• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
البته به نظر میرسید بیش از 90% تماشاگران هواداران صنعت نفت بودن :)

دوست عزیز چند سالی میشه که بنا به قانونی که فدراسیون گذاشته تیم میزبان میتونه از 100 درصد جایگاه 5 درصد رو به طرفداران تیم میهمان اختصاص بده و بقیه طرفداران خودش باشن و تیمی مثل صنعت نفت هم از قضیه نهایت استفاده رو میکنه والا سالهای قبل طرفدارای استقلال تو تمام بازیهای خارج از خانه بیشتر از طرفدارای حریف بود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
چه قدر بد باختیم ! :(

من به دلم بد افتاده بود جان شما که امروز تو آبادان باختیم ! ولی نه دیگه اینقدر بد !
2 - 0 خیلی ستمه :(

تفاضل گلمون داغون شد ...

البته خوبیش این بود که یه شوک برای تیم لازم بود ! که ببینن آقا جان ، اصلا قشنگ بازی نمیکنه تیم ... اصلا هماهنگی تاکتیکی وجود نداره ...

مظلومی امروز گفت تیم شرایط آرمانی داره ها ، من فهمیدم که امروز ما باختیم صد در صد ×××××××××××××××××

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوست عزیز چند سالی میشه که بنا به قانونی که فدراسیون گذاشته تیم میزبان میتونه از 100 درصد جایگاه 5 درصد رو به طرفداران تیم میهمان اختصاص بده و بقیه طرفداران خودش باشن و تیمی مثل صنعت نفت هم از قضیه نهایت استفاده رو میکنه والا سالهای قبل طرفدارای استقلال تو تمام بازیهای خارج از خانه بیشتر از طرفدارای حریف بود.

دو خط اول صحبتاتون بله امکانش هست که درست باشه اما خط آخر رو من به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم!! خدایی نکرده هم روی کل کل و اینا نذارید..

اما تیم ها اصفهانی / تبریزی / و همین طور چند شهر دیگه طرفداراشون از پرسپولیس و استقلال ( توی شهر خودشون ) بیشتر هست ، مخصوصا تیم های سپاهان و تراکتور سازی ، حتی 1 بار توی خود تهران هم من فکر میکنم برابری میکردند طرفداران تراکتور با تیم پیروزی ( البته این رو من فقط مثال زدم ) که بگم این صحبت شما غلط است..

ولی خب شهرهایی مثل شیراز( که خودمم اینجا هستم )،قزوین،همدان و چند شهر دیگه معمولا استقلال و پرسپولیس بیشتر هوادار داره.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بد بازی کردیم :hmm:
یکی و نصفی موقعیت گل داشتند و دو تا زدند :eek:
گل ها تقصیر طالبلو نبود
مهاجم ها هم که گل زدن یادشون رفته بود :(
و دیگر اینکه دلم برای برهانی تنگ شده بود :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام خدمت همه دوستان

بازی خوبی بود اگرچه نتیجه افتضاح بود.
به نظر من ما با توجه به اینکه بازی تو آبادان بازی خوبی کردیم و توپهامون گل نشد. البته به نظر من ما توپها رو تا پشت هیجده خوب بردیم ولی تراکم اونها زیاد بود.
دفاعمون خیلی باز بود و البته از اول که بازی 0-0 بود هم فاصله زیادی با هافبک ها داشتیم.
بازی با راه آهن یه نیمه خوب داشتیم ولی امروز تو خونه حریف دو نیمه متوسط رو به خوب.
واقعا و بدور از تعصب نتیجه در بر گیرنده بازی نبود.

باید بیشتر تلاش کرد. روزمون نبود.

زندگی ادامه داره و این تیم توانش خیلی بالاست. فراموش نکنیم روزهای قبل از شروع فصل رو خیلی از تیم نا امید بودیم ولی الان اونقدر خوب بودیم که با این حال یه جورایی ناراضی هستیم.
به نظر من این شکست میتونه شوک خوبی باشه واسه بهتر بودن.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من که بازی رو نرسیدم ببینم ! ( ساعت 7اومدم خونه !! هه !؟ )
هرچند اینقدر عصبی ام این روزا که خدا رو شکر میکنم . . حالا که قرار بود ببازه .. واقعا بهتر من ندیدم !!

شک واقعا لازم بود این روزا تیم خیلی افتضاح بود .. نمیدونم چرا رسمه هر تیمی که دربی رو ببره بعدش افتضاح .. بازنده خوب بشه؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بازی خوبی نبود.. مصدومیت جباری هم تیم روا هم پاشوند .. چندینموقیت هم داشتیمکه گل نشودند ... درکل به نظر مناگر استقلال قدر موقیت ها رو میدونست الان بازنده بازی نبود.....

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دو خط اول صحبتاتون بله امکانش هست که درست باشه اما خط آخر رو من به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم!! خدایی نکرده هم روی کل کل و اینا نذارید..

اما تیم ها اصفهانی / تبریزی / و همین طور چند شهر دیگه طرفداراشون از پرسپولیس و استقلال ( توی شهر خودشون ) بیشتر هست ، مخصوصا تیم های سپاهان و تراکتور سازی ، حتی 1 بار توی خود تهران هم من فکر میکنم برابری میکردند طرفداران تراکتور با تیم پیروزی ( البته این رو من فقط مثال زدم ) که بگم این صحبت شما غلط است..

ولی خب شهرهایی مثل شیراز( که خودمم اینجا هستم )،قزوین،همدان و چند شهر دیگه معمولا استقلال و پرسپولیس بیشتر هوادار داره.

دوست عزیز من هم گفتم چند سال پیش - نمیدونم همین تراکتور قبل از سقوطش رو یادتون هست یا نه ولی استادیومش به زور پر میشد تازه این استادیوم نه اون استادیوم قبلیه که کوچکتر بود یادش به خیر رفت و برگشت هم زیر 4 تا از استقلال نمیخورد.
یا همین سپاهان هم تازه دو سه ساله یکم رو هوادار و این قضایا دارن کار میکنن و به اینجا رسیدن و دقیقا اولین بار پاس از این قانون استفاده کرد و هوادارای حریف رو از ورود به ورزشگاه منع کرد و بعد سپاهان این حرکت رو باب کرد.
کلا تا دو سه سال پیش استقلال و پرسپولیس هر جا میرفت طرفداراشون کمتر از تیم حریف نبودن.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
استقلالي‌ها جريمه شدند

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از شكست 2 بر صفر استقلال مقابل صنعت نفت اعضاي اين تيم مبلغ 4 ميليون ريال جريمه شدند.
علي اميري معاون باشگاه استقلال با تائيد اين خبر به فارس گفت: از آنجا كه براي بردها پاداش تعيين مي‌شود براي شكست همين برنامه تعريف شده و به دليل شكست مقابل صنعت نفت اعضاي تيم هر كدام مبلغ 4 ميليون ريال جريمه شدند كه اين مبلغ از قرارداد آبي پوشان كسر خواهد شد.

مظلومي: هر دو گل نفت مشكوك بود

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شكست 2 بر صفر استقلال مقابل نفت آبادان عنوان كرد: خوشحالم كه نفت آبادان به پيروزي رسيد اما طبيعي است كه از باخت استقلال ناراحت شوم. به تيم نفت آبادان بابت اين پيروزي تبريك مي‌گويم، آنها بازي خوبي انجام دادند.
وي افزود: نيمه اول برخلاف جريان بازي گل خورديم. از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده نكرديم. اين بازي مي‌توانست نتيجه ديگري داشته باشد، به هرحال مسابقه پرفشار و حساسي بود.

سرمربي استقلال تاكيد كرد: نيمه دوم تغيير سيستم داديم اما متاسفانه وظايفي كه به بعضي از بازيكنان داده بودم اجرا نشد. 10 دقيقه پاياني نيز فرهاد مجيدي دچار مصدوميت شد اما چون 3 تعويضم را انجام داده بودم نتوانستم او را بيرون بكشم و عملا در آن دقايق استقلال 10 نفره بازي مي‌كرد.
مظلومي با بيان اينكه نفت بازي قابل قبولي انجام داد و از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده كرد، درباره قضاوت محسن قهرماني گفت: من عادت ندارم درباره داوري صحبت كنم اما دو گلي كه نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشكوك بود. بعد از فشارهاي زيادي كه روي تيم ما به وجود آمد امروز متاسفانه اين فشارها مشخص شد. به غير از اين دو گل قهرماني قضاوت خوبي داشت. در مورد اين دو گل هم كارشناسان داوري بهتر است نظر بدهند.

مظلومي درباره تيم نفت آبادان تصريح كرد: اين تيم نشان داده كادر فني خوبي دارد و روي آن كار شده است. من در آبادان مربيگري كرده‌ام و مي‌دانم كه فشار تماشاگران و حمايت آن‌ها مي‌تواند به سود اين تيم باشد. ديديد كه اينجا غريب بوديم و تماشاگر آباداني در ورزشگاه بود.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا كنار خط حاضر نشد، گفت: به احترام هواداران تيم نفت كنار خط نيامدم.

مظلومي درباره آسيب‌ديدگي مجتبي جباري عنوان كرد: يكي از ضربه‌هايي كه خورديم آسيب‌ديدگي بي‌موقع جباري بود. آسيب‌ديدگي او همه برنامه‌هاي تاكتيكي ما را بهم زد و من مجبور شدم ايمان مبعلي را درحالي كه گرم نكرده بود به زمين بفرستم. جباري دچار كشيدگي شد و فرهاد مجيدي هم به همين مشكل دچار شده است و بايد ديد اين دو به بازي آينده مي‌رسند يا خير.
سرمربي استقلال اضافه كرد: به هرحال فوتبال برد و باخت دارد و نمي‌شود در همه بازي‌‌ها براي نباختن به ميدان رفت. حريف هم تلاش كرد. به هرحال بازيكنان ايراني حرفه‌اي هستند و بايد درك كنند كه اگر رد چند مسابقه پيروز شدند نبايد در باد اين پيروزي‌ها بخوابند.

وي درباره بهبودي اميدرضا روانخواه گفت: او هنوز بازيكن 90 دقيقه‌اي نيست. نبود آرش برهاني در خط حمله همه ما را دچار مشكل كرده و اميدوارم كه روانخواه بازيكن 90 دقيقه‌اي شود.
مظلومي درباره اينكه آيا استقلال مي‌تواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كند، گفت: ما از ابتدا هم هدفمان اين بود كه جزء تيم‌هايي باشيم كه سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كنيم. هنوز چيزي را از دست نداديم. بازي‌هاي سخت خود را در دور رفت گذرانديم و در دور برگشت بازي‌هاي بهتري را در خانه داريم. مطمئن باشيد سهميه آسيا را كسب مي‌كنيم و براي قهرماني هم تلاش خواهيم كرد.
در پايان كنفرانس خبرنگاران آباداني به دليل احترام گذاشتن پرويز مظلومي به هواداران نفت براي وي دست زدند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوست عزیز من هم گفتم چند سال پیش - نمیدونم همین تراکتور قبل از سقوطش رو یادتون هست یا نه ولی استادیومش به زور پر میشد تازه این استادیوم نه اون استادیوم قبلیه که کوچکتر بود یادش به خیر رفت و برگشت هم زیر 4 تا از استقلال نمیخورد.
یا همین سپاهان هم تازه دو سه ساله یکم رو هوادار و این قضایا دارن کار میکنن و به اینجا رسیدن و دقیقا اولین بار پاس از این قانون استفاده کرد و هوادارای حریف رو از ورود به ورزشگاه منع کرد و بعد سپاهان این حرکت رو باب کرد.
کلا تا دو سه سال پیش استقلال و پرسپولیس هر جا میرفت طرفداراشون کمتر از تیم حریف نبودن.

100% حرفتون صحیح هست !
این واقعا مسخره هست که بگیم استقلال تو تبریز فقط هزار تا هوادار داره چون هزار تا اومده بودند ...

فقط 30 هزار داشنجو تو تبریز هست که از شهر های دیگه اومدند ، جالبه که به خاطر باند مافیایی امثال کمالوند و مدیرعامل تراکتور (اسم یادم نیست مردک ...) هیچ استقلالی و پرسولیسی جرات استادیم اومدن نداره !

این فقط یک نمونه بود وگر نه به عنوان مثال جنوب ایران رو همه میدونن عشق آبی موج میزنه ...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
100% حرفتون صحیح هست !
این واقعا مسخره هست که بگیم استقلال تو تبریز فقط هزار تا هوادار داره چون هزار تا اومده بودند ...

فقط 30 هزار داشنجو تو تبریز هست که از شهر های دیگه اومدند ، جالبه که به خاطر باند مافیایی امثال کمالوند و مدیرعامل تراکتور (اسم یادم نیست مردک ...) هیچ استقلالی و پرسولیسی جرات استادیم اومدن نداره !

این فقط یک نمونه بود وگر نه به عنوان مثال جنوب ایران رو همه میدونن عشق آبی موج میزنه ...
100 % .. تیکه آخر تائید میشه ( به عنوان جنوبی:D )

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

قادر حسن امشب وارد ایران می‌شود

فتح‌الله‌زاده: لقب برزیل برازنده نفت است / آن شخص خیلی توهین کرد

مجتبی جباری 3 یا 4 هفته دیگر بر می‌گردد
پزشک تیم فوتبال استقلال گفت: «مجیدی و جباری در بازی با صنعت نفت آبادان دچار کشیدگی عضله شدند.»

امین نوروزی در مورد مصدومیت دو بازیکن استقلال در بازی با نفت می‌گوید: «مجتبی جباری در جریان بازی با صنعت نفت آبادان از ناحیه عضله چهارسر پای چپ دچار کشیدگی شد. امروز بعد از انجام MRI درصد مصدومیتش را اعلام می‌کنیم. به احتمال زیاد جباری 3 یا 4 هفته از میادین فوتبال دور خواهد بود.»

نوروزی درباره وضعیت مجیدی هم گفت: «وی هم از ناحیه عضلات همسترینگ دچار کشیدگی شده و بعد از انجام تست از وی وضعیتش معلوم خواهد شد.»

خب/ ظاهرا این هفته خیلی برامون بد تموم شد ولی باید به هفته آینده امیدوار بود. مطمعنم هفته دیگه با برد به پله دوم برمیگردیم و من هنوزم فکر میکنم ما قهرمانی نیم فصل رو بدست میاریم.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خوشم اومد :)
حال کردم پرسپولیس اومد بالای استقلال ! خدایی حال کردم ...
واسه تیم ما لازم بود که یه نیگا به دورو برشون بندازن ببینن چه خبره

اخبارو خوندم ، چیز خاصی ندیدم که براتون تعریف کنم
306.gif

ولی خدایی ، الان چندتا بازیه این پرسپولیسیا دارن تو آزادی انجام میدن ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چرا بازی های استقلال از اول فصل همیشه بعد از پرسپولیس هست مگه قرار نبود بعد از دربی فرق بکنه ؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
چرا بازی های استقلال از اول فصل همیشه بعد از پرسپولیس هست مگه قرار نبود بعد از دربی فرق بکنه ؟
:D فری جون خودتو ناراحت نکن ، اون با من ، البته تو برعکسشو گفتی

استقلال قبل از پرسپولیس بازی میکنه
که قراره نیم فصل بر عکس بشه !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
يادداشت ويژه:ده دلیل برای آنکه استقلال قهرمان نمی شود

www.goal.com

مظلومی مربی بدی نیست اما برای استقلال چندان مرد امیدبخش و شورآفرینی نشان نداده. تصور او که در آخر فصل جام قهرمانی را بالا برده خیلی خیالپردازانه و رویایی به نظر می رسد. او یک آب شسته تر از مرفاوی است، اما آیا می تواند برای استقلال قابل مقایسه با قلعه نویی هم باشد؟

1- فقدان برنامه . استقلال معمولا در نیمه دوم به تیمی سردرگم و بی برنامه تبدیل می شود. یک مشکل شاید بازیخوانی ضعیف کادر فنی باشد، مشکل بزرگتر اما این است که این تیم معمولا بازی را همان طور که شروع کرده ادامه میدهد ولو آنکه سه گل عقب یا سه گل جلو باشد. به تعویض های تکراری و همیشه از دقیقه شصت به بعد این تیم دقت کنید. استقلال برنامه ب ندارد و هر مربی بازیخوانی می تواند در نیمه دوم آن را مقهور کند.

2- فقدان روحیه برتری طلبی. احتمالا در طول تاریخ این تنها استقلالی است که مدیران و کادر فنی آن حتی یک بار جرات نکرده اند خود را به عنوان مدعی قهرمانی معرفی کنند. این ترس و روحیه محافظه کاری در بازی تیم هم دیده می شود. اگر جنب و جوش غریزی مجیدی و میداوودی نبود، شاهد یکی از سردمزاج ترین استقلال های تاریخ می بودیم.

3- طالب لو. فرق نمی کند، محمدی هم همینقدر متوسط است. با طالب لو شما همیشه با یک گل خورده بازی را شروع می کنید.

4- امیرآبادی. شاید برای قهرمان نشدن استقلال همین یک مورد هم کافی باشد. وقتی همیشه به امیرآبادی بازی می رسد و همیشه هم بدبازی می کند یعنی شما ذخیره هایی دارید حتی ضعیفتر از امیرآبادی و و سلیقه یی که از دل آن امیرآبادی بیرون می آید و تیمی که یک جناح خود را دربست تحویل حریف داده است. در همین پست استقلال بهترین بازیکن تیم ملی جوانان را هم دارد: یعقوب کریمی. چقدر باید امیرآبادی بد بازی کند که به بهترین بازیکن تیم ملی جوانان هم فرصتی برای عرض اندام داده بشود؟

5- امیرحسین صادقی. یکی دیگر از آن جوانان برومند محصول باشگاه که ده سال است به بهانه اینکه جوان است و هنوز جا برای پیشرفت دارد از این فرصت برخوردار است که همیشه فیکس بازی کند همیشه هم یا گل به خودی بزند یا پاس گل بدهد. کسی باید شناسنامه او را به کادر فنی نشان بدهد: این جوان دیگر سی سالش شده، هر لعبتی که می توانسته است بشود تا حالا شده است. و البته تیم با او همیشه مهیای یک گل به خودی دیگر است.

6- کیانوش رحمتی. به استیل او هنگام پاس با بغل پا دقت کنید. پاسی را که او می فرستد فوروارد نگونبخت با کمتر از سه ضرب نمی تواند مهار کند. مضاف بر آنکه اساسا رحمتی جز با خطا نمی تواند توپگیری کند. حضور او زمین استقلال را به بهشت حریفان کاشته زن تبدیل می کند.

7- نبود حامی رسانه ای. در حوزه رسانه استقلال اساسا یک تیم بی دفاع است. ظاهرا روابط عمومی ندارد، اگر هم دارد خوب است توانایی آن مقایسه بشود با واحدهای مشابه در دو تیم اصفهانی. در مصاحبه های بعد از بازی مظلومی آشکارا باید گفت صد رحمت به مرفاوی. مصاحبه های فتح الله زاده هم بیشتر از آنکه اثرگذار باشد عاطفی و مفرح است. سایت باشگاه به یک وبلاگ بیشتر شبیه است و روزنامه شخصی فتح الله زاده هم که قرار است ارگان باشگاه باشد كاركرد لام را ندارد. این وضعیت مقایسه بشود با حامیان رسانه ای پرسپولیس و دایی که از پر مخاطبترین برنامه تلویزیونی ایران یعنی نود شامل می شود تا لشگری از گزارشگران تلویزیونی و پرتیراژترین روزنامه ورزشی ایران و همچنین دو روزنامه به نسبت با کیفیت این باشگاه و نیز روابط عمومی فعالی که توانسته همه برنامه سازان رادیو وتلویزیون واغلب روزنامه ها را با پرسپولیس همراه سازد.

8- خریدهای مشکوک. آنها با بازیکنی قرارداد بستند که در نه ماه گذشته حتی یک دقیقه هیچ جا بازی نکرده بود. آیا به فرض نه ماه خانه نشینی کریس رونالدو هیچ تیمی به این راحتی با او قرار داد میبندد؟ حضور سانتوس در استقلال می گوید که در نقل و انتقالات همیشه نکاتی فرامتنی وجود دارد.

9- سایه واعظ آشتیانی. مدیران تیم هفته ای ده بار می گویند که اگر تیم آشکارا ترسو و کم اشتها بازی می کند مشکل از واعظ آشتیانی است! ظاهرا واعظ بهانه ای است تا مدیران امسال بتوانند خوش و خرم زندگی کنند و چندان به خود سخت نگیرند. و لیگ جای خوشی و خرمی و بهانه گیری نیست. درست است که استقلال جانواریو و حیدری و اکبرپور و کاظمی را از دست داده، اما میداوودی و مبعلی قطعا کمتر از دو نفر اول نیستند و دو نفر آخر هم دو سه سالی بود که زیر متوسط بازی می کردند و می شود گفت رفتنشان توفیق اجباری بود. استقلال امسال از پرسپولیس خیلی تیم جورتر و پرمهره تری دارد و حتی می شود گفت ترکیب یازده نفره آن تکنیکی تر و کاملتر از سپاهان است. اما مدیران و کادر فنی به جای تاکید بر این وجهه روحیه بخش، همیشه میخواهند دیگران را مجاب کنند استقلال برای سقوط نکردن بسته شده و اینکه الان در بالای جدول قرار دارد حاصل شق القمر آنهاست.

10- پرویز مظلومی. البته مظلومی خیلی هم بد کار نکرده است. تیم او منظمتر از استقلال قلعه نویی بازی میکند و موفقیتهایی مثل پیروزی در دربی را هم داشته و می توان آن را یکی از مدعیان قهرمانی دانست. اما موقعیت کنونی تیم بسیار وابسته به خوشبیاریهای آن هم هست. حتی صرف نظر از گل مردود شده پرسپولیس در دربی، باید گفت مساوی برای این بازی نتیجه عادلانه تری بود. استقلال در بازی با صبا و تراکتور و مس هم با بخت بلند از شکست گریخت و در بازیهای خانگی در برابر تیم های ته جدولی مثل راه آهن و سایپا در اغلب زمان بازی چندان بر توپ و زمین تسلط نداشت و حتی اگر شکست می خورد جای شگفتی نبود. اگر این خوشبیاریها نبودند اکنون استقلال مظلومی در کجای جدول قرار داشت؟مظلومی مربی بدی نیست اما برای استقلال چندان مرد امیدبخش و شورآفرینی نشان نداده. تصور او که در آخر فصل جام قهرمانی را بالا برده خیلی خیالپردازانه و رویایی به نظر می رسد. او یک آب شسته تر از مرفاوی است، اما آیا می تواند برای استقلال قابل مقایسه با قلعه نویی هم باشد؟ او و دو خان دیگر همراهش، ناصر خان و منصور خان، تا اینجا که نتوانسته اند استقلال را از زیر سایه قلعه نویی بیرون بکشند. می شود گفت قدری هم بیشتر استقلال را به زیر این سایه هول داده اند!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
متاسفانه مثل گرگ در کمین استقلال هستند ... مخصوصا گل که کاملا مشخصه جبهه گیریشون
به نظر من درسته که سایت گل واسه ****، ولی پر بیراه نگفته
کاملا درسته :rolleyes:
تازه بهترم هس واسه تیم !
آقا باید بفهمه کجای کار واساده دیگه ...
این همه پتانسیل ! بازی صفر !

Last edited by a moderator:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
به نظر من بازیش با نفت بد نبود ولی بد شانسی آورد. استقلال بازیهای خیلی بد تری هم کرده بود که تو اونا نتیجه گرفته مثل بازی با تراکتور ولی این بازی حقش باخت نبود.
ولی این باخت یه خوبی هم داشت اینکه به احتمال زیاد باز طالبلو نیمکت نشین میشه:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا