-d791-4323-9e0f-af95212be4b2.jpg

195b7849-13fb-4b93-9b01-f0802e95be26.jpg

6f7bf172-ad30-4ce7-9dc2-efa60c9079ae.jpg

راستی بچه یادمون نبود سمت چپ شیرزاد رو هم داریم... بازیکن بدی نیست... میتونه به تیم کمک کنه...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

راستی بچه یادمون نبود سمت چپ شیرزاد رو هم داریم... بازیکن بدی نیست... میتونه به تیم کمک کنه...

محسن جون دستت درد نکنه عکس های باحالی بود .. مجتبی چه دولپی داشت میخورد :دی

راس میگی شیرزاد رو فراموش کرده بودم .. اونم بازیکن خیلی خوبیه فقط امیدوارم مثه منیعی افت نکنه

اینک دنباله حبرها :دی

138706290848_IM_0072914390.JPG

پورحیدری: شاید روی نیمکت استقلال ننشینم

هادی شکوری: یک ماه دیگر پا به توپ می‌شوم
مهاجم سابق استقلال : استقلال برای قهرمانی شانس دارد
خط و نشان مظلومی برای بازیکنان / تعطیلی ممنوع
خبر خوش برای استقلالی ها / بازگشت کاپیتان به تمرینات

راستی :

رضا عنایتی با قراردادی یکساله به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست

پاینده و آبی دل باشید ..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بچه ها این جام ولایت کی شروع میشه؟ اصلا چه جوریاس این جام ولایت ؟

مثل اینکه احتمال اینکه استقلال-پرسپولیس به هم بخورن هست ؟

هر چند اگه احتمالش باشه هم اینا نمیذارن این اتفاق بیفته ! ولی اگه هم بذارن این کار بشه یه کم باعث میشه از حساسیت این بازی فروکش کنه !

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
با اون دوستمون که گفته بود نبايد بذاريم پاي قلعه نويي به استقلال باز شه کاملاً موافقم. از موقعي که قلعه نويي و دارو دستش از جمله مرفاوي توي استقلال اومدن هيچ فصلي من نديدم که توي استقلال يه اخلاق و رفاقت واقعي باشه. به نظرم تو تيم اخلاق و رفاقت باشه حتي اگه قهرمان نشه اصلا مهم نيست. اين فصل و فصل پيش هم که نشون داد که براش استقلال مهم نيست. کلاً نبودش براي استقلال بهتره. اين بازيکنايي هم که رفتن اکثرشون اخلاقشون به همون قلعه نويي مي‌خورد که بهتر شد رفتن مخصوصاً اکبرپور، کاظمي، عنايتي و بيک زاده .

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ولی تیم خیلی مشکل داره. برزیلی ها ممکنه نشه روشون حساب کرد بعد چی؟ جباری مصدوم. برهانی تعطیل و.... من که خیلی نگران این تیمم. با خوشخیالی چیزی حل نمیشه ولی باز خداکنه بتونند نتیجه بگیرن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا