• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

داداش از خودم که ننوشتم خبر ها رو !
پدر کشتگی هم که ندارم با وحید ...
اینم منبع :
کد:
http://www.parsfootball.com/esteghlal/43002.html

در ضمن شما می خواستی بیان به هم فحش بدن ؟
این اختلافات چند وقت دیگه از یک جا میزنه بیرون ...

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
داداش از خودم که ننوشتم خبر ها رو !
پدر کشتگی هم که ندارم با وحید ...
اینم منبع :
کد:
http://www.parsfootball.com/esteghlal/43002.html

در ضمن شما می خواستی بیان به هم فحش بدن ؟
این اختلافات چند وقت دیگه از یک جا میزنه بیرون ...

من نگفتم خود شما نوشتي گفتم منبع موثق باشه
من ميگم اختلافيم اگه هست باشه و بمونه برا آخر فصل نه الان
قصد اونايي كه اين چيزا رو الان مينويسن فقط و فقط بر هم زدن آرامش استقلاله ما كه طرفدار اين تيمميم بايد حواسمون جمع باشه اين حرفا رو تكرار نكنيم من اينو ميگم همينو بس!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من نگفتم خود شما نوشتي گفتم منبع موثق باشه
من ميگم اختلافيم اگه هست باشه و بمونه برا آخر فصل نه الان
قصد اونايي كه اين چيزا رو الان مينويسن فقط و فقط بر هم زدن آرامش استقلاله ما كه طرفدار اين تيمميم بايد حواسمون جمع باشه اين حرفا رو تكرار نكنيم من اينو ميگم همينو بس!

خوب حرفتون درسته مگه کسی مشکلی داره با حرفتون ؟
مطلبی بود از سایت پارس فوتبال منم اینجا کپی کردم :) در مورد موثق بودن فقط خبرگزاری ایسنا موثق هست ( به نظر من و نسبت به بقیه )
در هر حال این طالبلو اون طالبلو قدیم نیست ...

-----------------------------------------------

مي‌خواهند مرا مقابل مردم و استقلال قرار دهند
طالب‌لو: از اين حاشيه‌سازي‌ها زياد ديده‌ام

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: درسال‌ها حضورم در اين تيم از اين مسائل زياد ديده‌ام و آنها را به خدا واگذار مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، گزارش منتشره در يكي از سايت‌ها درباره وحيد طالب‌لو و اينكه اين دروازه‌بان با پرويز مظلومي روابط تيره‌اي دارد و اين فصل آخرين حضور اين سنگربان درون دروازه استقلال است، بهانه‌اي شد تا با وحيد طالب‌لو كه اين روزها همراه اين تيم در اردوي تركيه به سر مي‌برد، صحبت كنيم.
وحيد طالب‌لو به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پاسخ‌هاي زير را داده است.

فارس: در ايران نيستي؛ اما يكي از سايت‌هاي خبري در گزارشي نوشته بود كه در آستانه جدايي از استقلال هستي؟
اول از همه بايد بگويم آنقدر از اين مسائل در سال‌هاي حضورم در استقلال ديده‌ام كه با تجربه شده‌ام. بارها از رسانه‌هايي كه مغرضانه دشمني مي‌كنند، انتقاد و اعلام كردم دست تك تك كساني كه با صداقت از قلم‌هايشان استفاده مي‌كنند به گرمي مي‌فشارم. آقايان از قول حجازي مطالبي را نوشته‌اند. فقط اين جواب را مي‌دهم كه هميشه در طول دوران بازي‌ام در استقلال احترام آقاي حجازي و مربيان را حفظ كرده‌ام و شاگردي آنها را افتخار خود مي‌دانم. با شناختي كه از حجازي دارم و با توجه به اينكه همه ايشان را به رك گويي و صريح بودن مي‌شناسند، مطمئنم اگر انتقادي به من داشت، مستقيم به من مي‌گفت و در روزنامه‌ها به كسي پيغام نمي‌دهد.

فارس: ناراحت نيستي از اينكه اين اتفاقات فقط براي تو رخ مي‌دهد؟
بعد از اين همه سال بازي در تيم پرطرفداري مثل استقلال، همه چيز دستم آمده است. مي‌دانم اين مسائل از كدام خط و خطوط است. بارها گفته‌ام حضور در استقلال برايم افتخار است؛ به خصوص وقتي فتح‌الله زاده اينجاست. قراردادم با استقلال قلبي بوده و وقتي مديرعامل، مرد باتجربه‌اي مثل فتح‌الله زاده است، حرفي براي پول و اين مسائل مطرح نمي‌كنم. اين بار هم صبوري مي‌كنم چون به خدا اعتقاد دارم؛ ولي آن عده كه با من دشمني مي‌كنند و هر اتفاقي را به من ربط مي‌دهند، به فكر جوابشان از سوي خدا هم باشند. اين همه سال در استقلال بازي كردم و هرگز اجازه ندادم حاشيه وارد زندگي و فوتبالم شود. اكنون هم آن كساني كه غرض‌ورزي دارند را به خدا واگذار مي‌كنم؛ اما مطمئن باشند با اين اهدافشان به جايي نمي‌رسند. آنقدر شعور دارم كه احترام بزرگترم را حفظ كنم و هميشه به فكر ارائه بهترين بازي‌ها براي استقلال بودم.

فارس: فكر مي‌كنيد اين عده چه اهدافي را دنبال مي‌كنند؟
مي‌دانم اين افراد مي‌خواهند با اين كارها مرا در مقابل مجموعه استقلال و مردم قرار دهند. من در تركيه با همه وجود تمرين مي‌كنم و مشكلي هم از اين بابت ندارم. ضمن اينكه رفتار مربيان با من مثل ساير بازيكنان است و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

فارس: اردوي تركيه چه طور مي‌گذرد؟
ما در يك اردوي كاملا ورزشي به سر مي‌بريم و شرايط خوبي در اين جا حكمفرماست. با دو بازي دوستانه‌اي كه در پيش داريم به اهداف خود در اين اردو خواهيم رسيد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فتح الله زاده براى نكونام به قطر مى رود

تهران IranSport.Net - مسئولان و مربيان تيم استقلال همچنان خواهان حضور جواد نكونام در اين تيم هستند و با اينكه نكونام از چند تيم اروپايى و عربى پيشنهادهاى مالى خوبى را دريافت كرده است اما براى حضور وى در جام باشگاه هاى آسيا اميدوارند و مذاكرات با اين بازيكن ادامه دارد. على فتح الله زاده كه قرار بود در كشور تركيه به اردوى تيمش ملحق شود در نهايت تصميم گرفت ابتدا به قطر سفر كرده و پس از آن راهى آنتاليا شود و در اين كشور مذاكرات نهايى را براى مشخص شدن شرايط نكونام انجام مى دهد.گفتنى است، سرپرست آبى ها براى تماشاى ديدار عراق و ايران عازم قطر است اما برنامه اصلى سرپرست آبى ها ديدار با جواد نكونام و گفت و گو با وى است تا به عنوان يار كمكى استقلال را در آسيا همراهى كند اما نكونام هنوز پاسخ نهايى خود را ارائه نكرده است.

لینک مناظره واعظ و فتح الله زاده :

قسمت اول :

کد:
http://91.99.103.170/mp3/part1.mp3

قسمت دوم :

کد:
http://91.99.103.170/mp3/part2.mp3

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
عجب ... فتح الله زاده اگه اين كارو كنه دمش گرم .

خدا كنه بشه !

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
میگه سایت روشن نیوز واسه من نیست !
نگاه کنید تو صفحه ی اصلیش 2 تا عکس واعظ و مصاحبه با اونه ...

کد:
http://www.roshanews.ir/

راست ميگه ... مال خودش نيست ، پول داده براش درست كنن !

خيلي مشكوك ميزنه مال واعظ جون باش !‌!‌!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
whois دامینش که کلاً مشخصاته واعظه :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
چرا کسی به نام ما دامنه ثبت نمیکنه ؟ :دی

راستی ادبیات واعظ رو دیدن ؟انگار داری با خطی های راه آهن صحبت میکنی ... واقعا بعضیا لیاقت مدیرعاملی رو نداشتند !

-------------------------------------------------------------------

/اخبار كوتاه از اردوي آبي‌پوشان در تركيه/
كاراتل‌اسپور حريف استقلال شد

خبرگزاري فارس: تيم دسته اولي كاراتل اسپور تركيه حريف استقلال در بازي تداركاتي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال فردا در ديداري تداركاتي به مصاف تيم فوتبال كاراتل اسپور از تيم‌هاي دسته اولي تركيه مي‌رود. اين بازي ساعت 17 به وقت محلي و در زمين شهرداري آنتاليا برگزار خواهد شد.

* بازيكنان استقلال صبح امروز به تمرين سبك و بدنسازي پرداختند و تمرين عصر اين تيم به دليل خريد در بازار لغو شد.

* آبي پوشان روز گذشته در تمرين عصرگاهي خود با بازيكنان صباي قم كه در همين شهر اردو دارند روبرو شده و با آنها به خوش و بش پرداختند. صبا در زمين كناري استقلال به تمرين پرداخت.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فتح‌الله‌زاده: جام ملت‌ها را براي يافتن يك بازيكن زير نظر گرفته‌ايم

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دوحه، درباره حضورش در قطر و با اشاره به يك جاي خالي در فهرست آسيايي استقلال گفت: ما يك بازيكن براي ليگ قهرمانان مي‌خواهيم. جام ملت‌ها را هم زير نظر خواهيم داشت كه اگر بازيكن خوبي پيدا كرديم حتما با مدير برنامه‌هاي آن بازيكن وارد مذاكره شويم.

وي در ادامه با اشاره به مذاكرات باشگاه استقلال با شركت فرانسوي گفت: با اين شركت مذاكره كرده‌ايم تا در صورت رسيدن به توافق، سالن بادي را در محل كمپ استقلال ايجاد كنند. هزينه هر متر از اين سالن بادي 450 هزار تومان است كه اگر بخواهيم اين سالن را با گچ و خاك احداث كنيم ممكن است هزينه‌اش همين يا حتي بيشتر شود. پيشنهاد آنها پيشنهاد خوبي است و اگر به توافق برسيم در فاز دوم مجموعه باشگاه اين سالن بادي هم احداث خواهد شد.

وي افزود: پس از اينكه توانستيم فاز اول را كه شامل جايگاه تماشاگران، استخر و سونا و ...است را افتتاح كنيم. از سوي سازمان زمين شهري به دنبال اين هستيم كه سند مجموعه را بنام استقلال بزنيم و مشكل مالكيت كمپ برطرف شود.

عکسهای آبی دلان در اردوی ترکیه

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
f@rzad: آقا حامد لطفا تو تاپیک هواداری عکس ، مطلب و کاریکاتور از تیم حریف نگذارید ، مگه قوانین فروم رو مطالعه نکردید ؟؟

Last edited by a moderator:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
برد تيم ملي رو با گل دوم يه استقلالي بهتون تبريك ميگم . مبارك باشه

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوستان

گل مبعلي واقعاً قشنگ بود

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
يه چي بگم ... فردا ساعت 10 امتحان ديناميك دارم كه فوق العاده هم سخته ... اما ما تو ايام امتحانا تازه هوس اينترنت و علافي ميكنيم ! نبينم تاپيك رفته پاييين . :lol:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
وای من بعد از 8 سال دوباره شروع کردم - یکشنبه اولین امتحانمه بعد از 8 سال:blink:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه/
عمادرضا: گل مبعلي استثنايي بود

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم‌ملي فوتبال عراق گل ايمان مبعلي را استثنايي خواند.

عماد محمدرضا در گفت‌و‌گو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه، درباره ديدار اول با ايران تصريح كرد: هر 2 تيم بازي خوبي انجام دادند. اين مسابقه از كيفيت بالايي برخوردار بود، اما متاسفانه بازي را واگذار كرديم.
وي ادامه داد: فوتبال برد و باخت دارد و نبايد با اين باخت روحيه خود را ببازيم. اميدوارم 2 بازي بعدي را با پيروزي پشت‌سر بگذاريم و به مرحله بعدي صعود كنيم.
مهاجم تيم‌ملي عراق از گل مبعلي به عنوان گل استثنايي ياد كرد و گفت: گل دوم ايران كه با ضربه ايستگاهي مبعلي به ثمر رسيد استثنايي بود. من به مربي تيم گفته بودم كه مبعلي ضربات ايستگاهي خوبي مي‌زند. بالاخره فوتبال است و شانس در آن دخالت دارد. پيش‌بيني مي‌كنم ايران و عراق از اين گروه صعود كنند.
عمادرضا در مورد بازگشت به ليگ‌برتر فوتبال ايران به فارس گفت: متاسفانه برخي مشكلات مانع بازگشت من به ايران شده است، اميدوارم اين مشكلات نيز برطرف شده و در خدمت شاهين بوشهر باشم. در ضمن هوار ملا محمد نيز پس از پايان جام ملت‌هاي آسيا به ليگ ‌ايران و استقلال برمي‌گردد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا