من نگفتم خود شما نوشتي گفتم منبع موثق باشه
من ميگم اختلافيم اگه هست باشه و بمونه برا آخر فصل نه الان
قصد اونايي كه اين چيزا رو الان مينويسن فقط و فقط بر هم زدن آرامش استقلاله ما كه طرفدار اين تيمميم بايد حواسمون جمع باشه اين حرفا رو تكرار نكنيم من اينو ميگم همينو بس!
خوب حرفتون درسته مگه کسی مشکلی داره با حرفتون ؟
مطلبی بود از سایت پارس فوتبال منم اینجا کپی کردم

در مورد موثق بودن فقط خبرگزاری ایسنا موثق هست ( به نظر من و نسبت به بقیه )
در هر حال این طالبلو اون طالبلو قدیم نیست ...
-----------------------------------------------
ميخواهند مرا مقابل مردم و استقلال قرار دهند
طالبلو: از اين حاشيهسازيها زياد ديدهام
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: درسالها حضورم در اين تيم از اين مسائل زياد ديدهام و آنها را به خدا واگذار ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، گزارش منتشره در يكي از سايتها درباره وحيد طالبلو و اينكه اين دروازهبان با پرويز مظلومي روابط تيرهاي دارد و اين فصل آخرين حضور اين سنگربان درون دروازه استقلال است، بهانهاي شد تا با وحيد طالبلو كه اين روزها همراه اين تيم در اردوي تركيه به سر ميبرد، صحبت كنيم.
وحيد طالبلو به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پاسخهاي زير را داده است.
فارس: در ايران نيستي؛ اما يكي از سايتهاي خبري در گزارشي نوشته بود كه در آستانه جدايي از استقلال هستي؟
اول از همه بايد بگويم آنقدر از اين مسائل در سالهاي حضورم در استقلال ديدهام كه با تجربه شدهام. بارها از رسانههايي كه مغرضانه دشمني ميكنند، انتقاد و اعلام كردم دست تك تك كساني كه با صداقت از قلمهايشان استفاده ميكنند به گرمي ميفشارم. آقايان از قول حجازي مطالبي را نوشتهاند. فقط اين جواب را ميدهم كه هميشه در طول دوران بازيام در استقلال احترام آقاي حجازي و مربيان را حفظ كردهام و شاگردي آنها را افتخار خود ميدانم. با شناختي كه از حجازي دارم و با توجه به اينكه همه ايشان را به رك گويي و صريح بودن ميشناسند، مطمئنم اگر انتقادي به من داشت، مستقيم به من ميگفت و در روزنامهها به كسي پيغام نميدهد.
فارس: ناراحت نيستي از اينكه اين اتفاقات فقط براي تو رخ ميدهد؟
بعد از اين همه سال بازي در تيم پرطرفداري مثل استقلال، همه چيز دستم آمده است. ميدانم اين مسائل از كدام خط و خطوط است. بارها گفتهام حضور در استقلال برايم افتخار است؛ به خصوص وقتي فتحالله زاده اينجاست. قراردادم با استقلال قلبي بوده و وقتي مديرعامل، مرد باتجربهاي مثل فتحالله زاده است، حرفي براي پول و اين مسائل مطرح نميكنم. اين بار هم صبوري ميكنم چون به خدا اعتقاد دارم؛ ولي آن عده كه با من دشمني ميكنند و هر اتفاقي را به من ربط ميدهند، به فكر جوابشان از سوي خدا هم باشند. اين همه سال در استقلال بازي كردم و هرگز اجازه ندادم حاشيه وارد زندگي و فوتبالم شود. اكنون هم آن كساني كه غرضورزي دارند را به خدا واگذار ميكنم؛ اما مطمئن باشند با اين اهدافشان به جايي نميرسند. آنقدر شعور دارم كه احترام بزرگترم را حفظ كنم و هميشه به فكر ارائه بهترين بازيها براي استقلال بودم.
فارس: فكر ميكنيد اين عده چه اهدافي را دنبال ميكنند؟
ميدانم اين افراد ميخواهند با اين كارها مرا در مقابل مجموعه استقلال و مردم قرار دهند. من در تركيه با همه وجود تمرين ميكنم و مشكلي هم از اين بابت ندارم. ضمن اينكه رفتار مربيان با من مثل ساير بازيكنان است و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
فارس: اردوي تركيه چه طور ميگذرد؟
ما در يك اردوي كاملا ورزشي به سر ميبريم و شرايط خوبي در اين جا حكمفرماست. با دو بازي دوستانهاي كه در پيش داريم به اهداف خود در اين اردو خواهيم رسيد.