• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مظلومی: دیروز هوا خوب بود، امروز آلوده شد ، فردا دوباره خوب می شود !؟

100932156917.jpg

پرویز مظلومی درباره لغو دیدار امروز مقابل شهرداری تبریز اظهار داشت: اینکه چه داستانی باعث شده بازی لغو شود را باید از آقایانی پرسید که این کار را کردند. اگر آنها به فکر سلامتی بازیکنان هستند که نیستند، به این فکر نمی‌کنند که ما در طول هفته تمرین می‌کنیم و آیا فقط این مسابقه است که مشکل‌ساز است.
وی افزود:‌ نمی‌دانم چه کسی این تصمیم را گرفته است. اگر قرار بر تعطیلی بود بگویند این فوتبال دو ماه تعطیل است تا ما هم این تمرینات را تعطیل کنیم. ما امروز همه جور برنامه‌ریزی کرده بودیم، هزینه کردیم، جلسه گذاشتیم. بازیکنان می‌دانستند چه کسی بازی می‌کند وچه کسی در ترکیب نیست. اکنون با این تیم چه کنم.
سرمربی استقلال تاکید کرد: مجبور شده‌ایم هتل را تخلیه کنیم و وضعیت خیلی بدی داریم. اعصابم به هم ریخته است. بازیکنان بلاتکلیف هستند. ما کاملا آماده مسابقه بودیم. تیم شهرداری تبریز هم همین وضعیت را دارد. حداقل بگویند که فردا هم بازی برگزار نمی‌شود تا خیال‌مان راحت شود.

مظلومی گفت: امروز و فردا چه معنی دارد. چرا ما را بلاتکلیف گذاشته‌اند. در اتوبوس به سمت ورزشگاه در حال حرکت بودیم و از رادیو شنیدیم که بازی لغو شده است. هیچ کس نباید با ما تماس بگیرد و این موضوع را اطلاع دهد. شما جای من بودید چه می‌کردید. اگر قرار باشد چنین جبهه‌های مختلفی در فوتبال باشد، ما به کجا می‌رویم؟ بعدا می‌گویند چرا اعتراض می‌کنید.
مظلومی تصریح کرد: بحث آلودگی هوای تهران چند روز است که مطرح شده، چه طور دیروز که بازی در تهران انجام شده هوا خوب بود اما امروز هوا بد شد. این مشکلات را باید ارگان‌ها بین خود حل کنند. اکنون تیم پیشکسوتان که همگی بالای 40 سال سن دارند در حال تمرین در کمپ تیم ملی هستند. کسی هم سکته نمی‌کند اگر قرار بر تغییر است چرا زودتر اعلام نمی‌کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا آمادگی بازی روز شنبه را دارند یا خیر، گفت: برای ما خیلی سخت است همین حالا مشکل جا داریم. من از مدیریت هتل المپیک تشکر می‌کنم که چند اتاق در اختیار ما گذاشته تا بازیکنان را 5-6 نفره در این اتاق‌ها جای دهیم.
مظلومی با این سوال که چرا بازیکنان را آزاد نمی‌گذارد گفت: نمی‌توانم تیم را رها کنم. تغذیه این بازیکنان کنترل شده است. ما نمی‌توانیم چوب بی‌برنامگی آنها را بخوریم. این وضعیت واقعا ناراحت کننده است.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مظلومی: دیروز هوا خوب بود، امروز آلوده شد ، فردا دوباره خوب می شود !؟

خدایی مسخره تر از دیگه نمیشد :lol:

جدی اینا چی تو فکرشونه این کارا رو میکنن؟

بیچاره اونایی که آماده این بازی شده بودن :( چه هوادارا چه اتوبوسا چه مردم توی خونه چه بازیکنا و... :(

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه مشت احمق اومدن شدن مسئول ورزش ایران !
این کارشونم مثل همون اب پاشی با هواپیماشون میمونه

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
آخه چرا منم اعصابم خیلی داغون شد:hmm: واقعا فردا مگه هوا بهتر میشه اونم شنبه اول هفته:hmm:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ديدار استقلال و شهرداري تبريز فردا برگزار مي‌شود

عزيز محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: كميته اضطرار استان تهران امروز جلسه‌اي را برگزار كرد كه در پايان اين جلسه برگزاري ديدار استقلال و شهرداري بر عهده اداره كل تربيت‌بدني قرار گرفت.
به اين ترتيب پس از صحبت با رضا افتخاري مدير كل تربيت‌بدني استان مقرر شد اين ديدار راس ساعت 15 فردا (شنبه) در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
وي در مورد اينكه دو تيم با برگزاري مسابقه در روز شنبه مخالفند گفت: دو تيم نمي‌توانند مخالفتي در اين زمينه داشته باشند زيرا طبق آئين‌نامه 24 ساعت پس از لغو يك مسابقه بايد بازي برگزار شود.

پ ن : ..... (؟!؟!؟!)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خوب خدارو شکر مثل اینکه بازی امروز دیگه انجام میشه ! البته هنوز تا ساعت 2:30 خیلی مونده :lol: که بخوان اعلام کنن نه بازی انجام نمیشه :D والاااااااااااا کی به کیه ؟ :D

1389-09-20-1750.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب خدارو شکر مثل اینکه بازی امروز دیگه انجام میشه ! البته هنوز تا ساعت 2:30 خیلی مونده :lol: که بخوان اعلام کنن نه بازی انجام نمیشه :D والاااااااااااا کی به کیه ؟ :D

جالب اینجاست که اعلام هم نمیکنند.
دیشب تو شبکه دو درخشان میگفت که از طریق زیرنویس شبکه سه فهمیدن بازی نیست و بعد پرس و جو کردند دیدن واقعا لغو شده.

این بازی میتونه برای تفاضل گلمون بازی خوبی باشه. البته من بازم اول از همه امیدوارم که ببریم. 4 تا شاید خیلی غیر واقعی باشه. اونم در غیاب فرهاد و میلاد. ولی خب امیدوارم بتونیم از این فرصت طلایی استفاده کنیم و از لحاظ امتیازی صدر رو بدست بیاریم.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخرش امروز بازی میکنند ؟؟ ساعت چند ممنون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خدایا ! استقلال را از شر مصدومیت و آندره لوئیز نجات بده

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
لعنت !!!!!
127fs1982754.gif

لعنت به فرهاد مجیدی که بازی قبل بیخودو بی جهت خطا کرد تا کارت بگیره
127fs1982754.gif

لعنت به سالار زاده که میداوودی و استقلال رو بیچاره کرد
127fs1982754.gif

لعنت به آندره لوئیزی که هیچ کاری بلد نیست
127fs1982754.gif

لعنت به مظلومی که نمیدونم چرا آخر کار به جای روانخواه محبوب مجاز رو نیاورد تو زمین
127fs1982754.gif

لعنت به ایمان مبعلی که جلوی دهنشو نمیتونه بگیره
127fs1982754.gif

هر چی #@$%#%$@%& $*^$%& ^$&$ $%&&%$& $%$%&$%& $%&&$% &$%&$%#
127fs1982754.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خدا پدر مادر آرش برهانی رو بیامرزه ! خدا پدرمادر شریفات رو بیامرزه !
127fs1982754.gif

خدا وکیلی هیچ کی نیست یه توپ رو جا کنه تو دروازه
127fs1982754.gif
آخه تیم فقط داره هافبک
127fs1982754.gif

فرهاد مجیدی رو دوست داشتم بگیرم جرش بدم
127fs1982754.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ميگم اين آندره لوييز واسه خودش سرطانيه ها،واقعاً هيچ کاری بلد نيست،اگه توجه ميکرديد بازيکن های استقلال هم بهش پاس نميدادن ،بازيکن های حريف هم کاملاً آزادش گذاشته بودن،يه زمانی يه خسرو اونجا بود 4 نفر بايد ميگرفتنش!
واقعاً اميرابادی شرف داره نسبت به اين آندره جان

کلاً 3 امتياز مفت پريد، البته فکر کنم گلی که نيمه اول استقلال زد آفسايد نبود،البته دقيق نديدم،شايدم افسايد بود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ميگم اين آندره لوييز واسه خودش سرطانيه ها،واقعاً هيچ کاری بلد نيست،اگه توجه ميکرديد بازيکن های استقلال هم بهش پاس نميدادن ،بازيکن های حريف هم کاملاً آزادش گذاشته بودن،يه زمانی يه خسرو اونجا بود 4 نفر بايد ميگرفتنش!
واقعاً اميرابادی شرف داره نسبت به اين آندره جان

کلاً 3 امتياز مفت پريد، البته فکر کنم گلی که نيمه اول استقلال زد آفسايد نبود،البته دقيق نديدم،شايدم افسايد بود.

والا به خدا ! به قول خودت جنازه امیر آبادی باز به این شرف داره خدایی !

آقا من موندم این محبوب مجاز رو چرا بازی نمیده مظلومی ؟
به ولله خیلی با روحیه بازی میکنه
من یادمه پارسال صمد مرفاوی تو یه بازی آورده بودش که استقلال عقب هم بود
با این وجود بازم که تو زمین اومد کلی کار مثبت انجام دادو گل هم زد

بابا دیگه روانخواه آخر بازی میشه جنازه ! کی میخواد نششو جم کنه ؟ خوب بنداز بیرون یه تازه نفس بیار حمله ها زهر دار تر انجام بشه دیگه
عجب گیری کردیم ما خدایی !!!

45 دقه نیمه دوم که من داشتم سکته میکردم یه تموم کننده نبود تو بازی ! :blink: هی سانتر میومد نیم خیز میشدم بعدن رد میشد ضد حال میخوردم:blink: اعصابم خدایی به هم ریخت آخه چرا نتیجه بازی اینجوری شد

تازه جالبیش اینه هفته دیگه مبعلی هم نداریم :lol: بریم عشق و حال کنیم اساسی :lol:

Last edited:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
مهدی داشت خوب بازی میکرد این چه تعویضی بود آخه تیم رو ۹ نفره کرد این مظلومی

امیدوارم این امتیازا آخر کار دستمون نده مثل هر سال

این آندره لوئیس رو اگه نبینم فقط
very_angry-905.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خدایا ! استقلال را از شر مصدومیت و آندره لوئیز نجات بده

تایید اقا تاییـــــــــد !!!!! عملا 9 نفره بودیم :eek: بدون مجیدی و بدون میداوودی , بدون تارف خط حمله تیم هیچ زهری نداره !

من از اواسط نیمه دوم دیدم. مبعلی چرا اخراج شد؟! امتیاز مفتی پرید ! امیدوارم این دو امتیاز رو جلو خود ذوب جبران کنیم و بریم صدر !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
امیدوارم این امتیازا آخر کار دستمون نده مثل هر سال

کار دستمون نده ؟ هه !
حالا نگا کن ببین چه طوری بیچارمون میکنه

بابا تیم تو بد ستمی افتاده الان یه دونه مهاجم نوکی که میتونه تو هر بازی 3 امتیاز برای تیم بخره 4 ماه مصدومه !

این همه آدم مصدوم شدن ؟ کدومشون برگشتن به ترکیب شدن همون آدم قبلی ؟ :eek: این روانخواه دیگه به روغن سوزی افتاده کاری ازش بر نمیاد
همه مصدوما همین جوری میشن ! حتی میلاد !

تیم باید قدر موقعیت هاشو بدونه
هفته دیگه با فولاد ! تو آزادی 3 تا خوردیم ازش ! حالا اونجا با اون همه هوادار چی میخواد بشه خدا میدونه

بعدش ذوب آهن !

معلوم نیس چی میخواد پیش بیاد !

الان سپاهان جدی ترین رغیبیه که صدر جدول رو تحدید میکنه !
اگه ببره دو تا بازیاشو صدر نشینه !

با این 2 امتیاز انگاری 10 امتیاز عقب افتادیم ، امتیاز گیری خیلی سخت میشه برامون:(
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ×!!########

من از اواسط نیمه دوم دیدم. مبعلی چرا اخراج شد؟! امتیاز مفتی پرید ! امیدوارم این دو امتیاز رو جلو خود ذوب جبران کنیم و بریم صدر !

آرین توهم یه چیزی میگیا خدایی :(
تو اصفهان ، جلو ذوب آهن ؟ میخوای ببری ؟ :lol: خیلی باحالی خدایی اونم با این تیم حتمن !

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بهتون ثابت شد این مظلومی در حد استقلال نیست؟ دختر خاله 10 ساله من هم میفهمه اندره لوییس رو نباید بازی بده!

مردک فقط بلده رنگ بخره موهاشو سیبیلاشو رنگ کنه!

کاملا مشخص شد تیم با شانس و اقبال تیم دومه!

و به هیچ عنوان لیاقت قهرمانی نداره!

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
هفته دیگه با فولاد ! تو آزادی 3 تا خوردیم ازش ! حالا اونجا با اون همه هوادار چی میخواد بشه خدا میدونه
بعدش ذوب آهن !

بابا با یک بازی انقدر عصبی نشین حالا کی‌ از بازی بعد خبر داره ؟
مگه لیگ انگلیس هستش که بگی‌ با منچستر باشه باید بگی‌ ۳ تا پرید
من که خوش بین هستم به ادامه ولی‌ این لویس رو بندازن بیرون خدااا دیوانه کنندس این عتیقه
Kick4.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا